Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Spisestue med utgang terrassen

Stue med spisestue

Åpen kjøkkenløsning med spiseplass

Åpen kjøkkenløsning

Spiseplass med utgang sydvestvendt terrasse

Stuen

Lys og hyggelig stue

Stuen

Stuen

Stue

Hovedbad

Dusjbad

Dersom nskelig kan man også bruke dette som eget privat inngangsparti

Sydvestvendt markterrasse

Romslig terrasse

Usjenert terrasse

Eiednommen grenser til friområde

Romslig og god sydvestvendt terrasse

Terrassen

Eiendommen er grensende til friområde og borettslagtes fellesarealer

Soverommet med skapplass

Sydvestvendt fasade og felles arealer

Store flotte fellesarealer

Munkerud skole

Planskisse

Nordstrand

Munkerudveien 84

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Nordstrand: Lekker og delikat 3-roms endeleilighet med solrik terrasse og garasjeplass - 2 innganger

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 084,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 71 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Nordstrand. Eiendommen har en særdeles barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei. Leiligheten ligger i byggets underetasje, med utgang til solrik vestvendt terrasse på ca. 40 kvm. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Kort avstand til Munkerud skole, og de fleste fritidsaktivitetene området har å by på for både liten og stor. Et hyggelig, barnevennlig og stille nabolag med kort vei til offentlig kommunikasjon, hyggelige turområder, nærbutikk og diverse servicetilbud.

Gangavstand til Sæter handelssenter med et variert servicetilbud. Sæter er under utvikling og vil i løpet av året kunne tilby mange nye tjenestetilbud og butikker. Kort vei også til Lambertseter senter med et bredt utvalg av butikker, vinmonopol, Symra kino, bibliotek og caféer med mer.

Kort vei til områdets lokale alpinbakker i Sloreåsen og Leirskallen. Nærhet til fjorden med mange flotte badeplasser, bl.a. Hvervenbukta og lokale Nordstrand bad. I enden av Munkerudveien finner man starten på turterreng som bl.a. har stier til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. I tillegg er avstanden kort til store friområder på Ekeberg/Brannfjell, samt Østensjøvannet.

Offentlig kommunikasjon:

Trikk: Ljabru holdeplass ca. 8 min. gange - rute 18 og 19 til hhv. Rikshospitalet og Majorstuen o/Briskeby - begge via Oslo sentrum. Reisetid til Oslo Sentralbanestasjon ca. 20-25 min. fra Ljabru.

Tog: Hauketo stasjon - ca. 15 min. gange. Reisetid til Oslo S. ca. 8-10 min.

Buss: Bussrute med holdeplass i Ekebergveien ved Ljabru som trafikkerer strekningen Søndre Nordstrand - Grorud.

Fritidstilbud:

Nordstrand er et område som har et rikt fritidstilbud for barn og unge i alle aldre, bl.a.:

Turn, dans, kor, speider, fotball, orientering, all idrett, slalåm, fotball, håndball, tennis for å nevne noen.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien, og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. (www.nordstrandtk.no)

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress.

Alpint ved områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen (www.leirskallen.no)

Nærhet også til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole, samt lokal lysløype på Bergkrystallen. (www.lsvk.no)

Treningsstudio: EVO på Sæter. ELIXIA på Lambertseter senter og Karlsrud. Fresh Fitness på Lambertseter. BestHelse på Holtet. SATS på Hauketo.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. Iht. Utdanningsetaten sogner eiendommen til Munkerud skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst i enden av Munkerudveien. Kjør inn Munkerudveien fra Nordstrandveien ved Nordstrand kirke. Følg Munkerudveien helt til den ender. Alternativ adkomst fra Ekebergveien via Breiens vei eller Ljabruveien og Bakketoppen til Munkerudveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Felleskostnader

Kr 3 084,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2008

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

71m2

Tomt

1373m2

KR-kode

4417255

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Munkerudveien 84, 1165 Oslo

Gnr. 181, bnr. 1162 i Oslo kommune.

Leil.nr. 101, andelsnr. 1, Vesleskogen Borettslag, org.nr. 991 651 756

Tomten

Eiet tomt på 1.373 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plenarealer og beplantning. Asfalterte adkomstveier.

Parkering

En parkeringsplass i lukket anlegg følger andelen. Garasjeanlegget ligger under naboblokken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm

Totalt bruksareal: 71 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:

Bad, gang, kjøkken, stue, vaskerom, 2 soverom.: 69 kvm

Sekundærrom:

Walk in closet.: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 6 kvm. Boden er plassert på samme plan som leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.07.2017 utført av Taksthuset AS ved Erik Øyum.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærevegger i betong. Yttervegger i bindingsverk kledd med trepanel. Yttervegger ved underetasje er forblendet med spekkmurt teglstein. Vinduer med 3 - lags isolerglass fra 2007. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Eier har hatt noe lukt på soverom og det er søkt etter fukt i overgang gulv vegg mot naboleilighet uten at det ga utslag. Eier har hatt takstmann fra OBOS på befaring tidligere hvor det ikke ble avdekket noe unormalt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker 3-roms endeleilighet beliggende innerst i blindvei. Leilighetsbygget er fra 2008 og fremstår som velholdt. Nåværende eier overtok leiligheten i 2014 og gjennomført jevnlig innvendig vedlikehold. I 2014 ble alle innvendige overflater malt opp, samt det ble montert ny servant og skap på bad i 2017. Gulvene består av 1- stavs parkett med V-fas på stue, soverom, kjøkken og bod. Fliser med gulvvarme på badet og vaskerommet. Fliser på gulvet i gangen.

Meget praktisk og barnevennlig planløsning. Leiligheten har adkomst via felles trappeoppgang i tillegg til direkte adkomst fra terrassen. Nåværende eier har byttet sylinder slik at døren kan låses fra utsiden og da brukes som inngangsdør.

Leiligheten inneholder følgende:

Romslig entre/gang med praktisk klesoppheng. Praktisk plasert vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, gulvstående toalett, servant med underskap. Sluk med

klemring. Fordelerskap med avrenning ved eventuell lekkasje. Gulvsluk. Flislagt bad med dusjnisje med innfellbare glassdører. Sluk med klemring. Gulvstående toalett. Servant med underskap og ett greps blandebatteri fra 2016. Mekanisk avtrekk begge våtrom i tillegg til kjøkken. 2 gode soverom med god skapplass. Det største soverommet walk in closet i bakkant. Kjøkken med glatte fronter med rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp.

Integrert stekeovn. Nisje til oppvaskmaskin.

Delvis åpen løsning mot stuen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen

Meget lys og romslig stue med utgang til stor sydvestvendt usjenert terrasse på ca. 40 kvm. Da det er en endelilighet har borettslaget stilt seg positive til at ny eier kan søke Oslo Kommune om å få sette inn et vindu i gavlveggen mot syd. Dette vil leiligheten mere lys. Meget gunstige solforhold. Flott utsyn mot friområde, ingen innsyn. Særdeles barnevennlig da barna kan løpe inn og ut på borettslagets bilfrie fellesområder.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i baderomsgulv og vaskerom/wc.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.03.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Følgende servitutter er tinglyst på borettslaget:

Dagboknr. 179683, tinglyst 06.02.2007: Bestemmelse om vann og kloakk.

Dagboknr. 404840, tinglyst 18.05.2007: Erklæring/avtale.

Bestemmelse om adkomstrett fra Oslo kommune. allmennheten skal ha rett til fri ferdsel over gnr. 1814 bnr, 1162.Fellesareale/felles avkjørsel. Gnr. 1841 bnr 1164 skal være til felles bruk for denne eiendommen m. fl. Lekeplass/fellesområdet med gnr. 181 bnr, 1163 skal være til felles bruk for denne eiendom m. fl. Oslo Kommune gid rett til å ha liggende avløpstunnel og ledninger for vann og avløp med nødvendige kummer gjennom gnr. 181 bnr, 1162, 1163 og 1164. grunneieren gir ledningseieren fri adgang til eiendommen for nødvendige vedlikeholds- og reparasjonsarbeider. Videre forplikter grunneier seg ikke til å utføre arbeider som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vesleskogen Borettslag.

Borettslaget består av 11 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret, og så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Borettslaget har økt fellesutgiftene i 2017. Dette er gjort for å avsette penger i forbindelse med fremtidig vedlikehold.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS.

Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 28.05.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3986 datert 18.06.2003, S-1867 datert 22.11.2000, samt S-3726 datert 22.06.1999

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.084,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, A-konto varmt vann, garasjeplass, felles vedlikehold, trappevask, snømåking, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, kabel-tv (basispakke med HD dekoder fra GET).

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.884,-

Kollektiv bredbånd 200,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,-pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. har avgift på

kr 518,- pr. mnd. Prisen avhenger av hastigehet på bredbånd, samt kanalpakke utover basispakken.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.307.309,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Munkerud
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Ljabru endestasjon 1.1 km
Kantarellen legesenter 1.2 km
Ljabru hovedgård 1.2 km
Nordstrand Legesenter 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.3 km
Sentralstasjon Oslo S 8.5 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1 km
Bussholdeplass Kantarellen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Klemetsrudhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Nordstrandhallen 1.8 km
Treningssenter Sport og Mosjon 1.3 km
Treningssenter Fitness24Seven Mortensrud Torg 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Mortensrud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Munkerud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Stenbråten skole (1-7 kl.) 1.4 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.9 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 4.7 km
Bjørnholt videregående skole 4.7 km
Holtet videregående skole 4.5 km

Barnehager

Munkerudsletta barnehage (1-6 år) 0.1 km
Bakketoppen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Bjørnebo barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 1.3 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 1.3 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 1.3 km
Postkontor Matkroken Bråten 2.4 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 1.3 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.4 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Kiwi Mortensrud 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Mortensrud 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.3 km
Kiosk/video Bazaar Mortensrud 1.3 km
Bensin Shell Mortensrud 1.5 km
Bensin Shell Kastellet 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 35 %
Gj.snittalder kvinner 36 %
Husholdninger med barn 43,4 %
Husholdninger uten barn 56,6 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1031
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Munkerud 1895 780

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 31.250,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?