Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 870 000,- for kr 6 870 000,-

Utsikt

Utsikten

Romslig og lys stue med utgang vestvendt terrasse

Utsikten fra stuen

Lys og hyggelig stue med store vindusflater

Moderne rentbrennende vedovn i stuen

Nydelig utsikt fra stuen

Stue med vedovn

Stuen

Avsatt plass til spisestue med naturlig beliggenhet mot kjøkkenet

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Kjøkken med god skap- og benkeplass

Kjøkken med direkte adkomst til spiestuen

Kjøkkenet med integrert koketopp, stekovn og oppvaskmaskin

Romslig hall med granittfliser og romslig garderobe

Mellomgang med speil skyvedørsgarderobe - Meget god lagringsplass

Hovedsoverommet med romslig garderobe og utgang luftebalkong

Stemningsbilde av utsikten

Stemningsbilde

Hovedsoverommet

Barnerommet med egen utgang til terrassen

Hovedbadet

Dusjbad/vaskerom

Stemningsbilde av utsikten

Kveldsutsikten

Kveldsutsikten

Hyggelig uteplass utenfor inngangspartiet

Utearealer

Blåtimen

Stemningsbilde av stuen med peisovn

Utearealer

Utsikt

Sameiet

Planskisse

Sæter handlesenter

Agnes Thorsens plass

Nærmiljø

Nordstrand

Nordstrand Terrasse 60

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 100 000,-

Nordstrand: Attraktivt beliggende utsiktsleilighet med trappefri adkomst - Stor solrik terrasse og 2 garasjeplasser

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 711,-
AREAL (P-ROM / BRA)
100 / 100 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt boligområde i Nordstrandskråningen, i et område mange mener har en av Oslos flotteste utsikter. Nordstrand terrasse 60 ligger i en liten blindvei og er et populært boområde for både barnefamilier og etablerte voksne. Terrasseleiligheten ligger i 1. etasje ved inngangspartiet med trappefri adkomst. Terrenget skråner slik at terrassen mot vest ligger usjenert til i 2. Etasje med en vidstrakt utsikt over fjorden, øyene og Nesoddlandet. Når man ser utover utsikten kan det virke som du bor uendelig langt fra byen, men den er faktisk bare 10 minutter unna. Fantastisk fjordutsikt fra alle oppholdsrom i boligen. Stor terrasse og balkong med fjordutsikt og sol fra tidlig formiddag til den går ned.

Nærhet til et rikt servicetilbud på «nye» Sæter. Her er det ferdigstilt nytt hyggelig torg med pent opparbeidete utearealer og mange nye caféer, spisesteder og butikker. I Sæter Hage ligger også stor ny Meny butikk, samt at Rema1000 butikk på motsatt side av krysset. Sæter er fortsatt under utvikling og vil i fremtiden få et enda bredere servicetilbud.

Kort vei også til Holtet med populære Jacobs, samt til Lambertseter senter med et bredt utvalg av butikker, vinmonopol, kino, bibliotek og caféer med mer. Umiddelbar nærhet til Nordstrand togstasjon og buss langs Mosseveien, samt gangavstand til trikk fra Sæter.

Fra eiendommen er det også meget kort vei til flere badeplasser som Katten og Nordstrand Bad, samt turavstand til store friområder langs Ekebergskrenten, Ekebergsletta og Brannfjell. Nærhet til Østmarka, med flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Nordstrand er et område som har et rikt fritidstilbud, bla.:

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Treningsstudio: EVO på Sæter, Best helse på Holtet, ELIXIA på Lambertseter og Karlsrud og SATS på Hauketo.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype.

Nærhet også til store friarealer på Ekebergsletta og Brannfjell, samt til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. Iht. Utdanningsetaten sogner denne eiendommen til Nordstrand skole. Steinerskole i krysset Nordstrandveien og Solveien.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydel-nordstrand.oslo.kommune.no

Adkomst

Innkjøring til Nordstrand terrasse fra Nordstrandveien. Denne eiendommen ligger innerst i blindveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 100 000,-

Felleskostnader

Kr 3 711,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1986

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

100m2

Bruksareal

100m2

Tomt

7851m2

KR-kode

4418192

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordstrand Terrasse 60, 1170 Oslo

Gnr. 182, bnr. 10, snr. 18 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.851 kvm som tilhører sameiet. Tomten fremstår som meget representativt, ryddig og pent opparbeidet med bl.a. gressplen og beplantning. Sameiet har tidligere vunnet hagepris for deres flotte utearealer. Felles asfalterte gang- og kjøreveier, hvorav innkjørsel til garasjen er satt med varmekabler.

Parkering

Iflg. selger disponerer leiligheten 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen. Plassene ligger ved siden av hverandre, og har tilhørende bod i bakkant av plassene. Gjesteparkering på oppmerkede plasser på sameiets eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 100 kvm

Totalt primærrom: 100 kvm

Primærrom:

Entre/gang, dusjbad/vaskerom, bad, gang, 2 soverom, kjøkken, stue.: 100 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder. Bod i underetasjen på ca. 4,4 kvm. og en bod i bakkant av parkeringsplassene på ca. 6,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Terrassehus over 3 etasjer (underetasje, 1.etasje og 2.etasje) med felles garasjeanlegg i kjelleretasjen, oppført i 1986. Bygget er iflg.tilstandsrapport Terrassert leilighetsbygg i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/fjell.

Grunnmur i betong. Elementdekker som etasjeskillere. Utfyllende vegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning og karnapp ved spisestue samt takstein på frontfasaden.

Vinduer og balkong-/terrassedører med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Saltak i trekonstruksjo, som er tekket med betongstein. Fra stuen og 1 soverom er det utgang til flislagt terrasse på ca 17 kvm. Fra 1 soverom er det utgang til luftebalkong på 2½ kvm.

Heis i bygget og flislagt inngangsparti.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder dusjbadet med opplegg for vaskesøyle. Badet er fra byggeåret. Det er funnet riss i noen gulvfliser over nedstøpt avløpsrør fra vaskemaskin til gulvsluk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Vi gjør oppmerksom på at boligen kan være oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som legges til grunn.

Standard

Solrik leilighet med praktfull utsikt over fjorden og øyene, samt kort vei til Oslo sentrum. Leiligheten ligger i 1. etasje ved inngangspartiet, men i 2. etasje på vestsiden, med vinduer i alle himmelretninger som igjen gir leiligheten mye lys. Flott fjordutsikt fra alle oppholdsrom i boligen, samt at de store vindusflatene mot vest fremhever den fantastiske utsikten. En pen og innholdsrik leilighet med en meget god og praktisk planløsning, med gjennomgående romslige og lyse rom. Lys og velholdt bolig med normalt god standard.

Fra inngangspartiet er det direkte adkomst til leiligheten (trappefritt). Fra garasjekjelleren blir det 1. etasje opp. Fra garasjeanlegget går man tørrskodd via sluse til leiligheten. Heis fra garasjen i bygget.

Følgende ble gjort av tidligere eier i 2007:

Badet ble modernisert/flissatt. Det ble montert nye fronter og benkeplate på kjøkkeninnredningen samt

at det ble montert peisovn i stuen.

Nåværende eiere overtok leiligheten i 2014 og det ble utført følgende oppgraderinger:

Det ble lagt skipsparkett i gang og begge soverom, samt at parketten i på stuegulvet ble slipt og lakkert.

Det ble montert nedfelt ramme/kasse i største soverom, for montering av downlights. Det har blitt satt inn dør til terrasse, montert nedfellbar seng og garderobeskap i det minste soverommet.

Det ble montert skyvedørsgarderober i entre/gang og det største soverom. I 2016 ble det montert ny innmat sikringsskapet, lagt granittgulv med varmekabler i entre/gang og glassdør mellom entre/gang og stue.

Leiligheten inneholder følgende:

Adkomst til leiligheten via felles trappefritt inngangsparti. Romslig hall med skyvedørsgarderobe. I tilknytning til hallen ligger dusjbadet/vaskerom. Dusjbad/vaskerom med nedfelt skyllekum, underskap, speilskap, høyskap, wc og dusjhjørne.

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er flislagt med gulvvarme og har standard fra byggeåret.

Fra entréen er det adkomst til en praktisk mellomgang som fører til begge soverommene og det andre badet. Soverommene og badene er praktisk plassert i tilknytning til gangen i en egen del av leiligheten, skjermet fra bl.a. stue og kjøkken.

Mellomgangen har stor speil skyvedørsgarderobe langs hele den ene veggen. Hovedsoverommet har utgang til vestvendt balkong på ca 3 kvm. med vid utsikt.

Hovedbad med servant, underskap, toalettskap, speil, wc og 2 svingbare dusjvegger. Badet ble modernisert/flissatt av tidligere eier i 2007, arbeidet omfattet skifte av sluk.

Fra entréen er det adkomst til stuen, spisestuen og kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning med malte, profilerte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i

laminat benkeplate. Avtrekksvifte, opplegg for oppvaskmaskin og fliser over benk. Integrert

koketopp og stekeovn Avtrekksvifte, opplegg for oppvaskmaskin og fliser over benk. Integrert koketopp og stekeovn, samt komfyrvakt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Opprinnelig kjøkkeninnredning hvor det i 2007 ble montert nye skapfronter og benkeplater.

Balansert ventilasjonsvifte med varmegjenvinner i kjøkkenvifte, som trekker luft fra badene og

utvendig friskluft som returneres som varmet luft til stue.

Romslig stue og spisestue med peis og utgang til stor vestvendt og delvis overbygget terrasse på ca 17 kvm. med praktfull fjordutsikt. Terrassen er flislagt, samt har motorisert markise ved terrasse, sol- og vindføler. Det er innstallert downlight vegglamper, samt infrarøde terrasse varmere på terrassen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med el. panelovner, samt med varmekabler i entre/gang, kjøkken og begge badegulvene og varmefolie i gangen. Moderne rentbrennende peisovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.09.1991.

Det foreligger etterslepsrapport for støttemur på eiendommen, hvor saken til slutt ble henlagt uten ferdigattest den 23.11.1994.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 4155, tinglyst 21.01.1987: Panterett til sameiet for kr 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 01.10.1880, tinglyst 924247:

Erklæring/avtale. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen.

Dagboknr. 924258, tinglyst 06.08.1880:

Best. om veg. Dokumentet er ikke funnet i gammel grunnbok.

Dagboknr. 900597, tinglyst 17.03.1899:

Best. om bebyggelse. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen.

Dagboknr. 900371, tinglyst 03.07.1903:

Best. om vannrett. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen.

Dagboknr. 912196, tinglyst 08.10.1926:

Erklæring/avtale. Dokumentet er ikke funnet i gammel grunnbok.

Dagboknr. 912611, tinglyst 03.05.1929:

Best. om adkomstrett. Dokumentet er ikke funnet i gammel grunnbok.

Dagboknr. 9884, tinglyst 03.09.1936:

Best. om vann/klokkledn. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 10156, tinglyst 03.11.1942:

Best. om bebyggelse. Dokumentet er ikke funnet i digitalarkivet.

Dagboknr. 4245, tinglyst 16.04.1951:

Best. om bebyggelse. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 13296, tinglyst 07.11.1956:

Best. om bebyggelse. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 14476, tinglyst 23.11.1959:

Best. om bebyggelse. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 882, tinglyst 21.01.1960:

Vedtatt Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.

Dagboknr. 11569, tinglyst 10.09.1964:

Best. om vann/kloakkledn. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 8066, tinglyst 07.05.1971:

Erklæring/avtale. Den regulerte adkomstvei opparbeides med 6 m. bred kjørebane + 0,5 m bankett på hver side og snuplass i henhold til regulering når kommunen forlanger det. Eiendommen deltar i opparbeidelse og vedlikehold av den regulerte felles avkjørsel. Eiendommen plikter også å vederlagsfritt avstå nødvendig regulert veigrunn.

Dagboknr. 64539, tinglyst 21.10.1985:

Best. om vann/kloakkledn. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 6720, tinglyst 29.01.1986:

Erklæring/avtale. Langs Linjen opparbeides fra godkjent vei til og langs eiendommen med 5 m bred kjørebane, 0,5 m bankett på hver side og planeringsbredde 7 m samtidig med bebyggelse. Kommunen kan når som helst trekke denne dispensasjonen tilbake med den virkning at eiendommen da får plikt til å opparbeide vei i regulert bredde til og langs den side av tomten hvor den har sin adkomst. Eiendommen kan bli pålagt vederlagsfri avståelse av regulert veigrunn.

Dagboknr. 59437, tinglyst 24.09.1986:

Oslo Lysverk har tillatelse til å sette opp og ha stående en nettstasjon på eiendommen.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Langs Linjen II, med sameiebrøk 104/3135.

Sameiet består av 25 seksjoner.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, såfremt det ikke er til sjenanse for andre seksjonseiere. Det er båndtvang på fellesarealer.

Lampen over spisebordet medfølger ikke.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016-2017:

- Garasjevask (dugnad)

- Maling av 3 kortvegger og hele byggets jernbaneside samt heishuset.

- Påbegynt utskifting av råtne sviller på uteområdet.

- Gjerde mot "Kjærlighetsstien" skiftet.

- Maling av oppgang 54.

- Garasjetaket er skiftet.

- Utbedring av skade/lekkasje på 1 terrasse

Seksjonens andel formue var kr 20.402,- pr. 31.12.2017. Andel fellesgjeld var kr 3.811,- pr. 31.12.2017.

Planlagte påkostninger:

Sameiet foretar vedlikehold og reparasjoner årlig, og etter hvert som skader og lekkasjer måtte oppstå. Normalt har vedlikehold og reparasjoner blitt finansiert ved innbetaling fra seksjonseiere med kr 10.000,- per seksjon, per år, ifølge styreleder. Av planer nevnte styreleder følgende: Skifte deler av tak over garasje, utbedring av karnapper, ny membran og fliser på platå over boder på jernbanesiden, pga. vanninntregning.

Det er pliktig å delta på dugnader i sameiet og har vært praktisert innbetaling til sosialkonto dersom man ikke møter opp. Det er krav til komfyrvakt i sameiet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Ny seksjonseier må signere på sameiets seksjonering, sameiets vedtekter og øvrige bestemmelser.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Styret anviser iht. vedtektene hver sameier garasjeplasser og boder, uten at det er særskilt bruksrett til dette arealet gjennom seksjoneringsbegjæring og/eller sameieavtale.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelser S-2785 datert 07.08.1985 med bebyggelsesplan 110/85, datert 18.04.1985.

Det er regulert inn felles avkjørsel videre gjennom sameiets eiendom til eiendommene i bakkant.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.711,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, kabel-TV (basis kanalpakke fra Get), trappevask, snømåking, strøm til fellesarealer, generelt vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel, bygningsforsikring og kommunale avgifter.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og basis kanalpakke er inkl. i mnd. fellesutg. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.284.372,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nedre Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand bad 0.7 km
Kastellet 1.4 km
Ulvøybrua 1.5 km
Katten 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55 km
Sentralstasjon Oslo S 6.4 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 0.3 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 3.3 km
Trikkeholdeplass Bråten 1.2 km
Bussholdeplass Nordstrand bad 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand tennisklubb 1.4 km
Idrettsanlegg Ulvøy Tennisklubb 2.3 km
Treningssenter EVO Nordstrand 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 3.3 km

Steder av interesse

Skoler

Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 0.9 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.2 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.5 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1.8 km
Holtet videregående skole 4.5 km
Lambertseter videregående skole 4.6 km

Barnehager

Steinerbarnehagen på Nordstrand (1-7 år) 0.9 km
Bråten barnehage (1-6 år) 1.2 km
Eplekneika barnehage (3-6 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.6 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 3.7 km
Postkontor Matkroken Bråten 1.3 km
Postkontor Joker Ulvøya 2 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.6 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 3.7 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 5.4 km
Dagligvare Matkroken Bråten 1.3 km
Dagligvare Meny Sæter 1.6 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 1.5 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1.5 km
Bensin Shell Kastellet 1.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Bekkelaget 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 42,7 år
Gj.snittalder kvinner 44 år
Husholdninger med barn 23,7 %
Husholdninger uten barn 76,3 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 1047
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nedre Nordstrand 1824 873

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?