Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 400 000,- for kr 6 400 000,-
 

Munkedamsveien 61 - Leiligheten ligger i 3. etg.

Romslig kjøkken fra 2011.

Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.

 

Fra kjøkkenet er det inngang til walk-in closet/kontor.

Walk-in closet med masse plass til klær. Alternativt brukes som kontor.

Stue i lyse farger og store vindusflater. Utsyn mot Tjuvholmen/Akerbrygge.

Masse god plass for både sofahjørne og spisebord.

 

Entré med god plass til klær og sko.

Entré/gang med porttelefon med video.

Rustikk og tøff åpen teglsteinvegg på kjøkkenet.

Lekkert flislagt bad med varmekabler.

 

Hovedsoverom med utsyn mot bakgård.

God plass til dobbeltseng, komoder og garderobeskap.

 

Soverom 2 med plass til dobbeltseng og skap.

Utsyn mot Tjuvholmen/Akerbrygge.

Gjesterom/stue/alkove med hems.

Fasade fra bakgård.

Plan 2D

 

Miniatyrbilde fra video

Vika/nært Tjuvholmen - Stor og romslig 3-roms +alkove m/hems. Høyt under taket. Under 5 min gange til Aker Brygge.

Munkedamsveien 61

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 600 000,-

Vika/nært Tjuvholmen - Stor og romslig 3-roms +alkove m/hems. Høyt under taket. Under 5 min gange til Aker Brygge. : Vika/nært Tjuvholmen - Stor og romslig 3-roms +alkove m/hems. Høyt under taket. Under 5 min gange til Aker Brygge.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 6 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 070,-
Fellesgjeld:
Kr 962,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget atteraktivt område i Vika, få minutters gangavstand fra Aker Brygge og Tjuvholmen. På Aker Brygge finner du et bredt utvalg av populære resturanter, barer, shoppingmuligheter, strand, vinmonopol, Studio Jobbsprek og andre treningssentere, samt diverse andre servicetilbud. Solli plass og Bygdøy Allé ligger også i gangavstand fra leiligheten. Fra boligen er det kort avstand til Frognerstranda med gå- og sykkelveier til Bygdøy, hvor du finner flere badestrender, turområder og muséer. Det finnes også flotte parker i nærheten, som ''Tinker'n'' og Slottparken. Svært sentralt også med tanke på offentlig kommunikasjon. Vika Atrium, Dokkveien og Tjuvhomen er de nærmeste busstoppene, Solli plass med trikk og buss, samt Nationaltheatret med tog, trikk og t-bane som tar deg i alle retninger i og utenfor Oslo. Det ligger lokalbutikk like i nærheten, samt søndagsåpen Joker, Bunnpris og Rema1000. Senteret House of Oslo ligger kort vei unna dersom du ønsker et bredere utvalg av butikker.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Ruseløkka skole 0.5 km

Vgs. Oslo Private Gymnasium 0.2 km

Vgs. Oslo Handelsgymnasium 0.4 km

Bhg. Ruseløkka barnehage (1-6 år) 0.1 km*

Bhg. Amigos familieng. - Abrakadabra (8 mnd.-3 år) 0.2 km

Bhg. Ankerhagen Andelsbarnehage (1-6 år) 0.3 km

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 962,-

Totalpris

Kr 6 600 962,-

Felleskostnader

Kr 4 070,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1884

Soverom

2

Primærrom

101m2

Bruksareal

104m2

Tomt

612m2

KR-kode

11183

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Munkedamsveien 61, 0270 Oslo

Gnr. 209, bnr. 237, snr. 8 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 612 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med gruslagt gårdsrom. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Det medfølger ingen parkeringsplass. Sameiet disponerer 2 plasser i bakgården, med muligheter for å leie plass ved ledighet. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 114 kvm

Totalt bruksareal: 104 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Primærrom 3. etg. 101 kvm: entré, gang, bad, stue, kjøkken, alkove med hems, kontor/walk-in closet, 2 soverom

Sekundærrom 3. etg. 3 kvm: bod

Innvendig takhøyde er ca. 3 meter i rom som ikke har nedsenket himling.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2018 utført av Heiki Nygård.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og mur. Saltak tekket med skifer og takstein. Utvendige fasader er i pusset opp i 2005 og 2013, utførelse med detaljer i teglstein. Skillende vegger og etasjeskille i henholdvis tegl og tre. Grunnmur i naturstein og teglstein/murverk til lastfordelende fundament.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor og romslig leilighet i bygård fra 1884. Leiligheten sjarmerer med rustikk stil med åpen teglsteinvegg og lyse malte murflater, samt god takhøyde på ca. 3 meter. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med normal bruksslitasje. Bad er oppgradert med flis på flis i 2016, ny kjøkkeninnredning i 2011 og nye overflater i 2002-2017.

ENTRÉ:

Ved inngangsdøra er det montert hattehylle med knagger for yttertøy, ellers god plass for skohyller. Lengre inn i gangen er det mer plass til eventuelt kommode eller andre møblementer. Det er også innstallert porttelefon med video, samt spotter med dimmer i tak.

KJØKKENET:

Romslig og lys kjøkken fra 2011 med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Kjøkkenet er utstyrt med hvite høyglans innredning med laminat benkeplate. Av hvitevarer er det integrert komfyr med kjøkken ventilator over, integrerte induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter er plassert under kjøkkenbenken. Det er god plass til spisebord og andre møblementer på kjøkkenet, eventuelt også mulighet å forstørre kjøkkenet med flere benker eller hyller. Fra kjøkkenet er det tilgang til et kontor/walk-in closet og en bod. Tøff åpen telgsteinvegg på det ene veggen skal skaper mye av sjarmen i leiligheten.

WALK-IN CLOSET/KONTOR:

Ekstra rom som kan brukes som garderoberom, oppevaringsrom eller kontor. Rommet er godt ventilert og kaldt, og har inngang fra kjøkkenet med innsatt verandadør med glass.

STUEN:

Romslig stue med nøytrale og lyse farger. God plass til både sofahjørne og spisebord. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Utsyn mot Tjuvholmen/Akerbrygge.

BAD:

Lekkert flislagt bad med varmekabler og granittfliser på gulv, mosaikk fliser rundt badekar og wc, samt hvite klassiske fliser på vegg. Det er ukjent alder på bad, men oppgradert med flis på flis på gulv i 2016. Badet er innredet med servant med underskap fra 2016, to vegghengte speilskap, innmurt stort speil i vegg, vegghengt wc, innebygget badekar med dusjvegg og veggmontert dusj, samt opplegg for vaskemaskin. Spotter med dimmer i tak. Ingen unormale fuktverdier ved søk i utsatte våtsoner.

SOVEROMMENE:

Leiligheten har 2 soverom på hver sin side av gangen. Hovedsoverommet vender ut mot bakgård. Her er det plass til en stor dobbelseng, samtidig plass til kommoder og skap. Soverom 2 befinner seg helt inners østsiden av leiligheten gjennom en mellomgang forbi tv-stue/alkove. På soverom 2 er det god plass en stor seng og garderobeskap. Her er det utsyn mot Tjuvholmen/Akerbrygge.

TV-STUE/ALKOVE/GJESTEROM:

Fra entéen er det adkomst til en liten mellomgang så derifra tilgang til et ekstra rom, som pr. idag brukes som et gjesterom. Rommet har hems over mellomgangen, ellers innsatt vindu med rullegardin med tanke på god lysinnslipp på dagtid og null innsyn på kveldstid. Ekstra rom med fullt av muligheter.

INNVENDIGE OVERFLATER:

Gulvoverflater hovedsakelig overflatebehandlet med 1-stavs parkett (ask og eik), laminat og fliser på bad. Laminatgulv er fra 2011, parkett er for det meste fra 2017 og fliser på bad er fra 2016.

Veggoverflater er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Teglstein på en vegg på kjøkken. Fliser på bad.

Himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater.

DIVERSE:

-Varmtvannsbereder ca.120 liter fra 2016.

-Vinduer fra 1982 med 2 og 3-lags glass.

-Finert inngangsdør B-30/Db-35.

-Malte trefyllingsdører.

-Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken og tilluft til alkove.

-Delvis skjult elektrisk anlegg med skrusikringer.

-Portelefon med videokamera.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1884. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 21.03.1912, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelser om kloakkledning for Munkedamsveien 65 B. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Munkedamsveien 61, med sameiebrøk 125/1320.

Sameiet består av 12 leiligheter og 3 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22122340.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2014: Lagt ny asfalt utenfor gården.

2013: Oppgradering av fasade. Reperasjon av tak etter vannlekasje.

2012: Kjeller restaurert og oppgradert til kontorlokaler.

2011: Reperasjon av tak etter vannlekasje i tak.

Det er lagt planer for utskiftning av vinduer. Her må det eventuelt påberegnes en økning av fellesgjeld eller individuell betaling. Dette er ikke vedtatt enda, utskifting av vinduer er foreløpig satt på vent.

Ellers har det vært tatt opp mulighet for balkong ut mot bakgård, noe styret har godkjent. Balkong planer må

søkes plan og bygg for videre prosess/godkjenning.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger med tilhørende serviceformål i henhold til reguleringsplan "S-1949" datert 26.09.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Bygningen er vernet som kulturminne og var tidligere i "Gul Liste" fra Byantikvaren i Oslo. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Forslag om at "stallen" i bakgården som i dag er næringseiendom skal gjøres om til leiligheter. Naboeiendom nr. 63 er under oppussing. Det er mulig forslag om sammenslåing til felles bakgård.

På reguleringskartet:

Saksnr. 201305991: Gjeldene planer for utbygging av Filipstad, Ring 1 og E18. For nærmere saksinformasjon og planer for området kan du skrive inn saksnummeret på planinsyn- Oslo kommune.

Saksnr. 201215336: Kollektivfelt Ring 1 - Nationaltheatret stasjon - Munkedamsveien- Filipstad. Saken omhandler utvidelse av hovedvei for blant annet utbygging og utvidelse av kollektiv felt for eventuelt trikk, buss ect. For nærmere saksinformasjon kan du gå inn på planinnsyn- Oslo kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Inventar som ikke medfølger leiligheten:

-Samtlige hengelamper i leiligheten

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.070,- pr. mnd. og inkluderer: trappevask, vaktmester, strøm i fellesarealene og drift av sameiet.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2017 med 5%.

Eiendomsskatten er kr 1.348,- pr år utregnet fra ligningsverdien.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.500,-pr. år. / 10.500 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne kabel-tv, bredbånd og innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.772.439,-

Av dette beløpet utgjør kr 962,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Sentrum III Rode 1
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Aker brygge, Bryggetorget 0.3 km
Filipstadkaia 0.4 km
Oslo handelsgymnasium 0.5 km
Tingvallakaia 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1 km
Trikkeholdeplass Ruseløkka 0.4 km
Bussholdeplass Vika Atrium 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.6 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1.8 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.6 km
Treningssenter EVO Vika 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ruseløkka skole (1-10 kl.) 0.5 km
Oslo Private Gymnasium 0.2 km
Oslo Handelsgymnasium 0.4 km

Barnehager

Ruseløkka barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Amigos familieng. - Abrakadabra (8 mnd.-3 år) 0.2 km
Ankerhagen Andelsbarnehage (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Aker Brygge 0.3 km
Kjøpesenter House of Oslo 0.4 km
Postkontor Solli Postkontor 0.5 km
Postkontor Vika Postkontor 0.8 km
Apotek Vitusapotek Aker Brygge 0.3 km
Apotek Boots apotek Solli 0.5 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Bunnpris Ruseløkka 0.2 km
Dagligvare Coop Mega Aker Brygge 0.3 km
Kiosk/video Ali Dagligvare 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Bryggegt. 0.4 km
Bensin Esso Kongen Marina 1 km
Bensin Shell Frogner 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,1 %
Gj.snittalder kvinner 35,1 %
Husholdninger med barn 14,4 %
Husholdninger uten barn 85,6 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 69
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum III Rode 1 1193 796

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris provisjon: kr 50.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Thomas Skraastad
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?