Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 350 000,- for kr 5 350 000,-

Velkommen på visning! Lys og lekker 3-roms topp- og endeleilighet (syd og vestvendt) med unike kvaliteter! Solrik balkong på 15 kvm, garasjeplass og heis. Flott utsyn og svært gode sol- og lysforhold.

Fra balkongen og stuen ser du mye himmel og det er meget fin utsikt mot Kolbotn sentrum. Du har ingen som bor over deg og leiligheten er nesten helt skjermet for innsyn.

Flott utsikt!

Kolbotn Hage ble ferdigstilt i 2018 av Solon eiendom. Det er et populært prosjekt med svært attraktiv beliggenhet i forlengelsen av Kolbotn sentrum.

Delikat entrè med lyse fliser på gulv i 60x60-format. Plass til skyvedørsgarderobe. Vannbåren varme i de fleste rom.

Toppleiligheten ligger privat til, stuen ligger høyere i terrenget enn nabobygget i syd, noe som gjør at du får godt med luft rundt leiligheten og minimalt med innsyn.

God takhøyde og flott atmosfære i stuen med lys fra 2 vinduer i gavlveggen mot syd og flere store vinduer mot vest. Skyvedør ut til balkongen. Plass til sofa og spisestue. Fra stuen ser du mye himmel og det er fin utsikt mot Kolbotn sentrum.

 

 

 

Stilrent kjøkken med åpen løsning til stuen som gir fin belysning mellom rommene og god romfølelse. Innredning fra Sigdal med matte fronter og godt med skapplass og stor skuffeseksjon. Lys under overskapene som gir godt med arbeidslys.

 

 

Romslig hovedsoverom har vinduer mot syd og øst. Plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe.

 

 

Soverom nr 2 egner seg godt som barnerom.

Innvendig bod. I tillegg medfølger det sporstbod i kjelleren.

Lekkert bad med delikate fliser. Bred servant, innredning med 2 store skuffer, speil over innredning, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass, regnfallsdusj og håndholdt dusjhode, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

 

 

 

 

 

 

 

God plass til spisebord, sittegruppe og/eller solseng. Det er lov med elektrisk eller gassgrill. Lys og stikkontakter på balkongen.

 

 

 

Leiligheten har god interne beliggenhet i sameiet, da det ikke bor noe over deg, samt at den vender mot syd- og vest. Det er nesten fri utsikt mot sydvest og solen kommer tidlig inn i stuen via vinduene i gavlveggen.

 

 

Det medfølger 1 parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg. Plassen er merket med A301. Elektrisk portåpner. Heis fra garasjeplan og opp til leilighetsplan.

Stor felles takterrasse som vil bli møblert.

Utsikt fra takterrassen.

Sameiet eier Villa Breskekjær, fredet villa på sameiets fellesareal, som nylig er restaurert. Beboerne vil etterhvert kunne leie lokalet for en billig penge for å avholde selskap etc.

 

Pent opparbeidet atrium med lekeapparater og grøntareal.

Planskisse. Salgsoppgaven vil bli klar for nedlastning onsdag kveld.

Kolbotn Hage (sentrum)

Ormerudveien 10C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 700 000,-

Kolbotn Hage (sentrum): Ny og lekker 3-roms syd-og vestvendt toppleilighet med flott utsyn! Solrik balkong på 15 kvm, heis og garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 621,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har svært god intern beliggenhet i sameiet fordi den ligger syd og vestvendt med meget gode solforhold, mye lys og fint utsyn. Leiligheten ser over bygget mot syd og har svært begrenset med innsyn.

Boligprosjektet Kolbotn Hage er et populært boligprosjekt med umiddelbar nærhet til Kolbotn sentrum.

Kolbotn har mye natur og landlige kvaliteter, samtidig som det kun er en liten togtur før du er i Oslo sentrum. Her kan du på en enkel måte kombinere det urbane bylivet, samtidg som du kan trekke deg tilbake og nyte det rolige miljøet og de gode kvalitetene kommunen har å by på.

Sentrum:

I Kolbotn sentrum finner du alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med ca 60 forretninger, spisesteder, legesenter og treningssenter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus. Gamle Tårnhuset restaurant i sentrum er en populær restaurant med gode anmeldelser på tripadvisor.

2 min gange til offentlig kommunikasjon:

Kolbotn sentrum med Kolbotn stasjon er knutepunkt for offentlig kommunikasjon og ligger i enden av veien.

Kolbotn togstasjon: Det tar ca 12 min med direkte tog fra Kolbotn til Oslo S. Lokaltoget tar ca 17 min. Hyppige avganger.

Buss: Buss 83, samt gangavstand til flere bussholdestopp i nærheten av boligen.

Barnehager og skoler:

Svært sentralt med barne- og ungdomsskole vis-a-vis til boligprosjektet.

Boligen ligger sogner til Kolbotn skole og Ingieråsen ungdomsskole.

Barnehage på andre siden av veien.

(Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke med kommunen.)

Fritidsaktiviteter:

Perfekt beliggenhet for aktive voksne og barn, med flotte tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet. Kort vei til Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner, skøytebane på Kolbotnvannet på vinteren, Gjersjøen med bade- og fiskevann, Hvervenbukta, Ingierstrand, 18-hulls golfbane m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø og tilbyr alt fra idretter som håndball og fotball, til alpint, tennis, volleyball, svømming, bryting, amerikansk fotball og orientering. Flott skateanlegg («Pyramiden») i Kolbotn sentrum.

Adkomst

Ta første utkjøring i rundkjøringen ved bensinstasjonen. Ta deretter inn Ormerudveien som er første vei til høyre fra Kolbotnveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 700 000,-

Felleskostnader

Kr 2 621,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

68m2

Tomt

8616m2

KR-kode

49.1882

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ormerudveien 10C, 1410 Kolbotn

Gnr. 40, bnr. 269, snr. 13 i Oppegård kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.616 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

- Felles grøntareal som er beplantet og det er lagt ferdiggress. Adkomst til parkeringskjeller og asfalterte internveier.

- Store felles takterrasser som vil bli møblert.

- Sameiet eier sammen Villa Breskekjær (fredet bygg som er restaurert) som beboerne etterhvert kan leie for en billig penge for å avholde selskap etc.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg. Plassen er merket med A301. Elektrisk portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Topp- og hjørneleilighet uten beboere over som lager støy. Det er kun en terrasse som ligger over leiligheten.

Bruttoareal: 76 kvm

Bruksareal: 68 kvm

Primærrom: 65 kvm

Primærrom 3. etasje 65 kvm:

Stue og kjøkken i åpen løsning, bad, 2 stk soverom og entrè.

Sekundærrom:

Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen:

- 1 bod i kjeller

- Garasjeplass i garasjekjeller

- 15 kvm syd- og vestvendt balkong med utgang via skyvedør fra stuen

Fellesareal for sameiet:

- Stor felles takterrasse på toppen av bygget.

- Sameiet eier i fellesskap Villa Breskekjær som beboerne etterhvert kan leie for en billig penge for å avholde selskap etc.

- Pent opparbeidet atrium

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.12.2018 utført av Heiki Nygård.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i perioden 2017/2018 og har utvendige fasader med isolerte stendervegger og utvendig kledd med teglstein.

Skillende vegger og etasjeskille i betong. Bygningen er fundamentert med såle til antatt fast masse. Flatt tak tekket med takpapp el. Vinduer hovedsakelig med 2-lags isolerglass fra byggeåret.

Utformingen av rekkverk i metall og glass. Balkong og terrasse med tremmegulv.

- Ytterkledning på bygningen er fra 2018.

- Taktekking på bygningen er fra 2018.

- Drenssystem rundt bygningen er fra 2018.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er ferdigstilt i 2018 og Solon eiendom sine prosjekter holder høy standard.

Entrè:

Pen entrè med lyse fliser på gulv i 60x60-format. Plass til skyvedørsgarderobe.

Kjøkken:

Stilrent kjøkken med åpen løsning til stuen som gir fin belysning mellom rommene. Innredning fra Sigdal med matte fronter og godt med skapplass og stor skuffeseksjon. Lys under overskapene som gir godt med arbeidslys. Avsatt plass til hvitevarer, men dette er ikke montert.

Stue:

God takhøyde og flott atmosfære i stuen med lys fra 2 vinduer i gavlveggen mot syd og flere store vinduer mot vest. Skyvedør ut til balkongen. Plass til sofa og spisestue. Fra stuen ser du mye himmel og det er fint utsyn mot Kolbotn sentrum. Toppleiligheten ligger privat til, stuen ligger høyere i terrenget enn nabobygget i syd, noe som gjør at du får godt med luft rundt leiligheten og minimalt med innsyn.

Bad:

Lekkert bad med delikate fliser. Bred servant med ettgreps armatur, innredning med 2 store skuffer, speil over innredning, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass, regnfallsdusj og håndholdt dusjhode, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Spotter i tak hvor flere av dem kan dimmes.

Soverom:

Hovedsoverom har vinduer mot syd og øst. Plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe.

Soverom nr 2 egner seg godt som barnerom.

Lagringsplass:

- Innvendig bod på ca 3 kvm

- Romslig bod i kjeller

Balkong:

Stor og solrik balkong på 15 kvm. Flott utsyn mot sydvest. Balkongen er delvis overbygget med glasstak. Det gjør at lys- og solforholdene er vesentlig bedre enn de leilighetene som har tak over hele terrassen. God plass til spisebord, sittegruppe og/eller solseng. Det er lov med elektrisk eller gassgrill. Lys og stikkontakter på balkongen.

Diverse:

- Godt med stikkontakter

- Kabel-tv og bredbånd

- Vannbåren gulvvarme

- Elektriske varmekabler på bad

- Balansert ventilasjon

- Dørcalling

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv i alle oppholdsrom.

Badet har elektriske varmekabler.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.09.2018

Tillatelsen for hele boligblokk A er gitt på følgende vilkår:

1. Tiltakshaver må betale behandlingsgebyret innen forfall. Kommunen sender faktura på kr 2740,–.

2. Dere må fullføre gjenstående arbeid og søke om ferdigattest innen 09.11.2018. Brukstillatelsen gjelder bare fram til denne datoen.

3. Dere må oppfylle vilkårene som gjenstår i tidligere gitte tillatelser, før kommunen kan gi ferdigattest:

a. SGS må ferdigstilles så fort det lar seg gjøre i henhold til dispensasjonssøknaden.

b. Sluttrapport med dokumentasjon for den faktiske disponeringen av avfallet skal sendes inn.

c. Dere må sende inn innmålingsdata ved søknad om ferdigattest.

d. Vilkår satt i tidligere tillatelser gjelder.

Utbygger har ansvaret for å få på plass ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom i tidsperioden 1918-1984. Disse omhandler blant annet vann og kloakkledninger, bebyggelse, adkomstrett mm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kolbotn Hage boligsameie, med sameiebrøk 675/110695

Sameiet består av 121 leiligheter og 11 næringsseksjoner (sportsboder som er organisert som næringsseksjoner).

Forretningsfører er Enqvist Eiendom AS, tlf. 22 80 95 95

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, jmf vedtekter.

Planlagte påkostninger:

Beboerne i sameiet har på ekstraordinært årsmøte vedtatt at det skal kjøpes inn møbler til takterrassene innenfor en ramme på ca kr 160.000,- og at grendehuset Villa Breskekjær skal innredes med ramme på ca kr 130.000,-

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Sameiet er deltaker i realsameiet 40/1036 i Oppegård kommune. Sameiet består av felles vei, og gnr 40 bnr 287, gnr 40 bnr 269 og gnr 40 bnr 259 har alle felles rett til å benytte felles vei. Kostnader som gjelder denne veien skal deles mellom de tre, på følgende måte: bnr 269 dekker 60%, bnr 287 dekker 30% og bnr 259 dekker 10%.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 06.12.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser for fortettingsområde ved Ormerudveien datert 23.11.2015.

Det er planlagt utbygging av Kolbotn skole. Se mer info på kommunen sine hjemmesider: https://www.oppegard.kommune.no/varsellkolbotn-skole-h2018.478967.no.html

Målet med reguleringen er å tilrettelegge for utvidelse av Kolbotn skole samt vern av skolens bygningsmiljø i samsvar med områdereguleringen for Kolbotn sentrum.

Det er planlagt 4 blokker på skolebakken- Kolbotnveien 6, Skolebakken 2 og Ormerudveien 1 a, 1 b og 3 a. Byggene er planlagt å ligge en etasje under Hengende Hager i høyde. Planen er ikke vedtatt og skal ut på 1.gangs høring 08.desember. Opplysninger er gitt på tlf v/Anna Lina Toverud 12.12.2018.

https://www.oppegard.kommune.no/offentlig-mote-utvalg-for-miljoe-og-plan-18-12-2018.6056726-430248.html?moteid=475499.a0b84ff2a6

Kolbotn sentrum er i utvikling og økt bebyggelse i sentrum må påregnes.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.621,- pr. mnd. og inkluderer: Akonto oppvarming og varmtvann, renovasjon, GET kabel-tv og internett, garasjeplass, byggningsforsikring, div. vedlikehold og drift av sameiet, renhold fellesareal, vaktmester og snøbrøyting mm.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:

Oppvarming og varmtvann kr 675,-

Andel renovasjon kr 114,-

Kabel-TV og Internett kr 299,-

Parkering kr 150,-

Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 1 383,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier er usikker på strømforbruk da han ikke har bodd i leiligheten.

Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.848.922,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Rikeåsen
Kirkesogn Kolbotn

Steder i nærheten

Solgården Legesenter 0.7 km
Kolbotn Kirke 0.7 km
Rådhuset 0.8 km
Tårnåsen legesenter 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.4 km
Sentralstasjon Oslo S 13.5 km
Jernbanestasjon Kolbotn 0.4 km
Bussholdeplass Kolbotn skole 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ingieråsen (skole) akt.anlegg 1 km
Idrettsanlegg Tårnåsen skole aktivitetsanlegg 2 km
Treningssenter Elixia Kolbotn 0.3 km
Treningssenter Mudo Oppegård 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kolbotn skole (1-7 kl.) 0.1 km*
Vassbonn skole (1-7 kl.) 1.7 km
Tårnåsen skole (1-7 kl.) 2 km
Sofiemyrtoppen skole Avd. Sofiemyr (1-7 kl.) 2 km
Ingieråsen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Hellerasten ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofiemyrtoppen skole Avdeling Fløysbonn (8-10 kl.) 2.2 km
Roald Amundsen videregående skole 2.9 km
Bjørnholt videregående skole 6.9 km

Barnehager

Kolbotn barnehage - Skolebakken 0.4 km
Rikeåsen andelsbarnehage 0.7 km
Kapellveien barnehage - Kapellveien 7 (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kolbotn Torg 0.7 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 1.3 km
Postkontor Coop Mega Kolbotn 0.8 km
Postkontor Kiwi Tårnåsen 1.3 km
Apotek Apotek 1 Kolbotn 0.2 km
Apotek Boots apotek Kolbotn 0.5 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Coop Prix Kolbotn 0.5 km
Dagligvare Coop Mega Kolbotn 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kolbotn Torg 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.8 km
Bensin Circle K Kolbotn 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,7 %
Andel kvinner 52,3 %
Gj.snittalder menn 37,8 år
Gj.snittalder kvinner 36,5 år
Husholdninger med barn 46,6 %
Husholdninger uten barn 53,4 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 958
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Rikeåsen 488 176

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?