Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 630 000,- for kr 2 630 000,-

Velkommen til Nordtvetveien 10 - En attraktiv 3-roms med balkong og garasje

Lys og innbydende entré

Entré

Lys og romslig stue med nye overflater og gulv

Stue

Plass til spisebord i stuen

God plass til sofa og tilhørende møblement

Stue med utgang til innglasset balkong

Balkong med koselig utsyn mot Nordtvet Gård

Hovedsoverommet er av god størrelse

Soverom

Soverom nr.2 er av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng

Soverom nr.2

Kjøkken med god skap og benkplass

Kjøkken

Kjøkken

Flislagt bad som er pusset opp i regi av borettslaget

Bad

Bad og separat toalett

Plantegning

Nabolagsprofil

Koselige sittebenker utenfor blokken

Leiligheten ligger i nærhet til Kalbakken Shopping

Meny på Kalbakken

Elixia p å Kalbakken

Søndagsåpen Joker

Nordtvet Gård

Kalbakken - Lys og attraktiv 3-roms med balkong og garasje. V.v og fyring inkludert. Ingen forkjøpsrett! Fin beliggenhet

Nordtvetveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Kalbakken - Lys og attraktiv 3-roms med balkong og garasje. V.v og fyring inkludert. Ingen forkjøpsrett! Fin beliggenhet: Kalbakken - Lys og attraktiv 3-roms med balkong og garasje. V.v og fyring inkludert. Ingen forkjøpsrett! Fin beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 838,-
Fellesgjeld:
Kr 201 431,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger svært sentralt til på Kalbakken i Oslo. Leiligheten har muligens den beste beliggenheten på Kalbakken, uten innsyn og med Nordtvet gård som nærmeste nabo. Nordtvetveien ligger i et attraktivt og barnevennlig område med nærhet til skoler i alle trinn, barnehage, treningssenter, svømmehall, bibliotek mm. Ellers nærhet til Meny, Rema 1000, bank, apotek og postkontor. Linderud Senter og Stovner senter er i nærheten med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Fine tur- og aktivitetsmuligheter i området med den nye turveien langs Alnaelva og Grorudparken med bade- og grillplasser. Turveien leder videre til stier og lysløype i Lillomarka. Badedammen og Steinbruvann er populære turmål hele året, og for den som vil gå lenger finnes Lilloseter lenger inn i marka. Lillomarka har mange idylliske tjern og vann som er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Marka er åpen for fisking i alle tjern og vann utenom drikkevannskildene Alunsjøen og Breisjøen. Det finnes også flere ridestier i Lillomarka.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane og buss. Se ruter.no for mer informasjon. Buss nr 301, 31, 33, 79, 25, T-bane linje 5 og flybuss. Grorud togstasjon ligger i gangavstand og det tar 12 min til Oslo S.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nordtvet barnehage (3-6 år) 0.4 km

Flaen barnehage (1-6 år) 0.6 km

Rasmusbakken barnehage (0-3 år) 0.7 km

Skoler:

1-7 kl. Nordtvet skole 0.5 km

8-10 kl. Groruddalen skole 1.3 km

8-10 kl. Apalløkka skole 2.3 km

Bjerke videregående skole 3.5 km

Stovner videregående skole 4.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Rv4:

Ta av til Kalbakken. Kjør rett frem i rundkjøringen. Fortsett på Kalbakkveien til du får Nordtvetveien på høyre side av veien. Følg veien frem til nr 10. Leiligheten ligger på høyre side av veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 201 431,-

Totalpris

Kr 2 901 431,-

Felleskostnader

Kr 4 838,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

74m2

Tomt

26769m2

KR-kode

5417300

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordtvetveien 10, 0952 Oslo

Gnr. 92, bnr. 59, i Oslo kommune.

Andelsnr. 25, Jernbanens Verkstedsarbeideres Borettslag, org.nr. 963 344 856

Tomten

Festet tomt på 26.768 kvm. Pent opparbeidet felles tomt med plen, trær, diverse beplantning, sittegrupper, asfalterte internveier og lekeplass.

Festeavgiften er kr. 316.569,- pr. år for hele borettslaget. Festeavgiften ble sist oppregulert 01.05.2016. Avgiften betales årlig forskuddsvis med termin 1.april og justeres med KPI. Festeavtalen er krevet og akseptert forlenget til evig tid.

Borettslaget er i forhandlinger med tomteeier Bane Nor Eiendom om mulig utkjøp, men betingelsene rundt dette er ikke kartlagt, og styret kan derfor ikke si på nåværende tidspunkt om dette vil bli aktuelt. Neste regulering er 01.02.2026, og festeavtalen utløper 30.04.2046.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke, og forkjøpsrett blir ikke benyttet.

Festekontrakten ble forlenget 2016. Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 12.208,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall være fremsatt før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiet tomt på 1.300 kvm.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det medfølger garasje i garasjelag JeVeBo 2. Årlig avgift for 2017 er kr 3.600,- . Et administrasjonsgebyr p.t kr 697,- kommer i tillegg ved eierskifte.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm.

Totalt bruksareal: 74 kvm.

Totalt primærrom: 66 kvm: Entré, bad, kjøkken, stue, wc, 2 soverom

Sekundærrom:

Innglasset balkong: 8 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod på ca.5,5 kvm med dør i panelt utførelse samt en loftsbod på ca.15,2 kvm med vegger i panelt utførelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

En lys og gjennomgående 3-roms som ligger i et populært boligområde på Kalbakken. Flott utsikt med Nordtvet gård som nærmeste nabo. Her får du følelsen av på bo på landet, i byen. Leiligheten har en gjennomgående og smart planløsning med store rom og rikelig med naturlig lys som gjør den åpen og luftig. Leiligheten ligger i blokkens 1.etasje og inneholder:

Entré:

Romslig entré med god plass til oppbevaring av klær og sko. Porttelefon.

Stue/balkong:

Lys og romslig stue uten innsyn, med god plass til både sofa- og spisegruppe. Store vindusflater slipper inn godt med lys.

Utgang fra stue til innglasset balkong som ble utført i 2017 på ca 7,6 kvm. God plass til utemøbler og grill. Idyllisk utsikt mot Nordtvet gård.

Kjøkken: Delvis original kjøkkeninnredning. Veggskap med skyvedører. Malte fronter. Benkeplate i hhv laminert og heltre utførelse. Innfelt servant. Vegg over kjøkkenbenk er hhv malt og flislagt. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys og komfyr.

Bad og separat toalett:

Et pent flislagt bad som ble oppgradert i regi av borettslaget i 2010. Badet inneholder; Det er lagt fliser på gulv og vegger. Dusjnisje med forheng. Servant på vegghengt servantskap. Boligen har også et separat toalett.

Soverom 1 og 2:

To romslige soverom med god plass til både seng og garderobeløsning. Begge rom har garderobeskap som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Ingen lamper medfølger. Komfyr og kjøleskap kan medfølges om ønskelig.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger attestert arkivkort fra 1961, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger også ferdigattest på våtromsrehabilitering fra 2011, og brukstillatelse på utvidelse av balkonger fra 1997. Attestene kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av:

Dagboknr 5034, tinglyst 02.05.1956,

type heftelse: Festekontrakt - vilkår.

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei, vann/kloakkledninger, gjerde, samt bestemmelse om garasje. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Jernbanens Verkstedsarbeideres Borettslag.

Borettslaget består av 93 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 02333

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med dyrehold i borettslaget etter godkjenning fra styret, såfremt dette ikke fører til sjenanse.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.jevebo.no

Det er fellesvaskeri.

Påkostninger senere år:

2016: Ny drenering rundt Nordtvetveien 16 (blokk B).

2013: Utearealene ble oppgradert i 2013 med ny asfaltering, ny kantstein, nye sandkasser og nye søppeldunker.

2009/2010: Baderomsrehabilitering.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget jobber per dags dato med å kjøpe opp tomten fra grunneier. Videre er det planlagt å se på tilbud på nye varmvannsberedere med rør, oppgradering av undersentraler, kartlegging av løsninger for nedgravde avfallsbrønner og montering av gjerde. I følge styret arbeides det også med utbedring/kontroll av tak og fasade. Rammene for disse prosjektene er ikke fastsatt og vil sees i lys av hvilken løsning det blir for tomten, andre vedlikeholdsprosjekter og borettslagets økonomi generelt.

Borettslaget arbeider også for tiden med å hente inn tilbud fra leverandører for skifte av vinduer og dører i hele borettslaget. Foreløpige tall estimerer at dette vil koste mellom 4 og 6 millioner. Et lån over 10 år vil gi en månedlig kostnad per leilighet på ca. 400-500 kr med disse prisene. Ingenting er p.t fastsatt og styret fortsetter forhandlingene. Man må påregne økning i felleskostnader og fellesgjeld.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Regulering

Eiendommen er regulert til midlertidig reguleringsbestemmelser for bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2099 datert 18.12.1975.

Nordtvet Gård er spesialområde/bevaring samt NFL-areal (lanbruks-, natur- og friluftsområde). Det er gitt igangsettingtillatelse til oppføring av en ny barnehage i tilknytning til Nordtvet gård. Barnehagen prosjekteres som en fire avdelings-barnehage på ett plan, men bygget består også av en delvis underetasje med sekundærfunksjoner og en loftsetasje med hemser. Det skal opparbeides uteoppholdsarealer i direkte tilknytning til bygget. Kjøper må kunne regne med noe støy under byggeprosessen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. I følge vedtektene kan kun enkeltpersoner (fysiske personer) være andelseiere i borettslaget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.838,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-TV og internett (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester, betjening av fellesgjeld, festeavgift, kommunale avgifter, forsikring mv. I tillegg betales kr 3.600,- i året for garasje.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.1205 kr ,- pr. år og 2.644 kWH pr.år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Eierskiftegebyr garasje kr 697,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.903.187.

Av dette beløpet utgjør kr 201.431 ,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Grønlund
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 0.2 km
Nordtvet bad 0.2 km
Grorud kirke 1.2 km
Groruddammen 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.1 km
Sentralstasjon Oslo S 10.1 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Kalbakken T-banestasjon 0.9 km
Bussholdeplass Nordtvetveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grorud Idrettsanlegg 1.2 km
Idrettsanlegg Greibanen 1.6 km
Treningssenter Actic - Nordtvet Bad 0.3 km
Treningssenter Elixia Kalbakken 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nordtvet skole (1-7 kl.) 0.5 km
Groruddalen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 2.3 km
Bjerke videregående skole 3.5 km
Stovner videregående skole 4.6 km

Barnehager

Nordtvet barnehage (3-6 år) 0.4 km
Flaen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Rasmusbakken barnehage (0-3 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.8 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 2.4 km
Postkontor Rema 1000 Kalbakken 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 1.5 km
Apotek Boots apotek Kalbakken 0.8 km
Apotek Apotek 1 Grorud 1.7 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Joker Engsletta 0.6 km
Dagligvare Joker Kalbakken 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kalbakken t-bane 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Grorud 1.1 km
Bensin Esso Tiger Kalbakken 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 36,6 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 31,1 %
Husholdninger uten barn 68,9 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 3377
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Grønlund 1687 838

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis.

I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.

Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 43.750,-

Grunnhonorar: kr 13.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?