Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Nordåskollen 45 - en lys og pen leilighet med stor solrik uteplass. Garasje. Populært og barnevennlig område

Hyggelig inngangsparti med god plass til hagemøbler på plattingen utenfor

Velkommen inn

Lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy

Stue med god plass til sofa og spisestue

Lys og romslig stue med utgang til solrik uteplass

Stue med nylig malte flater og downlights i himling

Stue

Stue/kjøkken

Stue

Spisestue

Peisovn for ekstra varme og hygge

Trefarget kjøkkeninnredning med laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk. Godt med skap- og benkeplass

Kjøkken

Moderne baderom fra 2015

Baderom med dobbel servant med underskap og overskap med speilfronter. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Flislagt baderom med vegghengt klosett og dusj med innfellbare glassdører

Lyst og romslig soverom. Nylig malt

Soverom med god plass til garderobeløsning/skyvedørsgarderobe

Soverom

Det er satt opp en lettvegg i stuen for å få et ekstra disponibelt rom

Stor solrik uteplass vendt mot sør og vest. Meget gode solforhold. God plass til hagemøbler både på vestsiden og ved inngangen

Et meget populært og barnevennlig område på Greverud

Områdebilde. Greverud senter kun 800 meter fra boligen med dagligvare, apotek, legesenter, frisør og restaurant

Oppegård tilbyr 18-hulls golfbane. Fine oppkjørte langrennsløyper på vinteren

Plantegning

Plantegning

Oppegård

Nordåskollen 45

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Oppegård: Lys og pen leilighet med stor solrik uteplass. Garasje. Populært og barnevennlig område.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en fin beliggenhet i et veletablert, meget barnevennlig og populært boligområde på Greverud. Gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskole.

Greverud senter ligger kun 800 meter fra boligen og består blant annet av dagligvarebutikken Meny, legesenter, apotek, frisør og restaurant.

Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Busstasjon ved Greverud kirke kun 900 meter fra boligen med meget gode forbindelser til Kolbotn og Oslo. Greverud togstasjon kun 1,3 km fra boligen med meget gode fobindelser til Ski og Oslo. I rushtiden er det fire avganger i timen. Med innsatstog vil det ta 18 minutter til Oslo S, ellers 24 minutter.

Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, spesielt ved Østre Greverud, Nøstvedtmarka og langs Gjersjøen.

Oppegård kan tilby 18-hulls golfbane, skiløyper og lysløype, kunstgressbane, samt en ny idrettshall ved Østre Greverud. Treningsmuligheter på Abox multisportsenter i fjellhallen bak Greverud senter. Her har man flere treningsmuligheter som blant annet tennis, fotball og sandvolleyball.

Gangavstand til bade- og turmuligheter ved Tussetjern og Gjersjøen. Kort kjøretur til Breivoll, Ingierstrand, Hvervenbukta og Svartskog med bademuligheter i sjøen. Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger en kort kjøretur unna.

Oppegård tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Oppegård idrettslag er aktive innen blant annet håndball, fotball, friidrett, langrenn, badminton, bordtennis og turn.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.

Det er ca. 10 minutter til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker. Det er også kort vei til Vinterbrosenteret.

Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Nordåsveien barnehage, Vestre Greverud bhg - Flåtestadveien og Greverudlia barnehage. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Roald Amundsen vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Skiveien og ta inn Flåtestadveien ved Meny. Følg veien i ca. 400 meter og ta til høyre inn på Nordåsveien. Ta til venstre inn på Nordåskollen og ta til høyre for å holde deg på Nordåskollen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1989

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

61m2

Bruksareal

65m2

Tomt

1975m2

KR-kode

461810

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordåskollen 45, 1415 Oppegård

Gnr. 43, bnr. 965, snr. 1 i Oppegård kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.975 kvm som tilhører sameiet. Leiligheten disponerer tomten på siden og foran leiligheten. Tomten er forholdsvis flat med plen og treplattinger ved inngangen og ved uteplassen ut fra stuen. Hagen er inngjerdet og skjermet med thujahekk.

Parkering

Garasje på 14 kvm på egen tomt. Garasjen er delt i to, slik at hver del er på ca. 7 kvm. Den ene siden har dør og vindu og den andre siden har vippeport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Leiligheten ligger i 1.etasje.

Primærrom, 61 kvm: Entré, stue/kjøkken, innredet rom, bad og soverom.

Sekundærrom, 4 kvm: Bod.

I tillegg er det bod i garasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.02.2018 utført av Pål Andre Thronsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre. Grunnmur og kjellergulv av betong fundamentert til antatt faste masser. Etasjeskiller i dels trebjelkelag og dels støpte dekker. Yttervegger av bærende konstruksjoner og etasjeskiller i tre. Isolert bindingsverk og panelkledning utvendig. Yttertak for firemannsboligen er trekonstruksjon antatt tekket med pappshingel. Vinduer av isolerglass. Inngangsdør med sideglassfelt og terrassedør med isolerglassfelt.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og pen leilighet i en firemannsbolig med stor solrik uteplass med hage og treplattinger. Leiligheten har god planløsning, normal bruksslitasje og generell god standard på overflater, inventar og utstyr. Himlinger med overflater av malte flater. Vegger med overflater av malte flater og fliser. Gulv med overflater av laminat, belegg i boden og fliser på badet. Alle vegger i leiligheten er nylig malt, med unntak av baderom.

Entré: Lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue: Lys og romslig stue med vindusflater mot sør og vest som slipper inn mye naturlig lys. God plass til sofa og spisestue. Lampen over spisestuen følger ikke med ved salg. Peisovn for ekstra varme og hygge. Downlights i himling. Fra stuen er det utgang til koselig uteplass.

Kjøkken: Trefarget kjøkkeninnredning og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk. Bra med skap- og benkeplass. Komfyr, opplegg og plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarer på kjøkkenet følger med ved salg. Ventilator over kokeplass. Varmtvannsbereder i kjøkkenbenken. Downlights i himling.

Baderom: Flislagt moderne baderom fra 2015 med varmekabler i gulvet. Vegghengt klosett, dobbel servant med underskap og overskap med speilfronter. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Soverom: Lyst og romslig soverom med nylig malte vegger. God plass til garderobeløsning. Seksjonen og taklampen på soverommet følger ikke med ved salg.

Innredet rom: Det er satt opp en lettvegg i stuen slik at det nå er et ekstra disponibelt rom. Downlights i himling.

Uteplassen: Leiligheten har en stor og fin uteplass vendt mot sør og vest med hage og treplattinger. Uteplassen er inngjerdet og skjermet med thujahekk. Meget gode solforhold. God plass til sittegruppe både ved inngangspartiet og på vestsiden av leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på badet. Peisovn i stue. Panelovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.03.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Nåværende eier har satt opp en lettvegg i stuen slik at det nå er et ekstra disponibelt rom.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6448, tinglyst 11.05.1989, type heftelse: Pantsettelseserklæring.

Sameiet skal ha pant for kr 20.000,- i hver seksjon for den enkelte sameiers forpliktelser mot sameiet. Panteretten har prioritet etter 100 % av første kjøpesum for vedkommende seksjon, uten opptrinnsrett. Senere plikter sameiet v/styret å vike prioritet for panteretten etter 85 % av lånetakst.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 6448, tinglyst 11.05.1989, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Gnr. 43, bnr. 965, snr. 1-8 er tilknyttet privat felles vann- og avløpsanlegg og eierne er solidarisk ansvarlige for vedlikehold. Fellesanlegget og stikkledningsanlegg som er ført gjennom eller under huset skal være fritt tilgjengelig for eiere og brukere for vedlikehold og ettersyn.

I seksjonene 1, 2, 5 og 6 kan det ikke innstalleres badekar. Denne erklæringen kan ikke avlyses uten Oppegård kommunes samtykke.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 8 leiligheter, med sameiebrøk 71/692.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dyrehold er tillatt.

Det er ikke planlagt påkostninger per nå.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Flåtestad datert 19.06.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Tidligst etter leieforholdets utløpstid 1.mai.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.880,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Kostnad avhenger av hva man velger. Dekoder medfølger ikke.

Felles bygningsforsikring hos IF kr 3.971,- pr. år. En i sameiet viderefakturerer fakturaen til hver enkelt seksjon.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.373.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Vestre Greverud
Kirkesogn Greverud

Steder i nærheten

Greverud Kirke 0.9 km
Ringneskrysset 5.1 km
Assurtjernkrysset 6.2 km
Tusenfryd fornøyelsespark 5.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65.5 km
Sentralstasjon Oslo S 22.5 km
Jernbanestasjon Greverud 1.3 km
Bussholdeplass Greverud kirke 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greverudhallen 1.7 km
Idrettsanlegg Østre Greverud idrettspark 2.3 km
Treningssenter Multisportsenter 0.8 km
Treningssenter Mudo Oppegård 5.1 km

Steder av interesse

Skoler

Greverud skole (1-7 kl.) 1.7 km
Østli skole (1-7 kl.) 3.3 km
Flåtestad skole (8-10 kl.) 1.2 km
Roald Amundsen videregående skole 4.2 km
Ski videregående skole 8.9 km

Barnehager

Nordåsveien barnehage 0.1 km*
Vestre Greverud bhg - Flåtestadveien 0.9 km
Greverudlia barnehage (0-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Landerudsenteret 5.1 km
Kjøpesenter Kolbotn Torg 5.9 km
Postkontor Meny Greverud 0.8 km
Postkontor Coop Extra Sofiemyr 4.4 km
Apotek Boots apotek Greverud 0.8 km
Apotek Vitusapotek Sofiemyr 5.1 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 5.9 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 7.7 km
Dagligvare Meny Greverud 0.8 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 2.1 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 0.8 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 1.5 km
Bensin st1 Oppegård 2 km
Bensin Shell Autoservice 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 40,6 %
Gj.snittalder kvinner 42,6 %
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 453
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Vestre Greverud 2305 881

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 20.000,-

Kunderabatt: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 0 pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?