Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

Balkongen vender mot vest

Balkongen er romslig og har god plass til sittegruppe

Balkong-utsikt mot vest med Løren, Holmenkollen, Tryvannstårnet og Bjerke

Balkong-utsikt mot Oslo sentrum, Nesodden og fjorden

Balkongen-utsikt mot vest og Holmenkollen

Balkong-utsikten mot Aker Sykehus, Årvollåsen og Lørenhallen med idrettsplass

Stuen har nydelig utsikt

Stuen har plass til stor vinkelsofa

Stue med utgang til balkong

Stuen er romslig og det er en god løsning mot kjøkken

Kjøkkenet har god plass til spisebord

Kjøkken med hvitevarer som følger med

Kjøkken

Stuen har ekstra vindu i gavlvegg som slipper inn mye lys

Soverom I er romslig og har flott utsikt mot Grefsenkollen og Risløkka

Soverom I har godt med garderobeplass og utsikt mot Grefsenkollen

Soverom I har god plass til stor dobbeltseng

Soverom II benyttes nå som hjemmekontor

Soverom II har flott utsikt mot Risløkka

Dusjbad/wc med vegghengt toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin

Bad med heldekkende servant og underskap

Entreen har god plass til garderobeløsning

Entreen er romslig

Entreen har plass til hjemmekontor eller tv-krok

Entreen har stort kott med masse lagringsplass

3D-planskisse - Økern Torgvei 5A - 8. etasje

2D-planskisse - Økern Torgvei 5A - 8. etasje

Fasade

Fasaden vender mot vest og leiligheten ligger øverst til venstre

Garasjeplass nr. 35 er ekstra bred

Sittegruppe utenfor hvor du kan slå av en prat med naboen

Kart over nabolaget

Økern - Lys og lekker 3-roms topp-/endeleilighet med balkong med panoramautsikt. Heis. Garasje. Fortrinnsrett til barnehage.

Økern Torgvei 5 A, andelsnr. 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 555 000,-

Økern - Lys og lekker 3-roms topp-/endeleilighet med balkong med panoramautsikt. Heis. Garasje. Fortrinnsrett til barnehage. : Økern - Lys og lekker 3-roms topp-/endeleilighet med balkong med panoramautsikt. Heis. Garasje. Fortrinnsrett til barnehage.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 555 000,-
Felleskostnader:
Kr 12 504,-
Fellesgjeld:
Kr 2 245 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende på et høydedrag i et etablert og sentralt område på Økern.

Økern er et område i stor vekst. Det planlegges store endringer av området de kommende år med opplevelser, service, hotell, kultur, boliger, barnehage, restauranter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon. I tillegg kommer trolig kino og badeland. Alt dette i en åpen bystruktur med store utearealer og romslige torg, møteplasser og flotte grøntarealer.

T-banestasjon og bussholdeplass i nærheten med kun 10 minutter til Oslo sentrum med t-bane. Boligen ligger i et barnevennlig område med blant annet barnehager, skoler, kunstgressbane, idrettshall og ishall i nærmiljøet. Turvei til Grefsenkollen like utenfor døren.

Gangavstand til Løren hvor du finner skulpturpark, forretninger, kafeer og restauranter. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Kiwi som ligger rett ved leiligheten. Alternativt Coop Prix og Kiwi på Bjerke eller Rema 1000 og Meny på Løren. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. I tillegg finnes Bokhandler Norli, interiørbutikken Houz, frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Økern er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 600 m til Økern t-banestasjon. Buss nr. 60 (Tøyen/Vippetangen-Linderud/Tonsenhagen) stopper på rett bak boligen, Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle.

Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Løren, Hasle, mm.

Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om "nye" Økern på www.okernsentrum.no

Barnehager og skoler

Barnehager:

Økernly bhg (9 mnd-6 år) 0.1 km* - fortrinnsrett

Økern bhg (1-6 år) 0.1 km*

Espira Spirea bhg (1-6 år) 0.3 km*

Skoler:

Løren skole (1-7 kl.) 0.3 km*

Refstad skole (1-7 kl.) 0.5 km*

Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km*

Kuben vgs 0.8 km*

Bjerke vgs 1.9 km*

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 555 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 245 000,-

Totalpris

Kr 4 800 000,-

Felleskostnader

Kr 12 504,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

8

Byggeår

2011

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

78m2

Tomt

7253m2

KR-kode

541881

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Økern Torgvei 5 A, andelsnr. 24, 0580 Oslo

Gnr. 123, bnr. 799 i Oslo kommune.

Leil.nr. 8003, andelsnr. 24,

Økernly Borettslag, org.nr. 996 180 603

Tomten

Eiet tomt på 7.253 kvm som tilhører borettslaget.

Eiendommen er opparbeidet med gressplen, beplantning, belegningsstein, sittegrupper, lekeapparater m.m.

Parkering

Fast garasjeplass (nr. 35) i felles lukket garasjeanlegg. Fra garasjen er det heis opp til leilighetens etasjeplan. Gjesteparkering på fellesområdet. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Primærrom: 75 kvm

Bad, entré, hall, stue/kjøkken, 2 soverom

Sekundærrom: 3 kvm

Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 5,7 kvm med vegger i gitter utførelse. Arealene inngår ikke i boligens BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Betongplater på vegger. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Balkongdør med 3-lags isolerglass datert 2011. Vinduer med 2-og 3-lags isolerglass. Utført i treramme av gran eller furu. Datert 2011. Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Stoppekraner varmt/kaldtvann og regulatorer vannbåren varme. Tilgang via teknisk skap i gang. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys, stor og gjennomgående 3-roms endeleilighet i 8. etasje med god planløsning og gode lysforhold. Sentralt beliggende borettslag på Økern med personheis i bygget og parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Generelt velholdt leilighet. Området har et godt kollektivtilbud med buss, flybuss og ca. 600 meter til Økern t-banestasjon.

Stue (ca. 30 kvm): Hyggelig stue med plass til stor sofagruppe og store vindu som gir rikelig med dagslys. Ettersom dette er en endeleilighet så kommer det også rikelig med dagslys fra vindu i gavlveggen. Uttak for TV/tele/data. Utgang til balkong.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med god plass til spisebord. Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Det er opplegg for kjøl-/frys, komfyr og oppvaskmaskin.Hvitevarene følger med. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Balkong (ca. 10,4 kvm): Solrik, vestvendt og overbygd balkong med panoramautsikt mot Oslofjorden, Holmenkollen og Grefsenkollen. Har kan du virkelig nyte varme sommerdager for her har du solen helt til den går ned bak Tryvannstårnet. Bod på 1 kvm. God plass til utemøbler, gassgrill, m.m. Utebelysning og strømuttak. Rekkverk i stål med innfelte glassplater. Markise med el-motor som skjermer mot sola og som automatisk trekkes inn ved vind.

Soverom I (ca. 12,5 kvm): Skyvedør inn mot entreen. Godt med garderobeskap. Vindu mot nord med utsikt mot Grefsenkollen og Bjerke.

Soverom II (ca. 8,7 kvm): Skyvedør inn mot entreen. Garderobeskap. Vindu mot øst med utsikt mot Risløkka.

Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Prefabrikert bad. Heldekkende servant på vegghengt servantskap. Overskap med speil og belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vegghengte dusjdører i glass med sluk i dusjnisje. Nedsenk i gulv dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Downlights i himling.

Entré (ca. 15 kvm): Lys og innbydende gang med adkomst via skyvedører til innvendig bod på ca. 2,5 kvm. God plass til hjemmekontor eller lignende ved vindu. Sikringsskap med automatsikringer og teknisk skap for varme og vann. Dørtelefon med portåpner. Downlights i himling.

Lagringsplass: Innvendig bod, bod på balkongen og kjellerbod.

Vegger: Keramiske fliser på bad og over kjøkkenbenk, øvrige vegger er malte.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Flislagt gulv med gulvvarme på bad. Nedsenket gulv i dusjnisje.

Himlinger: Malte flater. Innfelte downlights i himling entré og bad.

Oppvarming

Oppvarmes med vannbåren varme i gulv i alle rom. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Regulator i alle rom. Fjernvarmen er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på oppvarming og varmt tappevann.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.09.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Dette er en erklæring/avtale om at Økern Torgvei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Gjelder denne matrikkelen med flere. Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Økernly Borettslag, org.nr. 996180603.

Borettslaget består av 50 leiligheter hvorav 8 er klausulerte for personer med nedsatt funksjonsdyktighet.

Borettslaget er medeier i sameiet Økernly Eierseksjonssameie.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Det tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Techem har energiavregning for varmtvann og tappevann samt strøm for andelene.

Avtale med HomeNet som leverer kabel-tv og fibernett: https://www.rikstv.no/rikstv-via-fiber/

Styret har inngått avtale med firmaet Lunex/Markisemannen.

Fibernett-priser per måned:

100 mb: kr 299,-

500 mb: kr 399,-

1.000 mb: kr 499,-

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget og kjøper risikerer derfor ikke å miste leiligheten til forkjøpsberettigede.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger, offentlig bygning og allmennyttig formål (barnehage) i henhold til reguleringsplan S-4259 datert 30.08.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht reguleringkart datert 03.02.2016. Kommunedelplan: KDP-15.

Økernområdet og Hovinbyen gjennomgår en større transformasjon med bl.a. boligfortetning.

Planforslag med saksnr: 201607804: Gjelder utbygging av Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien (gnr/bnr: 123/28, 123/470, 124/194, 124/38, 124/88). Nordtomta: hovedsaklig bolig (1.500 stk), noe næring (ca 1.000 kvm) foreslått høyde på mellom 4-13 etg. Sydtomta 1: Maks 2.000 kvm handel, 18.000 kvm kontor/allmennyttig formål, flerbrukshall 3.000 kvm, boliger 4.000 kvm foreslått høyde på mellom 4-12 etg. Sydtomta 2: 20.000 kvm kontor/allmennyttig formål foreslått høyde på mellom 2-20 etg. I tillegg kommer grønnstruktur og veiarealer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 12.504,- pr. mnd. og inkluderer: a-konto varmtvann, fjernvarme og strøm, kabel-tv, garasjeplass, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, renter og avdrag andel fellesgjeld, felles forsikring, forretningsførsel, trappevask. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Garasje kr 150,-

A konto strøm, varmtvann og fyring kr 305,-

Felleskostnader kr 2.703,-

Kapitalkost. lån 1 HUS601 kr 9.346,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.583,- pr. år. / 3.705 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet HomeNet kabel-tv som leverandør av kabel-tv og grunnpakken (RiksPakken) og 1 mb fibernett er inkludert i felleskostnadene. Mulighet for å oppgradere inntil 1.000 mb til kr 499,- per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.807.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 2.245.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Sør
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.3 km*
Bjerke travbane 0.9 km*
Sverre Refstads plass 0.8 km*
Aker sykehus 1.1 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45 km
Sentralstasjon Oslo S 5.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.4 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.5 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.8 km
Bussholdeplass Økern aldershjem 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.3 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.4 km*
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.3 km*
Treningssenter Sports Club Økern 0.3 km*

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.3 km*
Refstad skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km*
Kuben videregående skole 0.8 km*
Bjerke videregående skole 1.9 km*

Barnehager

Økern barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km*
Økernly barnehage (9 mnd-6 år) 0.1 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Økernsenteret 0.5 km*
Kjøpesenter Løren Torg 0.8 km*
Postkontor Meny Løren 0.8 km*
Postkontor Meny Vollebekk 1.2 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.8 km*
Apotek Vitusapotek Vollebekk 1.2 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km*
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 1.9 km*
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.1 km*
Dagligvare Meny Løren 0.8 km*
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.4 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.9 km*
Bensin Circle K Økern 1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Sør 1438 759

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?