Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 900 000,- for kr 7 900 000,-

Stue med "utsiktsvinduer" og utgang til stor balkong

Utsikt mot Maridalsvannet og marka

Utsikt mot Oslofjorden

Fasade foran

Flislagt entrè med skyvedører inn til praktisk bod

Entrè

Smart og romslig garderobe/bod/teknisk rom med fliser på gulv

Bod/teknisk rom

Lekkert, lyst og flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin

Praktisk innredning med god skap- og benkeplass på badet.

Bad, detalj

Smart planløsning med åpen entrè inn til stue/kjøkken løsning

Praktisk og pen kjøkkeninndredning med profilerte fronter

Integrerte hvitevarer samt kjølehjørne

Kjøkken

Stue

Pen 1-stavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme

Stue

Stue

Stue med downlights i himlingen

Det er montert innvendige lameller og utvendige screens

Stue

Toppleilighet i Myrerskogveien 54 E

Gode solforhold på balkongen

Utsikt

Utsikt mot Maridalsvannet

Utsikt, panorama

Utsikt

Hovedsoverom

Opplegg for tv og godt med skapplass

Det er montert utvendig og innvendig solavskjerming. Utgang balkong

Utgang til balkongen

Soverom 2

Soverom 2

Praktisk felles ski/smørebod med skap til oppbevaring av ski

Planskisse 5.etasje

Kjelsås Panorama

Myrerskogveien 54 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Kjelsås Panorama: Ny 3-roms toppleilighet med heis og garasje. Stor balkong med strålende utsikts- og solforhold

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 658,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget god beliggenhet i skjæringspunktet mellom byen og Marka i et rolig boligområde på Grefsenåsen/Kjelsås hovedsakling bestående av villabebyggelse. Sameiet er bygget i skrånende terreng og leilighetens plassering i 5.etasje gir dermed særdeles flotte sol- og utsiktsforhold med flott utsikt over nærområdet med Maridalsvannet, marka og ned mot byen og Oslofjorden.

Aktivt ski- idretts- og friluftsmiljø med Kjelsås IL sin base på Langsetløkka 5 minutter unna. Kort vei til slalombakke, badesteder og eksklusiv restaurant og pub på Grefsenkollen med en av Oslos beste utsikter. I tillegg til Langsetløkka er det også andre store grøntarealer i nærområdet som blant annet Myrerskogen og Myrerjordet. Lillomarka, Nordmarka, Akerselva, Maridalsvannet og badeplassen på Stilla er i nærheten.

Busstopp "rett utenfor døren" med avganger hvert 15.minutt i "kjernetiden". 15 minutters gange til trikkestopp. Grefsenplatået med blomsterbutikk, grønnsakshandel, restaurant, pub og 7/11 samt flere matbutikker (Coop Prix, Rema og Spar) i nærområdet.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole. I området er det også et godt utvalg av barnehager i umiddelbar nærhet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Myrerskogveien og inn mot Rønningen Folkehøyskole. Besøkende anbefales å parkere i Myrerskogveien og benytte inngangen på byggets bakside.

Grunnet veiarbeid er det noe begrenset fremkommelighet så interessenter oppfordres til å beregne ekstra tid til parkering ved visning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 658,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

2017

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

77m2

Tomt

1065m2

KR-kode

4117161

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrerskogveien 54 E, 0495 Oslo

Gnr. 75, bnr. 834, snr. 11 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.065,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass til leiligheten i parkeringskjeller. Det er uttak for billader til parkeringsplassen. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Primærrom:

5.etasje: 73 kvm - Bad, entrè/gang, stue/kjøkken og 2 soverom.

Sekundærrom:

5.etasje: Innvendig bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 5 kvm som ligger i byggets første etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.01.2018 utført av takstmann Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong/mur i 2016. Det er videre grunn til å tro at at bygningen er fundamentert på faste masser med betongsåler. Blokken har bærende konstruksjoner, etasjeskillere, og leilighetsskillende vegger i betong og mur. Grunnmur også av betong. Pen fasade med pussede flater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Denne boligen er nyoppført i 2016/2017 og takstmann har kun gitt TG1 i sin rapport.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen toppleilighet i bygg oppført i 2017. Det er gjort fine tilvalg i gulv, armaturer, kjøkken og belysning og boligen har god planløsning. Det er vannbåren gulvvarme i oppholdsrommene og ellers en god teknisk standard.

Inneholder:

5.etasje:

Entré med flislagt gulv og gulvvarme. Det er downlights i himlingen og det er montert skyvedører. Bak skyvedørene er det skuffeseksjon og garderobestang for yttertøy bak den ene døren, mens den andre døren fører til en praktisk innvendig bod/teknisk rom. Her er det gode lagringsmuligheter samt strømuttak til f.eks ekstra fryser eller liknende.

Lekkert bad med smakfullt flisevalg. Det er elektrisk gulvvarme og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Pen innredning med god skapplass, speil og vegghengt wc. Romslig dusjnisje med vendbare dusjvegger i glass.

Fra gangen er det adgang til soverommene. Soverommene, gangen og oppholdsrommet har 1-stavs eikeparkett.

Hovedsoverommet har garderobeskap og det er installert tv-uttak. Rommet har utgang til den flotte balkongen og det er montert solavskjerming (plisséer).

Soverom 2 har plass til gjesteseng og en skrivepult. Her er det luftedør mot balkongen.

Sigdal kjøkken med fine profilerte fronter. Godt med skapplass og god benkeplass til matlagingen. Det er integrerte hvitevarer som kjølehjørne, komfyr, oppvaskmaskin og platetopp (Siemens). Flislagt vegg mellom benk og overskap og det er montert benkebelysning.

I overgangen mellom kjøkken og stue er det en naturlig plass til spisebordet. Her kan man fint ha plass til et langbord for hyggelige middagsselskaper.

De takhøye stuevinduene gir det sosiale rommet godt med lys og gir meget god utsikt også innenfra. Det er montert downlights i himlingen, lameller ved vinduet og utvendig solavskjerming (screens).

Stuen har utgang til balkongen.

Meget fin og usjenert balkong på ca. 17 kvm. Her er det god plass til sittegruppe, gassgrill og solseng. Det er montert en stor markise (motorisert), utebelysning og det er uttak for strøm.

Balkongen har helt optimale solforhold med sol fra ca. kl.10.30 til 22.30 om sommeren. Utrolig flott utsikt mot Holmenkollen, marka, Maridalsvannet og mot Oslo by og fjord.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 5 kvm i 1.etasje samt en garasjeplass i byggets 1.etasje. Her medfølger også et flatpakket garderobeskap som ikke er montert.

Velkommen til Kjelsås Panorama.

Oppvarming

Det er varme fra sentralt varmeanlegg med vannbåren varme i alle rom. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.01.2017. Det er søkt om ferdigattest 24.05.2017. Søknad om ferdigattest med følgebrev ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Alarmoverføring til brannvesenet ferdistilles før overtagelse samt justering av grensen mellom eiendommene 75/33 og 75/834 må være ferdig før ferdigstillelse kan gis.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 8 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet erklæring om vann og kloakk og kommunens rett til å opparbeide dette, samt vei og adkomstretter.

Servituttene vil følge eiendommen.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Kjelsås Panorama.

Sameiet består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål i henhold til reguleringsplan S4811 datert 12.11.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.11.2014.

Det skal i felt A i reguleringskartet oppføres 33 rekkehus samt parkeringskjeller. Arbeidet er i gangsatt og er forventet ferdistilt fra 2.kvartal 2018 til 4.kvartal 2018.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.658,- pr. mnd. og inkluderer: Tv/bredbånd, garasje, varmtvann, nærvarme, kommunale avgifter og felleskostnader.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene er fordelt på følgende poster:

Garasje: kr 100,-

Nærvarme: kr 385,-

Bredbånd: kr 279,-

Digital-tv: kr 199,-

Felleskostnader: kr 2.695,-

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 7.693.994,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Rønningen
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Rønningen folkehøgskole 0.1 km
Sverre Enevolds plass 1.7 km
Brekke bru 1.8 km
Solemskogen grendehus 2.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.3 km
Sentralstasjon Oslo S 8.5 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 3.6 km
Trikkeholdeplass Grefsen stadion 1.1 km
Bussholdeplass Rønningen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelsås idrettshall 0.9 km
Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 1.2 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 1.7 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.2 km
Disen skole (1-7 kl.) 2.6 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 2.5 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 3.1 km
Nydalen videregående skole 4.7 km
Blindern videregående skole 6.8 km

Barnehager

Myrertoppen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Gulldalen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Myrer barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 3.9 km
Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 4.7 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.3 km
Postkontor Spar Tåsen 4.6 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.7 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 4.1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 3.9 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Spar Kjelsås 0.8 km
Dagligvare Coop Prix Marsveien 1.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.6 km
Kiosk/video Brekkehagen Kiosk 3.4 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.6 km
Bensin Circle K Storo 3.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 38,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,7 %
Husholdninger med barn 37,4 %
Husholdninger uten barn 62,6 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 810
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Rønningen 655 266

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 6.250,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?