Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 575 000,- for kr 3 575 000,-

Stuen

Stuen

Stuen

Spisestue, opprinnelig var dette soverom nr. 3

Endeleilighet med vinduer mot syd og vest i stuen

Vestvendt balkong på 8,5 kvm

Vestvendt balkong på 8,5 kvm

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Entre

Fasade med stor inngjerdet felles hage

Fasade

Planskisse

Alternativ Planskisse med 3 soverom

Karlsrud/Østerliveien - Endeleilighet - Boligen er desverre solgt, visning avlyst

Østerliveien 37 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Karlsrud/Østerliveien - Endeleilighet - Boligen er desverre solgt, visning avlyst: Karlsrud/Østerliveien - Endeleilighet - Boligen er desverre solgt, visning avlyst

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 500,-
Fellesgjeld:
Kr 99 379,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger med vestvendt beliggenhet i et veletablert og meget barnevennlig område på "beste" Lambertseter/ Karlsrud. Stille, rolig og attraktivt bomiljø. Ingen gjenboere. Gode solforhold og fritt utsyn mot grøntarealer fra vestvendt balkong. Beliggende sentralt til i populære Østerliveien, et trafikkskjermet boområde med bl.a. umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og Lambertseter Senter. Senteret kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Kort vei også til treningssentre og flotte tur- og rekreasjonsområder, sommer som vinter. Området kan by på et rikt og variert fritidstilbud.

Umiddelbar nærhet til buss i Oberst Rodes vei og kort vei til Karlsrud T-banestasjon.

(Se www.ruter.no for rutetider).

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole og lokal lysløype. Nærhet også til flotte turområder i Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider. Et par minutters gange til bl.a. kino og bibliotek på Lambertseter Senter.

Kort vei også til området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergresturanten m.m.

Flere badeplasser langs fjorden.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.

Studio Step Up i Cecilie Thoresensvei 15 kan tilby dans til barn og ungdom, konkurransedans, yoga, sportdrill, Mommy & Me (populært tilbud for småbarnsfamilier ), m.m.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.

Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: To Elixia sentre og Fresh Fitness på Lambertseter, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter.

Barnehager og skoler

Diverse offentlige og private barnehager i nærmiljøet.

I følge utdanningsetaten sogner Østerliveien 37 til Karlsrud barne- og ungdomsskole. Kort og lite trafikkert skolevei.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Østerliveien er en rolig gate som strekker seg fra Sandstuveien til Lambertseterveien. Adkomst til Østerliveien 37 B fra Raschs vei eller Lambertseterveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 99 379,-

Totalpris

Kr 3 299 379,-

Felleskostnader

Kr 4 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

70m2

Tomt

2816m2

KR-kode

4418176

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Østerliveien 37B, 1153 Oslo

Gnr. 159, bnr. 105, snr. 4 i Oslo kommune.

Tomten

Festet tomt på 2.816,7 kvm.

Festeavgiften er kr 30.480,- pr. år for hele sameiet.

Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2012, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper år 2071.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. Tomten er pent opparbeidet med stor felles hage med gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Det medfølger garasjeplass nr. 4 i garasjerekke. Nåværende eier har også stått parkert foran sin garasje. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

1. Etasje 70 kvm: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller og 1 loftsbod. Det er også felles vaskeri med tørkerom samt bod til sykkel- og barnevogn. Leiligheten har garaseplass nummer 4.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomgående 3-roms leilighet med en god planløsning, beliggende i populære Østerliveien. Opprinnelig er dette en 4 - roms leilighet med soverom der spisestuen er i dag. Dette kan gjøres om med enkle grep ved behov for 3 soverom. Lys og hyggelig leilighet i usjenert 1.etg og ingen gjenboere. Endeleilighet med store vindusflater i stuen mot syd og vest som gir mye naturlig lys. Utgang fra stue til vestvendt balkong på 8,5 kvm med utsikt mot felles hage og friområder. Hyggelig stue med vedkamin for kalde vinterdager. Fjernstyrt elektrisk markise på balkong. Andre naboer i første etasje har ordnet direkte adkomst til felleshage fra balkong.

Leiligheten har en eldre standard og det bør påregnes oppussing. Gulvene er belagt med teppe, vinylbelegg og flislagt gulv på bad - vegger med malt tapet og malte flater. Himlinger har malte overflater.

Kjøkken:

Eldre kjøkkeninnredning med malte skyvedører. Heldekkende benkebeslag.

Baderom:

Eldre baderom som inneholder - servant, wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin, smal modell.

Soverom:

Boligen har 2 soverom med plass til garderobe. Opprinnelig 4-roms leilighet hvor det var soverom der spisestuen er i dag.

Diverse:

Leiligheten har forskriftsmessig og lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr og sikringsskap med automatsikringer. For mer detaljert beskrivelse av dekker og overflater - se vedlagte tilstandsrapport samt selgers egenerklæring i salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvaming. Vedkamin for vedfyring i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.12.1956 samt ferdigattest på garasjer datert 02.02.1968. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 15092-23 tinglyst 12.12.51, Festekontrakt. Pant for forfalt festeavgift.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Østerliveien 37, med sameiebrøk 2/24.

Sameiet består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er Arild Johnsen.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes styret.

Planlagte påkostninger:

Sameiet er i gang med å innhente tilbud på riving av garasjer samt oppføring av 10 nye. Når det skal skje og finasiering av dette er ikke avklart, styret ser for seg at hver garasjeeier finansierer sin del.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan s2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport. Leiligheten er vasket før visning, det vil ikke bli ytterligere vasket til overtagelse, leiligheten overtas slik den fremstår.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.500,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, Get kabel-tv og internett, foretningsførsel, vedlikehold, snømåking, gressklipping, trappevask og festeavgift.

Eiendomsskatten er kr 0,- for år 2107.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/internett som er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.283.706,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.383.086,-.

Av dette beløpet utgjør kr 99.379,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nylænde

Steder i nærheten

Lambertseter kirke 1.1 km
Abildsø kirke 1.3 km
Brattlikollen 1.5 km
Bergkrystallen 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.7 km
Sentralstasjon Oslo S 7.7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.8 km
T-bane stasjon Karlsrud T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Kastellet 1.8 km
Bussholdeplass Karlsrud T 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lambertseter Svømmehall 1 km
Idrettsanlegg Lambertseter fotballanlegg 1.2 km
Treningssenter Elixia Karlsrud 0.4 km
Treningssenter Mudo Nordstrand 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Karlsrud skole (1-10 kl.) 0.4 km
Lambertseter skole (1-10 kl.) 1 km
Abildsø skole (1-10 kl.) 1.4 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1.9 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 2.5 km
Lambertseter videregående skole 0.5 km
Holtet videregående skole 2.3 km

Barnehager

Nylænde barnehage (3-6 år) 0.3 km
Tyrihans barnehage (2-5 år) 0.4 km
Radiobølgen barnehage 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 0.7 km
Kjøpesenter Sæter senter 2.9 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 0.6 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.7 km
Apotek Apotek 1 Karlsrud Lambertseter 0.4 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 0.5 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Lambertseter 0.4 km
Dagligvare Kiwi Karlsrud 0.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Lambertseter 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Lambertseter Senter 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,5 %
Andel kvinner 55,5 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 44,1 år
Husholdninger med barn 25,8 %
Husholdninger uten barn 74,2 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 19810
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nylænde 1554 869

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?