Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Velkommen til Olaf Bulls vei 66 - presentert av Camilla Bjerke Olsen v/Krogsveen Røa

Stue

Stue

Stue

Stue

Denne utsikten blir man ikke lei av!

Kjøkkenet er romslig

Kjøkken

Plass til spisebord på kjøkkenet

Plass til spisebord på kjøkkenet

Kjøkken

Flott utsikt fra sørvest-vendt terrasse på ca. 12 kvm

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Fantastisk utsikt over Bogstadvannet

Fantastisk utsikt

Entré

Balkong nr 2 vender mot nordøst, og er på ca 9 kvm

Balkong nr 2 vender mot nordøst, og er på ca 9 kvm

Balkongen er sørvest-vendt terrasse og på ca. 12 kvm

Ingen gjenboere

Flott utsikt

Område utenfor blokken

Område utenfor blokken - barnevennlig

Fasade

Garasjeanlegg

Plantegning

Vi sees på visning - velkommen.

Bogstad

Frognerseteren

Turområder i nærheten

Holmenkollen

Bogstad

Voksen Skog - Stor 3-roms med fantastisk utsikt. 2 balkonger. Garasjeplass. Oppussingsobjekt.

Olaf Bulls vei 66

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Voksen Skog - Stor 3-roms med fantastisk utsikt. 2 balkonger. Garasjeplass. Oppussingsobjekt.: Voksen Skog - Stor 3-roms med fantastisk utsikt. 2 balkonger. Garasjeplass. Oppussingsobjekt.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 348,-
Fellesgjeld:
Kr 105 168,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet ved markagrensen på Holmenkollens vestside i et stille, usjenert og barnevennlig boligområde. Fantastiske muligheter for friluftsliv sommer som vinter. Vinterstid starter det preparerte løyper rett nedenfor leiligheten. Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg ca. 1,5 km. unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Oslo Vinterpark er ikke langt unna og det er god bussforbindelse til Wyllerløypa. Bogstad kunstisbane og Bogstad golfbane ligger like i nærheten, og golfbanen er et fint sted for turer og aking utenom golfsesongen. Ved Bogstadvannet, som er en hyggelig gåtur unna, finnes det flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Her ligger også det populære utfartsstedet Bogstad gård med café. Om vinteren tar flotte skiløyper deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. I Sørkedalen er det kunstsnøanlegg for langrenn og skiføre selv med snøfattige vintre. Mærradalen knytter seg til sykkel- og gangsti ned mot Frognerparken. Lysakerelven kan by på småørret, bademuligheter og turstier ned til fjorden. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og Elixia Røa bad med egen velværeavdeling, flere bade- og svømmebasseng, badstuer m.m. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger. Det er ca. 100 meter til bussholdeplassen Liabakken, som tar deg nedover til Lysaker og sentrum. eller til Majorstuen. Buss 45 tar deg enkelt til Majorstuen uten bytte. Evt. har du Røa T-banestasjon (linje nr. 2), som har avganger flere ganger i timen og tar deg ned til Majorstuen på ca. 11 minutter. Røa sentrum er et kollektivknutepunkt med både buss, T-bane, og flybuss til Gardermoen. Alternativt er det ca. 10min. gange til Voksenlia holdeplass.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 105 168,-

Totalpris

Kr 4 605 168,-

Felleskostnader

Kr 3 348,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1983

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

76m2

Bruksareal

84m2

Tomt

52641m2

KR-kode

481818

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olaf Bulls vei 66, 0765 Oslo

Gnr. 33, bnr. 2168, snr. 296 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 52.641 kvm som tilhører sameiet. Opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeplasser, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Rikelig med gjesteparkering i garasjeanlegg. Utover dette gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste ladestasjon er på Kiwi Bogstad i Ankerveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Primærrom:

3. etasje 76 kvm: 2 bad, entré, kjøkken, stue og 2 soverom

Sekundærrom:

3. etasje 8 kvm: Bod, utvendig bod og kott

Selskapet har noen boder til utleie etter venteliste. (årlig kr. 1.600,-).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Oppsummering av TG 2:

- Vinduer, balkongdør og terrassedør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer og dører miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

- Overflater på gulv og vegger: Overflater på gulv bærer preg av alder og slitasje.

- Bad 1 og bad 2 generelt: Badet er fra tidlig 80-tallet og har utløpt den anbefalte brukstiden. Det anbefales en rehabilitering av begge badene, evt. sette inn dusjkabinett og waterguard med fuktsensor i gulvene.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré: Romslig entré med god plass til oppbevaringsskap.

Stue: Stuen har flere innredningsmuligheter. Herfra er det utgang til leilighetens perle; sørvest-vendt terrasse på ca. 12 kvm. Her er det en fantastisk utsikt!

Kjøkken: Kjøkkenet er av god størrelse, med plass til spisebord. Herfra er det utgang til leiligheten andre balkong, som vender mot nordøst, og er på ca 9 kvm. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Badene: Leiligheten har 2 bad. Det ene består av frittstående badekar, gulvmontert toalett, vegghengt servant og speilskap samt opplegg for vaskemaskin. Det andre består av dusjkabinett, gulvmontert toalett og vegghengt servant.

Soverommene: Det ene soverommet ligger i tilknytning til stue og bad, og har plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Dette vender ut mot den sørvest-vendte terrassen. Det andre soverommet har adkomst fra entré, og har også god plass til seng og oppbevaring eller kontor om man ønsker. I tilknytning til dette soverommet er det en romslig innvendig bod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.12.1983. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

- Dagboknr 2558, tinglyst 26.01.1983, Erklæring/avtale, seksjonering: Sameiet har panterett på kr. 15.000,- pr. seksjon til dekning av fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom.

- Dagboknr 30714, tinglyst 25.11.198. Erklæring/avtale: Oslo kommune gis rett til å ha liggende vann-og kloakkledning med kummer på eiendommen.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Kr. 1.554,- for ringetablå og skilt må påregnes også ved utleie.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Liabakken boligsameie, med sameiebrøk 2/920.

Sameiet består av 328 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf: 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Hjemmeside: www.liabakken.no

Foretatt påkostninger de senere år:

- Det ble i 2015 Selvaag Prosjekt AS innhentet en tilstandsvurdering for Liabakken Boligsameie. Denne er å lese på hjemmesiden. Det har også vært en gjennomgang av terrassedekker og betong av Ødegård & Lund i starten av rehabiliteringsprosjektet. I tillegg ble det for noen år tilbake foretatt en gjennomgang av det elektriske anlegget samt en ENØK-analyse av Liabakken Boligsameie.

- 2016-2018: Utskifting råteskadet utvendig treverk og overflatebehandling. Yttervegger og fasader. Skifte ut alle korrugerte stålplater. Forstøtningsmur. Rive forstøtningsmur nedenfor barnehagen og montere ny mur i naturstein med nytt rekkverk. Lys i garasjeanleggene og lys i kjellergangene.

- 2016: Overlys og røykgassluker i trapperom. Utskifting av alle røykgassluker med nye kupler med automatiske åpningsmekanismer.

Planlagte påkostninger:

- 2019/2020: Rehabilitering av garasjeanlegg, betong, skillevegger, takhimling osv

- 2018: Asfaltering. Nye trapper. Lys i garasjeanleggene. Lys i kjellergangene. Oppgradering av uteområdene. Skifte ut alle gjerdene. Tilrettelegge for elbiler.

- 2020/2021: Uteboder og terrassedekker - visuell og mekanisk kontroll og reparasjon av utvendig eksponert betongoverflater

- 2022: Avfallshåndtering - Etablering av nytt utendørs avfallsanlegg, evt nedgravde avfallsbrønner.

- 2018/2019: Gjennomgang av det elektriske anlegget. Oppgradering av fordelingsskap og tavler, høyere kapslingsgrad. Nytt kursopplegg.

- 2020/2022: Utskiftning av varmtvannsberedere, boring etter bergvarme og installering av varmepumper.

- 2017/2018: Lede bort vannet i sameiet. Vannveier og avløp.

- 2030: Taktekking og avløp fra tak.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan s-2401 datert 10.07.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.07.1979. I tillegg er det kommuneplan Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er søkt om utvidelse av kapasitet i vannforsyningssystem i Ankerveien 123. I en anleggsperiode er det behov for å utvide veien inn til tunnel samt etablere riggtomt i nærområdet. Planområdet ligger innenfor Bogstad gård.For mer info se saksummer 201710678 hos Oslo kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.348,- pr. mnd. og inkluderer: kabel- tv, varmtvann, trappevask Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, normalt vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld, vaktmestertjenester m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 5% opp 01.01.2018

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Ringetablå + skilt kr. 1.554,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.728.318,-

Av dette beløpet utgjør kr 105.168,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Grindbakken

Steder i nærheten

Peder Ankers plass 1.4 km
Bogstad badeplass 2.6 km
Voksen kirke 2.8 km
Bogstad gård 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.6 km
Sentralstasjon Oslo S 14.2 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 7.6 km
T-bane stasjon Besserud T-banestasjon 3.7 km
Bussholdeplass Liabakken 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bogstad Golfbane 1.4 km
Idrettsanlegg Voksen flerbrukshall 2.4 km
Treningssenter EVO Røa 3.2 km
Treningssenter Hovseter Velvære 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Grindbakken skole (1-7 kl.) 0.9 km
Bogstad Skole (1-7 kl.) 1.3 km
Voksen skole (1-7 kl.) 2.6 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 3.3 km
Midtstuen skole (8-10 kl.) 4.3 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 6.2 km
Persbråten videregående skole 4.1 km
Ullern videregående skole 6.9 km

Barnehager

Liabakken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Grindbakken barnehage (0-5 år) 0.9 km
Fossekallen barnehage (1-5 år) 2.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 3.2 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 6.6 km
Postkontor Røa Postkontor 3.2 km
Postkontor Matkroken Besserud 3.4 km
Apotek Vitusapotek Røa 3.2 km
Apotek Apotek 1 Røa 3.4 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Bogstad 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Arnebråtveien 1.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gressbanen 3.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 3.7 km
Bensin Circle K Bogstad 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 45,7 år
Gj.snittalder kvinner 48,5 år
Husholdninger med barn 21,1 %
Husholdninger uten barn 78,9 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 2633
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grindbakken 2299 1245

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Egenerklæring følger heller ikke vedlagt og er ikke fyllt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Camilla Bjerke Olsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?