Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Velkommen til Nadderudveien 113.

Stuen er inndel i flere seksjoner, med plass til både spisegruppe og sofa/tv-seksjon.

Store vindusflater som gir mye lys, med utgang til balkong.

Inviter venner og familie på middagsselskap, her er det plass til et stort spisebord. Utgang fra stuen til balkong.

Direkte utgang fra stuen til flott nord-vestvendt balkong på ca. 5 kvm. Dette er et yndet ekstrarom på varme sommerdager!

Stue og kjøkken i åpen løsning.

Leiligheten er malt i meget behagelige og moderne farger.

Åpen kjøkken/stueløsning, med høy Ikea kjøkkeninnredning.

Åpen kjøkken/stueløsning, med høy Ikea kjøkkeninnredning med underskap med malte glatte fronter.

Arealeffektiv kjøkkeninnredning. Her er det enkelt å lage mat!

Åpen kjøkken/stueløsning, med høy Ikea kjøkkeninnredning med underskap med malte glatte fronter.

Åpen kjøkken/stueløsning, med høy Ikea kjøkkeninnredning med underskap med malte glatte fronter.

Leiligheten har et soverom.

Plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Vindu vendt mot nordvest.

Baderom med dusjkabinett, servantskap med heldekkende servant, wc., opplegg for vaskemaskin.

Baderom med dusjkabinett, servantskap med heldekkende servant, wc., opplegg for vaskemaskin.

Gulvvarme på badet.

Romslig og åpen entre, med innebygd garderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. God plass til skohyhylle og kommode, for ytterliggere oppbevaring.

Nadderudveien 113. En pen 2-roms leilighet i høy 1. etg, med kort avstand til Østerås t-banestasjon.Perfekt førstegangsbolig/utleieleilighet.

Plantegning 2D.

Plantegning 3D.

Eiksmarka/Eikeli

Nadderudveien 113

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Eiksmarka/Eikeli: Pen 2-roms leil. med kort avstand til Østerås t-banest. Høy 1. etg med balkong. Perfekt førstegangsbolig/utleieleil.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 780,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nadderudveien 113 ligger i et populært boområde på Eiksmarka med kort vei til både matbutikk, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.

Området har et godt utvalg av fritidsaktiviteter og turmuligheter. Flotte Hagabråten ligger med umiddelbar nærhet, som er et hyggelig område med akebakker på vinterstid, og fine grøntområder med bl.a. fotballbaner på sommertid. For øvrig kort avstand til Bærumsmarka, og Sauejordet er heller ikke lange turen unna som er godt egnet for treningsturer med fine skiløyper på vinteren. Løypenettet tar deg langt innover i Bærumsmarka. Videre innover i marka ligger også Østernvann, som er et meget populært badested på sommerstid. Av andre aktiviteter å nevne ligger Hoslebanen, Nadderud Idrettsanlegg og Fossum Idrettsanlegg i nærheten, med gode idretts-og sportstilbud sommer som vinter. Øvrevoll Galoppbane ligger kun en kort spasertur unna. Dette er den eneste norske veddeløpsbanen, som ble åpnet i 1932.

Eikeli Videregående og barneskole ligger "rett over veien", hvor det er både volleyball-, fotball, samt skøytebane på vinterstid.

Daglivarebutikk Rema 1000 ligger på Lijordet med det en trenger av dagligvarer. Søndagsåpne Joker er å finne kun en kort gåtur fra leiligheten, nærmere bestemt i Wilh. Wilhelmsens vei. For et større og bredere utvalg, ligger Østerås kjøpesenter innenfor gangavstand (1,2 km). Her er det flere småforretninger - deriblant vinmonopol, post i butikk, apotek, legekontor og matbutikk. Her er ligger også Fresh Fitness treningssenter.

For øvrig kort avstand til Bekkestua sentrum, som ligger ca. 5 minutters kjøretur unna. Her har man Elixia, legekontor, tannleger, fysioterapeuter, frisører, velværesenter og optikere mm. I tillegg er det et bredt utvalg av butikker som Coop Mega og Meny som har det gode utvalget av matvarer, samt flere hyggelige cafèer og spisesteder.

Østerås T-banestasjon ligger ca. 700 meter fra leiligheten, som tar deg til Majorstuen på ca. 20 min. Bussholdeplassen Nordveien som ligger i Nadderudveien "rett utenfor døren" med hyppige avganger. Her går også flybussen!

Barnehager og skoler

Nærmeste barneskole er Eikeli, som ligger "rett over veien", i underkant av 200 meter.

Det er flere barnehager i nærområdet, hvor de nærmest er Østerås, Eikeliåsen og Lijordet barnehage.

Nærmeste ungdomsskole er Østerås, og Eikeli Videregående skole ligger "vis a vis" Eikeli barneskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Felleskostnader

Kr 2 780,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1961

Soverom

1

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

8132m2

KR-kode

171862

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nadderudveien 113, 1359 Eiksmarka

Gnr. 20, bnr. 156, snr. 15 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.132 kvm.

Parkering

Sameiet disponerer biloppstilling- og garasjeplasser som leies ut til beboere etter ansiennitet. For øvrig parkering på sameiets grunn, med første mann til mølla prinsippet. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Bruksareal:

Leilighet 35 kvm

Primærrom:

1. etasje 35 kvm: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.11.2018 utført av Atle Arkøy. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt armert såle på antatt fast masse. Betongkonstruksjoner med utfyllende bindingsverk kledd med fasadeplater og teglstein. Malt trepanel på balkongen.Pulttak, tekket med antatt asfaltpapp. Støpte kjeller dekker, etasjeskillere og leilighetsskillere.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det er satt TG 2 på gulv og vegger på badet, dette er først og fremst pga. alder på badet generelt, og usikkerheter ang type membranløsninger.

- Eldre støpejernsluk uten klemring har TG 2.

- Det er ifølge selger og selgers egenerklæringsskjema vært enkelte tilfeller av kre på badet. Dette ble sett for ca et år tid siden, og dukket opp igjen for en måned siden. Ikke sett noe i tidsrommet mellom og siden. Eier har satt opp feller, og har fått noen få dyr i fellene. Opplever det ikke som et problem nå.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nadderudveien 113 - En pen 2-roms leilighet med balkong i høy 1. etg, i et sentralt område på Eiksmarka. Kort avstand til Østerås t-banestasjon og bussholdeplass, samt Østerås kjøpesenter. Flotte tur og rekrasjonsmuligheter rett i nærheten. Leiligheten ligger med enkel adkomst i 1. etg fra felles inngang, med høy 1. etg fra balkongside.

• Stille og rolig område

• Balkong på 5 kvm

• Soverom

• Fine felles grøntarealer

• Høy 1. etg

• 3 min til Østerås t-banestasjon

• Bussholdeplass "rett utenfor døren"

• Kort vei til Østerås senter

• Nærhet til Bærumsmarka

• Gangastand til Rema 1000 og søndagsåpne Joker

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmeglerfullmektig Marius Stormfelt på tlf. 91 71 48 55 eller marius.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entré:

Innredet med skyvedørsgarderobe. Entreen kan innredes med knagger og kommode for oppbevaring av yttertøy og sko. Her kan man enkelt holde det ryddig!

Stue og kjøkken:

Stuen er leilighetens sentrum, og fremstår meget lys og åpen. Store vindusflater vendt ut mot vest. I stuen er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler. Direkte utgang fra stuen til flott nord-vestvendt balkong på ca. 5 kvm. Dette er et yndet ekstrarom på varme sommerdager!

Åpen kjøkken/stueløsning, med høy Ikea kjøkkeninnredning med underskap med malte glatte fronter. Overskap med fronter av glass. Laminat benkeplate. Ventilator med kanal til felles ventilasjonkanal, opplegg for oppvaskmaskin. Integrert keramisk koketopp (to kokeplater) og stekeovn. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Bad:

Baderom med dusjkabinett, servantskap med heldekkende servant, wc., opplegg for vaskemaskin. Gulvarme på badromsgulvet. Stoppekran på soverommet, bygget inn i en kasse. Det ble foretatt fuktsøk på badegulvet uten unormale resultater.

Soverom:

Leiligheten har et soverom, med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

El. Skap med automatsikringer plassert i felles gang.

Oppvarming

Felles sentralvarme via radiatorer. For øvrig gulvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på balkonger datert 15.12.2008.

Leilighetens planløsning er endret fra da leiligheten ble seksjonert i 1976. Leiligheten var tidligere en 1-roms leilighet, og det er i ettertid gjort om til soverom der det opprinnelig var kjøkken, og kjøkken er flyttet ut til stue. Tiltaket er ikke søkt om eller godkjent hos kommunen eller bygningsmyndighetene. Hvorvidt dette er pliktig å søke om er ukjent for megler. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 3804, tinglyst 27.02.1976, type heftelse: pantsettelseseklæring til sameiet på 10.000,-. Prioritet etter første kjøpesum, uten opptrinnsrett. Med plikt til å vike etter 90% av lånetakst.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 900359, tinglyst 29.10.1931, type heftelse: erklæring/avtale hvor i tilfeller undertegnede A/S Øvrevollbanen får konsesjon på gnr. 36, bnr. 1, samt gnr. 20, bnr. 156 vedtar selskapet ved dets undertegnede styre diverse konsesjonsvilkår.

Dagboknr 900357, tinglyst 14.07.1933, type heftelse: bestemmelse om veg som er et gammelt skjøte hvor Einar Hirsch skjøter og ovedrar A/S Øvrevollbanen gnr.20, bnr. 156 og gnr. 36, bnr. 1 i Bærum, hvilke parsell ved skylddelingen har fått betegnelsen gnr. 20, bnr. 190 av skyld mark 0.80 og gnr. 36, bnr. 120 skyld av mark 5.18 i Bærum. Det følger videre av serviutten flere bestemmelser/vilkår.

Dagboknr 660, tinglyst 28.05.1941, type heftelse: bestemmelse om vann/kloakkledning som er et gammelt skjøte med bestemmelser/vilkår.

Dagboknr 743, tinglyst 15.07.1943, type heftelse: erklæring/avtale som er et gammelt skjøte med bestemmelser/vilkår.

Dagboknr 9470, tinglyst 10.11.1956, type heftelse: bestemmelse om vann og kloakkledning som er et gemmelt skjøte med bestemmelser/vilkår for gnr. 20, bnr. 156 i Bærum.

Dagboknr 1486, tinglyst 11.03.1958, type heftelse: bestemmelse om vann og kloakkledning hvor eier av gnr. 20, bnr. 156, parsell 25 erklærer herved likeover Bærum kommune at det vedtas kommunens vannforsynings- og kloakkreglement som gjeldende for eiendommen og forplikter likeledes seg og senere eiere til å overholde de til enhver tid gjeldende bestemmelser for vann og- kloakkarbeiders utførelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Det følger av sameiets vedtekter at leietaker må godkjennes av styret, og kan ikke nektes uten saklig grunnlag. Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Nadderudveien 113, med sameiebrøk 160/10.000.

Sameiet består av 63 leiligheter. Eierseksjonssameiet Nadderudveien 113 er et irregulært sameie. Det følger imidlertid av vedtektene at for så vidt ikke annet følger av disse vedtektene, eller når vedtektene strider mot eierseksjonsloven, gjelder regler i lov om eierseksjonsloven.

Forretningsfører er Forenede Ad Eiendom. Pr. 01.01.2019 overtar OBOS Eiendomsforvaltning som forretningsfører.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Eiendommen er fullverdiforsikret i Gjensidige NOR med polisenr. 59535668.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Balkonger ut mot Nadderudveien bygget

Planlagte påkostninger:

- Det er planer om utbygging på sameiet tomt der garasjene står oppført. For mer informasjon, les under reguleringsplaner.

- Ifølge styreleder er det blitt oppdaget en skade med mulighet for fukt på gavlveggen vendt ut mot parkeringen. Dette er noe man undersøker nærmere og hva som må gjøres.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse, gang/sykkelvei og kjørevei i henhold til reguleringsplan Grav, mellom Nadderudveien og Nordveien datert 09.01.1957, samt Nordveien, mellom Bjerkelundsveien og Nadderudveien og Nadderudveien g/s fra Nordveien til Dyrefaret med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplan 2017-2035 Id 201601 datert 04.04.2018.

Det foreligger ny kommuneplan under arbeid, Kommunplanens arealdel 2035-2040 Id 201702. Kommunplanens har status som planlegging igangsatt.

Ifølge forretningsfører og styreleder er det planer om utbygging på sameiets tomt, der garasjerekken står i dag. Styret og forretningsfører er i dialog med flere interesserte utbyggere om oppføring av boligblokk på det området der eksisterende garasje nå står, samt utbygging av et underjordisk garasjeanlegg under ny blokk og under nåværende parkeringsplass og gressplen. Ingen endelige planer er vedtatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Ene lyset under overskap på soverom fungerer ikke.

- Lite hull i fugen på flisene i entreen.

- Skyvedører i entreen er noe treg og kan gå ut av skinnene.

- Der kjøleskapet står er det en liten nedsenking i mellom to gulvplater.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.780,- pr. mnd. og inkluderer: fyring, varmtvann, tv og bredbånd mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert juli 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.671.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Grav
Kirkesogn Østerås

Steder i nærheten

Østerås kirke 0.9 km
Øvrevoll Galoppbane 1.1 km
Grini Næringspark 1.6 km
Sauejordet 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 59.7 km
Sentralstasjon Oslo S 11.7 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 4.2 km
T-bane stasjon Østerås T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Jar 2 km
Bussholdeplass Nordveien i Nadderudveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hagabråten balløkke 0.8 km
Idrettsanlegg Hosle idrettsanlegg 1.1 km
Treningssenter Galla Trening 0.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Østerås 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Eikeli skole (1-7 kl.) 0.2 km
Steinerskolen i Bærum (1-10 kl.) 1.1 km
Grav skole (1-7 kl.) 1.3 km
Hosle skole (1-7 kl.) 1.4 km
Østerås skole (8-10 kl.) 0.6 km
Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Hosletoppen skole (8-10 kl.) 2 km
Eikeli videregående skole 0.4 km
Norges Toppidrettsgymnas Bærum 1.6 km

Barnehager

Eikeliåsen barnehage - Eikelia (0-6 år) 0.5 km
Lijordet barnehage (1-5 år) 0.6 km
Østerås barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 1.2 km
Kjøpesenter Eiksmarka Senter 1.8 km
Postkontor Joker Eiksmarka 1.2 km
Postkontor Coop Prix Eiksmarka 1.5 km
Apotek Vitusapotek Østerås 1.2 km
Apotek Apotek 1 Eiksmarka 1.8 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lijordet 0.3 km
Dagligvare Joker Hosle 0.7 km
Kiosk/video Video World Ranheim 0.3 km
Bensin Best Eikeli 0.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,5 %
Andel kvinner 47,5 %
Gj.snittalder menn 33,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,4 år
Husholdninger med barn 27,2 %
Husholdninger uten barn 72,8 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1626
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Grav 223 125

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.625,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?