Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade med garasje

Utsikt

50 kvm. terrasse - solrikt og med utsikt

Overbygget terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Spiseplass

Åpen løsning til kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Flislagt bad

Flislagt bad

Soverom

Soverom

Gang/entre i 1. etasje

Hall/kontor i 2. etasje

Gang i 2. etasje

Gang/hall i 2. etasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning begge etasjer

 
Video

Konnerud

Nypeveien 37 d

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Konnerud: Lekker og strøken rekkehusbolig - Endeseksjon - Garasje - Stor terrasse - Flott beliggenhet på feltet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 554,-
Fellesgjeld:
Kr 404 211,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger solrikt og fint til på Konnerud. Meget flott intern beliggenhet på feltet; høyt, fritt og usjenert. Endebolig i rekke på 4 boliger. Stor terrasse som er både øst, syd og vestvendt dvs. sol hele dagen og til ca kl 21 på kvelden sommerstid. Rolig og svært barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Lekeplass i nabolaget. Kort gangavstand til barne- og ungdomsskole og Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Umiddelbar nærhet til marka med lysløype og turmuligheter sommer og vinter.

Fra Drammen går det buss hver 10 min.til Konnerudsenteret og hvert 20. min. til Jordbrekkskogen frem til kl. 18.00 på hverdager. Deretter hvert 30 min.

10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen 3 ganger i timen, som bruker en time til Gardermoen. For rutetider se www.brakar.no og www.flytoget.no

Mange fritidstilbud på Konnerud. Liten fotballbane i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg.

1,7 km. til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag som gir tilgjengelighet hele året. Konnerud IL er et av Norges største og driftigste idrettslag. 1,6 km til flott langrennsarena, der FIS World Cup er blitt arrangert; med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper.

10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene. 3 min. til Imjelt golfbane.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se internett: www.drammen.kommune.no. Konnerud har 3 barneskoler: Hallermoen, Konnerud og Vestbygda, hvorav denne leiligheten sogner til Vestbygda barneskole. Svendsendammen Ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, se www.usn.no. eller www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Strømsø Torg kjøres Konnerudgata helt til toppen. Følg Konnerudgata helt til denne gjør en 90-graderssving inn i Vallersveien. Ta inn 4. vei til venstre som er Nypeveien. Ta inn til høyre og følg veien rudt svingen og oppover. Eiendommen ligger da på høyre side. Parker på gjesteparkering. Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 404 211,-

Totalpris

Kr 3 004 211,-

Felleskostnader

Kr 4 554,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1990

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

14103m2

KR-kode

201820

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nypeveien 37 d, 3032 Drammen

Gnr. 65, bnr. 140 i Drammen kommune.

Leil.nr. 41, andelsnr. 41 i

Nypeveien Borettslag, org.nr. 950 354 682

Tomten

Felles eiet tomt i borettslaget på 14.103 kvm. Til hver bolig arronderer det naturlig en tomteparsell som i dette tilfelle er utbygd med stor terrasse på 50 kvm. Asfalterte gangveier og gjestebiloppstillingsplasser.

Parkering

Egen garasje i garasjerekke. 22 kvm. Asfaltert dekke. Leddport. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Innlagt strøm. Hyller. Lagringsplass i garasjen. 10 meter fra garasjen til boligen. Ellers biloppstillingsplasser på felles p-plasser. Parkeringsplassen blir brøytet og strødd vinterstid og er dette er inkl. i felleskostnadene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private veier inne på borettslagets eiendom.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal:72 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

1. etasje:

32 kvm: Entre, stue og kjøkken

2. etasje:

32 kvm: Trapperom/kontor, bad/vaskerom/wc og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i tilknytning til garasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2017 utført av tasktmann Espen Grelland.

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

1. etasje:

Overbygget inngangsparti, flislagt entre/gang, kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning fra 2013 med integrerte hvitevarer, stue med utgang til stor terrasse på 50 kvm som er øst-,syd- og vestvendt.

2. etasje:

Trappegang/kontor, soverom og flislagt bad/wc/vaskerom.

Garasje. Sportsbod i bakkant av garasjen. Arbeidsbenk. Hems med lagringsplass.

Bebyggelse

Rekkehus i borettslag. Rekkehusbebyggelse som er oppført over to plan i bindingsverk og utvendig kledd med panel på støpt betongsåle på mark. Decra takplater, 2008. Det ble i 2017 skiftet utvendig panel, vinduer, dører og markiser på boligen i regi av borettslaget. Se takstrapport for nærmere detaljer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at boligen har generelt god standard og er meget godt vedlikeholdt. Takstmann skriver videre at dette er en bolig med praktisk planløsning og god arealutnyttelse. God standard over innredninger, overflater og utstyr. Boligens tilstand, anses som bra. Leiligheten har normal standard, og det er foretatt oppgradering av de fleste rom.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entre: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. 4 downlights i tak. Varmekabler i gulv. Sikringsskap.

Kjøkken: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Ikea hvit kjøkkeninnredning, ny 2013. Integrerte hvitevarer fra Whirlpool; oppvaskmaskin, stekeovn, microbølgeovn, platetopp med induksjonsplater og kjøle- og fryseskap. 120 liters benkebereder fra 2013. 6 downlights i tak.

Stue: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Utgang til 50 kvm terrasse som ligger høyt og fritt med utsikt og terrassen er både øst, syd og vestvendt. Terrassen er delvis overbygget. Terrassemarkise.

2. etasje:

Hall/kontor: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Skap.

Soverom1: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Spotlight. Høyglans skap.

Bad/vaskerom/wc: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Servant i innredning med speil og skapplass. Dusjkabinett. WC. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 3 downlights i tak. Varmekabler i gulv. Nytt bad ca 2005.

Soverom2: Laminatgulv, tapet på vegger, malt tak. Meget god skapplass med belysning.

Loft:

Lagt noe gulv. God lagringsplass.

Generelt om standarden:

Hele leiligheten er oppusset i 2013-2014 på gulv, vegger og tak. Ny Ikea kjøkkeninnredning i 2013 med integrerte hvitevarer. Badet er oppusset ca 2005.

Eier opplyser om en skade i terrassegulv som kom under arbeid med utskifting av utvendig panel. Dette er meldt fra til styret i borettslaget, og det skal foretas befaring av skaden til våren.

TV-uttak på 3 soverom. Markise over stuevindu. Det ble i 2017 lagt ytterligere 5 cm utvendig isolasjon, vindsperre, ny utvendig kledning, nye vinduer, ny terrassedør, ny markise med motor, ny utvendig belysning, ny garasjedør og ny utvendig maling. på boligen i regi av borettslaget.

Boligen framstår som lekker og gjennomført delikat.

Selger opplyser at vaskemaskin og lampe over kjøkken- og stuebord ikke medfølger.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i gulv i entre i 1. etasje og på bad/wc/vaskerom i 2. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Drammen kommune ga ferdigattest på bygningen den 20.07.1990.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ingen servitutter eller rettigheter er tinglyst på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nypeveien Borettslag, orgnr. 950354682

Borettslaget består av 53 boliger fordelt på 13 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32211500.

Formann i Nypeveien borettslag er Ronny Bastiansen.

Borettslaget hadde i 2016 et overskudd på kr 1.234.470,-.

Boligen er p.t. forsikret gjennom borettslaget i forsikringsselskapet Gjensidige med polisenr. 86383248 og er inkl. i felleskostnadene.

Drammen kommune eier 6 av leilighetene i borettslaget og driver utleie av disse.

Dugnad er inkl i felleskostnadene med kr. 50,- pr mnd. Disse får man tilbake ved deltakelse på dugnad.

Dyrehold er tillatt i borettslaget når dyreholdet ikke er til sjenanse for andre.

Foretatt påkostninger de senere år:

Resterende gamle vannmålere ble skiftet ut i 2014 samt skiftet alle gamle terrassedører samt et par gamle inngangsdører og noen vinduer av større vedlikehold. i 2017 ble boligene utvendig etterisloert med 5 cm, vindsperre, ny utvendig kledning, nye vinduer, ny terrassedør, ny markise med motor, ny utvendig belysning, ny garasjedør og ny utvendig maling.

Planlagte påkostninger:

Det er utarbeidet en vedlikeholdsplan som følges. Styret er av den oppfatning at det løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien av bygningsmassen,

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Gulskogen Vest, datert 18.12.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser og med mindre vestentlige endringer, vedtatt 23.06.2005 .

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og tasktmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.554,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av andel av fellesgjeld, akonto vann og avløp, renovasjon, kommunale avgifter, felles utvendig vedlikehold, fiber-internett/tv, bygningsforsikring og forretningsførsel. Felleskostnadene fordeles på følgende poster:

Felleskostnadene fordeler seg slik:

Grunnleie: kr. 3.662,-

Medlemskontingent: kr 250,- (en gang pr år).

Dugnad: kr. 50,-

Akontoforskudd vann/avløp: kr. 513,-

Fiber-TV-internett 50/50: kr 329,-

Nåværende eier har et strømforbruk på 8.349 kWt pr år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av bredbånd 50/50 er inkl i felleskostnadene

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av tv-signaler. Stor pakke er inkl. i felleskostnadene. HDPVR dekoder(opptaksdekoder), ny hussentral.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 600,- pr ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.005.270,-. Av dette beløpet utgjør kr 404.211,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 32
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 1.8 km
Konnerud fysioterapi/kiropraktor 2.4 km
Marienlyst stadion 7.5 km
Drammens museum 8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 102.5 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 9.3 km
Bussholdeplass Jarlsbergveien 232 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vallers grus 1.3 km
Idrettsanlegg Konnerudhallen 1.6 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.8 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 8.3 km

Steder av interesse

Skoler

Vestbygda skole (1-7 kl.) 1.3 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 7.9 km
Heltberg vgs. Drammen 8 km

Barnehager

Rådyrtråkket barnehage (0-5 år) 0.4 km
Jordbrekkskogen barnehage (0-5 år) 0.7 km
Gåserud barnehage 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1.9 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 9.2 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.7 km
Postkontor Kiwi Austadveien 9.7 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.9 km
Apotek Apoteket Union Brygge 8.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 8.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 10.1 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 1.7 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.9 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 7.6 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 7.8 km
Bensin Circle K Konnerud 2 km
Bensin Shell Strømsø 8.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 48,6 %
Husholdninger uten barn 51,4 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 719
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 32 849 313

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 37.500,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?