Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 550 000,- for kr 2 550 000,-

Separat kjøkken med innredning med hvite fronter med stålhåndtak. Hyggelig utsyn over nabolaget med vinduspost på kjøkkenet.

Velkommen til Nordlisletta 26. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Fyring og varmtvann er inkl. i felleskostnadene. Dette reduserer strømkostnadene betrakterlig!

Store vindusflater i stuen gir leiligheten rikelig med naturlig lys.

Stue

Leiligheten byr på en flott sørøst vendt balkong på hele 8 kvm i rolige omgivelser på Kalbakken.

Et veldisponert kjøkken med godt av skap og benkeplass som gjør matlagingen til en sann glede.

Moderne kjøkkenvifte.

Kjøkken innredningen er velutstyrt med integrert stekeovn. platetopp og micro. Nisje for kjøleskap, vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Pent flislagt bad som ble pusset opp i 2010. Tidsriktig materialvalg og varmekabler i gulv.

Badet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, dusjsone, servant med underskap og vegghengt skap for oppbevaring.

Et lunt og trivelig soverom med god plass til stor dobbeltseng, garderobeskap og en evt. kontorplass.

Stor skyvedørgarderobe medfølger salg som sikrer god oppbevaringsplass.

Flott utsyn i grønne omgivelser fra soverom.

Gang.

Gang.

Velkommen inn! Innbydende entré med flislagt gulv. Her har du god plass til garderobeløsning for oppbevaring av ytterklær og skotøy.

Fasadebilde. Fin beliggenhet i grønn oase på Kalbakken.

Planskisse.

Kalbakken

Nordlisletta 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Kalbakken: Lys og attraktiv 2-roms med fin beliggenhet - Balkong - V.v og fyring inkludert. - Ingen forkjøpsrett

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 226,-
Fellesgjeld:
Kr 206 255,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rolig og solrik beliggenhet i veletablert og populært område på Kalbakken. Nordlisletta har sentral beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boområde, med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Godt utvalg matbutikker, bank, postkontor, apotek, treningssentre som blant annet Elixia, Bare Trening, Actic, m.m.

I nærheten finner du også svømmehall, ridesenter, alpinanlegg, golfbane, bibliotek, gartneri, stall med forskjellige dyr på Nordtvedt Gård, Stop and go Sushi på Kalbakken, masse nye turstier langs Alna elva, skiløyper om vinteren, Lilloseter med sin hyggelige betjening. Og sist men ikke minst "Steinbruddet" kulturhus med kafé, galleri, og andre aktiviteter som kor, forfatterloft, tegnegruppe, fotogruppe, skulptering, quiz m.m.

I skogen er det mange idylliske tjern og vann som er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Marka er åpen for fisking i alle tjern og vann utenom drikkevannskildene Alunsjøen og Breisjøen. Det finnes også flere ridestier i Lillomarka.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane og buss. Se ruter.no for mer informasjon. Buss nr 301, 31, 33, 79, 25, T-bane linje 5 og flybuss. Grorud togstasjon ligger i gangavstand og det tar 12 min til Oslo S.

Barnehager og skoler

Bhg. Nordtvet barnehage (3-6 år) - 0.4 km

Bhg. Flaen barnehage (1-6 år) - 0.5 km

Bhg. Rasmusbakken barnehage (0-3 år) - 0.7 km

1-7 kl. Nordtvet skole - 0.5 km

1-7 kl. Rødtvet skole - 1.3 km

1-7 kl. Grorud skole - 1.3 km

1-10 kl. Veitvet skole - 2.3 km

8-10 kl. Groruddalen skole - 1.2 km

8-10 kl. Apalløkka skole - 2 km

Vgs. Bjerke videregående skole - 3.5 km

Vgs. Stovner videregående skole - 4.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 206 255,-

Totalpris

Kr 2 806 255,-

Felleskostnader

Kr 4 226,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1957

Soverom

1

Primærrom

54m2

Bruksareal

54m2

Tomt

26769m2

KR-kode

4017278

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordlisletta 26, 0952 Oslo

Gnr. 92, bnr. 59 i Oslo kommune.

Andelsnr. 29, Jernbanens Verkstedsarbeideres Borettslag, org.nr. 963 344 856

Tomten

Festet tomt på 26.768 kvm. Pent opparbeidet felles tomt med plen, trær, diverse beplantning, sittegrupper, asfalterte internveier og lekeplass.

Festeavgiften er kr. 316.569,- pr. år for hele borettslaget. Festeavgiften ble sist oppregulert 01.05.2016. Avgiften betales årlig forskuddsvis med termin 1.april og justeres med KPI. Festeavtalen er krevet og akseptert forlenget til evig tid.

Borettslaget er i forhandlinger med tomteeier Bane Nor Eiendom om mulig utkjøp, men betingelsene rundt dette er ikke kartlagt, og styret kan derfor ikke si på nåværende tidspunkt om dette vil bli aktuelt. Neste regulering er 01.02.2026, og festeavtalen utløper 30.04.2046.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke, og forkjøpsrett blir ikke benyttet.

Festekontrakten ble forlenget 2016. Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 12.208,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall være fremsatt før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiet tomt på 1.300 kvm.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Borettslaget har to garasjelag, som er selvstendige juridiske enheter under borettslaget, JeVeBo garasjelag 1 og 2.

Borettslaget leier også ut parkeringsplasser for kr 200,- pr. år. Alle er p.t. opptatt. Beløpet økes til kr. 150,- pr. måned etter vedtak på årsmøtet. Forretningsførers administrasjonsgebyr p.t. kr 697,-.

Ellers gode parkeringsmuligheter i gaten rett utenfor boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 59 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom 54 kvm, 2.etg: Bad, stue, entré, kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod på loft på ca. 12 kvm og bod i kjeller ca.4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende har fått tilstandsgrad TG2:

- Vinduer og balkongdør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder og slitasje. Generelt vil eldre vinduer og dører miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Borettslaget planlegger utskifting av vinduer.

- Inngangsdør. Døren har ingen brannklassifisering.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en pen 2-roms leilighet med fantastisk beliggenhet på Kalbakken i meget barnevennelige og attraktive omgivelser.

Leiligheten kan skilte med en sørøst vendt balkong på 8 kvm.

God intern beliggenhet i byggets 2.etasje med gjennomgående og god planløsning. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med nyere kjøkken og bad.

Entré: Innbydende og romslig entré med adkomst fra trapperom. God plass for garderobeløsning med oppbevaring av yttertøy og sko. Stilige og praktiske fliser på gulv.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue med rikelig med plass til stor sofagruppe og spisestue. Stuen vender med sine store vindusflater mot sørøst og sikrer rikelig med lys inn i leiligheten, samtidig som den er helt skjermet for sjenerende innsyn. Fra stuen er det adkomst til balkongen på 8 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerkvelder. 2-lags isolerglass vinduer fra 1989.

Kjøkken: Separat kjøkken med innredning med hvite fronter med stålhåndtak. Et veldisponert kjøkken med godt med skap og benkeplass. Hyggelig utsyn over nabolaget med vinduspost på kjøkkenet. Innredningen er utstyrt med integrert stekeovn. platetopp og micro. Nisje for kjøleskap, vaskemaskin og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad: Pent flislagt bad som ble pusset opp i 2010. Tidsriktig materialvalg med lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Baderommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, servant med underskap og vegghengt skap for oppbevaring.

Soverom: Et lunt og romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng. Med en stor skyvedørgarder har du rikelig med plass til det du skulle ha av klær og sko. Soverommet vender mot hovedinngang.

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1963. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5034, tinglyst 02.05.1956, type heftelse: Festekontrakt - vilkår.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, gjerde og garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Jernbanens Verkstedsarbeideres Borettslag.

Borettslaget består av 93 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med dyrehold i borettslaget etter godkjenning fra styret.

Borettslaget har egen nettside: www. jevebo.no

Hver blokk i borettslaget har vaskemaskiner, tørkerom og ruller som er tilgjengelige for beboerne. Det er satt opp tavle utenfor hvert vaskerirom, hvor man kan booke tid. Reglene for bruk finnes i vaskerirommene.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Ny drenering rundt Nordtvetveien 16 (blokk B)

2013: Utearealene ble oppgradert i 2013 med ny asfaltering, ny kantstein, nye sandkasser og nye søppeldunker.

2009/2010: Baderoms rehabilitering

Planlagte påkostninger:

Ifølge styret har borettslaget flere planlagte påkostninger, blant annet ble det vedtatt på generalforsamlingen å bytte ut vinder i borettslaget.. Det foreligger p.t ingen kostnadsramme eller konkret plan på dette. Borettslaget holder på å bytte undersentraler med rør og opprette nye søppelbrønner. Kostnad er ikke estimert men det vil trolig påvirke felleskostnadene i nær fremtid.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.226,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, tv, internett, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.807.314,-. Av dette beløpet utgjør kr 206.255,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Grønlund
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 0.3 km
Nordtvet bad 0.3 km
Grorud kirke 1.1 km
Groruddammen 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.3 km
Sentralstasjon Oslo S 10.1 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Kalbakken T-banestasjon 0.9 km
Bussholdeplass Nordtvetveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grorud Idrettsanlegg 1.1 km
Idrettsanlegg Greibanen 1.5 km
Treningssenter Actic - Nordtvet Bad 0.3 km
Treningssenter Elixia Kalbakken 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Nordtvet skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rødtvet skole (1-7 kl.) 1.3 km
Grorud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Veitvet skole (1-10 kl.) 2.3 km
Groruddalen skole (8-10 kl.) 1.2 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 2 km
Bjerke videregående skole 3.5 km
Stovner videregående skole 4.6 km

Barnehager

Nordtvet barnehage (3-6 år) 0.4 km
Flaen barnehage (1-6 år) 0.5 km
Rasmusbakken barnehage (0-3 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.7 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 2.4 km
Postkontor Rema 1000 Kalbakken 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 1.5 km
Apotek Boots apotek Kalbakken 0.8 km
Apotek Apotek 1 Grorud 1.6 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Joker Engsletta 0.7 km
Dagligvare Joker Kalbakken 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kalbakken t-bane 0.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Grorud 1.1 km
Bensin Esso Tiger Kalbakken 0.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,5 år
Husholdninger med barn 31,1 %
Husholdninger uten barn 68,9 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 3377
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønlund 1704 839

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?