Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 850 000,- for kr 3 850 000,-

Velkommen til Oscars gate 19- et veldrevet sameie med flotte grøntarealer i forkant

Sydvest-vendt balkong med utgang både fra stue og soverom

Lys og flott stue med store vindusflater

Romslig og hyggelig stue

Stuen har god plass til sofagruppe, spisestue og Tv møblement

Stuen sett mot gang og kjøkken

Leiligheten holder gjennomgående meget pen standard

Detaljbilde

Moderne og velutstyrt kjøkken

Det er også plass til spisebord på det hyggelige kjøkkenet

Leiligheten har separat kjøkken

Spiseplass på kjøkkenet

Detaljbilde kjøkken

Stue

Badet er oppusset i 2008 og har både varmekabler og opplegg for vaskemaskin

Pent, flislagt bad av god størrelse

Dusjnisje med dusjvegg i herdet glass

Soverommet er rikelig utstyrt med garderobeskap

Soverom med store vindusflater og balkongdør

Soverom er praktisk plassert med adkomst via kjøkkenet

Soverommet er malt i dempet og nydelig farge

Innbydende entré/gang med stor speildørsgarderobe

Entré

Balkongen

Stor og åpen plass like utenfor bygningen

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av byens tilbud

Balkongen er sydvest-vendt og solrik

Trappegang- det er heis i bygget

Planskisse

Majorstuen/Homansbyen - Super sentral og strøken 2-roms selveier med balkong. Heis. Fyring og v.vann inkl.

Oscars gate 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

Majorstuen/Homansbyen - Super sentral og strøken 2-roms selveier med balkong. Heis. Fyring og v.vann inkl. : Majorstuen/Homansbyen - Super sentral og strøken 2-roms selveier med balkong. Heis. Fyring og v.vann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 740,-
Fellesgjeld:
Kr 104 774,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 48 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Oscars gate19 ligger sentralt til med alle typer servicetilbud i umiddelbar nærhet samt hyggelige nisjebutikker, restauranter og grønne parker. Boligen ligger med umiddelbar nærhet til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Bydelen har et svært rikt kulturtilbud for både voksne og barn. Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av byens tilbud!

MAT OG DRIKKE:

Her bor man med gangavstand til alt! Nærområdet kan by på av en rekke hyggelige serveringssteder som bl.a. Olivia, Lille asia, The Broker, Homan Gastropub, Publiko, Jacob Aall brasserie, Cru vin & kjøkken, Delicatessen og en lang lang rekke av spisesteder. Området har et meget bredt utvalg av serveringsteder som kan tilfredsstille enhver gane. Blant disse finner man Oslo Mikrobryggeri, Lorrys, Bølgen & Moi på Briskeby og Gamle major.

SHOPPING:

Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til en av Norges mest populære handlegate Bogstadveien med sine unike shoppingmuligheter og pulserende byliv. I Bogstadveien er det et bredt utvalg av forretninger for enhver smak. Her finner du mange shoppingmuligheter som Acne, Ganni, Zara, Weekday, H&M, Tatler, Cos, Kemt, Epilogue og Kamikaze. Det er ca. 10 minutters gange til det populære Vestkanttorget som på lørdager har markedsdag. På Vestkanttorget har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989 og torget er Norges eldste marked. Det tar også ca. 10 minutter å gå til Karl Johans gate.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON:

Meget god offentlig kommunikasjon med trikk i Bogstadveien med trikke stopp i umiddelbar nærhet, hvor du kan ta trikk nr. 19, og nr 11 fra Bogstadveien, samt kollektivtrafikk fra Thereses gate, buss- og trikkestopp Bislett med trikk nr. 17 og nr. 18. Kort vei også til Majorstuen T-bane med alle T-banens linjer, buss og trikk med forbindelse til stort sett hele Oslo. Buss nr 21 går et kvartal ovenfor, fra Josefinesgt.

FOR DEN AKTIVE/TRENINGSGLADE:

Nærområdet byr på flere treningssentre i som Fresh Fitness, Fitness Xpress, Elixia Colosseum, SATS/Elixia Bislett og Evo. Kun en kort T-bane tur fra Majorstuen finner du Oslomarka, med bl.a. Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren. Kort vei også til Bislett med blant annet idrettsanlegget Bislett Stadion og Bislett Bad. Området rundt leiligheten bugner av grønne parker og rekreasjonsområder. Uranienborgparken er nærmeste park og i tillegg er det kort vei til Stensparken, Vigelandsparken/Frognerparken og Slottsparken med flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er også hyggelige turområder langs Frognerkilen og Bygdøy, med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Tennishall (OTK på Thune) og utebaner v/Frogner Stadion, hvor det også er skøytebane om vinteren, flere dansestudioer ligger i nærheten og tilbudene er endeløse.

Barnehager og skoler

Bhg. Treklang barnehage (2-5 år) - 0.2 km

Bhg. Grønneberg barnehage (1-6 år) - 0.3 km

1-10 kl. Uranienborg skole - 0.7 km

1-7 kl. Bolteløkka skole - 0.8 km

1-10 kl. Majorstuen skole - 1.2 km

1-10 kl. Ruseløkka skole - 1.2 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole - 0.3 km

8-10 kl. Fagerborg skole - 1.4 km

8-10 kl. Vestre Aker skole - 2.4 km

Vgs. Kristelig gymnasium - 0.3 km

Vgs. Akademiet videregående skole Oslo - 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 104 774,-

Totalpris

Kr 3 954 774,-

Felleskostnader

Kr 2 740,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1940

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

48m2

Bruksareal

48m2

Tomt

1734m2

KR-kode

401861

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Oscars gate 19, 0352 Oslo.

Gnr. 214, bnr. 228, snr. 15 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.734 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfaltert gårdsplass, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Området er del av ordningen beboerparkering. Da kan man parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 3.000,- pr. år. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 53 kvm

Totalt bruksareal: 48 kvm

Totalt primærrom: 48 kvm

Primærrom: 2. etasje 48 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom. Sørvest-vendt balkong på 5 m2, med utgang fra både stuen og soverommet.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca.1,5 m2 gulvareal (skråtak). Fellesvaskeri. Sykkelstativ.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.05.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Romslig 2-roms selveierleilighet med solfylt balkong. Leiligheten ligger fint til i byggets 2. etasje med store vindusflater og gode lysforhold. Samtlige vinduer og terrassedører er utstyrt med spesialtilpasset solskjerming. Leiligheten holder pen standard med oppgradert kjøkken, nye overflater og pent, flislagt bad fra 2008. Sørvest-vendt balkong på 5 m2, med utgang fra både stuen og soverommet. Vinduer og balkongdører fra 2014. Det er heis i bygget.

MATERIALVALG:

Entre: Innbydende entre/gang med rikelig plass til sko og klær i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Porttelefon med fjernåpner og monitor.

Stue: Lys og hyggelig stue med store vindusflater og balkongdør ut mot den solfylte balkongen. Stuen er romslig med god plass til sofagruppe, spisestue og tv møblement. Den ene veggen er malt i en nydelig, dyp blåtone, i fin kontrast til de øvrige, lysere veggflatene i stuen.

Kjøkken: Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning med hvite fronter og integrerte håndtak. Benkeplate av akryl. Lys under overskap og nye fliser mellom over- og underskap.

Integrert i innredningen er ny oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Nisje til kjøleskap. Ny ventilator over platetoppen. Stålkum og blandebatteri. Hyggelig spiseplass på kjøkkenet. Kjøkken er oppusset i 2013/2018.

Soverom: Romslig og luftig soverom med plass til bred dobbeltseng og nattbord. Rikelig med garderobeplass i hvite garderobeskap langs en hel vegg. Veggene er malt i nydelig, dempet farge og det er lagt pen eikeparkett på gulv. Utgang til leilighetens balkong også fra soverommet.

Bad: Delikat, flsilagt bad med varmekabler. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør, servant og servantskap, stort speil og opplegg til vaskemaskin.

Badet er fra ca. 2008. Det er vedtatt rør- og baderomsrehabilitering i sameiet.

Balkong: Sørvest-vendt balkong på 5 m2. Trelemmer på balkonggulvet og skillevegger i glass mot tilstøtende balkonger.

Gulv: Pen 3-stavs eik parkett i hele leiligheten. Fliser og varmekabler på bad.

Vegger: Malte, slette flater. Leiligheten er malt i avstemte og tidsriktige farger. Fliser på bad og over kjøkkenbenk.

Tak: Malte, slette flater (betongdekker). Downlights i tak på bad.

Inngangsdør: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Oppvarming

Nyere radiatorer tilkoplet fjernvarme. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 62149, tinglyst 06.10.1986, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet på kr. 25.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, deleforbud, gjerde, vann/kloakkledning, tilleggsdel, garasje og rett til å trafikkere tunnel under d.e.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Oscars gate 19, med sameiebrøk 63/3444.

Sameiet består av 66 leiligheter og 9 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Fakta Regnskap AS, tlf. 62 53 65 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Nytt callinganlegg i 2015.

- Sameiet gjennomførte utskifting av vinduer og balkongdører i de fleste seksjoner i sameiet i 2014. Finansiert ved låneopptak.

- Eget vaskeri (nytt vaskeri er bygget i tidligere fyrrom) – nye tørketromler, vaskemaskiner og nytt elektrisk anlegg ble installert i 2014.

- Sameiet er påkoblet fjernvarm pr. 2.okt. 2012.

- Sameiet har skiftet ut dører til alle boligseksjonene (og fellesarealer) med brannsikre dører i 2011.

- Sameiet har oppgradert inntakstavle strøm i 2011 etter pålegg fra Hafslund.

- Sameiet gjennomgikk i årene 2002/2003/2004 et stort vedlikeholdsprosjekt med en kostnad på over 6 mill kroner: Det omfattet reparasjon og oppussing fasader og ny drenering med mer. Finansiering ved kapitalinnskudd og deltakelse i felleslån.

Planlagte påkostninger:

Sameiet har planlagt å rehabilitere badene og rørene i sameiet. Planlagt oppstart er i begynnelsen av januar 2019. Arbeidet finansieres ved låneopptak som er estimert til ca. kr. 22.000.000,- som vil medføre en økning av felleskostnadene på ca. 35 %. Arbeidet vil for den enkelte seksjonseier føre til en anleggsperiode på ca. 4 uker. Det vil bli satt opp alternative muligheter for bruk av badrom for beboerne.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring av bolig i henhold til reguleringsplan S-3307 datert 08.04.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Siden eiendommen er bevaringsverdig, kan større endringer av bygningen kreves godkjennelse av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.740,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, Kabel-tv, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsføsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr4.064.458,-

Av dette beløpet utgjør kr 111.432,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Homansbyen Rode 7
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Oslo Lærerhøgskole 0.3 km
Kunstnernes hus 0.5 km
Bislett Stadion 0.5 km
Uranienborg parken 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55.2 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
Trikkeholdeplass Homansbyen 0.1 km
Bussholdeplass Homansbyen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.6 km
Idrettsanlegg Vestkantbadet 1.1 km
Treningssenter EVO Oscarsgate 0.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Majorstuen 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.3 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.4 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.4 km
Kristelig gymnasium 0.3 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.4 km

Barnehager

Treklang barnehage (2-5 år) 0.2 km
Grønneberg barnehage (1-6 år) 0.3 km
Deutscher Kindergarten (1,5-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Paleet Karl Johan 1.3 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.4 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 0.1 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.5 km
Apotek Apotek 1 Hygiea Oslo 0 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Kiwi Hegdehaugsveien 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Parkveien 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Hegdehaugsveien 0.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Bogstadveien 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.7 km
Bensin Shell Marienlyst 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,7 %
Andel kvinner 45,3 %
Gj.snittalder menn 35,5 år
Gj.snittalder kvinner 35,1 år
Husholdninger med barn 9 %
Husholdninger uten barn 91 %
Gj.snitt byggeår 1937
Gj.snitt tomtestørrelse 480
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Homansbyen Rode 7 483 357

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?