Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Stuen med hems på 10 kvm

Stuen

Stuen med takhøyde opptil 485 cm

Stuen

Hems på 10 kvm som pga takhøyden ikke er medtatt i arealer

Kjøkken

Kjøkken med nye fronter, benkeplate og hvitevarer fra 2015

Delvis overbygget veranda på 7,5 kvm

Utsikt fra veranda

Soverom

Soverom

Kontor

Entre

Bad

Fasade

Planskisse

Hauketo/Asphøitoppen - Pen toppleilighet med god takhøyde (485 cm) og hems. Veranda. Utsikt. Garasje. Fyring og vv. inkl.

Olaves Hvervens vei 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Hauketo/Asphøitoppen - Pen toppleilighet med god takhøyde (485 cm) og hems. Veranda. Utsikt. Garasje. Fyring og vv. inkl. : Hauketo/Asphøitoppen - Pen toppleilighet med god takhøyde (485 cm) og hems. Veranda. Utsikt. Garasje. Fyring og vv. inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 527,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 88 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Hauketo/Asphøitoppen. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Leiligheten ligger usjenert og sydvestvendt. Hyggelige opparbeidede fellesarealer med god boltringsplass for de minste. Kort vei til flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (også kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen like ved. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta. Gangsti/sykkelvei til populære Hvervenbukta fra Hauketo.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, spisesteder, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, treningsenteret Mudo og Prinsdal frukt og grønt. Nærmeste butikk er Rema 1000 Hauketo.

En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Kort vei til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser, ekspressbuss, samt flybuss til Gardermoen. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Nedre Prinsdals vei.

Barnehager og skoler

Diverse offentlige og private barnehager i området bla. Asperud barnehage og Sloreåsen barnehage for å nevne noen. Iht. Utdanningsetaten sokner eiendommen til Prinsdal barneskole og Hauketo ungdomsskole. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Nedre Prinsdals vei inn Sveavegen. Første vei til høyre er Olaves Hvervens vei. Følg veien til toppen. Bygget med nr 10-18 ligger innerst i rolig blindvei. Det vil bli skiltet på Krogsveens fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Felleskostnader

Kr 4 527,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1999

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

88m2

Tomt

3391m2

KR-kode

4418102

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olaves Hvervens vei 14, 1266 Oslo

Gnr. 189, bnr. 419, snr. 27, i Oslo kommune samt 1/34 del av snr. 1 som er garasjeplass.

Tomten

Felles eiet tomt på 3.391,8 kvm. Tomten fremstår som representativ, ryddig og pent opparbeidet med bl.a. gressplen og beplantning. Felles leke - og uteplasser. Felles asfalterte adkomstveier - hvor biler har adgang kun for av/på lasting i indre boligområde. Utg. til solrik og skjermet balkong med hyggelig utsyn over fellesområdet, samt Bunnefjorden.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei, via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 95 kvm

Totalt bruksareal: 88 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Primærrom:

3. etasje 85 kvm - inneholder:

Entré, bad, 3 soverom, stue, kjøkken. Stuen har utgang til delvis overbygget veranda på 7½ m². Romhøyde opptil 485 cm i stuen.

Sekundærrom:

3. etg. 3 kvm.: Bod

Det er innredet hems på 10 kvm i gulvareal som brukes som kontor. Dette rommet er ikke medtatt i totale kvadratmeter grunnet lav takhøyde. Det minste soverommet er vurdert og medtatt som soverom til tross for at det ikke oppfyller forskriftenes anbefalte volumkrav, gjeldene rom ble målt til ca 12 m³ og anbefalte forskriftskrav er 15 m³.

Garasjeplass for en bil i lukket garasjeanlegg. 1 kjellerbod på 4,5 kvm merket "D-31", samt felles bod.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Taksator. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Standard

Lys og meget pen toppleilighet, med romslig utbygget hems med grunnflate på 10 kvm som ikke er medberegnet i arealet. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning, og fremstår som moderne og tidløs, i lyse og tiltalende farger. Kombinasjonen av at leiligheten ligger i toppetasjen, samt gjennomgående bruk av store vindusflater er dette en meget lys leilighet. Leiligheten er iflg. selger oppgradert med nye fronter, ny benkeplate og nytt blandebatteri på kjøkkenet i 2015 samt ny kjøkkeninnredning i grovkjøkken. Alle hvitevarer er fra 2015. I 2016 ble det lagt ny laminat i hall. I 2017 ble det lagt ny klikk-vinyl i stue/kjøkken og hems. På terrassen er det lagt gulv/plast-plater (Bergo) på eksisterende gulv i 2017. Forrige eier har lagt nye gulvfliser, flis på flis, og montert ny innredning på bad.

Dette er en pen leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. Man får et godt inntrykk så snart man kommer inn i den lyse entréen som har god skapplass. Soverommene har takvinduer og god skapplass. Pent og romslig flislagt baderom med badekar og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Fra entréen kommer man videre inn i en solfylt og romslig stue/spisestue. Dette rommet har særdeles god takhøyde, opptil 485 cm, med bjelker i tak som gir leiligheten særpreg. I spisestuedelen er det god plass til spisebord der man kan dekke til større selskap. Utgang fra spisestue til skjermet og solrik balkong med hyggelig utsyn over fellesområdet og utsikt mot Bunnefjorden. Deler av balkongen er overbygget, slik at man kan kose seg ute selv på regnfulle dager. Lyst og pent åpen kjøkkenløsning med integrert koketopp og stekeovn, samt opplegg til oppvaskmaskin. Direkte adkomst fra kjøkkenet til praktisk grovkjøkken/matbod. Fra stuen er det trapp opp til 10 kvm. hems. Dette er et særdeles hyggelig rom som gir det lille ekstra. Lagring i knevegger. Dette er en meget attraktiv leilighet, i et særdeles barnevennlig område.

Se tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema for nærmere beskrivelse av boligens standard.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilkoblet sentralfyrt anlegg. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.03.15. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at det minste soverommet som er innredet som soverom/kontor ikke er godkjent som varig oppholdsrom/ soverom da rommet er byggemeldt som bod.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 77812, tinglyst: 22.12.2000: Best. om adkomstrett. Utdrag fra servitutten. Denne eiendommen m .fl. har like rettigheter og plikter til fellesarealet med bnr. 35 og bnr. 420. Denne eiendommen har bruksrett til kjørbar adkomst i felles avkjørsel fra Olaves Hvervens vei over bnr. 35 frem til gangvei. Naboeiendommer skal har eksklusive bruksrett til parkeringsplasser på bnr. 1, bruksrett til gangadkomst over eiendommen, samt gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av boligene. Dette sameiet m. fl. har felles stikkledninger for vann og avløp.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Asphøitoppen, med sameiebrøk 97/2936.

Sameiet består av 31 seksjoner.

Forretningsfører er Obos.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal meldes til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Rens av ventilasjonskanaler

- Vedlikehold/reparasjon takvinduer

- Byttet utvendig vannkran i nr 12

- Byttet til LED-belysning i oppgangene

- Maling av oppgangene og inngangsdørene

- Justering av inngangsdører til boenheter

- Kloakklekkasje i garasje. Årsak fjernet. Forsikringssak er avsluttet

- Byttet toppbord og vindskier på utbygg til garasje

- Boning av gulvene i oppgangene

- Innkjøp av nye oppslagstavler

Planlagte påkostninger:

- Takinspeksjon og utskifting av vindskier og toppbord + evt. reparasjon hvis det viser seg at det er skader på taket. Midler til reparasjoner må settes av på budsjett til neste år, hvis det ikke er kritiske skader.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-3562 datert 23.10.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2505, S-2878, S-3165, S-3555, S-4122 datert hhv. 17.11.1980, 01.10.1986, 28.04.1990, 25.09.1996 og 15.12.2004. Mot syd-øst grenser tomt til offentlig bygning reguleringsbestemmelser S-2456. Mot nordvest grenser eiendommen mot Område regulert for bolig, industri og jernbanetunnel.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.527,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmt vann, garasjeplass, kabel TV (basispakke fra GET inkl.), trappevask, snømåking, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygningsforsikring forsikring.

Felleskostnadene ble sist justert 01.01.18 med 10%.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2250 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv, og basispakke er inkl. i mnd. fellesutg. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.003.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Asperud
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Prinsdal legesenter 1 km
Ljabru hovedgård 1 km
Ljabru endestasjon 1.5 km
Holmlia kirke 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.3 km
Sentralstasjon Oslo S 10.3 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 0.6 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.9 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.6 km
Bussholdeplass Asperudåsen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallagerbanen 1.8 km
Idrettsanlegg Prinsdalshallen 1.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 0.8 km
Treningssenter Mudo Prinsdal 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 1.2 km
Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.5 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 1.7 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 3.4 km
Bjørnholt videregående skole 4.2 km
Holtet videregående skole 6.2 km

Barnehager

Asperud barnehage (0-6 år) 0.6 km
Lerdal barnehage (2-6 år) 0.9 km
Lia barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1.8 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 3.1 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 1.2 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 2.7 km
Apotek Prinsdal Apotek 1.2 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 1.8 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Rema 1000 Hauketo 0.8 km
Dagligvare Joker Holmlia 1 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.8 km
Bensin Smart Prinsdal 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,7 år
Husholdninger med barn 34,3 %
Husholdninger uten barn 65,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 1477
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Asperud 1249 548

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?