Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

Romslig stue med store vindusflater som gir mye naturlig lys

 

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Adkomst fra stuen til terrasse med utsikt mot Oslofjorden, øyene og sentrum

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Utsikt

Praktisk kjøkken i åpen løsning fra Sigdal. Kjøkkenet ble oppgradert i 2011

Kjøkken

Kjøkken

Rikelig med plass til spisebord

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Leiligheten inneholder 2 soverom. Godt med garderobeplass i hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Entré

Entré

Entré

Adkomst til leiligheten via felles innbydende trappegang

Inngangsparti med garderobeskap i 3. etasje

Flott hage opparbeidet med terrasse, plen og beplantning. Praktisk utebod like ved terrassen.

Utiskt fra terrasse

 

 

 

Fasade

Fasade

Plantegning

Nordstrand

Nordstrand Terrasse 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Nordstrand: Lys og sjarmerende loftsleilighet med fjordutsikt, terrasse og hage

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 99 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende solrikt og trafikkskjermet til i Nordstrandskråningen, i et område mange mener har en av Oslos flotteste utsikter. Nordstrand terrasse 27 ligger i en lite traffikert vei og er et populært boområde for både barnefamilier og etablerte voksne. Leiligheten har flott utsikt over fjorden.

Gangavstand til områdets lokale handelssenter, Sæter, hvor man finner et rikt servicetilbud med flere caféer, spisesteder og butikker. En kort kjøretur unna finner man Holtet med populære Jacob’s, samt Lambertseter Senter med bl.a. kino, bibliotek og Vinmonopolet.

Når du betrakter utsikten kan det virke som du bor uendelig langt fra byen, men den er faktisk bare noen minutter unna. Togstasjonen og bussholdeplassen ligger like i nærheten, og gjør transporten inn til sentrum rask og enkel. Trikkeholdeplassen på Sæter er også i gangavstand.

(Se evt. www.ruter.no for rutetider).

Fra eiendommen er det en kort spasertur til flere badeplasser langs fjorden.

Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Oppføring av ny hall er godt i gang. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall og flerbrukshall.

Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Elixia på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i området. Nordstrand terrasse 27 sogner til Nordstrand skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Innkjøring til Nordstrand terrasse fra Nordstrandveien, rett nedenfor togbroen. Nordstrand Terrasse 27 ligger så langs veien til høyre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1875

Soverom

2

Primærrom

99m2

Bruksareal

99m2

Tomt

1613m2

KR-kode

4418215

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordstrand Terrasse 27, 1170 Oslo

Gnr. 182, bnr. 47, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Sameiets tomt er på 1.614 kvm og er en felles eiet tomt. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte adkomst, beplantning og plenarealer. Denne seksjonen disponerer iflg. selger terrasseplatting, utebod samt en del av hagen opparbeidet med gressplen og beplantning.

Parkering

Det er ifølge selger biloppstillingsplass på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 105 kvm

Totalt bruksareal: 99 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til veranda, 2 soverom: 99 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Einar Kirkeby, Takstkontoret Rosendal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport horisontaltdelt tremannsbolig med råkjeller som har bryggerhus og boder. 3. etasje/loftsetasjen har skråtak. Boligen er fundamentert på faste masser, fjell. Grunnmur i naturstein og murkonstruksjon. Yttervegger i reisverk med utvendig malt trekledning. Etasjeskiller i tre. Takkonstruksjon i tresperrer. Tekket med sementtakstein, ble tekket om i 1998. Felles trapperom malt brystningspanel. Trapp med malte vanger og inntrinn. Ytterdør er i malt med profilert dørblad. Vinduer med trerammer og isolerglass fra 1989. Veranda er overbygget, fremskutt tak med bærende søyler og tredragere fra byggeår. Dekorert med utskæringer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Vannstokk er plassert i kjøkkenbenk. Gummimuffe på rør i rør i kjøkkenbenk mangler. Anbefaler at det monteres vannstopper. Det ble ikke påvist funksjonssvikt på befaringsdagen, tilstandsgrad 2 satt grunnet alder/tilstand på deler av anlegget.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og romslig loftsleilighet i sjarmerende sveitservilla. Leiligheten har en flott utsikt over Oslofjorden, øyene og sentrum. Hage opparbeidet med terrasseplattingg, plen og beplantning. Leiligheten fremstår som velholdt med moderne overflater og innredning. Boligen har en god og barnevennlig beliggenhet i lite trafikkert blindvei, samt nærhet til servicetilbud, kollektivtrafikk og badestrender.

Entré

Adkomst til leilighet via felles innbydende trappegang. Eget inngangsparti med garderobeskap i 3. etasje.

Kjøkken

Kjøkken fra 2011 med tidsmessig kjøkkeninnredning fra Sigdal. Kjøkkenet er innredet med malte profilert fronter, laminat benkeplate, rustfri kum og integrerte hvitevarer. Avtrekksvifte over komfyr. Kjøkkenet er i åpen løsning og med tilknytning til stuen.

Stue

Romslig stue med store vindusflater som gir mye naturlig lys og en behagelig atmosfære. God plass til møblering i ulike soner. Tak og vegger er malt i lyse farger. Adkomst til terrasse med storslått utsikt over Oslofjorden, øyene og sentrum.

Bad

Bad innredet med dusjkabinett, veggmontert toalett og servant med tilhørende servantskap. Tilkobling for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon over tak og ventiler i yttervegg.

Soverom

Leiligheten inneholder 2 romslige soverom. Garderobeskap på hovedsoverom

Seksjonen disponerer ifølge selger egen del av hagen som er fint opparbeidet med terrasseplatting, plen, beplantning samt en praktisk utebod.

For ytterligere informasjon om boligen se selgers egenerklæring og tilstandsrapport.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det foreligger ikke byggetegninger i kommunens arkiver og det kan derfor ikke bekreftes at seksjonen er en lovlig enhet. Det må tas høyde for at kommunen kan kreve leiligheten omsøkt med de krav kommunen setter, herunder bygningstekniske tiltak med tilhørende økonomisk konsekvens. Kjøper overtar risikoen for dette. Til info har huset vært brukt til boligformål siden 1875 og eiendommen ble seksjonert i 1999.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på eiendommen:

Tinglyst 06.12.1941 nr: 12130 Bestemmelse om bebyggelse - Skur beliggende i delegrense med nabo må fjernes om kommunen skulle forlange det.

Tinglyst 04.12.1965 nr: 17296 Erklæring - Oslo kommunes vann/kloakk reglement

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Følgende servitutter ble ikke funnet i registeret:

Tinglyst: 04.11.1881 nr: 924244. Bestemmelse om gjerde.

Tinglyst: 02.06.1882 nr: 900092. Bestemmelse om gjerde.

Tinglyst: 11.10.1950 nr: 11011. Bestemmelse om bebyggelse.

I tillegg er det tinglyst bestemmelse om bebyggelse og veg den 20.11.1885 og 20.08.1926, med dagboknr. 992710 og 912197. Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar således ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet følger vedlagt.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet består av 3 leiligheter.

Det er ikke egen forretningsfører.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Påkostnigner knyttet til sameie.

2017: Utbedringer på tak

2017: Oppgradert vann- og kloakkledninger i gaten.

2018: Pipeløpet har nylig blitt oppgradert i regi av sameiet.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan S-4644 datert 01.06.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Nordstrand Terrasse er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal eier av eiendommen opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen er ført opp på byantikvarens gule liste.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, forsikring og brannalarm.

Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.10.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.654 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 696,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet NextGentel som leverandør av internett og har en avgift på kr 462,- pr. mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.361.467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nedre Nordstrand
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand bad 0.4 km
Kastellet 1 km
Ulvøybrua 1.1 km
Katten 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.6 km
Sentralstasjon Oslo S 6 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 0.1 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 3 km
Trikkeholdeplass Bråten 0.9 km
Bussholdeplass Nordstrand bad 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand tennisklubb 1 km
Idrettsanlegg Ulvøy Tennisklubb 1.9 km
Treningssenter EVO Nordstrand 1.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 0.6 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 0.8 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.2 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1.4 km
Holtet videregående skole 4.1 km
Lambertseter videregående skole 4.3 km

Barnehager

Steinerbarnehagen på Nordstrand (1-7 år) 0.6 km
Bråten barnehage (1-6 år) 0.8 km
Eplekneika barnehage (3-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.3 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 3.3 km
Postkontor Matkroken Bråten 1 km
Postkontor Joker Ulvøya 1.7 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.3 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Matkroken Bråten 1 km
Dagligvare Meny Sæter 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 1.1 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1.2 km
Bensin Shell Kastellet 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Bekkelaget 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 42,7 år
Gj.snittalder kvinner 44 år
Husholdninger med barn 23,7 %
Husholdninger uten barn 76,3 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 1047
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nedre Nordstrand 1824 873

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA.

Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår.

Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 6.250,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Jon Henrik Mathisen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?