Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 590 000,- for kr 3 590 000,-

Fotografier og databilder er kun til illustrasjon. Se leveransebeskrivelse og plategning i prospekt.

Omtrentlig plassering av leil. D-47.

Omtrentlig plassering av leil. D-47.

Sydvestvendt balkong i 4. etg.

Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm i 4. etg.

Det er full byggaranti på leil. som videreselges gj. Krogsveen.

Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm i 4. etg.

Gulvet er oppgradert til 1-stavs Haro eikeparkett hvit.

Det er plass til sittegruppe og spisebord

Leiligheten er klar for å innredes av deg fra 4. desember.

Se kjøkkentegning i prospektet. Kjøkkenet på bildet er oppgradert m/bla. andre fliser.

Soverom m/plass til garderobeskap.

Moderne bad m/gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Entré med plass til sko og yttertøy.

Innvendig bod på ca. 3,1 kvm i tilknytning entréen.

Garasjepl. og sp.bod er inkl. Kontakt megler vedr. elbillading.

7 minutter tar det å gå fra Kiwi som ligger på vei til t-banen.

Det er hhv. 13 og 18 min gange til Økern og Løren Stasjon.

Det er planlagt et nytt og stort kjøpesenter på Økern.

Kontakt meg for riktige svar i tilknytning videresalg av nybygg.

3D-tegning til illustrasjon.

Fastpris:Nybyen Økern-Oppgrad.2R m/ca.7 kvm sydvestvendt balkong i 4.etg.Garasjepl. Ot: 4.des.Full byggaranti.

Økern Torgvei 30, leil. D-47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 590 000,-

Fastpris:Nybyen Økern-Oppgrad.2R m/ca.7 kvm sydvestvendt balkong i 4.etg.Garasjepl. Ot: 4.des.Full byggaranti.: Fastpris:Nybyen Økern-Oppgrad.2R m/ca.7 kvm sydvestvendt balkong i 4.etg.Garasjepl. Ot: 4.des.Full byggaranti.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 125,-
AREAL (P-ROM / BRA)
40 / 45 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gamle industriområder som Nydalen, Løren og Ensjøbyen ble forvandlet til levende bydeler hvor folk trives. Nå er turen kommet til Økern. Prosjektet bygges på den gamle BAMA-tomten i Økern Torgvei 30 like ved Lørenhallen mellom Økern og Refstad. Leiligheten har fin intern beliggenhet i sameiet, og med turveien til Grefsenkollen er marka innen fin rekkevidde. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud. Sinsen Musikkorps, Sinsen tennisklubb og ulike kampsportklubber bidrar også til nærmiljøet. Fra Nybyen Økern kun ti min gange til T-banestasjon og Økern senter med et godt utvalg av forretninger. Eksisterende Økern senter skal utvikles fra å være et kjøpesenter til et urbant bysentrum. Det er planlagt spisesteder, butikker, boliger, barnehager, hotell, kontorer, samt at det jobbes for kino og badeland. På Løren er det en rekke parker, forretninger og spisesteder innen liten radius. Tar en turen videre kommer en til Hasle Torg hvor en finner Vinmonopolet.

Området er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. T-banestasjon finner en på Løren, Økern, Sinsen og Hasle. Buss går fra:

- Lørenvangen: 23 Ryen/Lysaker/Simensbråten, 24 Fornebu, 107 Nydalen stasjon, F3 Gardermoen - Flybussekspress.

- Økernveien: 60 Vippetangen.

- Økern: 23 Lysaker Simensbråten, 24 Fornebu, 57 Carl Berners plass, 60 Vippetangen/Tonsenhagen, 67 Lørenskog sentrum, 105 Jernbanetorget via Tøyen, 107 Nydalen Stasjon, 153 Brandbu skysstassjon, 345 Blindern, 435 Lillestrøm terminal/John Collets plass, F3 Gardermoen - Flybussekspress, TE2 Kongsvinger Stasjon.

- Løren: 57 Carl Berners plass/Økern T.

- Hasle: 21 Aker Brygge/Helsfyr, 28 Fornebu, 345 Blindern, 435 Lillestrøm terminal/John Collets plass.

Se mer på www.okernsentrum.no, www.loren.no, www.ruter.no

Nye Økern: http://e24.no/naeringsliv/brukes-seks-milliarder-paa-ny-bydel-paa-oslos-oestkant/23475113

Barnehager og skoler

Det er flere nyere barnehager og skoler i nærheten. Se vedlagt nabolagsprofil for nærmere oversikt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det skiltes ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 590 000,-

Felleskostnader

Kr 2 125,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2018

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

40m2

Bruksareal

45m2

Tomt

10000m2

KR-kode

381852

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Økern Torgvei 30, leil. D-47, 0580 Oslo.

Gnr. 123, bnr. 684 i Oslo kommune.

Tomten

Tomten til Nybyen Økern Nord fradeles gnr. 123, bnr. 684 i Oslo kommune, og er felleseiet på ca. 15.000 kvm, foreløpig beregning basert på at Nord organiseres som ett eierseksjonssameie. Avvik vil forekomme. Fellesområdene for Nybyen Økern Sør og Nybyen Økern Nord vedlikeholdes av det enkelte sameie, men med bruksrett for beboerne til begge sameiers fellesområder. Om boligene overleveres på en tid av året som ikke muliggjør ferdigstillelse av fellesområde med hensyn til beplantning m.m., kan utomhus ferdigstilles etter overlevering. Det vil bli etablert gang og sykkelvei gjennom Nybyen Økern som er regulert til allmenn ferdsel. Endelig detaljprosjektering/myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. I forbindelse med utviklingen av Nybyen Økern Sør bygges det et mindre næringslokale i første etasje i Hus B, mot Spireaveien. Se vedlagt utomhusplan.

Parkering

Det medfølger 1 fast parkeringsplass i garasjeanlegget som har automatisk portåpner med fjernkontroll.

Utbygger har forbeholdt seg retten til å organisere garasjeanlegget på den måten som anses mest hensiktsmessig. Rett til garasjeplass kan bli tinglyst som en heftelse på naboeiendommen og/eller den kan bli knyttet til en ideell sameieandel i en næringsseksjon eller i en anleggseiendom som tinglyses til fordel for kjøper. Parkeringsanlegget planlegges organisert som en næringsseksjon som inngår som del av Nybyen Økern Sør Sameie som har drift og vedlikeholdsansvaret. Næringsseksjonen parkering vil være et eget tingsrettslig sameie, kalt ”Nybyen Sør Garasjesameie” . Med utgangspunkt i et felles garasjeanlegg for felt Sør og Felt Nord vil det tinglyses rett til ferdsel gjennom det andre Sameies garasje, samt rett til nødvendige tekniske installasjoner/tekniske føringer mellom eller gjennom de to sameienes respektive garasjer. Sportsboden vil følge leiligheten, og planlegges seksjonert som tilleggsdel til denne.

Det legges opp til at 25% av parkeringsplassene i innendørs garasje kan få strøm til opplading av el-bil, 16 AMP. Måler, egen kurs, og el-stikk i låsbar boks er tilvalg. Kontakt megler for adgang til å kjøpe ekstra plass eller opplegg for el-bil, evt. kan en leie garasjeplass i området p.t. Utover dette er det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser. Beboere med dokumentert behov vil prioriteres i tilknytning HC-plass, selv etter boligselgers tildeling. Nybyen Økern Sør og Nord vil ha ett sammenhengende garasjeanlegg med adkomst og ferdselsrett for beboerne, samt gjensidig rett for sameiene til å etablere tekniske føringer etc. gjennom garasjeanlegget. Det er ikke anledning til å selge parkeringsplassen ut av prosjektet/sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Kostnader til drift og vedlikehold av vei- og fortau/gangarealer må dekkes gjennom sameiets felleskostnader og planlegges fordelt mellom de ulike boligområdene som ligger til veien.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 45 kvm.

Totalt primærrom: 40 kvm.

- Primærrom består av stue/kjøkken, soverom, bad, og entré.

- Sekundærrom består av innvendig bod.

Boligens balkong, parkeringsplass, og eksterne bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Arealet er angitt som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-rom som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom og sjakt med omsluttende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Utbygger har forbeholdt seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Standard

Stue: Romslig og lys stue med plass til sittegruppe og spisestuebord. Det er komplett punkt til for tv og internett.

Balkong: Sydvestvendt balkong på 7 kvm i 4. etasje. Fasaden består av beiset panel og puss. Utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt. Balkongrekkverk i metall med farget eller klare glassplater.

Kjøkken: Moderne kjøkken fra Norema, type Aspekt Hvit, med piano stålhåndtak 128 mm. Downlight under overskap med dimmer. Foring mellom overskap og himlig. Hel benkeplate type sort betong 556 med mulighet for nedfelling av koketopp, samt skrog for senere integrering av stekeovn. Det er egne kurser for komfyr og koketopp, lampepunkt i tak, samt dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette. Oppvaskbenk med nedfelt beslag i rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft, propp. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Se kontraktstegning inntatt i prospekt for leveringsomfang.

Soverom: Soverom med to inngangsdører og lampepunkt i tak, samt tomrør og boks for fremtidig IT/TV punkt.

Entré: Fin entré plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon med lyd og bilde, samt åpnerknapp. Det er lampepunkt i tak. Entredøren er glatt og hvitmalt med kikkehull og FG-godkjent lås.

Innvendig bod: Innvendig bod på ca. 3,1 kvm med takarmatur/lys og dobbel stikkontakt. Tekniske installasjoner, skap osv, vil forekomme og vil kunne redusere bodens areal/lagringskapasitet.

Gulv: 1-stavs Haro Eikeparkett hvit 2V med fotlist som passer til.

Vegg: Sparklet og malt. Fargekode S 0502-Y. Glatte hvite lettdører med gjæret hvitt listverk med synlige stifter og matt kromvrider.

Tak: Sparklet og malt gips/betong. Ikke taklist. Hovedsaklig synlig V-fuge i betonghimling.

Bad: Moderne bad med gulvvarme. Hvit innredning, iht kontraktstegning, med underskap/skuffer, hylle, og speil med integrert belysning i speilflaten, samt heldekkende benk med nedstøpt servant og ettgreps blandebatteri med oppløft, propp. Dobbel el-stikk på vegg over vask, samt stikk for vaskesøyle og opplegg for vaske- og tørkemaskin. Vegghengt toalett med utepåliggende sisterne. Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk. Grå gulvfliser med nedsenket dusjsone, 10x10 cm. Hvite veggfliser i matt utførelse, 40x20 cm. Hvitt tak med innfelte dowlights. Det er ikke anledning til tilvalg eller endringer på bad etter tilvalgsmeny.

Eksternt og annet: Heis som gir enkel adkomst til parkeringsplassen i garasjeanlegg, samt sportsbod på ca. fem kvm i første etasje eller underetasje. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke.

Tilvalg for kr. 61.350,- er inkludert i kjøpesummen:

- 1-stav Haro Eik hvit 2V. Inkludert fotlist som passer parketten; kr. 30.480,-.

- Dimmer på eksisterende lampepunkt; kr. 9.312,-.

- Lampepakke 2. Kjøkken, soverom og entré; kr. 9.312,-.

- Prosjekteringskostnad elektro; kr. 5.775,-.

- Fliser over kjøkkenbenk, Genesi 13 Perla Lucido 6,5x13,2; kr. 6.471,-.

Se: https://www.kakelspecialisten.se/webshop/sortiment/kakel-klinker/kakel/p/508023/genesi-13-perla-lucido

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes med vannbåren varme til radiatorer. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i hver bolig. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet pluss andel av varmtvann som går til fellesareal og ventilasjonsaggregat. På baderom leveres det varme i gulv.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.18 var kr. 96.883,-.

Det er tinglyst ni servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk av eiendommen:

- Dagboknr. 787237, tinglyst: 17.09.2013: Erklæring/avtale. Bestemmelse om rett til opphold og ferdsel for allmennheten på sameiets eiendom. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

- Dagboknr. 383376, tinglyst: 04.05.2015: Elektriske kraftledninger. Hafslund Nett AS rett plassering av elektriske ledninger/kabler, nettstasjon 2932, samt plassering av trafostasjon.

- Dagboknr. 209958, tinglyst: 10.03.2016: Bestemmelser/erklæring om gjerde, ledninger, kummer ol. for Oslo kommune og Hafslund Nett AS.

- Dagboknr. 915759, tinglyst: 06.10.2016: Bestemmelse om parkering.

- Dagboknr. 453629, tinglyst: 02.05.2017: Bestemmelse om nettstasjon/plassering av trafostasjon nord for hus C og sydvest for hus F, adkomstrett, og bebyggelse.

- Dagboknr. 609178, tinglyst: 09.06.2017: Bestemmelse om adkomstrett.

Det kan bli tinglyst en erklæring om midlertidig dispensasjon fra plan- og bygningsloven § 18-1 på eiendommen. Erklæringen, inntatt som vedlegg, forplikter eier av eiendommen til eventuelt å avstå grunn og opparbeide vei regulert veibredde til og langs eiendommen dersom Oslo kommune trekker dispensasjonen tilbake. Det gjøres oppmerksom på at det kan tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen mellom kjøpstidspunktet og ferdigstillelse av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameiet, naboforhold eller lignende, eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen for Nybyen Økern. Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser, jf. lov om eierseksjoner. Kopi av servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Seksjonseierne har full rettslig råderett over sine seksjoner med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Utleie og salg skal meldes til sameiets styre og forretningsfører, og evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Se vedlagt utkast til vedtekter § 3.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan merket OP1-200913065 for Økern Torgvei 30, datert 15.03.2012 og revidert 24.06.2013, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.12.2013. Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Reguleringskart er inntatt som vedlegg i prospektet. Oppdatert kart kan sees på PBE sine sider: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#cp=600973,6645595,8

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området:

- Spireaveien 4 A-E - 6 A-E: Oppføring av 4 boligblokker. 201508803 Byggesak.

- Spireaveien 3: Bestilling av oppstartsmøte. Refstad flerbrukshall. 201610267 Reguleringssak.

- Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien: Bestilling av oppstartsmøte. 201607804 Reguleringssak.

Opplistingen er ikke uttømmende, og interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Se mer på: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/?mode=saksinnsyn#cp=600794,6645438,7

Diverse

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 313.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 7.820,- for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 250.000,- for garasjeplass og andel dokumentavgift utgjør således kr. 6.250,- for garasjeplassen.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Oppstartskapital til sameiet kr. 3.000,-

5.Administrasjonsgebyr kr. 30.000,-.

6.Totale omkostninger er kr. 48.319,-.

7.Total kjøpesum for bolig inkl. omkostninger er kr. 3.638.319,-.

Se kjøpekontrakten. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer :

1. Ti prosent av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Megler fakturerer kjøper for beløpet.

2. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 5 virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Refstad
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.8 km
Bjerke travbane 0.8 km
Sverre Refstads plass 1.3 km
Aker sykehus 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45 km
Sentralstasjon Oslo S 5.8 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.5 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.7 km
Bussholdeplass Lundliveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.3 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.4 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.7 km
Treningssenter Sports Club Økern 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Refstad skole (1-7 kl.) 0.3 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.5 km
Årvoll skole (1-10 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Kuben videregående skole 1.5 km
Etterstad videregående skole 4.2 km

Barnehager

Økernly barnehage (9 mnd-6år) 0.2 km
Refstad barnehage (1-6 år) 0.7 km
Orelia barnehage (3-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Økernsenteret 0.8 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1.3 km
Postkontor Meny Vollebekk 1.6 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.1 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.9 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 4.8 km
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.7 km
Dagligvare Coop Prix Sinsen 1.2 km
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.7 km
Kiosk/video En til Pizza 1.1 km
Bensin Circle K Bjerke 0.9 km
Bensin Circle K Økern 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,1 %
Andel kvinner 46,9 %
Gj.snittalder menn 35,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,7 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 558
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad 3011 1296

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 45.000,

Grunnhonorar: kr. 25.000,-

Visningspakke: kr. 25.000,-

Oppgjørshonorar: kr. 4.550,-

Smartannonsepakke: kr. 7.500,-

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-

Kunderabatt: 17.300,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?