Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-
 

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme.

Praktisk stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet.

Med praktisk planløsning har du plass til både sofa og et spisested.

Stue

Velkommen til Olaf Schous vei 21. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass.

Kjøkkenøyen fungerer samtidig som et praktisk spisebord hvor man enkelt kan sette på klaffer på begge sider for å utvide kjøkkenøyen

Praktisk kjøkkenøy som i tillegg gir godt med ekstra oppbevaring og benkeplass. Kjøkkenøyen er på hjul og kan enkelt flyttes rundt i rommet.

Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,62m en fantastisk romfølelse.

Badet er videre utstyrt med servant med underskap, overhengt speil, samt nisje for med opplegg for vaskemaskin.

Delikat flislagt bad som ble pusset opp i 2005. Varmekabler i gulv.

Sameiet foretok rehabilitering av alle avløpsrør i 2016.

Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng i tillegg til to store garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring.

Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng i tillegg til to store garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring.

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Fra hovedsoverommet er det utgang til balkongen.

Fra hovedsoverommet er det utgang til en nordøst-vendt balkong på ca. 3,5 m2. Balkongene ble innstallert i 2015.

Begge soverommene vender mot rolig bakgård

Entrédør fra 2013. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren.

Entré i åpen løsning mot stuen med tilknytning til alle rom. Praktisk gulvflate med grå kvadratiske fliser og varmekabler.

Plantegning

Fasade

Video

Sinsen -Stilren 3-roms gjennomgående leilighet med balkong og høy standard - Fyring og vv inkl.- Kjøkken fra 2017

Olaf Schous vei 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 650 000,-

Sinsen -Stilren 3-roms gjennomgående leilighet med balkong og høy standard - Fyring og vv inkl.- Kjøkken fra 2017: Sinsen -Stilren 3-roms gjennomgående leilighet med balkong og høy standard - Fyring og vv inkl.- Kjøkken fra 2017

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 203,-
Fellesgjeld:
Kr 83 185,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget sentral og populær beliggenhet på Rosenhoff/Sinsen, her finner du det meste en trenger i hverdagen innen kort avstand. Du har blant annet flere dagligvarebutikker, treningssentre, barnehager, skoler, restauranter, barer og forskjellige forretninger i nærområdet. Søndagsåpen Bunnpris ligger like ved boligen.

I nærheten finnes også noen av Oslos mest kjente parker, Torshovparken og Torshovdalen. Det er også kort avstand til Grünerløkka med pulserende handlegater og et yrende café- og uteliv. Her finner du også Vulkan som er kjent for f. eks. mathallen med ferske råvarer fra hele verden. På Storo finner du kjøpesenter med hele 130 butikker fordelt på ca 56.000 kvm. I Nydalen ligger Handelshøyskolen BI, samt fine turveier langs Akerselva, og opp mot Maridalsvannet. I området finner du også utviklingsområdene Løren og Økern. To av de største satsingsområdene i Oslo. Her er det i fremtiden planlagt alt fra bowling og kino til et av Oslos største kjøpesentre i regi av Steen og Strøm. Ved Ola Narr har du populære akebakker og snowboardrails vinterstid.

Det er meget kort vei til alt av kollektivtrafikk. Ca.5 minutter gange til Sinsen t-bane og buss, og ca.5 minutters gange til buss- og trikkestoppet Rosenhoff. Her går det også busser til og fra sentrum hele døgnet. Dette gir enkel tilgang til alt Oslo har å by på.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Sinsen skole 1 km

1-10 kl. Nordpolen skole 1.3 km

1-7 kl. Lilleborg skole 1.3 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.5 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.9 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.5 km

8-10 kl. Morellbakken skole 2.2 km

Vgs. Foss videregående skole 2.2 km

Vgs. F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.2 km

Bhg. Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.7 km

Bhg. Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Olaf Schous vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 83 185,-

Totalpris

Kr 3 733 186,-

Felleskostnader

Kr 3 203,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1937

Soverom

2

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

3525m2

KR-kode

401880

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olaf Schous vei 21, 0451 Oslo

Gnr. 83, bnr. 177, snr. 25 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.525 kvm.

Parkering

Sameiet har 4 garasjeplasser og 28 biloppstillingsplasser til utleie for beboerne, de fleste plassene er utstyrt med uttak for motorvarmer. Plassene blir tildelt etter ansiennitet på venteliste. Søknader skal sendes skriftlig.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom 2.etg, 51 kvm: Bad, stue/kjøkken, entré og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca.4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur og betong, med etasjeskillere i betong

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende har fått tilstandsgrad TG2:

- Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Øvrige forhold er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med høy standard og unikt særpreg. Lys og gjennomgående 3-roms lleilighet med en god planløsning. Her bor du i nærhet til alt, men gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing de siste to årene og holder en gjennomgående god standard. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Entré i åpen løsning mot stuen med tilknytning til alle rom. Praktisk gulvflate med grå kvadratiske fliser og varmekabler. Entrédør fra 2013. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren Hovedsikring på 32 AMP

Stue: Praktisk stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med praktisk planløsning har du plass til både sofa og spisebord. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,62m en fantastisk romfølelse. Stuen er nylig helsparklert med slettvegg og nymalt. Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. Stuen er malt i lyse farger og med et sjarmerende originalt mørkbeiset tregulv som går igjen på soverommene. 2-lags isolerglass vinduer fra 1988.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt KVIK kjøkken fra 2017 med hvite grepsfrie fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Slitesterkt laminert benkeplate. Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp og

kjøl/frys. Kullfiltervifte over koketopp. Koketopp er tilkoblet komfyrvakt og det er montert wateguard for automatisk avstenging av vann ved lekkasje. Downlights belysning i tak. Kjøkken er en praktisk kjøkkenøy som gir godt med ekstra oppbevaring og benkeplass. Kjøkkenøyen fungerer samtidig som et praktisk spisebord hvor man enkelt kan sette på klaffer på begge sider for å utvide kjøkkenøyen. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad/wc: Delikat flislag bad som ble pusset opp i 2005. Varmekabler i gulv. Mørke kvadratiske fliser på gulv og hvite rektangulere fliser på vegg som gir et moderne men samtidig tidløst særpreg. Badet er videre utstyrt med servant med underskap, overhengt speil, samt nisje for med opplegg for vaskemaskin. Sameiet foretok rehabilitering av alle avløpsrør i 2016.

Soverom: Leiligheten har to velfungerende soverom. Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng i tillegg til to store garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring. Det andre soverommet vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom. Takhøyden, materialvalg går også igjen i disse rom.

Balkong: Fra hovedsoverommet er det utgang til en nordøst-vendt balkong på ca. 3,5 m2. Balkongene ble innstallert i 2015.

Kort oppsummert en rålekker leilighet for den kresne som ønsker å flytte rett inn. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på bad og i entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.06.1938. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4736-139/105, tinglyst 12.03.1975, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet pålydende kr. 5.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann og kloakkledning, bestemmelse om vei og bestemmelse om trafostasjon.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Olaf Schousvei 13-27 med sameiebrøk 12/1000.

Sameiet består av 81 leiligheter.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

-Styret har fått installert system for video-overvåkning av området på baksida av bygningen - parkeringsplass, sykkelstativ og miljøstasjon.

-Installert callinganlegg med video.

- Det er fornyet alt alt av avløpsrør, og for tappevann i 2016.

- Innstilt ny sirkulasjonssystem så varmtvann kommer fortere.

- Nye soilrør og avløpsrør i 2016.

- Nye balkonger og balkongdør i 2015

Planlagte påkostninger:

Det er behov for å male alle utvendige vinduskarmer i sameiet. Finansieringsplan er ikke satt, men kostnadene vil mest sannsynlig iht. styreleder føre til et lånopptak på opp imot 1.500.000,- i sameiet. Dette vil medføre noe økning i felleskostadene på sikt, men det foreligger ikke konkret oversikt på dette p.t, med utefra sameiebrøken vil det tilsvare en kostnad på ca. 18.000,- for denne enheten forutsatt at 1.500.000,- er kostnadsrammen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.203,80 pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, internett, kabel-tv, nedbetaling av lån, trappevask, kommunale avgifter, fells byggforsikring og forretningsførsel

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.056 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Lynet Fiberoptikk og Riks-TV som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene. Bredbåndet er 100/100 mb/s

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.830.884,-.

Av dette beløpet utgjør kr 83.185,60 andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 7
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.7 km
Sinsenkrysset 0.8 km
Sinsen kirke 0.9 km
Carl Berners plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.4 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.1 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.6 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.3 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 2.2 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.2 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.7 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.7 km
Askeladden barnehage (1 1/2-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1.3 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Postkontor Meny Løren 1.1 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.8 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Bunnpris Sinsen 0.3 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.6 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 58 %
Andel kvinner 42 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 12 %
Husholdninger uten barn 88 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 306
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 7 1031 749

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Prosjektets hjemmeside

https://my.matterport.com/show/?m=5nrszsPoANr

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 30.000kr

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?