Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 850 000,- for kr 7 850 000,-

Flott stue med plassbygget innredning

Velkommen til Neuberggata 6 D

Stuen

Nisje til ved

Lekkert kjøkken i klassisk stil

Kjøkken med plass til hele familien til middag

Romslig balkong utenfor kjøkkenet. Ettermiddagssol på balkongen fra kl14 til kl 20.

Stort og flott kjøkken

Flott kjøkken i klassisk stil

Spiseplass på kjøkkenet

Kjøkken

Integrert teknisk utstyr

Integrert vinskap på kjøkkenet

Soverom av god størrelse

Soverom

Soverom med garderobeskap

Hovedsoverom mot rolig bakgård

Hovedsoverom med rikelig garderobeplass

Hall

Flislagt hall med garderobeskap

Pent flislagt bad her sett mot hallen

Pent flislagt bad

Hall

Separat toalett med servant

Pent, flislagt bad med gulvvarme

Leiligheten har egen vaskerom

Eget vaskerom i tilknytning til hovedsoverommet

Klassiske, doble fløydører

Barnerom

Peis i stuen

Stuen

Flislagt hall med garderobe

Gjennomført oppusset ned til minste detalj

Fasaden

Hyggelig bakgård

Balkong

Fasaden mot bakgård

Bakgård

Trappeoppgang

Plantegning

Majorstuen - Strøken og stilren 3-roms med vestvendt balkong. Ny peis. Eget vaskerom. V.vann og fyring inkl.

Neuberggata 6D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 450 000,-

Majorstuen - Strøken og stilren 3-roms med vestvendt balkong. Ny peis. Eget vaskerom. V.vann og fyring inkl.: Majorstuen - Strøken og stilren 3-roms med vestvendt balkong. Ny peis. Eget vaskerom. V.vann og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 7 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 305,-
Fellesgjeld:
Kr 103 412,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, rett ved Vestkanttorget og under 200 meter fra hovedinngangen til Frognerparken.

Beliggenheten ved Majorstua og Vestkanttorget gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler. Jobber du i sentrum, kan du enten rusle eller ta sykkelen til arbeidet, i tillegg eksisterer en hel rekke barnehager i nærheten.

Vestkanttorget med sine veletablerte lørdagsmarked er rett rundt hjørnet. Bogstadveien, byens fineste handlegate, ligger bare to kvartaler unna. Her finner du et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Kaffebrenneriet eller Lille Valkyrien Kaffe og Tehus for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Starbucks.

Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstua, her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen. Trikkestopp finner du i Kirkeveien, der linje 12 går ned til Solli Plass, Aker Brygge og videre helt opp til Kjelsås. Fra Majorstuen går trikkens linje 19 ned til Nationaltheatret og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg til Stortorvet i en mer direkte linje. Majorstua er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarene handler du enkelt på Rimi i nabokvartalet. I kvartelene rundt Majorstuen finnes også flere større dagligvareforretninger som MENY og ULTRA. På hjørnet over T-banestasjonen ligger spesialforretningen Fromagerie, en rendyrkede ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrien plass arrangeres jevnlig populære Bondens Marked.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food på Briskeby; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet med spanske, franske og italienske godsaker. Litt lenger opp samme gate ligger Vinmonopolets Briskeby-utsalg, som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Et godt og populært alternativer i nabolaget er Bølgen og Moi Briskeby, kjent for sin gode stemning - spesielt lørdager i vinterhalvåret. Nodee ved Frognerparken, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, den kritikerroste nykommeren Bon Lío, eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien er andre

gode alternativer. Du finner ellers gode muligheter for take away av både indisk, thai, sushi og pizza omkring.

På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset. Om solen skulle bli for het, har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet - bare 5 minutters gange unna leiligheten. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Foretrekker du i stedet trening i friluft, tar T-banes linje 1 og 5 deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene rundt Fognerseteren og Sognsvann. Her er det flotte forhold både somemr og vinter.

På Colosseum Kino får du med deg de nyeste filmene, mens Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset tilbyr et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Majorstuen skole 0.6 km

1-10 kl. Uranienborg skole 0.7 km

1-10 kl. Marienlyst skole 1.4 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 1.5 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.2 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.5 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 2.4 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 1 km

Vgs. Kristelig gymnasium 1.2 km

Bhg. Frogner barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Neuberggata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 103 412,-

Totalpris

Kr 7 553 412,-

Felleskostnader

Kr 4 305,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1918

Soverom

2

Primærrom

90m2

Bruksareal

90m2

Tomt

1963m2

KR-kode

4018199

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Neuberggata 6D, 0367 Oslo

Gnr. 215, bnr. 241 i Oslo kommune.

Leil.nr.27, aksjenummer. 26 i Nybygg AS, org.nr. 933 582 469

Tomten

Eiet tomt på 1.964 kvm som tilhører aksjelaget. Gårdsrom er 2-delt og opparbeidet med grus, plen og beplantninger. Sykkelparkering under tak. Det settes ut sittegrupper og grill hver vår til fri benyttelse for beboerne.

Parkering

Selger leier i dag garasjeplass i Neuberggata nr 19 for kr. 1.600,- per mnd. Dette leieforholdet kan overtas etter avtale med selger.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er bysykkelstativ ved Majorstuveien i Maries gate. Det er ladestasjon til 4 el-biler i Neuberggata 10 samt nyopprettet ladestasjon (hurtig og vanlig) for 28 bilder "rett utenfor døren".

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Primærrom: 3. etasje 90 kvm: Entré/hall, wc, vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue og bad.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 5 m2 gulvareal (skråtak), merket med nr. 27 og en kjellerbod på ca. 6 m2, merket med nr. 27

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss loft og kjeller. Bygningen er oppført i mur og betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG 2 og TG 3.

TG 2:

- Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder og utvendig slitasje. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

- Toalettsisterne på WC-rom: Det mangler drenering eller annen form for lekkasjesikring i toalettkassen/sisternekassen som var et krav i den gjeldende

tekniske forskriften på oppføringstidnspunktet. TEK10 § 13-20: Vegger med innbygde sisterner eller lignende skal sikres mot fuktinntrengning fra lekkasjer fra installasjonen. Eventuelle lekkasjer skal synliggjøres og i andre rom enn våtrom skal lekkasjen føre til automatisk avstengning av vannet. Eier har gitt beskjed til takstmann om at dette vil bli utbedret før salg.

- Koblingskap for rør-i-rør-systemet på vaskerommet: Koblingskap for rør-i-rør-systemet (vannrør til leiligheten bortsett fra badet) er plassert i veggen på vaskerommet. Drenasje fra skapet går ut fra vegg og ut på gulv på vaskerommet. Vaskerommet har ikke sluk i gulv, og det er heller ingen automatisk

stoppeventil (waterguard) koblet på verken kaldt- eller varmtvannet. Ved en evt. lekkasje i rør-i-rør-systemet vil dette renne på gulvet og videre ut i tilstøtende rom. Det må derfor monteres opp en waterguard på tilførselen til kaldt- og varmtvannet, med sensor plassert på gulvet på vaskerommet.

Eier har fortalt takstmann at dette vil bli utbedret før salg.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

2015

Standard

Neuberggata 6 D er en særdeles stilfull og flott 3-roms aksjeleilighet i tredje etasje. Bygget er fra 1918, oppført i Jugendstil og ligger på beste Majorstuen, rett ved Vestkanttorget.

Leiligheten har takhøyde på 2,86 meter, store vinduer og en ny, smart planløsning tilpasset den moderne familien. Ingen detaljer ble overlatt til tilfeldighetene da leiligheten nylig ble pusset opp. Fargevalget er utsøkt, designet er stilrent og holdt i klassisk stil. Det er lagt en stavs parkettgulv i alle rom, foruten hall, bad , wc og vaskerom som er flislagt. Samlige vegegr er malt i dempet og tidsriktig fargepalett.

MATERIALVALG:

Entre: Leiligheten har en romslig og innbydende entré - helt i tråd med de øvrige rommene. Entreen har downlights i himling, varme i gulv og fliser på gulv. Plassbygde garderobeskap medfølger. Entreen og leiligheten har en takhøyde på 2,86 meter, noe som gir en luftig atmosfære.

Kjøkken: Kjøkkenet er lekkert og holdt i et stilrent design som passer helt utmerket til leiligheten. Kjøkkeninnredning er fra 2016 med hvite, profilerte fronter og håndtak i stå. Benkeplate i polert granitt. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, vinskap, ovn, induksjon platetopp, fryseskap og kjøleskap. Ventilator over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Hvit kum og ett-greps blandebatteri. Rommet har god plass for spisebord med tilhørende møblement. Fra kjøkkenet er det utgang til en nord-vestvendt balkong på ca. 4 kvm, vendt ut mot skjermet bakgårdsidyll med busker og trær.

Bad: Flislagt bad med varmekabler innredet med dusjinnredning med skyvedør og gulvsokkel. Servantskap og speilskap.

Toalettrom: Separat wc-rom fra 2014. Flislagt gulv med varmekabel. Malte, slette veggflater. Vegghengt toalett og servantskap.

Vaskerom: Vaskerom med flislagt gulv og malte, slette flater. Opplegg til vaskemaskin.

Stue: Stuen er lun og hyggelig og er et nydelig rom med god takhøyde. Rommet lar seg enkelt møblere med en stor sofagruppe, tv-løsning og andre komfortmøbler. I hjørnet av stuen har du en nydelig peis fra 2017 som skaper ekstra hygge. Stuen har buede kantlister og rosett. Romhøyde i stue er 2,86 meter.

Soverom: Boligens to soverom er utstyrt med gode garderobeløsninger. Rommene er lyse og pene, og fra hovedsoverommet er det direkte inngang til praktisk vaskerom samt dør til baktrapp. Det ene soveromet har buede kantlister og rosett.

Vegger: Fliser på bad ellers malte, slette flater.

Tak: Malte, slette flater.

Gulv: Flislagt bad, toalettrom, vaskerom og entré/hall ellers en-stavs eik parkett.

Vinduer og dører: Vinduer fra 1991 utført med 2-lags isolerglass. To-fløyet balkongdør fra ca. 2015 utført med 2-lags isolerglass. Branndør inngangsdør/leilighetsdør og bakdør. B-30.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg, supplert med elektrisk gulvvarme i entré, bad og toalettrom. I stuen er det åpen peis. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnader.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1922.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 02.02.1922, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 8 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet leieavtaler, bestemmelser om loft, vann-og kloakkledninger og bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet aksjelaget Nybygg.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 40 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig godkjennelse fra styret.

Aksjelaget har egen hjemmeside: http://nybygg.herborvi.no/1122

Foretatte påkostninger de senere år:

2016: Oppsett av nye balkonger i bakgården utført av Balkongteam AS.

2014/2015: Oppussing av oppganger Utført av Bygg David AS.

2013/2014: Utskiftning av hoveddører

2012/2013: Utskifting av bakdører Brannsikring ved utskifting av alle bakdører til leiligheter og alle dører i fellesarealene, herunder brannmaling, tetting og innføring av sikkerhetsmessige foranstaltninger i alle nevnte områder. Arbeidet utført av Oslo Brannsikring AS.

2008: Overgang til fjernvarme fra høsten 2008

2006: Reparasjon av balkonger mot Neuberggata. Fullført ettersyn og reparasjon av takrenner og beslag, herunder utbedret en del hull i takrenner som kunne medføre fuktproblemer. Utført slamsuging av avløpskummene i fremre og bakre gård. Det er gjort utbedringer på VVS-anlegget for å få større kapasitet på varmtvannet

Planlagte påkostninger:

Aksjelaget har vedtatt å selge ut loftet og styret har inngått en avtale med Fagerborg eiendom AS som har planer om å bygge 5 leilligheter. Avtalen er b.l.a avhengig av at rammetillatelsen godkjennes av plan og bygg. Det er planer om å oppgradere fasade, drenere deler av kjeller og rehabilitere vann- og avløpsrør. Det er uvist hvordan dette skal finansieres da det ikke er helt avklart om loftet selges ut eller ikke.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Pågående plansak i nærheten:

Jacob Aallsgate 3. Oppføring av boligbygg på 4 etasjer + kjeller med 8 boenheter samt opparbeide resten av tomten til fellesareal - lek og opphold. For mer informasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201401559&wfl=N&Dateparam=09/03/2018&sti=

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Speil på toalett, takhengte lamper medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.305,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring, kabel-tv, internett, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter og felles byggforsikring

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert ved årsmøte 2017.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Forretningsfører opplyser at det er eiendomsskatten for eiendommen på kr 2.164,- for 2018 som faktureres via felleskostnadene 4 ganger i året.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år. / 4.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.464.718,-

Av dette beløpet utgjør kr 103.412,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 2
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.2 km
Valkyrie plass 0.4 km
Frognerparken Hovedporten 0.5 km
Arne Bergs plass 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.3 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.5 km
Treningssenter Artesia Trening 0.3 km
Treningssenter White Cloud Studio 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.4 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Hartvig Nissens skole 1 km
Kristelig gymnasium 1.2 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.2 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.2 km
Fridheim barnhage (2-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.9 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 1 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.4 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.4 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.1 km
Dagligvare Kiwi Sorgenfrigaten 0.3 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Bogstadveien 0.4 km
Bensin Shell Marienlyst 1 km
Bensin Shell Frogner 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 2 737 494

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgaver: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?