Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 050 000,- for kr 9 050 000,-

Romslig og lys stue/spisestue med utgang til solrik terrasse

Lys og pen stue/spisestue med store vindusflater, tidsmessig peis og utg. til vestvendt terrasse

Romslig stue med god plass til både spisestue og sofa. Vindusflater i tre himmelretninger gir dette rommet særdeles god lysinngang.

Romslig stue med god plass til både spisestue og sofa. Vindusflater i tre himmelretninger gir dette rommet særdeles god lysinngang.

Peis i stue/spisestue og store vinduflater

Lys og pen stue/spisestue med store vindusflater, tidsmessig peis og utg. til vestvendt terrasse

Lys og pen stue/spisestue med store vindusflater og tidsmessig peis. Utgang til vestvendt terrasse

Lys og pen stue/spisestue med store vindusflater, tidsmessig peis og utg. til vestvendt terrasse

God plass til stort spisebord hvor man kan dekke til stort selskap. Utgang til overbygget og vestvendt terrasse

Lys og pen stue/spisestue med store vindusflater, tidsmessig peis og utg. til vestvendt terrasse

Utgang fra stue/spisestue til overbygget og vestvendt terrasse

Utgang fra stue/spisestue til overbygget og vestvendt terrasse

Pent kjøkken med utgang til terrasse med morgen- og formiddagssol

Plass til kjøkkenbord og utgang til terrasse på 17 kvm med morgen- og formiddagssol

God benk- og skapplass på kjøkkenet, samt integrerte hvitevarer

Utgang fra kjøkken til stor og solrik terrasse på 17 kvm med morgen- og formiddagssol

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og adkomst til eget baderom

Hovedsoverom med adkomst til eget baderom

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og adkomst

Direkte adkomst fra hovedsoveom til eget baderom

Soverom 2 med skapplass

Bad 2 med dusjhjørne

Gang med downlights i tak

Romslig entré/gang med god plass til yttertøy. Praktisk med tilliggende kott

Garasje med plass til en bil. Bod i bakkant

Hyggelige fellesarealer

Fasade

Fasade

Planskisse

Gangavstand til Sæter Torg med diverse servicetilbud og spisesteder

Boligen sogner til Munkerud barneskole

Godt utvalg av fritidstilbud i nærområdet

Kort vei til Ekebergparken

Nordstrand

Munkerudåsen 16 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 000 000,-

Nordstrand: Romslig 3-roms med to bad, to uteplasser, peis, heis og garasjeplass. Meget god lagringsplass i 2 store boder

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 034,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggende i et veletablert og populært villaområde på Nordstrand. Særdeles stille og rolig beliggenhet, tilbaketrukket og skjermet fra biltrafikk og gående. Vestvendt leilighet med gode solforhold, skjermet med beplantning fra omkringliggende bebyggelse. Boligen ligger forholdsvis høyt over veien og har fritt utsyn over nærområdet. Området byr på et trivelig miljø og er et attraktivt bosted for de som ønsker nærhet til Munkerud barneskole, et rikt fritidstilbud, friområder, kollektivtransport og servicetilbud.

Kort vei til et bredt servicetilbud på Sæter med Meny, apotek, bokhandel og nisjeforretninger, samt flere hyggelige caféer og spisesteder. I nærheten ligger også Lambertseter senter med er bredt servicetilbud som blant annet omfatter Vinmonopol og Symra kino. En liten kjøretur unna ligger Holtet med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.

Kort vei til både buss i Nordstrandveien, trikkestasjon på Sæter og T-bane på Munkelia.

(se www.ruter.no for rutetider)

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Kort vei også til flere badeplasser langs fjorden.

Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nærhet til Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Ny hall er ferdigstilt nå i 2018.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m. Kort vei til ny turnhall i Leirskallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.

Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Elixia på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området.

Iflg. utdanningsetaten sogner eiendommen til Munkerud barneskole. Gangavstand til skoler på alle trinn. Steinerskole i krysset Nordstrandveien og Solveien.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen. Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydel-nordstrand.oslo.kommune.no

Adkomst

Munkerudåsen er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Breiens vei til Ole Moes vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 000 000,-

Felleskostnader

Kr 3 034,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2003

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

104m2

Bruksareal

108m2

Tomt

2273m2

KR-kode

44.18244

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Munkerudåsen 16 B, 1165 Oslo

Gnr. 181, bnr. 137, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 2.273 kvm. som er pent opparbeidet med gressplen, busker og beplantning. Tomten har en av de høyeste beliggenhetene på Nordstrand, som gir eiendommen mye lys og sol. Belegningsstein i adkomstvei. Innkjøringen til garasjeanlegget er belyst med uplights.

Utgang fra stue til solrik terrasse på 10 kvm. hvor man kan nyte kveldssolen, og utgang fra kjøkken til terrasse på 17 kvm. med morgen- og formiddagssol.

Parkering

Garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Gjesteparkeringer på fellesområdet foran garasjene. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 104 kvm

Primærrom:

1. etg. 104 kvm.: Entré/gang, dusjbad, bad, 2 soverom, kjøkken, stue

Sekundærrom:

Kott: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen bod i underetasjen på ca 15 kvm. med skap og hyller, samt bod på ca 14 kvm. i garasjekjeller. Felles sykkelbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.11.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leilighetsbygg over 3 etasjer, samt fellesgarasje i sokkel, oppført i 2003. Bygningen er iht. tilstandsrapport datert 08.11.2018 utført av Finn H. Bjørntvedt, oppført i tre/mur/betong. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte steinmasser. Grunnmur i betong. Yttervegger er forblendet med teglstein samt felter med stående kledning. Vinduer og terrassedører med isolerglass. Det er fuktsvelling i vindusutforing i 1 soverom. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere av støpte dekker. Flatt tak i som er tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Beliggende høyt og fritt i et attraktivt og veletablert villaområde på Nordstrand, skjermet fra biltrafikk. Leiligheten ligger solrikt til i 1. etasje med fritt utsyn mot øst og flott utsikt mot vest. Gjennomgående endeleilighet med utgang til sørøstvendt veranda på den ene siden, og vestvendt terrasse med utsikt på den andre. Kort vei til offentlig kommunikasjon og servicetilbud på Sæter, samt tur- og rekreasjonsmuligheter.

Lys og meget pen leilighet med standard fra byggeåret 2003. Leiligheten har en praktisk og god planløsning. Den er gjennomgående med vinduer i alle himmelretninger som gir boligen mye naturlig lys og bidrar til en god romfølelse. Leiligheten inneholder entré/gang med eikeparkett på gulv, downlights i tak og god plass til yttertøy. Kott med hyller i tilknytning til gangen. 2 gode soverom, begge med skapplass og med elektriske markiser. Hovedsoverommet har direkte adkomst til eget baderom. Badet har fliser og varme i gulv, og er utstyrt med nedfelt servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og badekar med dusjmulighet. Videre er det et separat dusjbad med fliser og varme i gulv og downlights i tak, nedfelt servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og dusj med 2 svingbare vegger. Opplegg for vaskemaskin. Lyst og romslig kjøkken med kjøkkenbord og utgang til terrasseplatting på ca 17 kvm. hvor man kan nyte morgen- og formiddagssol. Et velutstyrt kjøkken med malte, profilerte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate og fliser over benk. Integrerte hvitevarer som inkluderer koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Kjøkkenet ligger i praktisk tilknytning til stuen. Romslig og solfylt stue med flere bruksmuligheter. Her er det god plass til både spisestue og sofagrupper. Vindusflater i tre himmelretninger gir særdeles god lysinngang. Peis med innsats i stue, som ikke har vært brukt. Utgang til solrik og overbygget flislagt terrasse på ca 10 kvm. med kveldssol og hyggelig utsyn over felles grøntarealer. Det gis TG2 for opptørket fuktskjolde i stueparkett mot terrassen.

Dette er en hyggelig og innflytningsklar leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. En plass man vil trives i et hyggelig boområde.

Oppvarming

Varmekabler i begge badegulv, panelovner ellers. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.04.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 92044, tinglyst 09.09.1921: Best. om deleforbud. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr. 993362, tinglyst 13.07.1923: Best. om bebyggelse. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr. 215, tinglyst 27.04.1934: Best. om veg. Munkerudåsen godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde 4 m. bred kjørebane. Eieren plikter når Oslo kommune forlanger det straks å opparbeide vei langs tomta i 8 m bredde her innebefattet fortau.

Dagboknr. 6210, tinglyst 29.05.1956: Bestemmelse om bruksendring. Gammelt skjøte.

Dagboknr. 18787, tinglyst 20.03.2002: Erklæring/avtale. Munkerudåsen godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke denne dispensasjonen tilbake med den virkning at eiendommen kan bli pålagt å opparbeide vei til regulert bredde til og langs den side av tomta hvor den har sin adkomst.

Dagboknr. 20418, tinglyst 04.04.2003: Erklæring/avtale. Seksjoneringen

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Munkerudåsen 16, med sameiebrøk 108/1068.

Sameiet består av 10 seksjoner fordelt på 2 bygninger, hvorav det er 5 leiligheter i hvert bygg.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 58 12

Planlagte påkostninger som skal utføres av vaktmester:

- Vegg og trapp ute i A-bygg skal repareres og males.

- Det skal undersøkes om varmekabler i terrassesluk og taksluk fungerer som de skal.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplaner S-4220 og S-4735 datert 29.10.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert hhv. 15.03.2006 og 28.08.2013.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.034,- pr. mnd. og inkluderer:

Varmt vann á konto, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer, garasje, bygningsforsikring, trappevask, og forretningsfører.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 0,- for 2018

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.541 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Selger har sagt opp avtalen. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.206.467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ljabru Nord
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand kirke 0.5 km
Ljabru endestasjon 0.6 km
Nordstrand Legesenter 0.7 km
Ljabru hovedgård 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.7 km
Sentralstasjon Oslo S 7.8 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Ljabru 0.6 km
Bussholdeplass Nordstrand kirke 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrandhallen 1.2 km
Idrettsanlegg Nordstrand tennisklubb 1.3 km
Treningssenter EVO Nordstrand 0.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Munkerud skole (1-7 kl.) 0.5 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.1 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 1.3 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.5 km
Holtet videregående skole 3.7 km
Lambertseter videregående skole 3.3 km

Barnehager

Bakketoppen barnehage (1-6 år) 0.5 km
Ole Brumm familiebarnehage (0-3 år) 0.6 km
Lønneberget familiebarnehage - Alfred 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 0.8 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 2.3 km
Postkontor Matkroken Ljabu 0.6 km
Postkontor Matkroken Bråten 1.6 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 0.8 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 2.3 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Matkroken Ljabru 0.6 km
Dagligvare REMA 1000 Sæterkrysset 0.7 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 1.7 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.9 km
Bensin Shell Kastellet 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 37,2 år
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ljabru Nord 1536 615

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,875% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?