Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Sydvestvendt solrik veranda

Solrik veranda på 10 kvm

Soverom

Soverom 2

Kontor

Bad

Separat wc

Entre

Lekeplass på borettslagets tomt

Fasade

Planskisse

Hauketo/Nebbejordet - Gjennomgående 3-roms med særpreg, solrik veranda. Barnevennlig og bilfritt bomiljø

Nebbejordet 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

Hauketo/Nebbejordet - Gjennomgående 3-roms med særpreg, solrik veranda. Barnevennlig og bilfritt bomiljø: Hauketo/Nebbejordet - Gjennomgående 3-roms med særpreg, solrik veranda. Barnevennlig og bilfritt bomiljø

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 347,-
Fellesgjeld:
Kr 88 222,-
AREAL (P-ROM / BRA)
79 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område. Bilfri adkomst både til barnehager, skoler, marka og idrettsanlegg. Stille og rolig boligmiljø. Leiligheten ligger sydvestvendt til med gode solforhold. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (også kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen som nær nabo. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh Fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, og Prinsdal frukt og grønt.

En liten kjøretur unna finner man også Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer. Kolbotn torg er også en liten kjøretur unna.

Ca. 10 min gange til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser og ekspressbuss. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Buss fra Nebbejordet til Hauketo stasjon, rute 77 Bjørndal - Holmlia. Den bussruten korresponderer med Oslo-Ski toget.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner Nebbejordet 31 til Prinsdal skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nebbejordet borettslag ligger mellom Bjørndal og Øvre Prinsdal. Kjør Ljabruveien fra Hauketo, ta av opp Bjørnerudveien. Følg deretter Bjørnerudveien til Nebbejordet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Fellesgjeld

Kr 88 222,-

Totalpris

Kr 2 778 222,-

Felleskostnader

Kr 4 347,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1983

Soverom

2

Primærrom

79m2

Bruksareal

79m2

Tomt

35306m2

KR-kode

4418133

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nebbejordet 31, 1266 Oslo

Gnr. 186, bnr. 100, i Oslo kommune.

Leil.nr. 14, andelsnr. 14,

Nebbejordet Borettslag, org.nr. 950 280 166

Tomten

Eiet tomt på 35.306,1 kvm som tilhører borettslaget. Bilfrie interne gangveier, lekeplasser og grøntarealer på borettslagets tomt.

Parkering

Parkeringsplassene ute leies ut av borettslaget. Andelseier må sende søknad til styret dersom det er ønske om å leie parkeringsplass og leietaker må betale eget bilplasstillegg pr mnd. Gjesteparkering på fellesområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 79 kvm

Primærrom:

2 etasje 79 kvm: Entre/gang, bad, hjemmekontor, 2 soverom, kjøkken, stue, wc. Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt veranda på 10 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på 3,5 kvm merket "14".

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomgående og innholdsrik 3 roms leilighet med god utnyttelse av planløsningen. Ett av soverommene er delt opp for å etablere gjesterom/sovealkove og kontor. Kreativt innredet leilighet og materialvalg kombinert med et gjennomført og spennende fargevalg bidrar til å skape en leilighet litt utenom det vanlige.

Leiligheten ligger i 2 etasje med solrik veranda på 10 kvm med pent utsyn mot grøntarealer. Romslig stue med god plass til stor sofaseksjon samt spisebord. Store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Gulv med laminat, vinylbelegg og fliser på bad. Overflater med malt strie, malt tapet, malte flater og fliser på bad. Nye vinduer, ytterdør og verandadør i 2017.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med med malte/folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte med kullfilter, opplegg for oppvaskmaskin og malte fliser over benk. Hvitevarer medfølger salget. Kreativt kjøkken med kjøkkenøy og sofabenk med tilhørende bord.

Boligen har 2 soverom med god størrelse. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord samt gode oppbevaringsmuligheter i garderobe. Soverom II passer utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Dette rommet er delt opp med lettvegg for maksimal utnyttelse og det ble etablert gjesterom /kontor.

Bad: Bad med servant, høyskap og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Rommet er tilknyttet byggets felles, mekaniske avtrekksventilasjon. Dusjkabinettet bør ikke fjernes for å dusje rett på vegg og gulv. Separat wv med servant. Nytt toalett fra 2017.

Entré: God plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Diverse:

Vestvendt veranda.

Romslig leilighet.

Usjenert beliggenhet.

Fjernvarme.

Varmt vann og fyring inkl. i fellesutgifter.

Barnevennlig.

Ingen dokumentavgift.

Oppvarming

Sentralt varmt vann og fyring inkludert i felleskostnadene (fjernvarme).

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.02.1988. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 2645, tinglyst 26.01.1983.

Erklæring/avtale. Kommunen gis rett til å føre opp nettstasjon på borettslagets eiendom.

Dagboknr 2646, tinglyst 26.01.1983.

Erklæring/avtale. Kommunen gis rett til å føre opp nettstasjon på borettslagets eiendom.

Dagboknr 82293, tinglyst 15.12.1986.

Erklæring/avtale. Bestemmelse om benyttelse. Kommunen gis rett til å føre opp nettstasjon og å føre vann- og avløpsledninger over borettslagets eiendom og rett til adkomst til disse for reparasjoner og vedlikehold. Borettslaget skal opparbeide veier til regulerte bredder for egen regning og uten erstatning, dersom kommunen krever det. Naboeiendommer gis rett til adkomst over eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nebbejordet Borettslag.

Borettslaget består av 187 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf.008725.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Nebbejordet og Rugdeberget borettslag eier sammen Hauketo Driftsameie.

Planlagte påkostninger: Ingen p.t.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2616 datert 09.08.1982. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.347,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme til varmtvann og oppvarming, kabel-TV og internett, fellesforsikring av bygninger, forretningsførsel, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag), kommunale avgifter (vann- og kloakk), daglig drift og løpende vedlikehold av borettslaget.

Felleskostnadene fordeles slik:

- Felleskostnader: kr 2.878,-

- Canal Digital: kr 100,-

- Dugnadsfond: kr 100,-

- Lånekostnader: kr 470,-

- Brensel: kr 702,-

- Trappevask: kr 97,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 3.000,-/ 2500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett, og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.786.404,-.

Av dette beløpet utgjør kr 88.222,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Bjørnerud
Kirkesogn Hauketo-prinsdal

Steder i nærheten

Ljabru hovedgård 0.8 km
Ljabru endestasjon 1.3 km
Prinsdal legesenter 1.5 km
Kantarellen legesenter 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57 km
Sentralstasjon Oslo S 10.5 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.4 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.4 km
Bussholdeplass Hauketo stasjon 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Prinsdalshallen 1.5 km
Idrettsanlegg Prinsdal Idrettsanlegg 1.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 0.6 km
Treningssenter Mudo Prinsdal 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.3 km
Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 1.8 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 1 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 2.4 km
Bjørnholt videregående skole 2.4 km
Holtet videregående skole 6.5 km

Barnehager

Elverhøy barnehage (1-5 år) 0.2 km
Hauketo barnehage (1-5 år) 0.5 km
Lønneberget familiebarnehage - Lina 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 3.4 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 3.4 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 1.7 km
Postkontor Coop Prix Bjørndal 3.2 km
Apotek Prinsdal Apotek 1.7 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 3.4 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Rema 1000 Hauketo 0.6 km
Dagligvare Joker Holmlia 1.6 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 1.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 3.4 km
Bensin Smart Prinsdal 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 36 år
Gj.snittalder kvinner 36,9 år
Husholdninger med barn 45 %
Husholdninger uten barn 55 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 3431
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjørnerud 1163 447

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?