Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Velkommen til Nypeveien 2 A !

Fasade ved inngangsparti

Fasade fra adkomstvei

Terrasse

Terrasse med utgang fra stue og nedgang videre til hageparsellen

Entré / gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad - Nyere våtromstapet på veggene i rustikk stil

Bad

Bad

Gang i 2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Hageparsell

Hageparsell

Hageparsell

Fasade

Fasade

3D plantegning av 1. etasje

3D plantegning av 2. etasje

Felles lekeplass

Kart

Konnerud

Nypeveien 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 565 000,-

Konnerud: Meget pent enderekkehus - Hage - Terrasse - Garasje - Snarlig overtakelse er mulig

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 565 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 554,-
Fellesgjeld:
Kr 396 737,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger fint til ved Jordbrekkskogen på Konnerud. Flott internbeliggenhet på feltet som endebolig i rekke på 4 boliger. Solrik terrasse og hageparsell. Rolig og svært barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Lekeplass i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til barne- og ungdomsskole og Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Umiddelbar nærhet til marka med lysløype og turmuligheter sommer og vinter.

Fra Drammen går det buss hvert 10 minutt til Konnerudsenteret og hvert 20. minutt til Jordbrekkskogen frem til kl. 18.00 på hverdager. Deretter hvert 30 min.

12 min kjøring til jernbanestasjon. Toget tar ca. 35 min til Oslo og 12 min til Asker. Flytog fra Drammen 3 ganger i timen, som bruker én time til Gardermoen. For rutetider se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Liten fotballbane i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. 1,7 km. til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag som gir tilgjengelighet hele året. 1,6 km til flott langrennsarena, der FIS World Cup er blitt arrangert; med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene. 3 min. til Imjelt golfbane.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune.

Mange barnehager på Konnerud, hvorav flere i praktisk gangavstand. For komplett liste se internett: www.drammen.kommune.no.

Konnerud har 3 barneskoler: Hallermoen, Konnerud og Vestbygda, hvorav denne boligen sokner til Vestbygda barneskole.

Svendsendammen Ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum med ulike studieretninger, samt St. Hallvard og Lier videregående skoler i Lier. På Papirbredden ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Strømsø Torg kjøres Konnerudgata helt til toppen. Følg Konnerudgata helt til denne gjør en 90-graderssving inn i Vallersveien. Ta inn 4. vei til venstre som er Nypeveien. Følg rett frem, og nummer 2 A er beliggende på første bolig på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 565 000,-

Fellesgjeld

Kr 396 737,-

Totalpris

Kr 2 961 737,-

Felleskostnader

Kr 4 554,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1989

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

14103m2

KR-kode

2018470

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nypeveien 2 A, 3032 Drammen.

Gnr. 65, bnr. 156 i Drammen kommune.

Andelsnr. 11 i Nypeveien Borettslag, org.nr. 950 354 682.

Bolignummer H0101.

Tomten

Felles eiet tomt i borettslaget på 14.103 kvm. Asfalterte gangveier og gjestebiloppstillingsplasser.

Til hver bolig arronderer det naturlig en tomteparsell som i dette tilfelle er utbygd med stor terrasse på ca. 14 kvm, med nedgang videre til hageparsellen. Hageparsellen er pent opparbeidet med plen, gjerde, steinsatt bedd og beplantning.

Parkering

Egen garasje (21 kvm) i garasjerekke. Asfaltert dekke. Leddport. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Innlagt strøm. Lagringsplass i garasjen. Kort gange fra garasjen til boligen.

Forøvrig felles, utvendige biloppstillingsplasser på borettslagets eiendom. Parkeringsplassene blir brøytet og strødd vinterstid, dette er inkludert i felleskostnadene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private veier inne på borettslagets eiendom.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 76 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken: 32 kvm

2. etasje: Trappegang, 2 soverom og bad: 32 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 garasje som har bruksareal (sekundærareal) på ca. 21 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.09.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Byggegrop antageligvis bestående av sprengsteinsfylling og pukk. Isolert bindingsverk kledd med liggende kledning. Borettslaget har renovert alle fasader i 2017. Dette innebefattet tilleggsisolering, ny vindtettingsduk og kledning. Etasjeskiller av tre. Vinduer og terrassedør av tre-/aluminium i hvit utførelse med 2 og 3-lags glass datert 2017. Inngangsdør av tra med glassrute datert 2017. Saltakkonstruksjon av fabrikkerte takstoler med bærende taktro (undertak) av rupanel. Lufting via raft/gesims og gavlvegg. Tekket med taksteinsemitertestålplater (Decra) fra ca. 2012. Takstige på fremsiden av taket. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekket pipebeslag. Terrasse i trekonstruksjon på ca. 14 kvm. Gulv av alminnelige terrassebord og rekkverk av tre med vertikale (stående) spiler. Elementpipe som er pusset og malt innvendig.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Seriekoblet røykvarsler. Det anbefales av feiervesenet å montere sotlukestein (grunnet at det er brennbart materiale for nær feieluke i stue).

Standard

Boligen inneholder:

1. etasje:

Entré/gang: Inngang via overbygget inngangsparti. Elektronisk kodelås på ytterdør. Parkett på gulvet. Lys veggpanel. Garderobeplass. Trapp opp til 2. etasje.

Kjøkken: Meget pen, hvitprofilert innredning. Integrert komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Parkett på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig. Praktisk spiseplass/"barløsning" mot stue.

Stue: Parkett på gulvet. Lysmalte overflater. Peisovn for vedfyring. Utgang til hyggelig terrasse på ca. 14 kvm. Elektrisk markise (ny 2017).

2. etasje:

Nye innerdører i 2. etasje.

Gang: Trapp opp fra 1. etasje. Laminat på gulvet. Malte overflater. Adkomst til loft via takluke med nedfellbar stige. God lagringsplass på loftet.

Bad: Våtromsbelegg på gulvet. Våtromstapet i flismønster på veggene. Badekar med dusj. Servant med speil og skap. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom 1: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Helvegg med garderobeskap.

Soverom 2: Laminat på gulvet. Malte overflater.

Oppvarming

Peisovn for vedfyring i stue.

Forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Drammen kommune datert 20.07.1990.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er ikke utført radonmåling. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nypeveien Borettslag, orgnr. 950354682

Borettslaget består av 53 boliger fordelt på 13 bygninger.

Drammen kommune eier 5 av leilighetene i borettslaget og driver utleie av disse.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32211500.

Formann i Nypeveien borettslag er Ronny Bastiansen.

Boligen er p.t. forsikret gjennom borettslaget i forsikringsselskapet Gjensidige med polisenr. 86383248 og er inkl. i felleskostnadene.

Dugnad er inkl i felleskostnadene med kr. 50,- pr mnd. Disse får man tilbake ved deltakelse på dugnad.

Dyrehold er tillatt i borettslaget når dyreholdet ikke er til sjenanse for andre.

Foretatt påkostninger de senere år:

Resterende gamle vannmålere ble skiftet ut i 2014 samt skiftet alle gamle terrassedører samt et par gamle inngangsdører og noen vinduer av større vedlikehold. i 2017 ble boligene utvendig etterisloert med 5 cm, vindsperre, ny utvendig kledning, nye vinduer, ny terrassedør, ny markise med motor, ny utvendig belysning, ny garasjedør og ny utvendig maling.

Planlagte påkostninger:

Det er utarbeidet en vedlikeholdsplan som følges. Styret er av den oppfatning at det løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien av bygningsmassen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette inntil 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015.

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Jordbrekkskogen felt F" vedtatt 24.03.1987.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke: taklampe på soverom 2/kontor, kjøleskap, liftgardiner, lampe over spiseplass.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.554,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av andel av fellesgjeld, á-konto vann/avløp, renovasjon, kommunale avgifter, avsetning til felles utvendig vedlikehold, fiber-internett/tv, bygningsforsikring og forretningsførsel.

Felleskostnadene fordeler seg slik:

Grunnleie: kr. 3.662,-

Dugnad: kr. 50,-

A-konto forskudd vann/avløp: kr. 513,-

Tv/internett: kr 329,-

Selger hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 9.000 kwt.

Selger har tv- og internettsignaler fra Viken Fiber, som er inkludert i felleskostnadene. Borettslagets avtale gjelder for "stor" tv-pakke, HD-PVRdekoder (opptaksfunksjon), internett 50/50. Se leverandørens hjemmesider for øvrig pris- og abonnementsinformasjon.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.571.682,-. I tillegg utgjør kr 396.797,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men som følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 32
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 1.7 km
Konnerud fysioterapi/kiropraktor 2.1 km
Marienlyst stadion 7.1 km
Drammens museum 7.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 102 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 8.5 km
Bussholdeplass Jarlsbergveien 232 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vallers grus 1.4 km
Idrettsanlegg Konnerudhallen 1.5 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.9 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 8 km

Steder av interesse

Skoler

Vestbygda skole (1-7 kl.) 1.2 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 7.6 km
Heltberg vgs. Drammen 7.7 km

Barnehager

Rådyrtråkket barnehage (0-5 år) 0.3 km
Jordbrekkskogen barnehage (0-5 år) 0.8 km
Gåserud barnehage 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 2 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 8.6 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.8 km
Postkontor Strømsø Postkontor 8.2 km
Apotek Boots apotek Konnerud 2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 8.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 9.8 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 1.8 km
Dagligvare Meny Konnerud 2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 7.4 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 7.6 km
Bensin Circle K Konnerud 2.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 48,6 %
Husholdninger uten barn 51,4 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 719
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 32 849 313

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?