Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 400 000,- for kr 1 400 000,-

Solrik terrasse

Terrasse

Terrasse

Fasade

Inngangsdør

Gang

Gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Fasade

Garasje

Floorplan letterhead - Nordre Gjekstadskog 5e - Leilighet - 3D Floor Plan-2

Gjekstad - Pen og praktisk leilighet med solrik og usjenert terrasse. Garasje i rekke.

Nordre Gjekstadskog 5E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 420 000,-

Gjekstad - Pen og praktisk leilighet med solrik og usjenert terrasse. Garasje i rekke.: Gjekstad - Pen og praktisk leilighet med solrik og usjenert terrasse. Garasje i rekke.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 420 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 566,-
Fellesgjeld:
Kr 454 254,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggenhet i et barnevennlig og rolig område, kun få meter fra nærmeste barnehage og lekeplass. Her har du et godt nabolag med et godt mangfold. Med fred og ro, litt vekk fra sentrum, ligger denne i fine omgivelser med kort avstand til skog og sjø. Kysstien på Østerøya kan by på en god turopplevelse med 20 km. merket løype.

Det er kort avstand til idrettsanlegg, fotballbane, ytterligere barnehager, båt- og bryggeanlegg samt flotte tur- og rekreasjonsområder ut over Østerøya, med fine turstier sommer som vinter. . I tillegg har man flotte bademuligheter på små strender i nærområdet, samt populære Skjellvika badestrand innen gangavstand. Det er gangavstand med gang- og sykkelvei helt fram til Gokstad barneskole og videre inn til sentrum

Det er kun 4,4 km til Sandefjord sentrum og det er bussforbindelse like i nærheten av eiendommen som tar deg til sentrum. Ellers er det sykkelvei frem til Gokstad barneskole og videre inn til byen. Det er gangavstand til nærmeste dagligvareforretning som også holder søndagsåpent.

Barnehager og skoler

Gokstad barneskole og Varden ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum, kjører man langs Kilgata og holder til venstre i rundkjøring, mot Østerøya. Følg Hegnasletta og ta av til høyre inn Østerøyaveien i rundkjøring ved REMA1000 dagligvareforretning. Følg veien utover til man kommer til avkjøring til Lahelle til venstre. Ta inn Lahelleveien og ta så første vei til venstre som er Nordre Gjekstadskog. Boligen ligger så på høyre side i grensa mot barnehagen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 420 000,-

Fellesgjeld

Kr 454 254,-

Totalpris

Kr 1 874 254,-

Felleskostnader

Kr 4 566,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1990

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

52m2

Tomt

5616m2

KR-kode

2218214

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordre Gjekstadskog 5E, 3236 Sandefjord

Gnr. 88, bnr. 128 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 24,

Gjekstadskogen Borettslag, org.nr. 951 455 512

Tomten

Eiet tomt på 5.616 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangveier, felles garasjeanlegg og diverse grøntarealer som er plensatt og beplantet med prydbusker.

Parkering

Garasjeplass i felles rekke med el. portåpner.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Entre, stue, kjøkken, bad og soverom: 50 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i felles anlegg samt en utebod fra terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Hans Petter Olaussen.

Bebyggelse

Andelsleilighet som ligger i 3 etasje i terrassehus som ble oppført med mur/betong ca 1990. Bygget er oppgradert i 2015-2016 med nye vinduer og ytterdører. Ny utvendig fasade med kledningsbord av eternit er montert. Det medfølger en bod som er lokalisert i 2 etasje og det medfølger en garasjeplass i felles bygg.

Boligen er oppgradert i perioden 2013-2017 med ny laminat og fliser på gulver, maling av alle overflater og ny kjøkkeninnredning. Badet er oppgradert i samme periode med nye innredninger. Det er solrik terrasse med tilgang fra stue. Denne har dekke av tre og rekkverk av glass og stål. Markise er montert ved himling. Det er bod på terrassen som er medregnet i boligens arealer.

TG2:

Sprekk i sveiset skjøt og tapet på bad. portåpner i garasje er tilkoblet med skjøteledning.

Tilstandsrapporten følger vedlagt og alle interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og praktisk leilighet i borettslag som holder en fin standard.

STUE:

Fin stue i en åpen løsning mot kjøkkenet med nye gulver i 2017. Utgang til solrik og usjenert terrasse. Store vindusflater som slipper inn mye lys.

KJØKKEN:

Pent kjøkken med innredning i lys slett høyglans utførelse. Det er godt med skap og benkplass og benken er av laminat. Kjøkkenet er nytt i 2015.

BAD:

Vinylbelegg med varmekabler og våtromstapet på vegg. Badet er innredet med dusjkabinett, wc og servant samt opplegg for vaskemaskin. Innredningen var ny i 2013/14.

SOVEROM:

Pent soverom med malte overflater og garderobeskap.

Garasjeport fra 2016

Markise på terrasse fra 2017

Nye fliser i gang 2015

Leiligheten er godt vedlikeholdt og gir et generelt godt inntrykk.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.06.1990

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på andelen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Gjekstadskogen Borettslag.

Forretningsfører er USBL, tlf. 32 22 64 89

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt jf. husordensreglene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet BBL Finans sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet på førstkommende årskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i kommuneplan med formål for boligbebyggelse. Vedtaksdato: 22.05.2014.

Eiendommen er regulert i reguleringsplan 19830002 Søndre Gjekstadskog, Kastetskogen med formål for park og boliger. Vedtaksdato: 03.08.1983.

Sandefjord kommune opplyser at de ikke er kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.566,- pr. mnd. og inkluderer: dugnadspenger, kommunale avgifter, avdrag/renter på andel fellesgjeld, utvendig forsikring, tv-signaler sfjbb, forretningsfører og revisor..

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 771,-

Avdrag kr 1 035,-

Driftsutgifter kr 2 760,- (Felleskostnader, dugnadspenger og TV)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.875.286,-. Av dette beløpet utgjør kr 454.254,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?