Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 650 000,- for kr 3 650 000,-

Velkommen til Økernveien 78 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Gjennomgående, lys og populær 3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens tredje etasje med fine lysforhold og god planløsning

Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende salongbord og spisebord

Stuen har flere innredningsmuligheter, slik at du enkelt kan møblere etter egne behov og ønsker

Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp

Direkte utgang fra stuen til romslig balkong på ca. 7,5 kvm.

Utsikt fra balkongen

Plassbygget pallesofa, utelys og strømuttak for grill e.l.

 

Separat kjøkken med Ikea-innredning og plass for mindre spisebord

Innebygget stekeovn med keramisk platetopp og nisje til oppvaskmaskin og kjøleskap

Glassplate og lys mellom benkeskap og overskap

Det største av de to soverommene benyttes i dag som hovedsoverom

Meget romslig og fine oppbevaringsmuligheter i garderobeskap, med mulighet for å montere skyvedørsgarderobe om ønskelig

 

Fastmontert knaggrekke gir ytterligere mulighet for oppheng av klær

 

Soverom II har også fin størrelse, med garderobeskap og plass for dobbeltseng

Begge soverommene vender ut mot stille og rolig fellesområde

Soverommet ble malt og tapetsert i 2017

Flislagt bad med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin

Borettslaget pusset opp badene i 1998

Badet har dusjhjørne med forheng, servant med ett greps blandebatteri og underskap, samt gulvstående toalett

Praktisk og god entré som har fin størrelse med plass for både sko- og yttertøy

Fra entréen er det adkomst til alle leilighetens øvrige rom, noe som er med på å fremheve den gode planløsningen

Veletablert og velholdt borettslag på populære Keyserløkka

Fasade

Pent opparbeidede fellesområder rett utenfor inngangsdøren

Pent opparbeidede fellesområder rett utenfor inngangsdøren

Attraktivt boområde med store grøntområder

Områdebilde - Keyserløkka

Områdebilde - Keyserløkka

Områdebilde - Hasle Torg

Områdebilde - Teglverksparken

Områdebilde - Teglverksparken

Områdebilde - Hasle T-bane

Plantegning

Keyserløkka - Gj. gående, lys og romslig 3-R med solrik balkong i populært og barnevennlig område. Ingen dok. avgift!

Økernveien 78

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 650 000,-

Keyserløkka - Gj. gående, lys og romslig 3-R med solrik balkong i populært og barnevennlig område. Ingen dok. avgift!: Keyserløkka - Gj. gående, lys og romslig 3-R med solrik balkong i populært og barnevennlig område. Ingen dok. avgift!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 906,-
Fellesgjeld:
Kr 281 065,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Keyserløkka i Oslo. Keyserløkka er en av de få sentrumsnære områdene i Oslo som fortsatt har god plass mellom bygningene og store grønt- og parkområder tilknyttet borettslagene. Her finnes epletrær, flere lekeplasser, isbane om vinteren og parsellhager det er mulig å søke om.

Boligen har gangavstand til god offentlig kommunikasjon og et bredt servicetilbud. Det ligger flere parker og grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, som bl.a. Kampen park, Tøyenparken med populære Tøyenbadet, Botanisk hage og Valle Hovin m.m. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr til Kampen park og skaper flott utsikt mot sentrum og fjorden.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i Nordmarka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega, Kiwi i Grenseveien, Rema 1000 i Hovinveien og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget. I tillegg er det gangavstand til sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Einars vei og Hasle kirke som ligger ca. 350 meter fra boligen. Nærmeste jernbanestasjon er på Tøyen, ca. 350 meter unna og det er ca. 500 meter til T-banen.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Barnehager og skoler

Økernveien 78 sogner p.t til Hasle skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst. Foresatte vil få plass til sitt/sine barn ved skolen de tilhører i henhold til skolegrensene, eller ved den nærmeste skolen med ledig plass. Foresatte kan også søke sitt/sine barn over til en annen skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Økernveien eller Grenseveien via Finns vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 281 065,-

Totalpris

Kr 3 931 065,-

Felleskostnader

Kr 3 906,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1951

Soverom

2

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

16357m2

KR-kode

3718132

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Økernveien 78, 0575 Oslo

Gnr. 128, bnr. 42 i Oslo kommune.

Leil.nr. 3022, andelsnr. 165,

Keyserløkka Øst Borettslag, org.nr. 950 158 506

Tomten

Eiet tomt på 16.357 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Keyserløkka Øst har i alt 107 utleieplasser fordelt rundt om i borettslaget. Plassene har følgende beliggenhet: Finns vei, Økernveien, Einars vei 2-4, Einars vei 17-19, Einars vei 21, Bergljots vei 2, Finns vei 7 og Einars vei v/lekeplassen (Butikken). Disse plassene leies ut etter ventelister. Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden. Det er kommunale ladeplasser i Bergljots Vei for EL-bil/hybrid. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private stikkveier internt foran blokkene med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

I tillegg disponerer boligen tre antall boder. To kjellerboder på ca 1,5 og 5 kvm, og en loftsbod med skråhimling, hvor gulvarealet er på ca 7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.07.18 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomgående, lys og populær 3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens tredje etasje med fine lysforhold og god planløsning. Leilighetens beliggenhet og planløsning gir gode innvendige solforhold. Generøs takhøyde (2,50 m) bidrar videre til en luftig atmosfære. Fra stuen er det utgang til den meget romslige balkongen på ca. 7,5 kvm. Meget godt kollektivtilbud med både buss og t-bane i umiddelbar nærhet. Veletablert og velholdt borettslag på populære Keyserløkka. Boligen har mange flotte kvaliteter som bør oppleves. Her kan nevnes:

- Meget god romlayout og arealfordeling

- Fine sol- og lysforhold

- Romslig balkong på ca. 7,5 kvm.

- Vinduer og balkongdør fra 2010

- Attraktivt boområde med store grøntområder

Leiligheten inneholder: stue, kjøkken, to soverom, entré/gang og bad/wc.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Praktisk og god entré som har fin størrelse med plass for både sko- og yttertøy. Fra entréen er det adkomst til alle leilighetens øvrige rom, noe som er med på å fremheve den gode planløsningen. Originalt plassbygget skap gir ytterligere oppbevaringsmuligheter. Gulvet i entréen ble flislagt og vegger ble malt i 2018.

Stue:

Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende salongbord og spisebord. Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp. Stuen har flere innredningsmuligheter, slik at du enkelt kan møblere etter egne behov og ønsker. Stuen har blendet pipeløp med mulighet for å etablere ildsted om ønskelig. Enkelte naboer i borettslaget har åpnet opp vegg mellom stue og kjøkken, slik at boligen får åpen løsning mot kjøkken. Denne typen endring skal i så tilfelle godkjennes av styret før arbeider igangsettes.

Direkte utgang fra stuen til romslig balkong med plassbygget pallesofa, utelys og strømuttak for grill e.l. Pallesofaen med tilpassede sitteputer kan medfølge om ønskelig. Sol fra morgen til tidlig ettermiddag ifølge eier.

Kjøkken:

Separat kjøkken med Ikea-innredning og laminatfliser på gulv. Kjøkkenet har god størrelse, med mulighet for spisebord også her. Stort vindu gir kokken rikelig med naturlig lys. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Glassplate og lys mellom benkeskap og overskap. Innebygget stekeovn med keramisk platetopp og nisje til oppvaskmaskin og kjøleskap. Glassplate mellom benkeplate og overskap. Varmtvannsbereder plassert i benkeskap på ca. 120 liter. Kjøleskap og oppvaskmaskin kan medfølge om ønskelig.

Soverom:

Leiligheten har to gode soverom som begge har plass til dobbeltseng. Det største av de to soverommene benyttes i dag som hovedsoverom, er meget romslig og har fine oppbevaringsmuligheter i garderobeskap, med mulighet for å montere skyvedørsgarderobe om ønskelig. Fastmontert knaggrekke gir ytterligere mulighet for oppheng av klær.

Soverom II har også fin størrelse, med garderobeskap og plass for dobbeltseng. Begge soverommene vender ut mot stille og rolig fellesområde. Her kan en sove med soveromsvinduet åpent i sommerhalvåret. Soverom II ble malt og tapetsert i 2017.

Bad/wc:

Flislagt bad med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Badet har dusjhjørne med forheng, servant med ett greps blandebatteri og underskap, samt gulvstående toalett. Borettslaget pusset opp badene i 1998 i følge årsberetningen. Synlig banemembran i sluk i følge takst. Punktsjekk med vater viser fall mot sluk. Det finnes fellesvaskeriet i borettslaget.

Diverse:

- Veldrevet borettslag med god økonomi og vedlikeholdshistorikk.

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer.

- Ingen dokumentavgift og rask avklaring av forkjøpsretten.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved elektriske panelovner, og det er varme i baderomsgulv. Blendet pipeløp i stuen med mulighet for påkobling av peisovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.01.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Keyserløkka Øst Borettslag.

- Borettslaget består av 267 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.keyserlokkaost.no

- Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

- Forsikret hos: Tryg Forsikring, polisenummer 6651903

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. Innekatt er tillatt uten søknad, men det er ikke tillatt å lage arrangementer slik at katten kan gå fritt ut og inn for eksempel via veranda. Da er det ikke lenger innekatt. Dyrehold kan imidlertid tillates på visse vilkår. Eget skjema må fylles ut av søker. Se årsberetning og husordensreglene.

- Fellesvaskeriene er i Finns vei 5, Økernveien 80 og Einars vei 4,5 og 17, og skal brukes i henhold til gjeldende regler.

- Borettslagets disponible midler utgjorde pr. 31.12.2016 kr. 11.100.820,-.

- Borettslaget har egen parsell- og frukthage der beboerne kan dyrke egne grønnsaker.

- Fasade ble rehabilitert og alle vinduene i gården skiftet i 2010.

- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no.

- Vaktmestertjenester og trappevask utføres av Gamle Oslo Servicesentral (GOS).

I Grenseveien har borettslaget et velferdsrom med kjøkken. Velferdsrommet kan benyttes til barnedåp, konfirmasjon, møter, barneselskap og andre sosiale sammenkomster. Kjøkkenet er utstyrt til 30 personer og inneholder stort kjøleskap, lite kjøleskap med fryser, komfyr og industrioppvaskmaskin. Det er ca. 50 stoler av typen klappstoler tilgjengelig. Velferdsrommet disponeres i tiden klokken 1000 - 2130. Beboere i Keyserløkka Øst borettslag skal betale kr. 500,- for reservasjon mandag til søndag. Dersom du reserverer tre dager i helg (fredag, lørdag og søndag) blir prisen kr 1 000,-.

Planlagte påkostninger:

Det foretas løpende vedlikehold og oppgraderinger av bygningsmasse og uteområder. Se årsberetning for nærmere informasjon.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Boligen er parallellutlyst for raskere avklaring av forkjøpsretten.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med seg vegghengt hylle (sort) på kjøkkenet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.906,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, kabel-TV (Get), drift og vedlikehold, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forretningsførsel og felles forsikring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.476,-

Trappevask 125,-

Kabel-tv 305,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 11.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.939.153,-. Av dette beløpet utgjør kr 281.065,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.5 km
Teglverkstomta 0.7 km
Dronning Ingrids plass 0.7 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.1 km
Bussholdeplass Hasle 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.4 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.2 km
Treningssenter STERK 1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.2 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.4 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.1 km
Valle Hovin videregående skole 1.4 km

Barnehager

Teglverket barnehage (0-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.4 km
Keyserløkka barnehage (2-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.2 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.2 km
Dagligvare Coop Mega Hasle Torg 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Grenseveien 0.3 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,3 %
Andel kvinner 55,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 34,8 %
Husholdninger uten barn 65,2 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Nord 1282 630

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?