Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 300 000,- for kr 12 300 000,-

Velkommen til Holmegenes - Olav Nilssons gate 53 - Presentert av Eiendomsmegler Krogsveen v/Torbjørn Lie og Dan G. Søyland

Fasadene har forblending med lys tegl fra Petersen Tegl i Danmark, spesielt utvalgt for Holmegenes. Egen adkomstbalkong ses øverst midt i bildet.

Stemning en tidlig kveld.

Fra takterrassen

Upåklagelige stemning på takterrassen en fin kveldsstund.

Stue 3. etg.

Stue 3. etg.

Kveldsstemning ved peisen.

Arkitektonisk lyssetting fra Expo Nova sørger for gjennomtenkt og riktig belysning inne.

Loftstuen.

Trappen i denne toppleiligheten blir som et eget, tiltalende møbel med trinn og håndløper i eik og rekkverk i glass.

Rekkverk kledd med tegl på utsiden og naturstein på innsiden. Glasstak over et større område ved balkongdørene.

HTH Kjøkken. Designserien Straight Hvit / KW som gir deg moderne eleganse med sine horisontale linjer, perfekt malte overflater og nydelige integrerte håndtak.

Stue i 3. etg. Lyssettingen fra Expo Nova kommer til sin rett.

Kveldsstemning på kjøkkenet

Benkeplate i Corian. Corian er meget holdbart, og er lett å gjøre ren siden det homogene, porefrie materialet avviser fukt, smuss og bakterier.

Stekeovn, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap fra kvalitetsleverandøren Miele.

Hovedsoverom 3. etg. med stedbygd garderobe i tillegg til walk-in closet i bakkant.

Hovedsoverom 3. etg. med stedbygd garderobe i tillegg til walk-in closet.

Stue, kjøkken, gang og soverom har vakker enstavsparkett i eik fra Bo Andrén.

Soverom i 4. etg. med en suite bad.

Gulv til tak vinduer bringer dagen inn i rommet.

Bad i 3. etg. HTH innredning type Mono hvit malt.

Vask i Corian.

Bad i 4. etg. HTH innredning type Mono hvit malt. Takvinduet over vasken gir både karakter til rommet og fint lys.

Kveldsstemning på badet.

Gasspeis som fanger blikket fra mange vinkler. Naturgassen leveres fra Lyse.

Walk-in closet tilknyttet hovedsoverom i 3. etg.

Loftstuen med sin karakteriske avrundede møneløsning, et smart arkitektonisk grep for å dempe bebyggelsens høyde, og et effektfullt element i toppleilighetens interiør.

Badene har keramiske fliser på gulv og vegger med kvalitetsfliser i 10×30 cm murt i forband. Speilet er innfuget i flisene.

Mot peis.

Vannbåren gulvvarme i bad, wc, éntre og vaskerom. I stue leveres vannbåren varme ved hjelp av en viftekonvektor nedfelt i gulv.

Detalj av trappen.

Soverom 3

Egen stor adkomstbalkong.

Håndlaget ytterdør i massivt tre fra Bovalls Dörrbyggeri

Entréen.

Vel inne fra entréen sanser man raskt at resten av leiligheten lever opp til førsteinntrykket.

Utgang til taktterrassen ses i bakkant av bildet.

Utvendig preges materialvalgene av kobber og tegl, noe som svarer til byggherres motto om at byggene skal eldes med verdighet.

Takterrassen har oppforet tregulv og lakkert spilerekkverk. Fine sol og utsiktsforhold.

Balkong på ca. 27,9 kvm med gode solforhold. Oppforet terrassegulv i tre.

Plantegning over etasjene

Eiganes

Olav Nilssons gate 53

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 300 000,-

Eiganes: Holmegenes - Toppleilighet på 137 kvm. To-etasjes praktleilighet med 2 balkonger, takterrasse og parkering i kjeller.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 453,-
AREAL (P-ROM / BRA)
129 / 137 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Her bor du i de beste omgivelser. Holmegenes ligger i hjertet av villastrøket Eiganes, og er et spesielt område med en lang og særegen historie. På det som fra 1607 var Stavanger sin bymark, lystgården Holme-Egenæs for Gabriel Kirsebom Kielland på 1700-tallet og et flott parkanlegg anlagt av Axel Christian Kielland på 1800-tallet, har Smedvig Eiendom nå reist dette unike leilighetskomplekset.

Eiganes er blant de frodigste delene av Stavanger med sine mange parker, tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Mosvannet og Vålandsskogen er få minutter unna og med sykkel er du i sentrum på mindre enn 10 minutter. I nabolaget ligger blant annet de historiske bygningene Ledaal og Breidablikk, som er begge er del av Stavanger Museum – og åpne for publikum.

Barnehager og skoler

Se nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 300 000,-

Felleskostnader

Kr 4 453,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2014

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

129m2

Bruksareal

137m2

Tomt

7806m2

KR-kode

35.18271

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olav Nilssons gate 49, 4009 Stavanger

Gnr. 56, bnr. 1111, snr. 36 i Stavanger kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.806 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesområdet er inspirert av nabolagets prydhager. Boligområdet Holmegenes er allerede kjent for sine vakre, forseggjorte hager. Vintergrønne og løvfellende planter skaper et frodig inntrykk hele året. I bedene blomstrer snøklokker tidlig om våren og hortensiaer sent på høsten. Mot gatene danner blomstrende busker stramme, grønne kanter som suppleres av lette, blomstrende prydfrukttrær som gatetrær. Vide åpninger i disse frittvoksende hekkene leder til inngangene.

Inngangssonene har belegg av marktegl og grus, er møblert med sittemuligheter og fungerer som gode møtesteder for beboerne. I hagerommene ligger lett tilgjengelige fellesplasser, også disse med et gulv av marktegl og sittebenker. Sandbassenger, hengekøyer og små innfelte trampoliner utgjør leketilbudet i hagene, som skal inspirere både barn og voksne til lek og opphold.

Parkering

Det leveres en parkeringsplass pr. leilighet samt oppstillingsplass for tre sykler. Gjesteparkering og HC-parkering ved anviste plasser i anlegget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 161 kvm

Totalt bruksareal: 137 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entre, stue, kjøkken, gang, baderom, 2 soverom, vaskerom, garderobe og gjeste-toalett.: 90 kvm

Stue, baderom og soverom.: 39 kvm

Sekundærrom:

Teknisk rom og garderobe.: 8 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Rogaland Byggkontroll.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er ihht. rapport fra takstmann oppført i tre og mur. Bebyggelsens fasader er i hovedsak utført i lys tegl og med takflater tekket av kobber. Innvendig materialbruk er av god kvalitet. Vegger er lyse. Gulv i hovedrom som stuer, soverom og kjøkken er levert med lamellplank eik, i bad, entre og på vaskerom er det fliser. Himlinger er i hovedsak slette, hvite gipsflater.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Holmegenes består av til sammen 45 leiligheter fordelt på 14 bygningskropper hvor to og to av husene henger sammen via et felles trapp-/heisvolum. Hvert par kalles et ”tvillinghus”. Arkitekt er Haga & Grov Sivilarkitekter MNAL AS. Totalentreprenør er Kruse Smith AS. De første leilighetene ble overlevert til sine beboere i 2015, og nå er det kun de siste leilighetene som er for salg.

Holmegenes prosjektet ble i 2016 nominert til Statens byggeskikkspris. I 2018 vant prosjektet Årets byggeskikkspris for 2018. Juryens begrunnelse var følgende: "Et helstøpt prosjekt som viser endring gjennom fortetting på en forbilledlig måte"

Vi kan i den anledning presentere Holmegenes prosjektets toppleilighet på 137 kvm. Med både stue og loftstue, tre soverom, to bad, gjestetoalett, eget vaskerom og stor balkong i tillegg til takterrasse får du her alle de kvaliteter du kan ønske deg, selv om du flytter fra en større bolig. Interiøret i leiligheten preges av det vakre slottsgulvet i eik og de lyse overflatene på vegger og himlinger. Tregulvet i stue og balkong skaper en elegant og naturlig glidende overgang mellom ute og inne. Leiligheten innehar gasspeis, eiketrapper med glassrekkverk, mange store vindusflater og håndlagde ytterdører i massivt tre fra Bovalls Dörrbyggeri. Utvendig preges materialvalgene av kobber og tegl, noe som svarer til byggherres motto om at byggene skal eldes med verdighet.

Kvalitetene i leiligheten må oppleves, tas og føles på. En håndlaget inngangsdør i heltre fra svenske Bovalls Dörrbyggeri setter umiddelbart standarden. Vel inne i entréen sanser man raskt at resten av leiligheten lever opp til førsteinntrykket.

Trappen i denne toppleiligheten fremstår som et eget, tiltalende møbel med trinn og håndløper i eik og rekkverk i glass. Et annet kjennetegn ved disse nydelige toppleilighetene er de karakteriske, avrundede møneløsningene, som i hovedsak er et smart arkitektonisk grep for å dempe bebyggelsens høyde, men også gir flotte romvirkninger i leilighetens interiør.

Stue, kjøkken, gang og soverom har vakker enstavsparkett i eik fra Bo Andrén på gulv i stue, kjøkken, gang og soverom. Stue og kjøkken har også ekstra takhøyde, 2,6 m. Stuevinduene har en særegen, dyp innramming i heltre eik. I stuene finner du også en gasspeis som fanger blikket fra mange vinkler. Naturgassen leveres fra Lyse.

Både kjøkken, bad og soverom har innredning fra danske HTH. Kjøkkeninnredningen er designserien Straight Hvit / KW som gir deg moderne eleganse med sine horisontale linjer, perfekt malte overflater og nydelige integrerte håndtak. Kjøkken og bad har dessuten benkeplate i Corian, et komposittmateriale som kjennes behagelig mot huden og har både glød og luminescens. Corian er svært holdbart, og er lett å gjøre ren siden det homogene, porefrie materialet avviser fukt, smuss og bakterier. Kjøkkenvasken er underlimt, altså integrert i benkeplaten. På kjøkkenet får du også stekeovn, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap fra den tyske kvalitetsleverandøren Miele.

Badene har keramiske fliser på gulv og vegger med hvite lyse kvalitetsfliser i 10×30 cm murt i forband. Speil er innfuget i flisene.

Og som selve kronen på verket, synes mange: Arkitektonisk lyssetting fra Expo Nova sørger for gjennomtenkt og riktig belysning inne, noe som er utrolig viktig for at en leilighet skal være god å bo i, antakelig viktigere enn de fleste av oss tror.

Oppvarming

Oppvarming til leiligheten kommer som vannbåren gulvvarme på bad, gjestetoalett, éntre og vaskerom. I stue leveres vannbåren varme ved hjelp av en viftekonvektor nedfelt i gulv. I soverom og «walk-in»/bod er det avsatt punkt for elektrisk varmeovn (ovnen er ikke en del av leveransen). Varmtvann leveres fra felles varmepumpe som veksler på bergvarme. I kjølige perioder kan det bli behov for

tilleggsvarme, dette løses via gasskjele plassert i p-kjeller.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.12.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Holmegenes sameie.

Sameiet består av 45 leiligheter.

Forretningsfører er BATE

- Parkeringsplasser i parkeringskjeller under blokkene

- Kollektiv avtale med Altibox på TV/internett-pakke + alarm/Smartly - tillegg til felleskostander drift

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 2390 og 1513 med reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.905,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt, gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 4.453,- pr. mnd. og inkluderer TV/Internett, renhold av fellesareal, vedlikehold, driftskostnader, vakthold, alarm og utrykning.

I tillegg utgjør strøm kr. 700,- pr mnd fordelt på tre strømmålere.

Fellesutgiftene justeres normalt en gang årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Omkostninger

Dokumentavgift til staten, 2,5 % av

andel tomteverdi

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers

eventuelle panterettsdokumenter kr

697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr

5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og

evt. øvrige kostnader ved kjøp til

prisantydning: kr 12.337.402,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Torbjørn Lie
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Dan Gunnar Søyland
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?