Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 650 000,- for kr 3 650 000,-

Nedre skøyen vei 18 b

Lekkert kjøkken

Mye skap og benkplass

Grønt og frodig utsyn

Kjøkken

Moderne armatur

Vinduer på rekke og rad gir en lys og åpen følelse

God plass til sofa

Nedre skøyen vei 18 b

Nedre skøyen vei 18 b

Vestvendt markterrasse med sol fra kl12 og utover ettermiddag/kveld

God plass til spisebord

Private bilder markterrasse/hage sommertid

Private bilder markterrasse/hage sommertid

Private bilder markterrasse/hage sommertid

Private bilder markterrasse/hage sommertid

Private bilder markterrasse/hage sommertid

Soverom

Soverom

Soverom

Gang

Bad pusset opp i 2010

1393 Planskisse

Hyggelig inngangsparti

Hyggelig bakgård

Fasade

Fasade og biloppstillingsplasser

Bakgård sommer

Kveldsstemning

xSkøyenKarenlyst

xFrognerparken

xSkøyen (6)

xSkøyenKarenlystAlle (4)

xSkøyenmotFrognerparken (2)

ySkøyen

Skøyen/Sjølyst

Nedre skøyen vei 18 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 600 000,-

Skøyen/Sjølyst: Innbydende 2-roms eierleilighet med utgang til terrasse og hage. Pen standard. Sentral og attraktiv beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 032,-
Fellesgjeld:
Kr 25 568,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet på Skøyen, med kort avstand til et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Skøyen stasjon, med både flytog, regionstog og flere bussforbindelser ligger i kort gangavstand fra leiligheten. I tillegg har man trikkestopp få meter fra leiligheten. Det er også enkelt å komme seg inn til sentrum med sykkel via sykkelsti bl.a. langs Frognerkilen og inn til Aker Brygge eller andre veien ut mot Lysaker.

Leiligheten ligger like ved Sjølyst og Karenslyst Allé som er et område med alle tenkelige servicetilbud, som Slettvoll og Bohus for interiør, Maschmanns mathall, vinmonopol, kaféer og restauranter som Santinos, Peppes og Japo Sushi. Ønsker du å handle mat er det få minutters gange både til Meny, Coop mega, Møllhausen Torget/Coop og Rema 1000. Flere treningssentre innen gangavstand. Gangavstand til både Frognerparken med flotte grøntområder og til Bygdøy med fine turområder og badeplasser. Området har kort vei til idrettshall, tennisanlegg, bibliotek, kino og skøytebane på Frogner stadion m.m.

Moderne leilighet med flott og sentral beliggenhet omkranset av grønne fellesarealer i et meget attraktivt, populært og barnevennlig boligområde. Skøyenhagen er en tilbaketrukket perle, med kort vei til sentrum!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 25 568,-

Totalpris

Kr 3 625 568,-

Felleskostnader

Kr 2 032,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1890

Soverom

1

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

KR-kode

40.18273

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre skøyen vei 18 b, 0276 Oslo

Gnr. 3, bnr. 48, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.281 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Opparbeidet fellesareal med biloppstillingsplasser, plen, trær og prydbusker. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Det er tilsammen 15 parkeringsplasser, hvorav to følger loftsleilighetene. De andre 15 plassene fordeles etter ansiennitet. (leie kr. 500,-). Kontakt styret. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Ved tildeling av garasjeplass påløper et administrasjonsgebyr til forretningsfører kr.697,-.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Primærrom: 1. etasje 43 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder.

Tilleggsareal: bod på ca. 5 m2 gulvareal.

Tilleggsareal: loftsbod på ca. 3 m2 gulvareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.12.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leiligheten ligger i et bygg på 5 etasjer pluss kjeller og loft. Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser Yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i tre, antatt isolert med stubbloftsleire. Saltakskonstruksjon tekket med takstein Trapper og repo i oppgang i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:

TG 2:

Gulv på bad: Gulvet utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt, med unntak av området fra dusjsonen og mot baderomsdøren - her er det motfall på gulvet.

TG 3:

Ingen

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Idyllisk og sentralt beliggende 2-roms med utgang til terrasse og felles hage. Leiligheten har god standard med blant annet nye gulv, lyse flater på vegg og himling, flislagt baderom og moderne kjøkken. Meget god planløsning gjør at leiligheten fremstår større enn sine kvm tilsier.

Iht. selger er det gjort oppgraderinger i senere tid slik at du kan flytte rett inn. Her kan nevnes oppussing av bad og kjøkken i 2010, nye gulv i 2016, nytt kjøle/fryseskap desember 2017, ny servant på badet November 2018, nytt gjerde i impregnert tre 2018 og de fleste overflater er malt. Sameiet har i tillegg gjort utbedringer i bakgården og fått installert fiber internett i alle leiligheter ca 2017.

Entré:

Gang med plass til yttertøy.

Stue:

Lys og flott stue med god plass til spisebord og sofa. Dør ut til markterrasse/hage.

Markterrasse/hage:

Vestvendt terrasseplatting på 8 m2, med utgang fra stue/kjøkken. Konstruksjonen er bygget med tilfarere på terreng og skrudde terrassebord. Fra terrassen er det direkte adgang til en inngjerdet hage. Denne hagen er det denne og naboleiligheten som har direkte utgang til og er inngjerdet mot andre utearealer. Hagen er opparbeidet med plen, blomsterbed og busker. God plass til utemøbler og grill. Selger opplyser at du har sol på terrassen fra ca. kl 12 og til sent på kvelden.

Kjøkkeninnredning:

Kjøkken i praktisk åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredning fra 2010 med sorte fronter og håndtak. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin (40cm), ovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen. Hvit kum og ett-greps blandebatteri.Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger.

Soverom:

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Baderom:

Flislagt bad med varmekabler. Hjelpesluk er plassert i dusjsonen ig hovedsluk er plassert midt i badet. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett Dusjhjørne med glassdører. Servant. iht. takstrapport er det banemembran (bunnmembran) er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring.

Diverse:

- Avtrekk på bad. Tilluft via luftespalter over vinduer.

- Automatsikringer. Sikringsskap plassert på soverommet. Hovedsikring og måler er plassert i byggets hovedtavle.

- Porttelefon med fjernåpner. Modell: Comelit.

- Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

- Malte, slette flater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1890.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 05.09.1903, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 15.12.1995 for rehabilitering av bygård og innredning av loftsleilighet, og ferdigattest datert 15.04.2004 for oppføring av støyskjerm.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 63350, tinglyst 07.11.1994: panterett til sameiet på kr 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom og følgende kan ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 62094, tinglyst 01.11.1994: Bestemmelse om veg: Eier plikter å flytte gjerde vederlagsfritt om veien skal utvides. Oslo kommune har rett til å brøyte snø inn på dette arealet.

De øvrige servituttene omhandler bestemmelser om vann/avløp, regulering av areal i forbindelse med veigrunn/jernbanegrunn, bestemmelse om veg, erklæring/avtale vedr. jernbaneovergang, grunnavståelse til jernbaneanlegg og adkomstrett.

9 av servituttene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Amalienborg Boligsameie, med sameiebrøk 466/41164

Sameiet består av 72 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 27 67 01

Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring.

Sameiet har egen facebook-gruppe som heter Amalienborg Sameie.

Vaktmester Andersen A/S ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i sameiet.

Dugnad må påregnes.

Dyr skal ikke holdes uten skriftlig samtykke fra styret. Styret kan motsette seg dyreholdet kun dersom det er til sjenanse for andre beboere i sameiet.

Foretatt påkostninger de senere år:

2014: Nye varmtvannsberedere.

2015: Oppusset oppgangene. Malt og lagt nye gulv.

2016: Lagt nye fliser i inngangsparti og byttet ståldør på øverste garasjeplan i NS 20. Påbegynt utredning av oppgradering av bakgården til et hyggelig bruksareal for beboerne.

2017: Pusset opp bakgården

2017: Lagt inn fiber 100/100 linje

Planlagte påkostninger:

Etablere flere uttak for lading av el-biler i garasjen i NS20, installering av 2-4 ladeplasser for el-bil på parkeringsplass ved NS18, ny underjordisk løsning for avfallshåndtering for NS18, Utvidelse av parkeringsplass. De estimerte kostnadene iht. sameie vil ligge på ca. 992 624,- For denne seksjonen med sameiebrøk på 466/22680 vil kostnadene havne på ca. 21.000,-

I tillegg er det snakk om å kartlegge brannforebyggende tiltak i begge bygg + kartlegge behov for oppgradering av brannanlegg i nr. 18. Dette er det ikke gitt noe estimat på.

Kostnadene for sameiet vil dekkes ved å ta opp ytterligere lån, noe som medfører økt fellesgjeld per leilighet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde for bevaring - bolig ihht. Reguleringsplan S-3722 datert 21.04.1999 med tilhørende reg.best og Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015.

Det foregår planarbeid for områderegulering - Skøyen - saksnr. 201414412 - Reguleringssak: Områdeplan og utbyggingsavtale på Skøyen. Man tar sikte på en mer byplanmessig utvikling i området. Det legges opp til boliger i hele området, og større høyder og utnyttelse ved Hoff og stasjonsområdet på Skøyen. Biltrafikk og bilparkering reduseres, og gående og syklende prioriteres. Gatestrukturen gjøres mer finmasket for å sikre bedre tilgjengelighet for fotgjengere.

For mer informasjon, se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten.

Planforslag 201414412/201407581 om å bygge t-bane til Fornebu. Banen skal gå i fjelltunnel nord for jernbanen. Eiendommen ligger i området som skal ligge over t-banen. Styret har vært i to informasjonsmøter for området om hva muligheten er. Mulige trasser for banen. Styret har ikke fått info om hva som er bestemt enda.

Planforslag 201411007: Det er søkt om å bygge boligblokker på 6 etg. i Nedre Skøyen vei 11.

Planforslag 201505963: Det foreligger forslag om å utbygge Hoffsveien 1 A-E for utvikling av formål for næring (kontor/hotell), service og bolig, ved transformasjon og riving av eksisterende bebyggelse og nybygg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.032,- pr. mnd. og inkluderer: varmtvann, kabel-TV og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, nedbetaling og renter av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, forsikring av bygning, forretningsførerhonorar, styrehonorar m.m.

Herav:

Felleskostnader 1.882,-

Fiber 150,-

Dugnadsbidrag på kr. 500,- faktureres èn gang pr. år. Dette tilbakebetales ved oppmøte på dugnad.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6356 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5245,-.

- Innflytningsgebyr kr 594,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.722.629,-

Av dette beløpet utgjør kr 25.568,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Amalienborg
Kirkesogn Skøyen

Steder i nærheten

Skøyen næringssenter 0.5 km
Sjølyst plass 0.6 km
Skøyen kirke 0.7 km
Sjølystparken 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.1 km
Sentralstasjon Oslo S 5.7 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 0.3 km
T-bane stasjon Borgen T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Skøyen 0.1 km
Bussholdeplass Skøyen jb.st. 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Madserud Tennisanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Skøyenhallen 0.9 km
Treningssenter SATS Skøyen 0.8 km
Treningssenter Elixia Sjølyst 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Skøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Smestad skole (1-7 kl.) 1 km
Bestum skole (1-7 kl.) 1.9 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 2.9 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 3.5 km
Øraker skole (8-10 kl.) 4.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 4 km
Ullern videregående skole 1.9 km
Oslo Private Gymnasium 3.7 km

Barnehager

Hoffsgrenda barnehage 0.2 km
Askeveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Skøyen terrasse barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skøyentorget 0.6 km
Kjøpesenter Tårnhuset 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 0.5 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 0.7 km
Apotek PulsApoteket Skøyen 0.6 km
Apotek Boots apotek Skøyen 0.7 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Coop Mega Sjølyst 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Hoffsveien 0.5 km
Kiosk/video Mix Skøyen 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.5 km
Bensin Circle K Skøyen 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,2 %
Andel kvinner 54,8 %
Gj.snittalder menn 43 år
Gj.snittalder kvinner 46,1 år
Husholdninger med barn 23,5 %
Husholdninger uten barn 76,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1718
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Amalienborg 1240 646

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?