Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 890 000,- for kr 2 890 000,-

Moveien 114 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Lekert og moderne kjøkken

Her er det god plass til stort spisebord

Stue

Gulv har eksklusiv 1-stavs parkett

Stue

Stort hovedsoverom

Soverom med stor walk-in garderobe

Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv

Praktisk gjestetoalett

Solrik og overbygget balkong mot vest

Fasade

Parkering i garasje

Plantegning

Haukerød - Lys og moderne leilighet fra 2015 med god standard - Solrik balkong - Garasje

Moveien 114

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Haukerød - Lys og moderne leilighet fra 2015 med god standard - Solrik balkong - Garasje: Haukerød - Lys og moderne leilighet fra 2015 med god standard - Solrik balkong - Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 650,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Moveien 114! Her får du en flott beliggenhet på populære Haukerød. Leiligheten ligger solrikt til med balkong mot syd/vest. Kort vei til Haukerød Barneskole og Bugården ungdomsskole. Cirka 2 km til videregående skole. Flere barnehage i nærområdet. Det er flere dagligvareforretninger i gangavstand i tillegg til Bjørnars rett over gaten. Her finnes også bensinstasjon, Pizzabakeren og Jafs. God busskommunikasjon med busstopp rett på utsiden. I tillegg er det et rikt utvalg av butikker i Pindsleområdet, med blant annet Meny Stadiontunet. Kort vei til Runar idrettspark med idrettshall og skiterreng med kunstsnø. Bugårdsparken med mange fritidstilbud som bla. tennishall, skøyteis, ishall og fotballbane, Jotunhallen og svømmehall ligger heller ikke langt unna. Velkommen til en hyggelig visning.

Adkomst

Fra Sandefjordsveien tar du til venstre inn på Moveien. Følg veien i ca. 1,3 km. Leiligheten ligger på venstre side vis a vis Bjørnars (Joker). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Felleskostnader

Kr 650,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2015

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

85m2

Tomt

1083m2

KR-kode

221839

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Moveien 114, 3221 Sandefjord

Gnr. 41, bnr. 115, snr. 2 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.083,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med parkering og gressplen. Denne leiligheten har flott balkong mot syd/vest. Her sitter du skjermet og solrikt til med utsikt over omkringliggende område. Balkongen er delvis overbygget.

Parkering

Parkering i egen garasje med tilhørende bod.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

2. etasje 81 kvm: Gang, to soverom, bad, toalettrom, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Leiligheten:

2. etasje 4 kvm: Garderoberom og bod/tekniskrom.

I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod og egen garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.03.2018 utført av Sandefjord Taksering.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard med flotte materialvalg. Veggoverflater er malt i lyse og tidsriktige farger. Gulv har for det meste eksklusiv 1-stavs parkett og flis. Fra stuen er det utgang til balkong.

Flott og moderne kjøkken med slette fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass. Glassplate mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger leiligheten (platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys)

Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert vegghengt toalett, opplegg til vaskemaskin, dusjoppheng på vegg, dusjvegger og moderne baderomsinnredning. Leiligheten har også praktisk toalettrom med flis på gulv og malte overflater på vegger. Varmekabler i gulv.

Gode lagringsmuligheter på loft, og i stor walk-in garderobe på soverom.

Oppvarming

Varmekabler på bad og toalett. Varmepumpe i stuen. Ellers vanlig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.08.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet: Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter. Rett for Televerket til og anlegge kabelgrøft på eiendommen og vedlikehold av denne. Det er også tinglyst en servitutt den 06.08.1930 med dagbok nr. 900075. Denne omhandler bestemmelse om gjerde. Megler har forsøkt å innhente denne, men servitutten finnes ikke hos kartverket eller i digitalarkivet. Servituttens nøyaktig innhold er dermed ikke kjent.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 3 leiligheter, med sameiebrøk 94/376. Sameiet har ikke forretningsfører men det føres regnskap og budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad må påregnes. Dyrehold er ikke tillatt.

Selger opplyser at utbygger etter avtale med sameiet skal utbedre (hvis nødvendig) og kontrollere takkonstruksjonen i løpet av våren. Kontakt megler dersom du ønsker mer informasjon om dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt. Dokumenter for sameiet og kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det pågår reguleringsarbeid for nytt sykehjem på Haukerød (gbnr 41/223, 41/55 m.fl.) Planen er at det skal bygges et nytt sykehjem, med cirka 175 sengeplasser, som erstatning for Nygård sykehjem. Det aktuelle området ligger cirka 30 meter øst for den aktuelle eiendommen. Det foreligger vedtatt reguleringsplan for Moveien 111 og 113 (Bjørnar’s rett over gaten). Reguleringsplanen legger til rette for bolig, forretninger og annen tjenesteyting. Atkomsten til området vil være fra Moveien. Området er ennå ikke utbygd iht. reguleringsplanen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.623,24 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Fellesutgiftene er kr 650,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer, strøm på fellesarealer. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.400,- pr. år. Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler og har avgift på kr 1.135,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.963.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?