Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Tre store vinduer på rad gir nydelig lysinnfall i leiligheten

Velkommen til Orknøygata 2 A, en lys og lekker leilighet, pusset opp i 2015 i forbindelse med rehabilitering av hele bygården

Leiligheten ligger fint til i 4. etasje og har fantastisk flotte lysforhold

Leiligheten oppleves som meget lys og luftig og holder en gjennomgående meget god standard

Åpen og flott leilighet med praktisk skapseng i Italiensk design

Leiligheten har en god romsløsning med fleksible innredningsmuligheter.

Nåværende eier har en superfin skapseng i Italiensk design som medfølger i handelen. Her sparer du masse plass i hverdagen

Stilrent og moderne kjøkken fra Kvik med integrert ovn, induksjonskoketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap

Lekkert kjøkken fra Kvik med moderne design

Hyggelig spiseplass

I denne delen av leiligheten kan en for eksempel etablere en alkove eller benytte som en lys og trivelig arbeidsplass. God oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe

Til venstre i bildet er det ytterligere oppbevaring i praktisk kott

Innbydende entré med klesoppheng og plass til skohylle

Velkommen inn!

Særdeles lekkert baderom med delikat flislvalg og stilrent materialvalg

Nydelig baderom med innfellbare dusjdører og behagelig rullesten i dusjsonen. Opplegg for vaskemaskin

Lekkert materialvalg!

Planskisse

Borettslaget har en meget pent opparbeidet bakgård med platting, beplantning og hyggelige stiiegrupper

Denne bakgården innbyr til hyggelige lag på sommerstid

Skjermet og hyggelig gårdsrom

Skjermet og koselig bakgård

Orknøygata 2 A ligger flott til en svært hyggelig del av Vålerenga

Vålerenga

Vålerenga

Smia på Vålerenga er en hyggelig restaurant med god atmosføre og deilig mat

Sjarmerende Vålerenga med hyggelig trehusbebyggelse

Idylliske Vålerenga

Nærområdet har nydellige grøntområder

Flotte grøntområder i nærmiljøet

Nydelige turområder

Svartdalsparken

Svardalen er for mange et ukjent skogsområde i Oslo

Svartdalsparken er utgangspunktet for mange fine spaserturer

Svartdalsparken

Hyggelige turstier på Klosterenga

Klosterenga

Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet

Vålerenga - Supersmart og lekker 1-roms leilighet med høy standard. Sentralt men tilbaketrukket i hyggelige omgivelser.

Orknøygata 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Vålerenga - Supersmart og lekker 1-roms leilighet med høy standard. Sentralt men tilbaketrukket i hyggelige omgivelser.: Vålerenga - Supersmart og lekker 1-roms leilighet med høy standard. Sentralt men tilbaketrukket i hyggelige omgivelser.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 020,-
AREAL (P-ROM / BRA)
28 / 28 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Orknøygata 2 A har en meget sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde mellom Kampen, Etterstad og Gamlebyen - midt i hjertet av Vålerenga! Attraktivt beliggende på Vålerenga i stille og hyggelige omgivelser like ovenfor Vålerenga kirke, rett ved Vålerenga skole. Området er kjent for sine sjarmerende smågater og sitt mangfold av fargerike trehus.

Nærområdet kan tilby en rekke spennende og unike tilbud som bl.a. Kampen Bistro - byens mest kjente bydelskafé, Smia - Vålerengas restaurantperle, samt den lokale pizzafavoritten Pietra Pizza. Ikke langt unna finner du Tøyen torg, som er i rivende utvikling. Det gamle postkontoret har nylig blitt til utestedet Postkontoret, som raskt har blitt en populær møteplass for folk i nærområdet. I august, hvert år, arrangeres Øyafestivalen i Tøyenparken. Også like i nærheten av leiligheten finner du Grønland, med blant annet Kaffebrenneriet, Stockfleths, Olympen("Lompa") og Oslo Mekaniske Verksted.

I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Vålerengaparken, Kampenparken og Middelalderparken. En kort spasertur unna har du også Botanisk hage og Tøyenparken (Miniøya)& (Øyafestivalen). Alnaelven har idyllisk tursti langs elvebredden i retning sentrum eller Lillomarka hvor man har utallige turmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har man Kampen barnebondegård som er populær for de minste i nærområdet. Du har også fantastiske Østmarka som kan tilby nydelige turområder, lysløyper og badevann.

Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Actic på Tøyenbadet og SATS på Kampen, samt et idrettsanlegg på Jordal som har en stor bane med kunstgressdekke, skateboardanlegg, en idrettshall, to ishaller og en idrettslekeplass. Det er også en fotballbane samt løpebane i Tøyenparken.

Gamle Oslo er en bydel som er i sterk utvikling, med Operaen og den stadige voksende Fjordbyen i Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder, badeplass og parkanlegg, som skal pryde bydelen når alt står ferdig. Er dere ute etter en bolig med flotte grøntområder i en barnevennlig og rolig bakgård, men samtidig ikke langt til sentrum er denne perfekt for deg!

Området har svært god offentlig kommunikasjon, med kort vei til 37 bussen, som går hele døgnet, fra Nydalen, via sentrum til Helsfyr, og til 20 bussen som tar deg til Torshov, Sagene og Majorstua. 32 bussen tar deg til Bjørvika og rådhuset. Ellers er det kort gangavstand til Tøyen og Ensjø t-banestasjon.

Velkommen til en sjarmerende del av Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Felleskostnader

Kr 1 020,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1890

Primærrom

28m2

Bruksareal

28m2

Tomt

533m2

KR-kode

421851

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Orknøygata 2 A, 0658 Oslo

Gnr. 232, bnr. 242. i Oslo kommune.

Andelsnr. 23,

Orknøygata 2 Borettslag, org.nr. 914 729 203

Tomten

Eiet tomt på 533 kvm som tilhører borettslaget. Meget pent opparbeidet bakgård med stor terrasseplatting med sittegrupper, blomster bed, plenarealer og beplantning. Et meget hyggelig og skjermet gårdsrom.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 31 kvm

Totalt bruksareal: 28 kvm

Totalt primærrom: 28 kvm

Primærrom, 4. etg.:

Entré, stue, kjøkken og bad/wc: 28 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4 kvm (lav takhøyde).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.2018 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppflrt slik: Bygård med tekket saltak. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse.

Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.

Bygningen ble i forbindelse med rehabilitertingen oppgradert med innsettelse av nye avløpsrør (soil) og vanntilførsler. Alle bad i bygget er bygget nye i 2015. Det er også oppgradert elektrisk anlegg i alle leiligheter. Fabrikkmalte vinduer fra 2015.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Badet ble pusset opp i 2015, iht. eiers opplysninger. Membran kan ses i sluk og er lagt under klemring, synlig glidesjikt på topp. Fall på gulv er fravikende teknisk forskrift men det

er tiltenkt fall i dusjsonen. Det ble ikke indikert noen unormale høye fuktverdier ved fuktsøk på befaringsdagen. Det er gitt TG1 på badet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nydelig 1-roms leilighet høyt og fritt beliggende i klassisk bygård på sjarmerende Vålerenga. Vålerenga har et av de best bevarte trehusområdene i Oslo, med sjel og historisk sus over seg og er et hyggelig og populært boområde. Området består også av store, frodige grøntområder og det er kort vei til både flotte turmuligheter og til sentrum med offentlig kommunikasjon. Her bor du litt på "landet" midt i Oslo.

Leiligheten ligger flott til i 4. etasje i en bygård som ble betydelig pusset opp i 2015. Leiligheten har således en meget god standard og her kan du flytte rett inn!

Boligen har 3 store vinduer på rekke og rad og har fint og usjenert utsyn mot flotte Vålerenga skole og områdene rundt.

Lave fellesutgifter, ingen forkjøpsrett og lave kjøpsomkostninger!

Leiligheten inneholder:

Entré:

Innbydende entré med klesoppheng og plass til skohylle. Dørcalling.

Kjøkken: Moderne og stilrent kjøkken fra Kvik med hvite, slette fronter kombinert med detaljer og hylleløsninger. Integrerte hvitevarer som ovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap i benk.

Belysning under overskap. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen. En hyggelig spisegruppe med bod med innfellbar klaff er også etablert i overgang mellom kjøkken og stue.

Stue: Stuen er meget lys og luftig og her er det plass til både sofagruppe og bord. Nåværende eier har også investert i en lekker skapseng i Italiensk design som er meget praktisk.

I del av stuen er det en "nisje" hvor det er en praktisk skyvedørsgarderobe (ny i 2017) som rommer mye. Her er det også plass til et skrivebord eller en gjesteseng ved behov.

Baderom: Rålekkert baderom med svært delikat materialvalg. Lekre fliser på gulv og vegg kombinert med rullesten i dusjsonen gir et eksklusivt og smakfullt inntrykk. Skapinnredning med heldekkende servant nedfelt i pen skapinnredning og speil med belysning. I dusjsonen er det innfellbare dører i herdet glass for optimal plassutnyttelse. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Detaljer som dusjarmatur med rainshower og hånddusj er selvsagt på plass. Badet ble pusset opp i 2015.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1890.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1899, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Gården ble vesentlig pusset opp i 2015 og det foreligger ferdigattest på etablering av baderom i alle etasjer, datert 09.12.2015.

Det foreligger også ferdigesttet for ombygging og bruksendering av loftet til bolig, datert 12.06.2015.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet erklæring/avtale vann- og kloakk, bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om garasje/parkering, om elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter som ikke kan slettes uten samtykke fra Oslo kommune. Erklæring/avtale om bruk av gårdsrom samt Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Orknøygata 2 Borettslag.

Borettslaget består av 26 leiligheter.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22122340.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal godkjennes av styret.

Planlagte påkostninger:

Ingen kjente. Vanlig vedlikehold må pårgenes.

Borettslaget arbeider med enkelte saker mot utbygger (Bonum). Dette gjelder opprusting av plenarealer, diverse mindre arbeider samt sak hvor maling på nedre del av fasade skaller av. Styret har dialog med Bonum vedr. dette.

Borettslaget vurderer oppføring av balkonger mot bakgård.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformåll i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255, datert 28.07.1977.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende inventar medfølger ikke i handelen:

- Vaskemaskin

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 1.020,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og regnskapsførsel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører. Indeksjusteringer av fellesutgiftene må påregnes i henhold til generell prisstigning.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.344 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd og en grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er 2.801.032,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Vålerenga Rode 5
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Jordal Amfi 0.8 km
Malerhaugen 0.9 km
Dyvekes bru 1.4 km
Politihuset 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 2 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 1.1 km
Trikkeholdeplass Munkegata 1.5 km
Bussholdeplass Vålerenga 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.8 km
Treningssenter SATS Kampen 0.7 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.6 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.9 km
Etterstad videregående skole 0.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km

Barnehager

Fridtjovs gate barnehage (0-3 år) 0.2 km
Internasjonal kulturbarnehage (0-6 år) 0.2 km
Volin barnehage (3-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.6 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.7 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 0.8 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 1.1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 2.2 km
Dagligvare Rema 1000 Etterstad 0.3 km
Dagligvare Kiwi Vålerenga 0.4 km
Kiosk/video Vålerengen Sykehjemskiosk 0.3 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 0.4 km
Bensin Shell Etterstad 0.6 km
Bensin Shell Kværner 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,6 %
Andel kvinner 51,4 %
Gj.snittalder menn 34,2 år
Gj.snittalder kvinner 33,6 år
Husholdninger med barn 30,2 %
Husholdninger uten barn 69,8 %
Gj.snitt byggeår 1936
Gj.snitt tomtestørrelse 797
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Vålerenga Rode 5 823 453

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 42.500,- inkl mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Sylvia Post
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?