Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 975 000,- for kr 2 975 000,-

Velkommen til Myrerskogveien 15!

Solrik vestvendt balkong

Balkong

Balkong detalj

Stue med god plass for spisebord og stoler. Her kan du samle vennegjengen på en hyggelig middag

Spisebord - detalj

Gang

Fint soverom vendt mot rolig blindvei

Soverom med stort garderobeskap

Lekkert flislagt bad fra 2010 med dusjhjørne, gulvvarme og senket tak med downlights

Bad/wc med speilskap med servant med underskap. Vegghengt toalett

Pen kjøkkeninnredning fra 2014 med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Entre med skoskap og god plass for oppheng av yttertøy

Skisse

Fasade - veldrevet borettslag

Myrerjordet

Matbutikken er 2 minutter unna leiligheten

Flotte tur og bademuligheter ved Brekkedammen

Grefsenkollen resturant

Fine tur og bademuligheter på Trollvann

Trollvannstua

Flotte skimuligheter på Trollvann

Kjelsås

Myrerskogveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Kjelsås: Pen 2 roms endeleilighet i 2.etg m/vestvendt balkong. Bad fra 2010 og kjøkken fra 2014. Nær trikk og marka

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 236,-
Fellesgjeld:
Kr 211 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
46 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv og nyoppusset 2 roms leilighet beliggende i stille og naturskjønne omgivelser på Grefsen/ Kjelsås med nærhet til både marka og byen. Leiligheten er lys og funksjonell med god planløsning. Vinduer på tre flater slipper inn mye naturlig lys, og balkongen gir praktisk talt leiligheten et ekstra rom i sommerhalvåret. Gjennomgående lun parkett i alle rom, og veggflater er malt i duse og delikate farger. En pen leilighet med store vindusflater og god takhøyde.

Svært gode turløyper i marka, langs Akerselva og Maridalen på både ski og til fots samt med sykkel. I tillegg er det bademuligheter i Frysja, Stilla og Trollvann. Ellers byr området på skøytegåing på Maridalsvannet samt slalombakke i Grefsenkleiva/Trollvannskleiva med mye mer!

På Grefsenkollen som er i fin gangavstand fra leiligheten finner du Grefsenkollen Restaurant som byr på gode matopplevelser i vakre omgivelser, samt Over Oslo Bar hvor det arrangeres både vinkvelder, standup, konserter og quiz for å nevne noe. I de senere år har også Grefsenkollen blitt kjent for Over Oslo festivalen som har blitt en suksess og et samlingspunkt for nær og fjern.

Sentral beliggenhet med tanke på skole, offentlig kommunikasjon (buss-, og trikkeholdeplass under 5 min unna), og Storo Storsenter er heller ikke langt unna. Av dagligvareforretninger i området er SPAR rett i nærheten, alltid med godt utvalg og en fristende ferskvaredisk. Ellers er det Prix, REMA 1000 og søndagsåpen Joker i nærområdet. Det er også kort vei til både Handelshøyskolen BI, Universitetet på Blindern samt Høyskolen i Oslo.

Like nedenfor leiligheten finner man også Myrerfeltet med både kunstgressbane, løpebane, utendørs treningsapparater for alle aldre og sandvolleyballbaner.

Dette er en bolig som byr på gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, samtidig som den er sentralt beliggende med kort vei ned til et pulserende liv på Grunerløkka (10 min med trikk).

Adkomst

Kjør Grefsenveien eller Kjelsåsveien nordover. Ta til høyre inn Myrerskogveien. Nr 15 ligger på østsiden av Myrerjordet. God kollektivforbindelse med buss (22, 25, 54), trikk til Grefsen Stadion (11, 12) og tog til Kjelsås Stasjon.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 211 000,-

Totalpris

Kr 3 311 000,-

Felleskostnader

Kr 3 236,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

1

Primærrom

46m2

Bruksareal

46m2

Tomt

67083m2

KR-kode

4117153

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrerskogveien 15, 0495 Oslo

Gnr. 75, bnr. 812 i Oslo kommune.

Andelsnr. 189 i Myrer Borettslag, org.nr. 948 152 436

Tomten

Eiet tomt på 67.083 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget har en pent opparbeidet, stor tomt med store plenarealer, lekeplasser og andre grøntarealer. Tomten er beplantet med busker og trær som vedlikeholdes av vaktmester.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Myrer borettslaget har 141 garasjer fordelt på tre garasjelag. Vaktmester fører liste over de beboerne som er interessert i garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 46 kvm

Primærrom:

2. etasje 46 kvm: Entré, kjøkken, bad/wc, soverom, stue.

Leiligheten disponerer to kjellerboder, merket 275 på 2,6 kvm og 1,4 kvm. En loftsbod på 8,2 kvm med skråtak. I tillegg er det en balkong på 4,2 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 14.12.17 utført av Fredrik Hauki.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur over 5 etasjer + kjeller og loft. Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne og romslig 2-roms leilighet i 2.etasje med nyere kjøkken fra 2014 og bad fra 2010. Nye parkettgulv i 2013. Vegger og himling er malt i delikate og duse farger. Leiligheten har en lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong hvor man kan man nyte solen fra tidlig formiddag til godt ut på kvelden. Balkongen kan innredes med både spiseplass, gassgrill og trancherbord, eller hva med en hengekøye på late sommerdager? Leiligheten ligger fritt uten gjenboere, og har en arealeffektiv og smart planløsning. Pent kjøkken med god skapplass og benkeplass, samt egen spiseplass med barløsning under vinduet hvis man ønsker det. Lekker nedfelt vask i hvit keramikk. Fint soverom med god plass til dobbeltseng og mye oppbevaringsplass i garderobeskap. Soverommet er vendt mot rolig blindvei.

Innhold:

Entré/hall: Her er det god plass for sko og oppheng av yttertøy.

Kjøkken: Pen kjøkkeninnredning fra 2014 med fliser over benkeplate med nedfelt hvit keramikkvask, integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøle/fryseskap. Godt med benke- og skapplass. Varmtvannstank på 120 liter under kjøkkenbenk. Mulighet for spiseplass under kjøkkenvinduet.

Soverom: Fint soverom vendt mot rolig blindvei, med stort garderobeskap og plass til dobbeltseng.

Bad: Pent totalrehabilitert bad/wc i regi av borettslaget i 2010. Dusjhjørne. Senket tak med downlights. Speilskap over servant med underskap. Vegghengt toalett. Gulvvarme.

Stue: Stor og romslig stue med parkett og lysmalte flater. Plass til spisebord og sofagruppe. Utgang til vestvendt solrik balkong.

Boder: Det er to boder i kjelleren og en bod på loftet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.03.54.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrer Borettslag.

- Borettslaget består av 406 leiligheter + 1 tjenesteleilighet.

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 55 25.

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.myrerborettslag.no

- Fellesvaskeri i kjeller

- Dyrehold er tillatt på visse vilkår og etter søknad til styret, ref. husordensreglenes pkt. 10.

- Foretatte påkostninger i borettslaget: Soilrørutskifting og baderomsrehabilitering, nye søppelbrønner. Balkonger og fasader er rehabilitert. Elektrisk anlegg er oppgradert.

- Planlagte påkostninger: Det planlegges å skifte vinduer og balkongdører i borettslaget. Prosjektet ut til å bli rimeligere enn antatt, slik at fellesgjelden vil øke med 14 millioner kroner i stedet for 20 millioner kroner som først antatt. Styret har solgt den ene tjenesteleiligheten og inntektene for salget av vaktmesterboligen blir brukt til å delfinansiere vindusprosjektet. Når det gjelder økning i felleskostnadene, har styret vedtatt et budsjett for 2018 som innebærer 3% økning i felleskostnadene i stedet for 6-7%. Dette skyldes lavere opptak av fellesgjeld enn forventet. Det vil komme helt nye vinduer og balkongdører i Myrerskogveien 15 i løpet av våren 2018. Det må forventes noe økning av felleskosnadene og fellesgjelden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir avklart parallelt. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 21.06.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

Speil og taklampe i stuen medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.236,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og internett, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikring, trappevask. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.540,-

Trappevask: kr 76,-.

Balkongtillegg: kr 620,-.

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarte ca kr 8.000 kWh

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3 311 316,- Av dette beløpet utgjør kr 211.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.250,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter vil bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:

Provisjon: 1 % av kjøpesummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Smartannonsering: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 2.490,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Glenn Salomonsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?