Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 000 000,- for kr 2 000 000,-

Fasade

Fasade

Stue med utgang til overbygget platting

Stue med spiseplass

Stue

Spiseplass

Kjøkken

Soverom

Soverom

Bad

Bad med opplegg for vaskemaskin

Overbygget platting

Overbygget platting samt "egen hage"

Utsikt sommer

Platting sommer

Entre

Collage

Plantegning

Åssiden

Myrehagen 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 000 000,-

Åssiden: Lekker leilighet med nytt bad og kjøkken. Strøken på alle overflater. Garasje. Forkjøpsrett avklart.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 594,-
Fellesgjeld:
Kr 249 026,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende med flott utsikt over Drammensdalen og gode solforhold. Beliggende i attraktivt og veletablert boligområde. Nært til attraktive marka områder med lysløyper samt populært skisenter. Matbutikk i nærområdet. Kort vei til sentrum og alle servicetilbud, god offentlig kommunikasjon.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treningssentre i nærmiljøet. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatring.

For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Gunstig busskommunikasjon med kort vei til busstopp. Lokalbuss med ca. 15 min kjøring til sentrum. Jernbanestasjon på Gulskogen og i sentrum. Timekspressen stopper i Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.bk.no og www.timekspressen.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Ett sammensatt tilbud av både privat og kommunale barnehager på Åssiden.

Aronsløkka barneskole. Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med Høgskolen i Sørøst Norge. Se mer på www.papirbredden.no

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata opp mot Åssiden.Ta opp Vårveien og kjør denne til endes før du svinger til venstre inn Store Landfall Øvre. Ta deretter første til høyre som er Knut Bjørhuusvei og inn til venstre igjen inn Myrehagen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 249 026,-

Totalpris

Kr 2 249 026,-

Felleskostnader

Kr 3 594,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1976

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

26520m2

KR-kode

2018123

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrehagen 23, 3025 Drammen

Gnr. 116, bnr. 390 i Drammen kommune.

Leil.nr. U0301, andelsnr. 88, Myrehagen Borettslag, org.nr. 950 274 921

Tomten

Felles eiet tomt på 26.520 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet med asfaltert adkomst, plen, hekk og diverse annen beplantning. Flott usjenert balkong med gode solforhold og suveren utsikt.

Denne andelen har en liten plenflekk i forkant av platting som benyttes av denne andelen men eies av borettslaget. Gode solforhold og god skjerming mot innsyn.

Parkering

En plass i felles garasjeanlegg pr. leilighet. Forøvrig gjesteparkering på borettslagets eiendom. Det er mulighet for å ha el-bil og lading til denne samt motorvarmer på plassen i garasjen. Kostnader til dette må bekostes av eier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private veier inne på borettslagets området som borettslaget er ansvarlig for.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

Primærrom:

Entre, bad, kjøkken, stue og soveorm. : 41 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.03.2018 utført av Hilleren Takst AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur og betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Leilighet beliggende i 1.etasje (laveste underetasje) i bygning fra 1976 med ett soverom.

Leiligheten fremstår i god stand for overflater og innredninger. Fra 2013 til 2018 har leiligheten stått for vesentlig oppussing og utskiftning av overflater og innredninger. Bad fra 2017 utført i regi av borettslaget. Kjøkkeninnredning fra 2013. Trappeadkomst til leiligheten."

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen 2-roms leilighet med "egen inngang" fra bakkeplan.

Entre (pusset opp i 2016) med flislaminat på gulv, MDF plater på vegger og i tak. Skap medfølger ikke boligen. Dørcalling.

Badet er renovert i regi av borettslaget i 2017 og har fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malte flater i tak med spotter. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Under ettårsbefaring er det påpekt et par punkter fra selgers side som vil tas tak i av borettslaget. Dusj. WC. Servant med innredning. Nisje for oppbevaring. Et pent og tiltalende bad.

Stue er pusset opp i 2013 og har parkett på gulv, MDF plater på vegger og malte flater i tak. Utgang til overbygget platting. "Egen" hagedel med hekk som tilhører boretttslaget men disponeres av denne andelen. Delvis åpen løsning mot kjøkken.

Kjøkken er også pusset opp i 2013 og har parkett på gulv, malte flater på vegger og i tak. Hvit innrending med opplegg for oppvaskmaskin (smal) som medfølger. Ingen hvitevarer, foruten oppvaskmaskin, medfølger boligen. Fliser over benk og god skap og benkeplass.

Soverom med parkett (2013) på gulv, malte flater (2018) på vegger og i tak. Skap medfølger ikke.

Leiligheten er pusset opp fra 2013 og frem til i dag. I tillegg til det ovennevnte er sikringsskap tatt i 2013, vann/avløp til kjøkken tatt i 2017.

I tillegg disponerer boligen 1 matbod, 1 stor bod samt en plass i garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmekabler på baderom, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 14.05.1976 på blokka ved oppføring samt ferdigattest datert 14.06.2016 i forbindelse med nye våtrom i regi av borettslaget.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Radontiltak er foretatt på denne andelen slik at verdier er innenfor grensene. Utført i regi av borettslaget.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrehagen Borettslag. Borettslaget består av 144 leiligheter.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Dersom andre beboere er sterkt allergisk mot dyr kan dyrehold nektes.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.

Det vurderesw å bytte ytterdører, pusse opp felles trappegang og sette inn videocalling. Da må en økning i felleskostnader påregnes. Oppstart vites ikke. Megler har ikke funnet info om dette i opplysninger fra NBBO, men fått rede om dette fra eier.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Myrehagen datert 21.03.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Forkjøpsretten for denne andelen er avklart den 3 april 2018

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.594,- pr. mnd. og inkluderer: honorar forr. fører, revisjonskostnader, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, styrehonorar, vedlikehold (periodisk), Kabel-TV og internett, kommunale avgifter og snøbrøyting samt varmtvann. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.400 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke på begge og dette er inkludert i felleskostnader.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 625,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.25.735,-. Av dette beløpet utgjør kr 249.026,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 5.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 27
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 2 km
Fylkeshuset 3.4 km
Tinghus 3.3 km
Bibliotek, kunstgalleri 4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.9 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.2 km
Bussholdeplass Myrehagen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aronsløkka (skole) aktivitetssal 1 km
Idrettsanlegg Kjøsterud skole akt.anlegg 1.1 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 1.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.1 km
Åssiden videregående skole 1.7 km
Akademiet Ypsilon vgs 2.5 km

Barnehager

Åssiden menighets barnehage (3-5 år) 0.8 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 1 km
Dalegårdsveien barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.3 km
Kjøpesenter Solberg Senter 5.1 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 0.3 km
Postkontor Meny Åssiden 1.2 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 0.9 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 1.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.2 km
Dagligvare Coop Prix Store Landfall 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Vårveien 1 km
Kiosk/video Vårveien Spill 0.9 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.7 km
Bensin st1 Drammen 1.6 km
Bensin Shell Svingen 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 38,4 %
Andel kvinner 61,6 %
Gj.snittalder menn 47,7 år
Gj.snittalder kvinner 52 år
Husholdninger med barn 13,3 %
Husholdninger uten barn 86,7 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 1576
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 27 268 173

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?