Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Velkommen til visning i Øivinds vei 12!

Stue

Stue

Spisestuedel

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisestuedel

Soverom 2

Bad/wc

Bad/wc

Bad/wc

Bad/wc

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Entré/gang

Entré/gang

Entré/gang

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Fasade inngangsparti

Fasade inngangsparti

Fasade inngangsparti

Årvoll skole

Årvoll gård

Årvollia

Grefsenkleiva

Trollvannstua

Lillomarka

Lillomarka

Badedammen

Trollvann

Plantegning

Årvoll - Lys og gjennomgående 3-roms - Stor sydvendt veranda.

Øivinds vei 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 180 000,-

Årvoll - Lys og gjennomgående 3-roms - Stor sydvendt veranda.: Årvoll - Lys og gjennomgående 3-roms - Stor sydvendt veranda.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 180 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 076,-
Fellesgjeld:
Kr 179 994,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Årvoll. Boligen ligger i en blindvei med store opparbeidede grøntarealer i umiddelbar nærhet, noe som gjør boligen meget velegnet for både barn og voksne. Kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, div. forretninger og offentlig kommunikasjon.

Gangavstand til marka med turstier og lysløyper samt Grefsenkleiva alpinanlegg. Koselige Årvoll Gård med dyr og aktiviteter for hele familien en kort spasertur unna samt badedammen på Tonsenhagen med bademuligheter om sommeren og akebakke om vinteren.

Årvoll senter ligger et par minutter unna med matbutikk, apotek, frisør og kafé. Kort vei til Linderud senter og Storo senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud.

Få minutters gange til offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Årvollveien eller Bjerke med buss nr. 31, som har avganger hele døgnet hele uken, nr. 31, nr. 25 til Majorstuen, nr. 33, nr. 58, nr. 301 og nr. 363.

Dette er en bolig for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig bo i rolige og grønne omgivelser.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Årvoll barne-og ungdomsskole (1 minutt gange fra leiligheten).

Det er flere barnehager i nærheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 180 000,-

Fellesgjeld

Kr 179 994,-

Totalpris

Kr 3 359 994,-

Felleskostnader

Kr 5 076,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

2

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

16476m2

KR-kode

3918117

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øivinds vei 12, 0590 Oslo

Gnr. 87, bnr. 13 i Oslo kommune.

Andelsnr. 1,

Årvoll Vest borettslag, org.nr. 948609096

Tomten

Eiet tomt på 16.476 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, bed, prydbusker og trær. Asfalterte gangveier samt oppsatte lekeapparater, sykkelstativ og sitteplasser.

Parkering

Borettslaget har 75 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste. I tillegg er det to garasjelag i borettslaget med til sammen 72 garasjeplasser.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue med utgang til veranda på ca 10 kvm.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5 kvm og en loftsbod med skråtak, gulvarealet er ca 11 kvm.

Felles sykkelbod og fellesboder i kjeller.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.2018 utført av Pål Morten Pedersen.

Standard

Lys og gjennomgående leilighet med stor sydvendt veranda.

Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikeholdt.

Entré/gang:

Lys og romslig entré. Stor skyvedørsgarderobe med speil gir godt med garderobeplass.

Kjøkken:

Kjøkken innredning fra 2011 med hvite skapdører og skuffefronter. Enkelte overskap med glassfronter. Godt med skap og benkeplass. Mosaikkfliser mellom benk og overskap. Kjøkkenvifte med kullfilter. Frittstående kjøleskap med fryser, komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin. Senket himling med spotter bidrar til god belysning. Plass til frokostbord.

Stue:

Stor og luftig stue med god plass til både spisestue- og sofagruppe. Godt med lys fra store vindusflater. Utgang til stor sydvendt veranda på ca 10 kvm. Det er elektrisk markise og dobbel stikkontakt på verandaen.

Soverom 1:

Romslig soverom med garderobeskap.

Soverom 2:

Soverom 2 med skyvedørsgarderobe. Et perfekt barnerom, kontor eller gjesterom.

Bad/wc:

Flislagt bad/wc med varmekabler. Badet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2005. Opplegg for vaskemaskin. Servant med servantskap. Overskap med speildør og høyskap. Veggfestet toalett med skjult sisterne og softclose sete. Naturlig avtrekk. Hjørnedusj med vegger/dører av styrenglass. Ny servant, underskap, overskap og høyskap i 2018.

Nye innerdører i 2006. Ny dør til badet i 2018. Ny laminat i entré og kjøkken i 2015. Overflatene i kjøkken, entré, ett soverom og en vegg i stuen er pusset opp/ malt i 2018. Ny tapet på ett soverom i 2016. Ny veranda i 2013. Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Det ble utført el-sjekk i 2014. Ingen feil eller mangler ble avdekket.

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.09.1959, fasadeendring datert 23.02.1998 og ferdigattest på utskifting av balkonger datert 02.08.2013. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg, bestemmelse om garasje/parkering og bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Årvoll Vest borettslag.

Borettslaget består av 224 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 008725

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt dersom det ikke er til ulempe for andre beboere. Styret skal ha melding om hundehold og egen avtale om hundehold skal underskrives av andelseier før hundeholdet begynner.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.arvoll-vest.no.

Foretatt påkostninger de senere år:

2004/2005: Rehabilitering av våtrom

2013: Utskifting av balkonger

2014- 2017: Nytt tak på alle blokker med unntak av Øivinds vei 4-18

Planlagte påkostninger:

Borettslaget har skiftet tak på alle blokken utenom Øivinds vei 4-18. Dette vil bli gjort fortløpende og ved behov. Kosnadene er lagt inn i budsjett og vil således ike føre til økning i fellesgjeld/fellesutgifter.

Borettslaget har orientert beboerne om at dreneringen er gsammel og det vil bli behov for å fornye denne i løpet av noen år. Det har blitt skiftet drenering rundt 3 blokker (ikke denne blokken), og det er ikke behov p.t. for å gjøre noe med flere blokker.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og meldefristen er 06.09.2018.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.06.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I februar 2010 sa bystyret ja til trikk til Tonsenhagen/Linderud. Konsekvensutredelsen foreligger og reguleringsplanen er klar til offentlig høring og politisk behandling.

Øivinds vei 2: Oslo kommune bygger en ny blokk med ca. 80 omsorgsboliger med fellesfunksjoner og kafeteria i 1. etasje. Se saksnummer 201408528 hos plan og bygg.

Undervisningsbygg Oslo KF bygger ny flerbrukshall i tilknytning til Årvoll skole. Det opparbeides i denne forbindelse en snusirkel og parkeringsplasser i østre enden av Bård Skolemesters vei.

Veianlegget vil grense til borettslagets eiendom.

Det er søkt om forretning/boliger i Årvollveien 15 (ved siden av Årvoll senter). Saken er til behandling i Plan- og Bygningsetaten. Planforslaget inneholder et boligbygg på 6 etasjer med næring i 1.etasje og garasjeanlegg i kjeller. Se saksnummer 201507434 hos Plan& Bygg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

Hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.076,- pr. mnd. og inkluderer: fyring, varmtvann, kabel-TV/ internett, nedbetaling av fellesgjeld, trappevask, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018 med en økning på 4%.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 3.830,-

Renter: kr 183,-

Lånekostnader: kr 314,-

Lånekostnader lån 2: kr 466,-

Renter lån 2: kr 283,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- / 4.300 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.368.176,-. Av dette beløpet utgjør kr 179.994,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Tonsen
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsen kirke 0.5 km
Bjerke travbane 1 km
Aker sykehus 1.6 km
Sinsenkrysset 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.6 km
Sentralstasjon Oslo S 6.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2 km
T-bane stasjon Vollebekk T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.6 km
Bussholdeplass Årvoll senter 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.4 km
Treningssenter Puls Bjerke 0.4 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Årvoll skole (1-10 kl.) 0.4 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1 km
Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Bjerke videregående skole 1.9 km
Kuben videregående skole 3.7 km

Barnehager

Årvoll barnehage (1-6 år) 0.3 km
Årvollveien estetiske barnehage (1-6 år) 0.3 km
Læringsverkstedet Bjerke Panorama (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 0.2 km
Kjøpesenter Linderud Senter 2.5 km
Postkontor Meny Vollebekk 1.6 km
Postkontor Coop Mega Linderud 2.5 km
Apotek Boots apotek Årvoll 0.4 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 0.4 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.5 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Rema 1000 Årvoll 0.4 km
Dagligvare Kiwi Bjerke 0.4 km
Kiosk/video En til Pizza 0.4 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 0.5 km
Bensin Circle K Bjerke 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 31,7 %
Husholdninger uten barn 68,3 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 1884
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tonsen 1349 676

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 9.990,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Mikkel Stølen
Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?