Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 490 000,- for kr 490 000,-

Fotografier og databilder er kun til illustrasjon. Se leveransebeskrivelse og plategning i prospekt.

Omtrentlig plassering av leilighet D-72.

Hus C og D i front. Hus A og B i bakgrunnen.

Illustrasjonsbilde av Blinken salgstrinn1

Lørenskog Stasjonsby - Blinken merket av.

Sydvestvendt balkong på ca. 10,7 kvm. i 2. etasje.

Romslig stue med utgang til balkong.

Stue med plass til spisebord og sittegruppe.

Nytt kjøkken fra HTH med lyse fronter.

Hovedsoverom m/plass til garderobeskap.

Moderne bad m/gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Entré med plass til sko og yttertøy.

Bod på ca. to kvm. m/skyvedørsfront i tilknytning entré.

Ekstern sportsbod på ca. fem kvm følger med.

Velkommen til tomtevisning!

Det er kort vei til offentlig transport.

Pizzabakeren og Rema 1000 ligger tre minutters gange fra leiligheten.

3D-tegning til illustrasjon.

Lørenskog Stasjonsby: Ny 2R i 2. etg. m/ca. 10,7 kvm. sydvestvendt balkong. Fin int. beligg. 1. juli tas det sikte på ferdigstillelse.

Ødegårds vei 10, leil. D-72

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 790 000,-

Lørenskog Stasjonsby: Ny 2R i 2. etg. m/ca. 10,7 kvm. sydvestvendt balkong. Fin int. beligg. 1. juli tas det sikte på ferdigstillelse.: Lørenskog Stasjonsby: Ny 2R i 2. etg. m/ca. 10,7 kvm. sydvestvendt balkong. Fin int. beligg. 1. juli tas det sikte på ferdigstillelse.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 946,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på Haneborg i Lørenskog kommune. I nærområdet finner en alt fra grøntarealer til forretninger og servicetilbud. Det er lagt opp til at bruk av sykkel skal være et godt alternativ til transport i nærmiljøet med bla. sykkelparkering. Kollektivtrafikken er bra uansett hvor du vil reise. Lørenskog stasjon ligger i kort gangavstand. Herfra går det tog, buss og taxi. Det er fire togavganger i timen mot Lillestrøm og Oslo. Toget bruker kun atten minutter til Oslo sentrum. Buss nummer 361 Grorud T, 25 Majorstuen og 361 Guldhaug-Tømte har bussholdeplass ved stasjonen med avganger og ankomster flere ganger i timen. Det er også taxiholdeplass ved Lørenskog stasjon. Med bil er Akershus Universitetssykehus er ca. syv minutter unna, og til Oslo er det femten minutter og til Gardermoen tar det kun tjuefem minutter. Det er kort vei fra boligen til store skogsområder, idrettsanlegg, skiløyper og badevann. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. På Losby ligger også et av landets flotteste golfanlegg med både atten og ni hulls golfbane, Driving Range, Putting Green og nærspillsområde. Nordvest for Lørenskog Stasjonsby mot E6 planlegger Selvaag Gruppen en skihall med plass til langrenn, alpint, og freestyle. Metro, Triaden og Strømmen Storsenter, som også ligger i området, har et stort utvalg av forretninger og spisesteder.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i området. Se nabolagsprofil inntatt i prospektet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med kommunen.

Adkomst

Det skiltes ved felles tomtevisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 790 000,-

Felleskostnader

Kr 1 946,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2018

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

38m2

Bruksareal

42m2

Tomt

6177m2

KR-kode

381769

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Tomten

Eiendommen ligger nord for Haneborgveien og sydøst for Ødegårdsvei. Eiet tomt på ca. 6.177 kvm etter fradeling fra gnr. 106, bnr. 196 i Lørenskog kommune, noe som er foreløpig beregning og avvik vil forekomme. Utomhusarealer leveres ferdig opparbeidet med bl.a. beplantning, fast dekke og grasbakke, og det vil bli plantet allergivennlige planter/trær. Det er gode forbindelser til den store parken i boligområdet. Anlegg for belysning som ligger på sameiets eiendom eies og vedlikeholdes av sameiet. Anlegg for belysning som ligger utenfor sameiets eiendom vedlikeholdes av Lørenskog Stasjonsby Driftsforening Park og Skog. Behovsstyrt belysning for inne-/utebelysning. Avfallsbrønner plasseres utomhus. Se utomhusplan for plassering av nedkast.

Parkering

Kontakt megler om nærmere info i tilknytning ev. kjøp eller leie garasjeplass i området. Det vil være ca. ti gjesteparkeringsplasser på terreng, samt ca. ti i garasjekjeller under byggetrinn en og to. Det etableres til sammen ca. 44 og 36 parkeringsplasser i garasjeanleggene under henholdvis salgstrinn en og to. Garasjeportene vil ha utvendig nøkkelbryter og innvendig snortrekk. Det er enten portåpner til hver p-plass, eller det legges opp til GSM-åpning. Adkomst til garasjen tilhørende naboprosjektet Unnarennet felt B-8 vil være gjennom garasjekjelleren under bygg A og B, salgstrinn to. Lading for el-biler tilbys som tilvalg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 42 kvm.

Totalt primærrom: 38 kvm.

Følgende rom vil inngå i leilighetens primærrom: Stue/kjøkken, soverom, bad, og gang. Innvendig bod er sekundærrom.

Boligens balkong og eksterne bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Arealet er angitt hhv. som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod/ sekundærrom. På

tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Angitte arealer på

plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Boligeselger har forbeholdt seg retten til å foreta

omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Standard

Stue: Pen stue med utgang til balkong. Det er plass til sittegruppe og stuebord, samt at det er uttak, ett punkt, for tv og internett.

Balkong: Sydvestvendt balkong på ca. 10,7 kvm. Betong- eller tremmegulv. Beiset trepanel og/eller tegl på vegg. Det er utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt. Rekkverk på balkonger og terrasser utføres hovedsakelig med metallspiler. Skillevegger mellom balkonger utføres i trespiler med innfelt akrylglass.

Kjøkken: HTH-kjøkkeninnredning, type IA Athena Hvit. Stålhåndtak på underskap og skuffer med Highline, 19,6 cm, undergrep. Håndtak overskap har Click/Push-løsning. Benkeplate i 40 mm laminat, type Hvid Pine/Hvit furu 605, for senere integrering av platetopp og stekeovn. Høyde på innredning er 2278 mm, og det er nedforing fra himling til ca. 86,4 cm overskap. Avtrekk over komfyr med lys, type slimline, hvit. Oppvaskbenk med nedfelt kum i rustfritt stål, Franke RB480C/ Franke RBP400C. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft, propp. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Komfyr og induksjonstopp har hver sin kurs. Under overskap er det Downlights med dimmer. Ved tak er det stikk, samt at det er dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk. Komfyrvakt.

Soverom: Romslig soverom med plass til garderobeskap.

Entré: Romslig entré med to-veis porttelefon, samt at det er plass til yttertøy og sko.

Innvendig bod: Det er innvendig bod på ca. to kvm. med skyvedørsfront. Takarmatur og dobbel stikkontakt. Tekniske installasjoner, skap. Skyvedørsinnredning medfølger ikke.

Gulv: Parkett, 3-stavs fjorten mm eik hvitpigmentert, med lister i hvitmalt furu.

Vegger: Sparklet og hvitmalt, fargekode NCS S 1000-N.

Innerdører: Glatte hvite lettdører. Gjæret hvitt listverk med synlige stifter og matt kromvrider.

Himling: Sparklet og hvitmalt gips eller betong. Det er ikke taklist. Synlig V-fuge i betonghimling. I enkelte områder av leiligheten vil taket bli foret ned for å skjule tekniske føringer. Det vil i disse områder bli gipshimling og redusert takhøyde.

Bad: Nytt og moderne bad med vannbåren gulvvarme. Hvit innredning på 60 cm. med lys over vask. Over vasken er det også speil med integrert belysning, lys i speilflaten. 60 cm. underskap med skuffer og 60 cm speil. Gulvfliser på 10x10 cm. i grå antrasitt. Dusjsonen er nedsenket. Veggflisene er 20 x 40 cm. i hvit og matt utførelse. Hvitt tak med Downlights og dimmer. Dobbel stikk på vegg over vask og stikk for vaskesøyle. Det er vegghengt toalett. Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk. Det leveres hvit innredning. Heldekkende blank servant, og ettgreps blandebatteri med oppløft, propp. Det kan bli endring på innredningens størrelse som følge av endelig detaljprosjektering.

Eksternt og annet: Sportsbod i kjeller på ca. fem kvm følger med. Sportsbodene blir plassert delvis langs garasjekjellerens langvegger, i enden av hver enkelt parkeringsplass, og delvis i lukket bodareal i garasjekjelleren. Det gjøres oppmerksom på at det i enkelte boder kan forekomme tekniske installasjoner slik som ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem. Slike installasjoner kan redusere det faktiske lagringsvolumet i sportsboden. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger Det er heis i bygget. Det leveres utvendig sykkelstativer med plass til totalt ca. 160 sykler mellom bygg B og D, og nord for bygg A og B. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke som standard.

Oppvarming

Boligene tilknyttes Akershus Fjernvarme for oppvarming og varmt tappevann. Oppvarming av stue/kjøkken og soverom skjer via radiatorer. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/konstruksjonsmessige forhold. Det er oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator. Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i leilighetene eller i tak på bad. I leiligheten er det fjernavleste målere som er individuelle på oppvarming og varmt tappevann i hver leilighet. Varme styres på hver radiator med mulighet for nattsenking. På badet er det gulvvarme.

I leiligheter legges vannledninger som rør-i-rør. Synlige rørstrekk fra vegg til utstyr leveres forkrommede. Det installeres stoppekraner i alle leiligheter. Det skal være felles system for varmt tappevann som plasseres i kjeller. Systemet tilkobles fjernvarme. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner plassert i garasje eller på tak. Tilluft føres til stue og soverom. Avtrekk føres fra bad og kjøkken. Det leveres komplett anlegg med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Det må tegnes strømabonnement til hver bolig. Sikringsskap plasseres i leilighetene. Strømmåler til hver leilighet plasseres i trappegang eller i garasjekjeller. Hovedtavle plasseres sentralt i 1. etasje. Det leveres også svakstrømsskap der hussentralen til kabel-TV leverandøren kan plasseres. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget. Det vil være kapasitet for inntil 11 stk. ladere, en-fas, i garasjen under blokk A og B. El-installasjonene skal tilfredsstille NEK400. Utstyret er innfelt og hvitt utstyr. I sportsboder, garasjekjeller og tekniske rom kan åpent anlegg benyttes. Anlegget for øvrig legges skjult der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-.

Det er tinglyst trettito servitutter på eiendommen, gnr. 106, bnr. 196, som sameiets eiendom utskilles fra, som gjelder utskifting, skjønn, bestemmelse om bebyggelse, veg, elektriske kraftlinjer, nettstasjon, mast, vann, kloakk, pliktig medlemskap i velforening, adkomstrett, osv.

Det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. adkomstretter, veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, grøntarealer, vann og avløp osv. Det legges opp til at rettigheter og plikter knyttes opp mot det enkelte boligselskap, som representant for de respektive boligeiere. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/ erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen. Utskrift av grunnbøkene og servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Seksjonseier i sameiet har full rettslig råderett over seksjonen med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier. Dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jf. eieseksjonslovens kapittel tre. Seksjonering skjer vanligvis i forbindelse med overtakelse. Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Regulering

Eiendommen, felt B1, O1, AF2, er regulert til bebyggelse og anlegg; kombinert bebyggelse og anleggsformål - bolig, forretning, kontor, bevertning, tjenesteyting, blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse, undervisning, barnehage; Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, vei; grønnstruktur, turdrag, park; hensynssone, faresone(høyspenningsanlegg), iht. plankart datert 02.03.2012, sist revidert 14.11.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.02.2012. Blinken ligger på felt B1-7 som er regulert til boligbebyggelse, blokkbebyggelse.

Området rundt Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, og kommunedelplan for uregulerte områder. reguleringskart med bestemmelser kan innhentes hos Lørenskog Kommune eller hos megler. Det gjøres særlig oppmerksom på planene på området vest for boligområdene herunder planlagt skihall med mer. Se kommuneplan 2015-2026, vedtatt av kommunestyret 15.2.2015 og sist endret av kommunestyret 18.11.2015, spesielt del tre som inneholder planbeskrivelse, bestemmelser og retningslinjer, samt temakart:

https://www.lorenskog.kommune.no/filOversikt.aspx?MId1=13219&FilkategoriId=451

Økonomi

Omkostninger

Ved kjøp av bolig:

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 213.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 5.320,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 697,- pr. stk.

4.Oppstartskapital er kr. 3.000,- for leiligheten.

5.Totale omkostninger for leiligheten er kr. 9.542,-.

6.Total kjøpesum for leiligheten inkl. omkostninger er kr. 2.799.542,-.

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et én gangs kapitaltilskudd som ikke avregnes mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen og omkostninger betales i følgende terminer :

1. Ti prosent av kjøpesummen for boligen, kr. 230.000,-, innbetales til Selvaag Eiendomsoppgjør AS femten virkedager etter kontraktsignering. Garanti jfr. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt overfor kjøper i forhold til kjøpesummen for boligen. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Selger av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt tilsvarende beløp til Selvaag Eiendomsoppgjør AS iht. kjøpekontrakten for boligen. Kjøpers innbetalte beløp samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli tiltransportert selger av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet hos Selvaag Eiendomsoppgjør AS bli tiltransportert kjøper fra samme dato.

2. Transportgebyr kr. 30.000,- betales uoppfordret til Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.

3. Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. kjøpesummen for boligen og kjøpesummen for kontraktsposisjonen, til sammen kr. 2.560.000,- ved kjøp til prisantydning, samt omkostninger iht. kjøpekontrakten for boligen og eventuelle tilvalgs-/endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibelt på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto senest to virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringslova § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skårødegården
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Thurmanskogkrysset 2.5 km
Knattenkrysset 3.6 km
Fjellhamar kirke 2.2 km
Solheimkrysset 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38 km
Sentralstasjon Oslo S 14.8 km
Jernbanestasjon Lørenskog 0.5 km
T-bane stasjon Stovner T-banestasjon 3.6 km
Bussholdeplass Postterminalen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.9 km
Idrettsanlegg Stovnerbanen 2.8 km
Treningssenter Deutero 2.6 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 3 km

Steder av interesse

Skoler

Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2.4 km
Solheim skole (1-7 kl.) 2.5 km
Benterud skole (1-7 kl.) 4.6 km
Rasta skole (1-7 kl.) 4 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 2.1 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Hammer skole (8-10 kl.) 4.9 km
Stovner videregående skole 3.4 km
Mailand videregående skole 2.9 km

Barnehager

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.8 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km
Lørenskog familiebarnehage (0-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Stovner Senter 3.6 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 4.5 km
Postkontor Kiwi Haugenstua 3.1 km
Postkontor Coop Extra Stovner 3.6 km
Apotek Apotek 1 Haugenstua 3.1 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 2.4 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 3.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 0.2 km
Dagligvare Joker Starveien 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Stover t-bane 3.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Ram & Rom 3.6 km
Bensin Circle K Lørenskog 0.6 km
Bensin Shell Haugenstua 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56 %
Andel kvinner 44 %
Gj.snittalder menn 31,8 år
Gj.snittalder kvinner 31,7 år
Husholdninger med barn 22,2 %
Husholdninger uten barn 77,8 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 2144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 35148 15000
Grunnkrets: Skårødegården 159 66

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 40.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-.

Oppgjørshonorar: kr. 6.000,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 12.500,-.

SmartAnnonsepakkerabatt: kr. 5.000,-.

Kunderabatt: kr. 23.000,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?