Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Olaf Schous vei 15. Gjennomgående toppleilighet med veldig god planløsning

Pene originale tregulv. Downlights i himlingen

God plass til spisestuemøbler

Stor og lys stue/spisestue

Fra stuen kommer man til gangen som har en fin, tilpasset garderobeløsning

Skoskap som er plassert i nisjen medfølger leiligheten

Flislagt gulv. Adgang til bad og kjøkken

Pent kjøkken med masse skapplass

Oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr og kjøl/frys medfølger

Fin detalj med nedpusset mur på kjøkkenet

Fra spisestuen er det adgang til soverommet

Stort soverom med masse skapplass

Her er det plass til dobbeltseng og evt. en liten hjemmekontorløsning

Utgang til balkong

Stor balkong med god plass til utemøbler og gassgrill

Balkong

Balkonggulvet er beiset i 2018

Detalj

Utsikt fra balkongen

Fasade

Baderom

Bad

fasade02

Flere grønne lunger/rekreasjonsområder i nærområdet

Kort vei til treningssenter

Storo Storsenter er kun en kort kjøretur fra sameiet

Løren torg

Godt kollektivtilbud i området

Planskisse

Alternativ planskisse

Sinsen - Pen 2-roms toppleilighet med balkong. Varmtvann og fyring inkludert

Olaf Schous vei 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Sinsen - Pen 2-roms toppleilighet med balkong. Varmtvann og fyring inkludert: Sinsen - Pen 2-roms toppleilighet med balkong. Varmtvann og fyring inkludert

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 266,-
Fellesgjeld:
Kr 83 186,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget sentral og populær beliggenhet på Rosenhoff/Sinsen. Her finner du det meste en trenger i hverdagen innen kort avstand. Du har blant annet flere dagligvarebutikker, treningssentre, barnehager, skoler, restauranter, barer og forskjellige forretninger i nærområdet. Søndagsåpen Bunnpris ligger like ved boligen.

I nærheten finnes også noen av Oslos mest kjente parker, Torshovparken og Torshovdalen. Det er også kort avstand til Grünerløkka med pulserende handlegater og et yrende café- og uteliv. Her finner du også Vulkan som er kjent for f. eks. mathallen med ferske råvarer fra hele verden. På Storo finner du kjøpesenter med hele 130 butikker fordelt på ca 56.000 kvm. I Nydalen ligger Handelshøyskolen BI, samt fine turveier langs Akerselva, og opp mot Maridalsvannet. I området finner du også utviklingsområdene Løren og Økern. To av de største satsingsområdene i Oslo. Her er det i fremtiden planlagt alt fra bowling og kino, til et av Oslos største kjøpesentre i regi av Steen og Strøm. Ved Ola Narr har du populære akebakker og snowboardrails vinterstid.

Det er meget kort vei til alt av kollektivtrafikk. Ca 5 minutter gange til Sinsen t-bane og buss, kort vei til Løren T-banestasjon og ca. 5 minutters gange til buss- og trikkestoppet Rosenhoff. Her går det også busser til og fra sentrum hele døgnet. Dette gir enkel tilgang til alt Oslo har å by på.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 83 186,-

Totalpris

Kr 3 333 186,-

Felleskostnader

Kr 3 266,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

1937

Soverom

1

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

3525m2

KR-kode

4118104

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olaf Schous vei 15, 0572 Oslo

Gnr. 83, bnr. 177, snr. 79 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.525 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Sameiet har til utleie fire plasser i garasje og 28 biloppstillingsplasser, de fleste med motorvarmer. Plassene tildeles etter venteliste. Søknader skal sendes skriftlig til styret og plassene blir tildelt etter ansiennitet på venteliste. Gjennomsnittlig ventetid har i årsmøteperioden vært ca. tre måneder. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

5.etasje: 52 kvm - entré, kjøkken, bad, soverom og stue: 52 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.18 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere, og leilighetsskillende vegger i betong og mur. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betongsåler. Grunnmuren er også av betong. Ytterveggene er utvendig forblendet med tegl.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Boligen får mye TG1 og der TG2 er gitt skyldes dette følgende:

- Vindu på stue og kjøkken fra 1988, grunnet alder.

- Etasjeskillere grunnet byggets alder fra 1938

- På baderom er det enkelte skader på noen fliser. Og hull i flis i dusjsonen som følge av tidligere festeanordning. Membranen er mulig punktert, men hull er tettet med silikon.

- Gammelt sluk, slik at det er sannsynlig ikke er tett mellom sluket og membranen.

- Alder på baderom fra 2008 og grunnet behovet for vedlikehold/ overflatebehandling.

- Selger opplyser at det er sporadisk observert sølvkre ved radiator på soverom.

- Grunnet vedlikehold i borettslaget, oppstod det vannlekkasje i taket på gang, soverom og stue i 2017. Ved hjelp av forsikringsselskapet ble skadene utbedret. I forbindelse med dette ble takene i de berørte rommene foret ned, og det ble installert spotter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen toppleilighet med balkong og god planløsning. Det er store rom og tilsvarende leiligheter har blitt omgjort til leilighet med 2 soverom ved at kjøkkenet flyttes til nisjen i stuen.

Leiligheten har fine detaljer som originale tregulv i stue/kjøkken, nedpusset murstein på kjøkken og fint tilpasset skoskap og garderobeløsning i gangen. Vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøl/frys og komfyr medfølger leiligheten.

Inneholder:

5.etasje:

Entré/gang med fin løsning for oppheng av yttertøy og plassbygget hylle med belysning. Det er dimbare downlights i himlingen og varmekabler i gulvet. Det medfølger også et praktisk skoskap som er montert i en nisje i gangen som gir god plass til oppbevaring av sko.

Stor og lys stue/spisestue med originalt tregulv. Rommets form og størrelse gir god fleksibilitet slik at sofagruppe og spisestuemøbler kan plasseres i flere mulige løsninger. Også stuen har installert dimbare downlights i himlingen som gjør at stuen alltid har gode lysforhold.

Pent kjøkken med moderne innredning og originalt tregulv. Hvitevarer medfølger og det er rikelig med skapplass og god benkeplass. Den nedpussede mursteinen er en fin detalj som bryter veldig fint med den hvite innredningen. Belysningen på kjøkkenet består av dimbar taklampe samt spotter under overskap som kan dimmes, som gjør at man får godt arbeidslys og samtidig mulighet for å skape en fin stemning etter eget ønske.

Et stort soverom med flere garderobeskap. Det er god plass til dobbetseng, hyller og også en liten hjemmekontorløsning. Det er også på soverommet installert downlighs i taket med dimmefunksjon for variert og stemningsfull belysning.

Soverommet har utgang til balkongen.

Balkongen er på over 8 kvm, den har den god størrelse og man får plass til både utemøblement og gassgrill. Solforholdene er gode og man får morgen og formiddagsol på balkongen. Det er også en fin utsikt over et større grøntareal store deler av året.

Pent bad som er pusset opp i 2008 og det er montert dimbare downlights i himlingen. For maksimal utnyttelse av plassen har baderommet en dusjnisje med glassdør. Flislagt gulv med gulvvarme

Boligen disponerer også en kjellerbod på ca. 4 kvm.

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme. Varmekabler i baderomsgulv og i gangen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.06.1938. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av følgende:

Dagboknr 4736-139/105, tinglyst 12.03.1975. Type heftelse: Erklæring/avtale. Panterett til sameiet for: NOK 5,000

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann og kloakkledning, veg, gjerde og trafostasjon/kiosk.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Sameiet har tidligere utført radonmålinger som viste resultater under tiltaksgrensen. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Olaf Schous Vei 13-27, med sameiebrøk 12/1000.

Sameiet består av 80 seksjoner og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Sameiets eiendom er forsikret hos Gjensidige ASA med polisenr: 77396345

Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste med Oslo Renhold & Vedlikeholdsservice.

Sameiets hjemmeside: langblokka.wordpress.com

Sameiet har fellesvaskeri og egen sykkelbod i kjelleren i nr 23. Sykkelstativ i nr. 13 med plass til syv sykler i vegghengte stativer.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Innstallert nytt sirkulasjonssystem så varmtvann kommer fortere

2016: Video-overvåkning: Parkeringsplass, sykkelstativ og miljøstasjon

2015-2016: Baderomsrehabilitering: Rehabilitering etter rør-i-rør-metoden.

2013: Balkongutbygging

2010: Nytt calling-anlegg med video

Planlagte påkostninger:

Ekstraordinær generalforsamling 15.08.18 gav styret fullmakt til å ta opp lån på inntil kr 1.400.000,- til vedlikehold av vinduskarmer og oppganger i sameiet. Et låneopptak på 1,4 millioner over 15 år vil med dagens rentenivå gi en anslagsvis økning i månedlige felleskostnader på ca. kr 130,-. Etter sameiebrøken på 12/1000 tilsvarer dette en økning i fellesgjeld på kr 16.800,- for denne enheten, forutsatt at kr 1.400.000,- er kostnadsrammen. Felleskostnadene for dette lånet vil øke fra 01.01.19.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser, samt endret reg. best. S-2937 datert 01.10.87.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud. Eier ønsker fortrinnsvis desember, men dato kan diskuteres.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.266,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, internett, kabel-tv, renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring og forretningsførsel.

Fordeling fellesutgifter:

Avdrag lån I: kr 222,-

Renter lån I: kr 200-

Dugnadsgebyr: kr 28,-

Andel fjernvarme: kr 750,-

Trappevask: kr 167,-

Bredbånd: kr 150,-

Avdrag og renter lån: kr 287,-

Kabel TV: kr 149,-

Andel felleskostnader etter eierbrøk: kr 1.313,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune, men det er ikke ilagt eiendomsskatt for denne seksjonen for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.400 kWh. pr. år.

Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv og Lynet internet. Grunnpakke for disse tjenestene er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.422.928,-.

Av dette beløpet utgjør kr 83.186,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 7
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.8 km
Sinsen kirke 0.8 km
Carl Berners plass 0.9 km
Sinsenkrysset 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.5 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.1 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.6 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.2 km
Foss videregående skole 2.2 km

Barnehager

Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.7 km
Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.7 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1.2 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1 km
Postkontor Meny Løren 1.1 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.8 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.2 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Bunnpris Sinsen 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.9 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.6 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 58 %
Andel kvinner 42 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 12 %
Husholdninger uten barn 88 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 306
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 7 1031 749

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 6.250,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?