Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 850 000,- for kr 3 850 000,-

Velkommen til Ole Fladagers gate 10 B, presentert av Nathalie Kristiansen v/ Eienomsmegler Krogsveen!

Leiligheten har en arealeffektiv stue med god plass til ulike møbleringsløsninger.

Gjennomgående store vindusflater åpner opp stuen og gir godt med naturlig lys.

Lys og romslig stue med generøs takhøyde og 3-stavs eik parkett.

God plass til spiseplass i stue. Her er det bare å invitere venner og familie tilbords!

Stue.

Detaljbilde.

Detaljbilde.

Inngang fra entre til stue.

Koselig åpen murpeis i stue som kommer godt med på kalde vinterdager.

Moderne kjøkken som byr på smarte oppbevaringsløsninger og god benkeplass. Hvite fronter og håndtak i stål samt benkeplate i heltre eik.

Detaljbilde, kjøkken.

Gode muligheter for spiseplass også på kjøkkenet. Flotte lysforhold fra store vindusflater.

Spiseplass på kjøkkenet.

Detaljbilde.

Velkommen inn til en praktisk entre med integrert garderobe- og skoskap. Vegghengt calling-anlegg.

Entre.

Inngang til soverom.

Soverom.

Lyst og romslig soverom med fin intern beliggenhet mot rolig gårdsrom.

God plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet vender ut mot rolig og frodig bakgård.

Store vindusflater på soverommet gir rikelig med naturlig lys.

Detaljbilde, soverom.

Til tross for leilighetens sentrale plassering kan du likevel høre fuglekvitter og sove godt i ro med åpne vinduer.

Detaljbilde.

Lyst bad med god oppbevaringsplass i servantskap. Flislagte vegger.

Badet er utstyrt med gulvmontert toalett, dusjhjørne og servantskap.

Fasadebilde.

Fasadebilde.

Trappeoppgang.

Olef100

OLEF10

OLEF10 ute

Planskisse.

Alternativ plantegning - Kjøper må selv undersøke muligheten for å dra rør med en fagmann

Kart

Majorstuen v. Vestkanttorget - Lys og arealeffektiv 2-r hjørneleil. m. mod.behov. Vender mot bakhage. Peis.

Ole Fladagers gate 10 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

Majorstuen v. Vestkanttorget - Lys og arealeffektiv 2-r hjørneleil. m. mod.behov. Vender mot bakhage. Peis. : Majorstuen v. Vestkanttorget - Lys og arealeffektiv 2-r hjørneleil. m. mod.behov. Vender mot bakhage. Peis.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 849,-
Fellesgjeld:
Kr 96 606,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ole Fladagers gate 10 ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo hvor leiligheten likevel ligger tilbaketrukket i stille blindvei med en grønn oase omkring bygget.

Her bor du med nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, god offentlig kommunikasjon og flotte tur- og rekreasjonsområder. Blant annet ligger Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter 5 minutters gange unna. Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Her finner du alt fra store, rimelige kleskjeder til fasjonable motehus du ikke finner andre steder i byen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Coop, Meny og Jacobs. Majorstuen og Colosseum senter er et trivelig kjøpesenter og ligger vis-á-vis Colosseum Kino. Videre utvikles det et nytt spennende prosjekt, Valkyrien senter, som vil være med å gi Bogstadveien et løft som shoppingdestinasjon.

Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass. Videre er det kort vei til Marienlystparken, Stensparken og Frognerparken. Sistnevnte ligger ca. 5 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er enten Frogner stadion med trikk 12 og buss 20 eller Bogstadveien med trikkelinje 11 og 19. Majorstuen, med Majorstukrysset, er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet, samt flybuss.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Boligen ligger i en hyggelig liten blindvei/stikkvei fra Majorstuveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 96 606,-

Totalpris

Kr 3 946 606,-

Felleskostnader

Kr 2 849,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1931

Soverom

1

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

1158m2

KR-kode

401856

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ole Fladagers gate 10 B, 0353 Oslo.

Gnr. 215, bnr. 222 i Oslo kommune, OLE FLADAGERS GATE 10 AS. Aksjenummer er ikke utdelt p.t. Dette utstedes til ny kjøper før overtagelse.

Tomten

Eiet tomt på 1.158 kvm som tilhører aksjelaget. Tomten er opparbeidet med blant annet gruslagte internveier, sittegrupper, sykkelstativ, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Beboerparkering: Området er underlagt bestemmelse om beboerparkering sone A. Dette koster kr. 3000,- per år. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-bil ladestasjon er i Neuberggata 10A, 0367 Oslo. Nærmeste by-sykkelstativ er ved "Majorstuveien" i Maries gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom: 1. etasje 52 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og 1 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i 1.etg på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Ole Fladagers gate 10 B, presentert av Nathalie Kristiansen v/ Eiendomsmegler Krogsveen!

Dette er en lys og arealeffektiv 2-roms hjørneleilighet med god planløsning og en herlig atmosfære. Boligen har moderniseringsbehov slik at du kan skape din personlige drømmebolig. Særdeles god rominndeling og meget god arealutnyttelse gjør at den føles større enn sine kvm tilsier. Boligen er sydvestvendt med gode solforhold.

Her bor du rolig i frodige omgivelser, men har likevel en svært sentralt beliggenhet!

Stue:

Lys og åpen stue med god plass til ulike møbleringsløsninger. God plass til sofa, tv-benk of stort spisebord. Nydelig åpen murpeis som varmer godt gjennom vinterhalvåret. Store vindusflater mot frodig bakhage skaper en lys og luftig atmosfære. Stuen har en generøs takhøyde på ca. 2,69m og nyere 3-stavs eik parkett.

Kjøkken:

Separat kjøkken med lys kjøkkeninnredning som byr på smarte oppbevaringsløsninger og godt med benkeplass. Kjøkkenet har hvite fronter og håndtak i stål samt benkeplate av heltre eik. Ellers er kjøkkenet utstyrt med ventilator over kokeplate og stålkum og ett-greps blandebatteri og har opplegg til vaskemaskin samt nisje til komfyr.

Soverom:

Til tross for leilighetens sentrale plassering kan du likevel høre fuglekvitter og sove godt i ro med åpne vinduer. Soverommet vender mot grønn og rolig bakhage. Lunt og hyggelig rom med plass til dobbeltseng og garderobe.

Bad:

Lyst bad med flislagte vegger. Badet er utstyrt med gulvmontert toalett , dusjhjørne og servantskap. Sluk plassert i dusjsone.

Entre:

Praktisk entre med integrert garderobe- og skoskap. Vegghengt calling-anlegg. Sikringsskap plassert i entré/gang.

Oppvarming

Murt åpen peis i stuen. Leiligheten oppvarmes via sentralfyring (bergvarme) med radiatorer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1935.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1935 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Iht. Originale byggetegninger er det gjort noen innvendige endringer hvor kjøkkenet er flyttet og en vegg er slått ned som har gjort entreen større. Originale byggetegninger følger vedlagt.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, vann og klaokkledninger, bestemmelse om bebyggelse osv.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ole Fladagers gate 10 AS aksjelag. Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 19 leiligheter + denne vaktmesterleiligheten.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes og godkjennes av styret.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Oppgradering av varmeanlegget

- Utbedring av Takterrasser.

- Oppgradering balkonger.

- Oppgradering av hobbyrom (til verktøy, smørebod, ect).

Planlagte påkostninger:

Styret ønsker å sette opp en vedlikeholdsplan for å ivareta aksjelagets eiendom både på kort og lang sikt. Det vites at det vil være behov for enkelte fremtidige utbedringer. Det er dermot ingen vedtatte utbedringsplaner p.t.

Styret opplyser at overskudd fra dette salget vil gå til fremtidig vedlikehold og overskudd fra felleskostnader da går til "vedlikeholdsfond".

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale men minimum 2 mnd etter aksept av bud. Overtagelse kan tidligst skje etter at kjøper er godkjent av generalforsamling og aksjenr har blitt satt.

Diverse

Leiligheten er en vaktmesterleilighet som selges av styret i Ole Fladagers gate 10 AS på vegne av aksjelaget. Boligen selges for å frigjøre kapital til utførte og fremtidige utbedringer. Det vil bli foretatt en rettet emisjon mot kjøperen ved utstedelse av 5 aksjer à kr. 500,- med leierett til leiligheten. Aksjekapitalen vil bli oppskrevet med kr. 2.500,- fra 148.500,- til kr. 151.000,- Etter aksept av bud må kjøper godkjennes av generalforsamlingen. Kjøper må signere på tegningsblanketter i forkant av overtagelsen ifm. emisjonen. Etter at overtagelsen har funnet sted vil aksjelaget sende inn emisjonen til Brønnøysund for registrering. Dette vil ta ca et pr uker. Kjøper vil bli notert som eier av aksjene og kjøpers bank vil få notert pant når aksjene er opprettet. Kjøpesum samt omkostninger vil stå på meglers klientkonto frem til notering av kjøper og pant har funnet sted.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Styret har vedtatt at husleien settes til 2.849,- Felleskostnader inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv, internett, trappevask, vaktmester. Husleie justeres etter vedtak på generalforsamling i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen har vært leid ut slik at selger ikke innehar informasjon om årlig strømforbruk.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av Digital-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

Eierskifte inkl. transport av aksjer: 8.035,- inkl. mva.

Pantnoteringsgebyr: 2.229,- inkl. mva

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.956.865,- Av dette beløpet utgjør ca. kr. 96.601,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. Ved salg av denne boligen skal som sagt pengene brukes til å nedbetale aksjelagets fellesgjeld. Ved salg til prisantydning vil denne boligen ha 0,- i fellesgjeld etter nedbetaling.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 1
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.3 km
Valkyrie plass 0.4 km
Arne Bergs plass 0.6 km
Frognerparken Hovedporten 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.7 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.3 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.6 km
Treningssenter Artesia Trening 0.3 km
Treningssenter Artesia 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.4 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Hartvig Nissens skole 1 km
Kristelig gymnasium 1 km

Barnehager

Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Fridheim barnhage (2-5 år) 0.3 km
Hamna barnehage (1-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.9 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.6 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.9 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.4 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.4 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.1 km
Dagligvare Kiwi Sorgenfrigaten 0.3 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Bogstadveien 0.4 km
Bensin st1 Pilestredet 1 km
Bensin Shell Marienlyst 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 45,3 år
Husholdninger med barn 11,6 %
Husholdninger uten barn 88,4 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 364
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 1 1215 748

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?