Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 550 000,- for kr 2 550 000,-

Her er det god plass til diverse utemøblement.

Velkommen til Nadderudveien 88 A.

Stor terrasse på 17 kvm.

Vellkommen inn.

Utgang fra stuen til vestvendt terrasse på 17 kvm.

Stuen er leilighetens sentrum, og fremstår meget lys og åpen.

Store vindusflater vendt ut mot vest. I stuen er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler.

Store vindusflater vendt ut mot vest. I stuen er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler.

Ikea kjøkkeninnredning med malte lettere profilerte fronter og laminat benkeplate.

Ikea kjøkkeninnredning med malte lettere profilerte fronter og laminat benkeplate.

Badet er innredte med dusjhjørne, servantskap med heldekkende servant, opplegg for vaskemaskin, veggmontert wc. Gulvvarme på baderomsgulvet.

Badet er innredte med dusjhjørne, servantskap med heldekkende servant, opplegg for vaskemaskin, veggmontert wc. Gulvvarme på baderomsgulvet.

Sovealkove med skyvedørsgarderobe.

Entré.

Innredet med skyvedørsgarderobe. Entreen kan innredes med knagger og kommode for oppbevaring av yttertøy og sko. Her kan man enkelt holde det ryddig!

Plantegninger 2 D.

Hosle/Eikeli

Nadderudveien 88 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Hosle/Eikeli: Pen & lys eierleil. på bakkeplan på 34 kvm - Terrasse på ca. 17 kvm - Alkove - Sameiet disponerer p-plasser.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 672,-
Fellesgjeld:
Kr 108 769,-
AREAL (P-ROM / BRA)
34 / 34 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nadderudveien 88 A ligger i et populært boområde på Hosle med kort vei til både matbutikk, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.

Området har et godt utvalg av fritidsaktiviteter og turmuligheter. En har Hagabråten i like nærhet som er et hyggelig område med akebakker på vinterstid, og fine grøntområder med bl.a. fotballbaner på sommertid. Sauejordet er heller ikke lange turen unna som er godt egnet for treningsturer med fine løyper som tar deg innover mot Østernvann og Brunkollen. Østernvann er forøvrig et meget populært badevann sommerstid. Av andre aktiviteter å nevne er Øvrevollbanen i nærheten. Dette er den eneste norske veddeløpsbanen, som ble åpnet i 1932. Eikeli skole ligger rett i nærheten med både volleyball-, fotball- og skøytebane på vinterstid.

Daglivarebutikk Rema 1000 er å finne på Lijordet med det en trenger av dagligvarer, samt søndagsåpne Joker er å finne kun en kort gåtur fra leiligheten i Wilh. Wilhelmsens veii. For et større utvalg er Østerås senteret i nærheten med flere småforretninger, deriblant vinmonopol, post i butikk, apotek, legekontor og matbutikk. Bekkestua sentrum ligger også innenfor nær rekkevide, ca. 5 min kjøretur unna. Her har man Elixia, legekontor, tannleger, fysioterapeuter, frisører, velværesenter og optikere mm. I tillegg er det et bredt utvalg av butikker som Coop Mega og Meny som har det gode utvalget av matvarer, samt flere hyggelige cafèer og spisesteder.

T-bane fra Østerås stasjon er bare 10 min gange unna. Bussstopp har man kun 2 minutters gange fra leiligheten, i Nadderudveien. Her går også flybussen!

Barnehager og skoler

Nadderudveien 88 A sogner til Hosle barneskole i henhold til Bærums kommunes skolegrenser. Skolen ligger ca. 1,3 km fra boligen. Hosle er en veldrevet og glad digital barneskole og SFO, full av ivrige mennesker og full aktivitet fra morgen til kveld. Skolen har om lag 535 elever.

Det er flere barnehager i nærområdet, hvor de nærmest er Eikeliåsen og Grav barnehage-Liom. Nærmeste ungdomsskole er Østerås.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 108 769,-

Totalpris

Kr 2 508 769,-

Felleskostnader

Kr 1 672,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

Kjeller

Byggeår

1957

Primærrom

34m2

Bruksareal

34m2

KR-kode

17.1871

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nadderudveien 88 A, 1362 Hosle

Gnr. 20, bnr. 782, snr. 21 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 18.498 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet disponerer 53 biloppstillingsplasser som fritt kan benyttes. Det er også et garasjeanlegg med 20 garasjer. Disse leies ut pt for kr 500,- pr måned. Man må selv kontakte styret om man ønsker å stå på venteliste for garasje, og ansiennitet gjelder etter antall år på ventelisten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 39 kvm

Totalt bruksareal: 34 kvm

Totalt primærrom: 34 kvm

Bruksareal:

Leilighet 34 kvm

Primærrom:

Leilighet:

-1. etasje 34 kvm: Entré, bad/vaskerom, alkove, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 1m², i samme etasje. Det fremkommer ikke i seksjoneringen, eller skriftlig noe sted at denne følger leiligheten. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.11.2018 utført av Atle Arkøy. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med tre etasjer + underetasje med garasjeanlegg. Støpt såle på antatt fast masse/fjell.

Grunnmur, leilighetskillere, letasjeskillere og bærekonstruksjoner av betong med utfyllendie bindingsverk. Fasader med malt trepanel.

Vinduer med trelags glass fra 1984. Balkongdør med tolags glass fra 1984. Malt glatt B-30/35 db entredør. Saltak tekket med takstein.

Felles trappegang av betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nadderudveien 88 A - En fin 1-roms leilighet med alkove, i et sentralt område på Hosle. Kort avstand til Østerås t-banestasjon og Østerås kjøpesenter, samt flotte tur og rekrasjonsmuligheter. Leiligheten ligger med enkel adkomst på bakkeplan med utgang til stor terrasseplatting.

• Stille og rolig område

• Stor terrasseplatting

• Pent bad

• Fine grøntarealer rett utenfor døren

• Alkove

• Bakkeplan

• Kort vei til Østerås senter

• Nærhet til Bærumsmarka

• Kort avstnad til Østerås t-banestasjon

• Gåavstand til flere skoler og barnehager

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt på tlf. 976 09 113 eller k.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entré:

Innredet med skyvedørsgarderobe. Entreen kan innredes med knagger og kommode for oppbevaring av yttertøy og sko. Her kan man enkelt holde det ryddig!

Kjøkken:

Ikea kjøkkeninnredning med malte lettere profilerte fronter, laminat benkeplate, benkebereder på ca. 120 liter, ventilator med kullfilter, opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskemaskinen medfølger kjøpet. Det er integrert stekeovn og keramisk koketopp. Brannslange i oppvaskbenken Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Bad:

Badet er innredte med dusjhjørne, servantskap med heldekkende servant, opplegg for vaskemaskin, veggmontert wc. Gulvvarme på baderomsgulvet.

Stue:

Stuen er leilighetens sentrum, og fremstår meget lys og åpen. Store vindusflater vendt ut mot vest. I stuen er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler. Direkte utgang fra stuen til flott og stor terrasse på ca. 17 kvm. Dette er et yndet ekstrarom på varme sommerdager!

Alkove:

Skyvedørsgarderobe i alkoven. Det blir før overtagelse innstallert nye skyvedører til garderoben i alkoven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Luft til luftvarmepumpe i stuen. Gulvvarme i bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden rundt 1957. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har vært hos kommunen og sett på byggetegninger fra oppføringstidspunktet der det ser ut til at det er en dør mellom alkoven og sameiets bod som ligger på baksiden av veggen ved alkoven. Seksjoneringen fra 1982 samsvarer heller ikke med dagenns situasjon. Megler har sendt forespørsel til kommunen om dette den 16.11.2018, og har fått som svar følgende: det er tegnet inn dør mellom bod og hybel. Det ser også ut til at det er tegnet inn vinduer i hybelen på bygningens gavlvegg. Det ser ikke ut til at disse vinduene er tegnet på fasadetegningen". Selger har bebodd leiligheten siden 1985 og det har i denne tid aldri vært en dør inn til boden. Alkoven er det selger som har bygget i etterkant. Endringene er ikke byggemeldt/godkjent av kommunen. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det foreligger ferdigattest for Nadderudveien 88 A-E for endring av flatt tak til saltak datert 05.04.2017 for gnr. 20/782.

Det er gitt midlertidig brukstillatelse for Nadderudveien 88 A-E vedrørende loftsleiligheter og p-plasser datert 09.01.2018 for gnr. 20/782. Det følger av den midlertidige brukstillatelsen at gjenstående arbeider fram mot ferdigattesten må være utført innen 01.07.2018. Megler har vært i kontakt med kommunen vedrørende om ferdigattest er gitt, og at gjenstående arbeider er gjennomført. Grunnet kommunens systemer var nede den 16.11.18-,19.11.2018 kunne ikke kommunen svare på dette pr. 16.11.2018. Megler vil ta kontakt med kommunen når system er oppe igjen for ytterliggere svar vedrørende saken.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 28628, tinglyst 11.10.1984, type heftelse: pantsettelseserklæring. Det følger av heftelsen at til sikkerhet for den enkelte seksjonseiers forpliktelser overfor sameiet forbeholdes pant i hver enkelt seksjon med kr 5.000,- med prioritet etter 90% av lånetakst til enhver tid.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 300985, tinglyst 08.03.1960, type heftelse: bestemmelse om vann/kloakkledning som er en erklæring som sier at eier/undertegnede av gnr. 20, bnr. 782 gir likeover Bærum kommune vedtar kommuenns vannforsynings- og kloakkreglement som gjeldende for eiendommen og forplikter seg likeledes seg selv og senere eiere å overholde de til enhver tid gjeldnde bestemmelser for vann- og kloakkarbeiders utførelse. Er noen del av anlegget utført ved dispensasjon fra gjeldende bestemmelser vedtas vilkårene for dispensasjon og Bærum ingeniørvesen har rett til når som helst å kreve det utført på forskriftsmessig måte hvis det oppstår sanitære ulemper eller kommunen finner det nødvendig. Erklæringen kan ikke slettes uten samtykke fra Bærum ingeniørsvesen.

Dagboknr 301211, tinglyst 01.03.1965, type heftelse: erklæring/avtale hvor undertegnede som har festerett til gnr. 20, bnr. 782, tomt nr. 4 av Grav erklærer herved som bindende for seg og senere eiere at den peisestue som Bærum Bygningsvesen har godkjent bare tillates nyttet som midlertidig og ikke varig oppholdsrom. Denne erklæring kan ikke avlyses som heftelse på eiendommen uten samtykke fra Bærum Bygningsvesen.

Dagboknr 301793, tinglyst 29.03.1965, type heftelse: erklæring/avtale hvor undertegnede som har festerett til gnr. 20, bnr. 782, tomt nr. 5 av Grav erklærer herved som bindende for seg og senere eiere at den peisestue som Bærum Bygningsvesen har godkjent bare tillates nyttet som midlertidig og ikke varig oppholdsrom. Denne erklæring kan ikke avlyses som heftelse på eiendommen uten samtykke fra Bærum Bygningsvesen.

Dagboknr 400427, tinglyst 05.05.1972, type heftelse: skjønn. Statens Kartverk kunne ikke finne dokumentet i sine arkiver, og er av den grunn ikke blitt lest av megler. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Eier plikter å sørge for at disse er lest og forstått av leietager, ved at vedtekter og husordensregler signeres og sendes styret.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eikeli boligsameie, med sameiebrøk 34/5.762 i henhold til matrikkelen og reseksjoneringen med dagboknr 835856, tinglyst 01.10.2014.

Sameiet består av 87 eierseksjoner.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å ha husdyr i rimelig uttrekning dersom dette ikke er til sjenanse for naboene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Utbedring av loftsleilighetene

- Etablere pilot for rehabilitering av piper i nr. 88.

- Viderekontroll av alle piper

- Asfaltering

Planlagte påkostninger:

- Ferdigstille utbedring av loftsleilighetene.

- El-sjekk fellesanlegg

- Rens av ventilasjonskanaler

- Vurdere utbedring tak garasjeanlegg

- Utbedre bunnledning rekke nr. 90

Det følger av innkallelsen til ordinært årsmøte 06.03.2018:

- Rehabilitering av piper rekkehus: Alle piper har blitt undersøkt, kun en fikk fyringsforbud som er blitt rettet opp i. Det ble avdekket rehabiliiteringsbehov. Det er ifølge styreleder ikke noen planlagt oppstart av rahabilitering av piper for rekkehusene.

Det følger av opplysninger fra styreleder og forretningsfører at sameiet er i tvist vedrørende prosjektet med utbygging av loftsleiligheter, hvor entreprenøren gikk konkurs og prosjektet ikke ble ferdigstilt. Saken er i følge styreleder ikke avsluttet, dog vil det i følge styreleder ikke gå utover sameiet økonomisk, men heller om sameiet vil få noen av de allerede betalte kostnadene dekket. Dette ser man på som en eventuell bonus dersom det blir utfallet i saken.

Det følger av sameiets vedtekter:

- En seksjonseier kan med styrets samtykke anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser.

- For å leie garasje må man være fastboende. Det kan søkes dispensasjon for fremleie inntil 2 år.

- Vedlikehold av bruksenheten påhviler den enkelte sameier. Med vedlikehold forstås all oppussing, istandsettelse og fornyelse av maling, tapet, gulv, innvendige vegger, dører og vinduer, låser, nøkler, elektriske ledninger med tilbehør fra leilighetens apparattavle eller sikringsboks, varmtvannsbereder i bolig, vannkraner, servanter og annet sanitærutstyr, apparater med tilbehør. Dette gjelder også ledninger man selv har satt opp. Seksjonseieren skal vedlikeholde våtrom slik at lekkasjer unngås. Videre omfatter vedliekholdsplikt vann- og fuktsperrer i våtrom og vann- og avløpsledninger fra forgreiningspunktet på hovedledningsnettet. Seksjonseieren skal rense sluk og holde avløpsrør åpne frem til fellesledningen.

- Seksjonseieren er ansvarlig for innvendig vedlikehold av dører og vinduer som vender ut mot fellesareal, samt utskiftning av selve vindusruten.

- Sameierens vedlikeholdsplikt omfatter også den indre del av balkong/altan.

- Sameierne må ikke uten godkjennelse fra styret gjøre konstruksjonsmessige forandringer vedrørende boligen , eller sette opp radio-og TVantenne/parabol, markiser mm.

Det følger av sameiets husordensregler:

- Endringer eller anbringelser som berør gårdens fasade(markiser, antenner, vinder osv.) skal forelegges styret for godkjenning.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Grav Id 1958151 datert 27.02.1951 med tilhørende reguleringsbestemmeler.

Kommuneplaner: KOMMUNEPLAN 2017-2035 ID 201601, Ikrafttredelse 04.04.2018. Delareal på 18.498 kvm med arealbruk - Nåværende boligbebyggelse.

Det er ny kommuneplan under utarbeidelse, Kommuneplan 2035-2040 ID 201702. Denne har status som planlegging igangsatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Skap i bod overtar kjøper.

- Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport. Egenerklæring har eier selv fylt ut.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.672,- pr. mnd. og inkluderer: Viken Fiber, nedbetaling fellesgjeld, byggforsikring, vaktmestertjenester mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Det vil påløpe et flyttegebyr på kr 1.500,- for å dekke sameiets utgifter ved navneskilt, postkasser, dørcalling etc. Samt skader og slitasje ved transportering av gjenstander inn og ut av oppgangene. Dette gjelder ved alle overdragelser og utleie. Gebyret faktureres sammen med de første felleskostnadene.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år. Abbonementet kan overtas/overdras etter avtalen, men følger i utgangspunktet ikke med boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.466.372,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.575.668,-.

Av dette beløpet utgjør kr 108.769,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.625,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?