Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Stor og innholdsrik stue med god plass til å møblere med flere sittegrupper

Inngangsparti med walk-in

Inngangsparti

Stue

Stor og innholdsrik stue med god plass til å møblere med flere sittegrupper

Stue

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Utgang til terrasse

Alt av integrerte hvitevarer

Godt med skap- og benkeplass

Kjøkken

Hovedbad med vegghengt toalett og dushjørne

Hovedbad

Bad

Gjestebadet har også vegghengt toalett

Dusj

Lekkert hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe

Soverom

Barnesoverom med god plass til oppbevaring av leker

Barnesoverom

Terrasse

Terrasse

Plantegning 3D

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Nyborg

Myrdalsvegen 32 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Nyborg: Lekker 3-roms leilighet med praktisk romfordeling og to bad. Parkering i garasje medfølger

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 803,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 88 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lonaparken er et av de nyeste prosjektene,plassert like ved Horisont. Her bor man i et nytt og attraktivt nabolag, med bilfritt miljø like utenfor døren. Sameiet Lonaparken har i tillegg til et moderne ytre, vektlagt fellesområder med høy trivsel. Her finnes parkanlegg, sittegrupper, utendørs treningsområde og lekeområder for de minste. Her bor man supersentralt men likevel med nærhet til natur og turløyper.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Obs på Horisont, ca 2. min gange fra boligen. Kjøpesenteret har hele 73 butikker og spisesteder. I tillegg er det ca. 5 min. gange bort til Åsane Storsenter med 138 butikker, samt IKEA, Gullgruven senter, G-Max, XXL og Plantasjen. Flere andre store møbelbutikker ligger også lokalisert i Åsane storhandelsområde. En kjøretur på i overkant av 10-12 min tar deg til Bergen sentrum med alt av byens fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Myrdalsvegen, få minutters gange unna. Bybanen er også på vei til området. Åsane bussterminal ligger ca. 6-7 min. gange fra eiendommen. Med buss tar det ca. 15 min til Bergen sentrum. Ved å benytte bil tar det 10 min til Bergen sentrum og 25 min til Bergen lufthavn Flesland.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kidsa Myrdal

Kidsa Midtbygda

Skoler:

Storåsen skole

Ulsetskogen skole

Rolland skole

Kyrkjekrinsen skole

Åstveit skole

Blokkhaugen skole

Breimyra ungdomsskole

U. Pihl videregående skole

Åsane videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man veien nordover mot Åsane (E16/E39). Følg skilting og ta av ved Morvik/Åsane senter. Etter du har tatt av motorveien, tar du tredje avkjørsel i rundkjøringen og følger skilting til Salhus via Åsamyrane (FV267). Følg veien frem til Horisont og ta andre avkjørsel til høyre i rundkjøringen inn på Myrdalsvegen. Følg så denne veien ca 300 m, og boligen vil ligge på venstre side.

Parkering etter områdets bestemmelser.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Felleskostnader

Kr 1 803,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2016

Soverom

2

Primærrom

83m2

Bruksareal

88m2

Tomt

4924m2

KR-kode

741897

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrdalsvegen 32 G, 5130 Nyborg

Gnr. 189, bnr. 422, snr. 10 i Bergen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.924,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Fast parkering i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm

Totalt bruksareal: 88 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom:

Bolig:

1. etasje 83 kvm: Gang, stue, kjøkken, to soverom, to bad

Sekundærrom:

Bolig:

Kjeller: 5 kvm: Gitterbod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.08.18 utført av Thomas Frøyen.

Standard

Livsløpsstandard, automatsikringer, rør-i-rør system, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, m.m gjør at leiligheten har høy tekniske standard og et godt innemiljø som også tilrettelegger for lavt energiforbruk. Dette har gjort at LonaParken er en av de første leilighetskompleksene i Norge som har fått miljøstempelet "Svanemerket".

Det første som møter deg over dørstokken er en lys og åpen entré med god plass til å henge sesongens bekledning i walk-in garderoben. Alle rommene er belagt med laminat. Under finner man den vannbårne gulvvarmen som er termostatstyrt. Dette gjør at boligen alltid vil ha en jevn og lun temperatur etter dine ønsker, sommer som vinter.

Barnesoverommet ligger på andre siden av gangen, og fremstår som stort, og med god plass til både seng, kommode og oppbevaring av leker.

Leilighetens hovedsoverom har de samme lyse overflatene som resten av boligen. Dette gjør at man enkelt kan sette sitt personlige preg på veggene i form av bilder, hyller eller en kontrastvegg. Soverommet er av god størrelse og er derfor innredet med en stor skyvedørsgarderobe. Fra soverommet har man inngang til det største badet.

Badet er innbydende med lyse fliser, god gulvplass og praktiske løsninger som blant annet foldbare dusjdører, speil med integrert belysning og vegghengt toalett. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Videre fra entreen ankommer man leilighetens sosiale midtpunkt, en lys og åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater som bidrar til en forstørret romfølelse og gir godt med lys. Stuen har god plass til ulike innredningsvalg av sofagruppe, spisebord, hyller, tv-krok osv.

Den vinkelformede innredningen fra HTH utnytter kjøkkensonen godt. Kjøkkenet er med andre ord anvendelig og har en rekke hvitevarer integrert, slik som komfyr, keramiskplatetopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Kjøkkenet er lyst og stilrent med slette fronter.

Oppsummert er dette en leilighet hvor det er lagt til rette for det enkle liv med trappefri adkomst, egen garasjeplass med el punkt, heis fra garasje/inngangsdør til leiligheten, dørtelefon, elektriske dører i fellesarealer, sykkelparkering, men ikke minst har man nærhet til alt av hva man trenger i det dagligdagse liv.

Hjertelig velkommen til visning!

Oppvarming

Vannboren gulvvarme på begge bad samt i entré og stue/kjøkken

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse gitt 21.10.16.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: gjenstående arbeider av mindre vesentlig betydning; beplanting, permanent rekkverk i utvendig trappehus.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet retten til parkering, vedlikehold av vei, vann og avløp samt bruksrett på fellesarealer.

Dagboknr 1051166, tinglyst 14/11-16, formålet er at gnr.189, bnr. 422, seksjonsnr. 33 til en hver tid har enerett til en biloppstillingsplass i parkeringsanlegg med betegnelsen gnr. 189, brn 419, samt at seksjonen plikter å innbetale fellesutgifter til drift og vedlikehold av gnr.189, bnr.419 i Bergen.

Dagboknr 867649, tinglyst 11/8-17, formålet er at alle innenfor planområdet skal sikres rett til anleggelse, bruk og vedlikehold av vei, vann og avløp, herunder gnr. 189, bnr.373 m.m.

Dagboknr 867625, tinglyst 11/8-17, formålet er at alle innenfor planområdet skal sikres rett til bruk av fellesareal som torg, grøntarealer og lekeplasser, herunder eiendommene gnr.189, bnr.373 m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og er tilknyttet LonaPark 1 Sameie, med sameiebrøk 101/9425.

Består i dag av 101 leiligheter. Leilighetene fordeles på to vinkelformede bygg som er med på å skape et skjermet og frodig indre gårdsrom. Bygg A har 53 leiligheter fordelt på 7 hovedplan mens bygg B har 48 leiligheter fordelt på 6 hovedplan .

Forretningsfører er Obos Stor-Bergen.

Dyrehold er ikke tillatt, men dispansasjon kan gis ved gyldig grunn.

Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen og har full rettslig råderett over sin seksjon og eventuelle seksjonerte tilleggsdeler, herunder rett til overdragelse, utleie og pantsettelse, med mindre noe annet følger av lov eller vedtektene.

Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr til forretningsfører for sameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen på grunnen er regulert til boligformål og lekeplass i henhold til reguleringsplan "Åsane gnr.188 bnr.11 m.fl. og gnr.189 bnr.6 m.fl., Åsane Senterområde S3" med tilhørende reguleringsbestemmelser ikrafttrådt 23.01.2012.

Eiendommen under grunnen er regulert til garasjeanlegg for bolig samt teknisk infrastrukturtraseer i henhold til overnevnte reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser ikrafttrådt 23.01.2012.

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:

Det er byggeaktivitet for bolig og næring i nærområdet, samt byggefelt med flere godkjente planer i nærheten.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.955,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.849 for inneværende år.

Fellesutgifter er kr 1.803,- pr. mnd. og inkluderer:

Felleskostnader kr 1.395,-

Digital-Tv og bredbånd kr 408,-.

Det vil også påløpe kommunale avgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av digital-tv og bredbånd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr for kjøper kr 5.245,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.850.217,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Åsane
Grunnkrets Ulset
Kirkesogn Åsane

Steder i nærheten

Åsane Terminal 1.1 km
Gullgruven 1.4 km
IKEA Åsane 1.6 km
Åsane Brannstasjon 1.6 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 29.5 km
Sentralstasjon Bergen 12.5 km
Bussholdeplass Myrdalsvegen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åsanehallen 0.2 km
Idrettsanlegg Vestlandshallen 0.2 km
Treningssenter SATS Horisont 0.8 km
Treningssenter Nr1 Fitness Åsane 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Ulsetskogen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Storåsen skole (1-3 kl.) 1.7 km
Rolland skole (1-7 kl.) 1.8 km
Kyrkjekrinsen skole (1-10 kl.) 2.1 km
Blokkhaugen skole (8-10 kl.) 2.3 km
Åstveit skole (8-10 kl.) 3.3 km
U. Pihl videregående skole 0.6 km
Åsane videregående skole 1.9 km

Barnehager

Kidsa Myrdal (0-6 år) 0.5 km
Kidsa Midtbygda (0-6 år) 0.5 km
Selegrend barnehage (2-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Horisont 0.8 km
Kjøpesenter Åsane Storsenter 0.9 km
Postkontor Coop Obs! Horisont 0.9 km
Postkontor Meny Åsane senter 0.9 km
Apotek Apotek 1 Horisont 0.8 km
Apotek Apotek 1 Arken 0.9 km
Vinmonopol Horisont Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Åsane senter Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Åsane Senter 0.7 km
Dagligvare Kiwi Åsane Storsenter 0.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nyborg 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Åsane storsenter 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Nyborg 0.8 km
Bensin Circle K Ulset 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,1 %
Andel kvinner 54,9 %
Gj.snittalder menn 47,9 år
Gj.snittalder kvinner 52
Husholdninger med barn 24,1 %
Husholdninger uten barn 75,9 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 1269
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 278556 132557
Grunnkrets: Ulset 1015 410

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Kommunale Opplysninger: kr 5.000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotograf inkl stylist: kr 5.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Adrian Oldervoll
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?