Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 450 000,- for kr 6 450 000,-

Velkommen til Neuberggata 4 B! Presentert av Nathalie Kristiansen v/ Eiendomsmegler Krogsveen.

Stor stue med flotte klassiske vinduer på rad

Takhøyde på 3 m i stuen

Klassiske detaljer som stukkatur og rosett

Plassbygget bokhylle

Flott rosett i taket gir leiligheten et klassisk preg.

Kjøkken i praktisk åpen løsning til stuen

Stort spisekjøkken med plass til stort spisebord

Godt med skap og benkplass

Høytalere innebygget i tak

Nye gulv fra 2017

Kjøkken

Balkongen vender mot rolig bakgård

Balkongen er 6 kvm og har gode solforhold

God plass til utemøbler

Balkong

Balkong

Inngang til stue

Entrè

Hovedsoverom mot bakgård

Hovedsoverom med walk-in closet

Soverom 2 vender også mot bakgård

Soverom 2

Soverom 2

Rosett

Stukkatur.

Delikat flislagt bad

Badet er av god størrelse

Bad

Dusj

Trappeoppgang.

Bakgård.

Fasade.

Fasade.

Planskisse.

Kart

Majorstuen/Vestkanttorget - Klassisk 3-r eierleil. m. balkong. Gode solforhold. Klassiske detaljer. 2 sov mot bakgård.

Neuberggata 4 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 150 000,-

Majorstuen/Vestkanttorget - Klassisk 3-r eierleil. m. balkong. Gode solforhold. Klassiske detaljer. 2 sov mot bakgård. : Majorstuen/Vestkanttorget - Klassisk 3-r eierleil. m. balkong. Gode solforhold. Klassiske detaljer. 2 sov mot bakgård.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 604,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Majorstua og Vestkanttorget gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler. Jobber du i sentrum, kan du enten rusle eller ta sykkelen til arbeidet, i tillegg eksisterer en hel rekke barnehager i nærheten.

Vestkanttorget med sine veletablerte lørdagsmarked er rett rundt hjørnet. Bogstadveien, byens fineste handlegate, ligger bare to kvartaler unna. Her finner du et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Kaffebrenneriet eller Lille Valkyrien Kaffe og Tehus for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Starbucks.

Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstua, her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen.

Trikkestopp finner du i Kirkeveien, der linje 12 går ned til Solli Plass, Aker Brygge og videre helt opp til Kjelsås. Fra Majorstuen går trikkens linje 19 ned til Nationaltheatret og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg til Stortorvet i en mer direkte linje.

Majorstua er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarene handler du enkelt på Coop i nabokvartalet. I kvartalene rundt Majorstuen finnes også flere større dagligvareforretninger som MENY og Jacobs. På hjørnet over T-banestasjonen ligger spesialforretningen Fromagerie, en rendyrkede ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrien plass arrangeres jevnlig populære Bondens Marked.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food på Briskeby; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet med spanske, franske og italienske godsaker. Litt lenger opp samme gate ligger Vinmonopolets Briskeby-utsalg, som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Et godt og populært alternativer i nabolaget er Bølgen og Moi Briskeby, kjent for sin gode stemning - spesielt lørdager i vinterhalvåret. Tatakii ved Frognerparken, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien er andre gode alternativer. Du finner ellers gode muligheter for take away av både indisk, thai, sushi og pizza omkring.

På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset. Om solen skulle bli for het, har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet - bare 5 minutters gange unna leiligheten. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Foretrekker du i stedet trening i friluft, tar T-banes linje 1 og 5 deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene rundt Fognerseteren og Sognsvann. Her er det flotte forhold både sommer og vinter.

På Colosseum Kino får du med deg de nyeste filmene, mens Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset tilbyr et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Majorstuen skole 0.7 km

1-10 kl. Uranienborg skole 0.7 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 1.5 km

1-10 kl. Marienlyst skole 1.5 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.2 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.5 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 2.5 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.9 km

Vgs. Kristelig gymnasium 1.2 km

Bhg. Frogner barnehage (1-6 år) 0.1 km

Bhg. Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen. Se også vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 150 000,-

Felleskostnader

Kr 2 604,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1898

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

70m2

Tomt

775m2

KR-kode

4018169

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Neuberggata 4 B, 0367 Oslo.

Gnr. 215, bnr. 239, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 775 kvm. Tomten er opparbeidet med gruslagte internveier, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Beboerparkering. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom: Leilighet: 2. etasje 70 kvm: Bad, entré/gang, stue/kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 15 kvm merket med nr. 201 og en bod mellom 1. og 2. etasje på ca. 1,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Neuberggata 4 B! En klassisk 3-roms selveierleilighet med det meste du kan ønske deg i en bolig. Her bor du med en optimal og romslig planløsning, balkong, store vindusflater samt 2 romslige soverom som vender mot bakgård. Flott stukkatur og rosetter i tak samt en gjennomsnittlig takhøyde på hele 3,00 m i stuen. Her kan du flytte rett inn og bo godt med nærhet til "alt".

Stue:

Stor lys og innbydende stue med god plass til ulike møbleringsløsninger. Åpen stue/kjøkken løsning med store vindusflater som sikrer rommet godt med naturlig lys. Plass til stort spisebord mellom stue og kjøkken. Nytt gulv i stuen og på kjøkkenet fra 2017. Den gode takhøyden på hele 3,00 m gir en luftig og god romfølelse.

Kjøkken:

Et flott og sosialt spisekjøkken med plass til familie og venner! Her er det mulighet til sitteplass for 12 personer. Moderne kjøkkeninnredning med grå høyglansfronter og håndtak i stål samt benkeplate av laminert spon. Her har du rikelig med skap og benkeplass. Lys under overskap og glassplater mellom over- og underskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp, benkefryser og benkekjøleskap. Ventilator over platetoppen. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Bad:

Delikat og stort flislagt bad med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdører (dusjen har steam funksjon) og servantskap. Varmtvannsbereder er plassert over himlingen på badet.

Entré:

Innholdsrik entré med god plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy. Porttelefon plassert i entré.

Soverom:

Leiligheten har 2 flotte soverom som vender mot bakgård. Rommene er malt i tidsriktige farger.

Hoved soverom har god plass til dobbeltseng, nattbord og har innebygd garderobeskap/walk-in closet som sikrer godt med oppbevaringsplass.

Soverom nr. 2 har utgang til 6 kvm stor sørvest-vendt balkong med gode solforhold og har plass til seng samt garderobeskap.

Diverse:

- Sørvest-vendt balkong på 6 m2, med utgang fra det minste soverommet.

- Flislagt entré, ellers 3-stavs eik parkett.

- Romhøyde i stue er 3,00 meter (gj. snitt).

- Nytt gulv på kjøkken og stue i 2017.

- Balkongdør fra 2012 utført med 2-lags isolerglass.

- Skjult elektrisk anlegg.

- Skjulte høyttalerkabler med integrerte høytaleruttak. Takmonterte høyttalere i kjøkken, gang og bad.

- Automatsikringer med sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren. Hovedsikring på 35 AMP.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1899.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 07.03.1899 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøkken er i nyere tid blitt flyttet fra et av soverommene og ut til en åpen stue kjøkkenløsning etter ekspedisjonsdokument ble gitt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 512741, tinglyst 12.07.1974, type heftelse: PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET PÅ KR 8,000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Neuberggata en , med sameiebrøk 14/418.

Sameiet består av 23 seksjoner.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for resten av beboerne.

Seksjonene yter dugnadsbidrag på kr. 100,-/mnd over felleskostnadene. Bidraget refunderes til seksjoner som bidrar på pliktige dugnader.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2016: Malt nedre del av utvendig fasade.

- 2014: Byttet halve taket.

- 2010: Nytt sykkel og søppel skur.

Planlagte påkostninger:

Det er behov for utskiftning av vann og avløpsrør i bygget. Iht. styreleder vil prosjektet mest sannsynlig igangsettes høsten 2018. Hvordan utskiftningen skal finansieres er ikke avklart foreløpig. Iht. styreleder vil det trolig bli tatt opp lån og at det kan dermed forekomme en økning i felleskostnadene.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

XXX Noe som ikke medfølger salget? XXX

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.604,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og grunnpakke med internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygg forsikring m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Fellesutgifter fordeles slik:

Felleskostnader kr.1.864,-

Trappevasktillegg kr.200,-

Kabel-TV-avgift kr.260,-

Tillegg bredbånd kr.180,-

Dugnadsbidrag kr.100,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.500 ,- pr. år. / 15.066 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

- Flyttegebyr kr. 750,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.311.912,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 2
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.2 km
Valkyrie plass 0.5 km
Frognerparken Hovedporten 0.5 km
Arne Bergs plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.3 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.4 km
Treningssenter Artesia Trening 0.4 km
Treningssenter Elixia Colosseum 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.7 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.5 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Hartvig Nissens skole 0.9 km
Kristelig gymnasium 1.2 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.1 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.2 km
Fridheim barnhage (2-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.9 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.6 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 1 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.5 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.2 km
Dagligvare Kiwi Sorgenfrigaten 0.4 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Bogstadveien 0.5 km
Bensin Shell Frogner 1 km
Bensin Shell Marienlyst 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 2 737 494

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?