Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-
 

Velkommen til Myrerskogveien 15. En innbydende og lekker 3 roms leilighet med varm og god atmosfære. En sjelden perle av en leilighet på Kjelsås

Solrik og hyggelig balkong med kveldssol. Balkongen blir ditt ekstra rom på lange sommerdager

Stue med peisovn for hygge og varme utover lange vinterkvelder

Lekre detaljer

Stuen innehar god plass til både sofa- og spisegruppe, gjennomgående Pergo Living Expression laminatgulv fra 2017

Peis er plassert mellom kjøkken og stue og bidrar til lun varme for kos og hygge

Det er monternt brannplate mellom kjøkkenvegg og peisovn

Åpen stue/kjøkkenløsning fører til et naturlig samlingspunkt for både kokken og selskapet.

Lekker kjøkkeninnredning fra 2017 med høyglans fronter, integrert kjøl-og fryseskap, micro, oppvaskmasking, platetopp og komfyr

Håndfri "Touch" åpner for skap under oppvaskkum, samt automatisk lys når man åpner skuffene åpnes.

Ovnen har pyrolysefunksjon for selvrengjøring

Kjøkken med Induksjonsplatetopp, godt med skapplass

Pent rom som passer til både soverom og/eller kontor. Automatisk belysning når garderobedør åpnes

Pen entrè med skyvedørsgarderobe med speilfront. Oppheng for klær over praktisk benk med skuff og overhylle for oppbevaring

Lekkert modernisert bad fra 2019 med rainshower-dusj, innfellbare leddede glassvegger, vegghengt toalett, servant med underskap, ett-greps blandebatteri og integrert speil med bakgrunnsbelysning, varmekabler i gulv, samt downlights i tak

Rainshower

Helt ny baderomsinnredning med bakgrunnsbelysning i speil

Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng. Pen skyvedørsgarderobeskap fra garderobemannen

Detalj hovedsoverom

3D Skisse

2D Skisse

Myrerjordet

Den lokale matbutikken er 2 minutter unna leiligheten

Trollvannstua

Flotte skimuligheter på Trollvann

Grefsenkollen restaurant

Over Oslo Grefsenkollen

Miniatyrbilde fra video

Kjelsås

Myrerskogveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Kjelsås: Lekker og innbydende 3-roms i høy 1.etg med solrik balkong. En sjelden perle av en leilighet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 436,-
Fellesgjeld:
Kr 207 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv og innbydende 3 roms leilighet beliggende i stille og naturskjønne omgivelser på Grefsen/ Kjelsås med nærhet til både marka og byen. Leiligheten er lys og funksjonell med god planløsning.

Svært gode turløyper i marka, langs Akerselva og Maridalen på både ski og til fots samt med sykkel. I tillegg er det bademuligheter i Frysja, Stilla og Trollvann. Ellers byr området på skøytegåing på Maridalsvannet samt slalombakke i Grefsenkleiva/Trollvannskleiva med mye mer!

På Grefsenkollen, som er en fin søndagstur fra leiligheten finner, du Grefsenkollen Restaurant som byr på gode matopplevelser i vakre omgivelser, samt Over Oslo Bar hvor det arrangeres både vinkvelder, standup, konserter og quiz for å nevne noe. I de senere år har også Grefsenkollen blitt kjent for Over Oslo festivalen som har blitt en suksess og et samlingspunkt for nær og fjern.

Sentral beliggenhet med tanke på skole, offentlig kommunikasjon (buss-, og trikkeholdeplass under 5 min unna), og Storo Storsenter er heller ikke langt unna. Av dagligvareforretninger i området er SPAR rett i nærheten, alltid med godt utvalg og en fristende ferskvaredisk. Ellers er det Prix, REMA 1000 og søndagsåpen Joker i nærområdet. Det er også kort vei til både Handelshøyskolen BI, Universitetet på Blindern samt Høyskolen i Oslo.

Like ved leiligheten finner man også Myrerfeltet med både kunstgressbane, løpebane, utendørs treningsapparater for alle aldre og sandvolleyballbaner.

Dette er en bolig som byr på gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, samtidig som den er sentralt beliggende med kort vei ned til et pulserende liv på Grunerløkka (10 min med trikk).

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole. Det er flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 207 000,-

Totalpris

Kr 4 407 000,-

Felleskostnader

Kr 3 436,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

67069m2

KR-kode

41.195

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrerskogveien 15, 0495 Oslo. Gnr. 75, bnr. 812 i Oslo kommune. Andelsnr. 77.

Myrer Borettslag, org.nr. 948 152 436

Tomten

Eiet tomt på 67.083 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget har en pent opparbeidet, stor tomt med store plenarealer, lekeplasser og andre grøntarealer. Tomten er beplantet med busker og trær som vedlikeholdes av vaktmester.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Myrer borettslaget har 141 garasjer fordelt på tre garasjelag. Vaktmester fører liste over de beboerne som er interessert i garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom: Entrè, hovedsoverom, soverom nr 2, bad/wc, kjøkken og stue.

Leiligheten er ombygd fra en 2 roms til en 3 roms ved å flyttet kjøkken fra hovedsoverommet ut mot stuen.

I tillegg disponerer boligen 3 boder. 2 kjellerboder og en loftsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Leiligheten har gjennomgående god standard og er godt vedlikeholdt de senere år. Leiligheten har fått gjennomgående TG1 utenom to tilfeller av TG2.

- Der takstmann anbefaler en water guard for varmtvannsbereder og vaskemaskin på hovedsoverommet.

- At peisovnen bør være 30 cm fra kjøkken. Selger har satt inn brannplate mellom kjøkken og peis grunnet kort avstand.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Moderne og innbydende 3-roms leilighet i høy 1.etasje med kjøkkeninnredning fra 2017 og bad fra ca 2011. Badet er modernisert med nye lekre fliser, møblement og dusjhjørne i 2019. Nye Pergo longplank laminatgulv i 2017. Vegger er nymalt i delikate og duse farger.

Inneholder:

VELKOMMEN INN:

I entréen er det god plass til å ta av seg sko og henge fra seg yttertøy. Godt med skapplass for oppheng av yttertøy i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Praktisk nisje for sittebenk med skuffer og klesoppheng. Det er lagt varmekabler under gulvflisene.

HOVEDSOVEROM:

Fint soverom med nyere skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng. Varmtvannsbereder på 300 liter fra 2017. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger handelen.

SOVEROM 2:

God plass til 150 cm seng og garderobeskap.

Detalj soverom: Automatisk belysning når garderobedør åpnes.

OPPGRADERT BADEROM:

Flislagt baderom med varmekabler i gulv, totalrenovert i regi av borettslaget i 2011. Badet er modernisert i 2019 med nye tidsriktige vegg og gulvfliser, samt moderne hexagon mosaikk-fliser i dusjsone.

Oppgradert baderomsinnredning med rainshower-dusj med innfellbare leddede glassvegger, vegghengt toalett, servant med underskap og ett-greps blandebatteri og integrert speil med bakgrunnsbelysning. God plass til vaskemaskin og tørketrommel. Ventil og spalte i dørbladet for ventilasjon, samt ventilasjon på vegg i dusjsone.

HJEMMEKOSELIG STUE:

Stuen, der vi tilbringer mest tid. Len deg tilbake med en god bok, kryp under teppe og se en rolig film, inviter venner og familie over for en god middag og hyggelig selskap. Åpen stue/kjøkkenløsning fører til et naturlig samlingspunkt for både kokken og selskapet. Stuen har god plass til både sofa- og spisegruppe, store vinduer gir til rikelig med naturlig lys. Peis er plassert mellom kjøkken og stue og bidrar til lun varme og hygge utover lange kalde vinterkvelder. Utgang til vestvendt solrik balkong.

Detalj stue: Det er opplegg for prosjektor og innebygget lerret med motor i tak.

HYGGELIG BALKONG:

Fra stuen har du utgang til vestvendt balkong fra 2002. Det er tillatt med både gass- og elektrisk grill på balkongen. Med gode solforhold og god plass er det ingenting i veien for å nyte varme dager og hyggelige kvelder.

KJØKKEN FRA 2017:

Lekker Ikea kjøkkeninnredning med fliser over benkeplate med integrert induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Godt med benke- og skapplass. Alle hvitevarer medfølger.

Detaljer på kjøkken:

Automatisk lys når skap og skuffer åpnes. "Touch" åpner for skap under oppvaskkum. Ovnen har pyrolysefunksjon for selvrengjøring.

Taket er senket og det er downlights på soverom, gang, stue og kjøkken.

Boder:

Det er to boder i kjelleren og en bod på loftet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.03.54. Det foreligger også ferdigattest på utvidelse av døråpning i bærevegg datert 14.01.19. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrer Borettslag.

- Borettslaget består av 407 leiligheter

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 55 25.

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.myrerborettslag.no

- Fellesvaskeri i kjeller

- Dyrehold er tillatt på visse vilkår og etter søknad til styret, ref. husordensreglenes pkt. 10.

- Foretatte påkostninger i borettslaget: Soilrørutskifting og baderomsrehabilitering, nye søppelbrønner. Balkonger og fasader er rehabilitert. Elektrisk anlegg er oppgradert.

- Alle vinduer og balkongdører er skiftet i borettslager i 2018.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir avklart parallelt. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 21.06.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.434,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og internett, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikring, trappevask. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.834,-

Trappevask: kr 76,-.

Balkongtillegg: kr 526,-.

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarte ca kr 6.000 kWh

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.415.719,- Av dette beløpet utgjør kr 207.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.500,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 30.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 8 500,-

Visningshonorar: kr 2.490,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Glenn Salomonsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?