Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Velkommen til Ospelia 39 - Flott 3-roms med god standard og praktisk planløsning - Solrik veranda - Garasje

Velkommen inn! - Leiligheten har en innbydende entré med lyse flater med nymalt gulv og tapet fra 2018

Stue med vindusflater vendt mot sør som slipper inn mye naturlig lys

Lys og romslig stue med god plass til stor sofagruppe og tilhørende møblement

Stue

Vedovn som gir effektiv varme og ekstra hygge

Flott kjøkken fra 2010 med integrert kjøleskap, stekeovn og induksjon platetopp

Detaljer kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Leiligheten har gjennomgående god standard og de fleste overflater er nylig pusset opp

Hovedsoverom med nymalt gulv og flott tapet. Stort garderobeskap langs en hel vegg

Soverom nr. 2 er praktisk delt i to med vegg og skyvedør

Soverom nr.2

Kontordel i soverom nr.2 med fint utsyn

Ved at soverommet er delt i to får man i tillegg et kontor/walk-in closet

Flislagt baderom med heldekkende servant, speilskap med innfelte lys, dusjkabinett med spadusj og gulvmontert klosett

Romslig baderom med opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel

Romslig entré med god plass til oppheng av yttertøy, plass til skoskap og kommode/garderobe

Sørvendt veranda på ca. 6,6 kvm med gode solforhold og fint utsyn

Solrik veranda med plass til både hagemøbler og grill

Detaljer veranda

Fasade

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Langhus/Bøleråsen

Ospelia 39

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Langhus/Bøleråsen: VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Flott 3-roms med god standard og praktisk planløsning - Solrik veranda - Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 662,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Ospelia 39!

En flott 3-roms leilighet med gjennomgående god standard og en praktisk planløsning. Leiligheten ligger i et veletablert og meget populært boligområde på Bøleråsen. Det er et rolig og barnevennlig område med gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskole. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviterer for barn og ungdom. Det er gangavstand til idrettsanlegg, idrettshall og skøytebane. Fine turområder i nærområdet og det finnes lysløype, samt tur- og sykkelstier like nedenfor boligen.

Kort vei til nye Bøleråsen senter med Kiwi, treningssenter, frisør, legesenter og restaurant, og Langhus nærsenter med blant annet Meny, apotek, frisør, tannlege, restaurant og Nille. Området har et godt kollektivtilbud med ca. 12-15 minutters gange til Vevelstad stasjon med gode forbindelser til Oslo og Ski. Bussholdeplass kun 200 meter fra leiligheten med avganger til Vevelstad stasjon, Ski, Ås og Drøbak.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Det er ca. 10 minutter også til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker. Det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo S.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Langhus barnehage avd. Kløversvingen, Jettegryta korttidsbarnehage og Bøleråsen barnehage. Det er også gangavstand til Bøleråsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 sydover og følg skilting til Langhus/Siggerud. Følg veien mot Langhus og ta til venstre opp til Bøleråsen. Ospelia er første vei til høyre. Kjør inn Ospelia 2-8 og fortsett videre til den innerste p-plassen hvor det står 33-59. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Felleskostnader

Kr 1 662,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1991

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

84m2

Tomt

1513m2

KR-kode

4618119

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ospelia 39, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 561, snr. 4 i Ski kommune.

I tillegg følger ideell 1/244 av gnr. 107, bnr. 547, 548, 549 og 1153.

Tomten

Eiet tomt på 1.513,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantning. Flere lekeplasser på fellesområdene som driftes av grendelaget.

Parkering

Leiligheten disponerer én parkeringsplass i felles garasjeanlegg merket med nr. 19. Gjesteparkering over garasjeanlegget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Leiligheten ligger i 1. underetasje.

Primærrom, 81 kvm: Entré/gang, to soverom, innredet rom, baderom, stue og kjøkken.

Sekundærrom, 3 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen én utebod på 8,3 kvm i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle antatt fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Ytterveggenes fasader er påforet med bindingsverk og kledd med liggende kledning. Beising ble utført i 2015. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Bygget ble redrenert langs inngangsside i 2011. Vinduer og verandadør fra byggeår. Avløpene er renset/spylt av eksternt firma. Garasjeanlegget ble oppgradert i 2014 med ny asfalt og membran i regi av sameiet.

Det gjøres oppmerksom på:

Bod har kun ventil mot badet. Det ble søkt etter fukt og søket ga ingen indikasjoner på fukt.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En flott 3-roms leilighet med gjenomgående god standard og en praktisk planløsning. De fleste overflater er nylig pusset opp. Tak- og gulvlister, dør- og vinduskarmer ble malt sommeren 2018. Ny tapet i store deler av leiligheten fra 2018, resterende fra 2014.

Entré: Leiligheten har en innbydende og romslig entré med lyse flater med nymalte gulvbord og ny tapet på veggen fra 2018. God plass til oppheng av yttertøy og kommode/garderobeløsning.

Stue: Lys og koselig stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Vedovn som gir effektiv varme og ekstra hygge. Fra stue er det utgang til sørvendt veranda på ca. 6,6 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Plass til både hagemøbler og grill på verandaen. Markise i stue, soverom og på kontor.

Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning fra 2010 med profilerte fronter og vitrinefronter med lys i skap. Heltre benkeplate med nedfelt kjøkkenbeslag og flis-imitert laminatplate mellom overskap og benkeplate. Integrert stekeovn, induksjon platetopp og kjøleskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er bra med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har åpen løsning mot spisestue, men er likevel adskilt fra stue. Ventilator med avtrekk i felles mekanisk avtrekkssystem. Varmtvannsbereder fra 2010 er montert under kjøkkenbenken.

Soverom: Leiligheten har to romslige soverom. Hovedsoverom med nymalt gulv fra 2018 og flott tapet. Stort garderobeskap langs en hel vegg. Det andre soverommet er praktisk delt i to med vegg og skyvedør slik at det kan brukes som kontor/walk-in closet i tillegg.

Baderom: Flislagt baderom som ble pusset opp i 2010. Heldekkende servant, underskap med folierte fronter og speilskap med innfelte lys i plate over. Gulvmontert klosett og dusjkabinett med spadusj. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Reflektorovn. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Bod: Leiligheten har én innebod på ca. 3 kvm og én utebod på 8,3 kvm med godt med lagringsplass.

Oppvarming

Reflektorovn på badet. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.05.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 12051 tinglyst 26.10.1992, type heftelse: Pansettelseserklæring til sameiet på kr 15.000,- og pantsettelseserklæring til grendelaget på kr 20.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 12051 tinglyst 26.10.1992, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning, adkomstrett og bestemmelse om garasje/parkering. Med flere bestemmelser. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledning mm.

Det er pliktig medlemskap i velforeningen/grendelaget.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Ospelia 33-59, med sameiebrøk 85/1550.

Sameiet består av 20 leiligheter.

Forretningsfører for Sameiet og Grendelaget er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

Taket skal renses og males, samt dårlige vindskier/vannbord byttes i 2019. Dette vil ikke medføre økte felleskostnader.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.10.99. Follobanens trasé går under Bøleråsen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin, veggfeste til tv på soverom og vitrineskap på soverom medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.598,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 1.662,- pr. mnd og er fordelt på følgende måte:

Fellesutgifter kr 1.029,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring hos IF, utvendig vedlikehold, felles strøm i oppgang, forretningsfører og styrehonorar.

Grendelagsavgiften utgjør ca. kr 633,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring og drift av garasjeanlegg, strøm i fellesarealer, forretningsførsel og styrehonorar. Grendelagsavgiften betales kvartalsvis med kr. 1.900,- pr. kvartal.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 7.140 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.029,- pr. mnd. Kostnad varierer ut ifra hvilken pakke og internetthastighet man velger. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

- Innmeldingsavgift til grendelaget kr 4.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.392.922,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Bølerkollen
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 1.4 km
Regnbuen Næringspark 1.7 km
Stallerudhytta 3.1 km
Ski sykehus 5.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.8 km
Sentralstasjon Oslo S 20.1 km
Jernbanestasjon Vevelstad 1.1 km
Bussholdeplass Kløversvingen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 0.7 km
Idrettsanlegg Bøleråsen ballfelt 1 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 0.8 km
Treningssenter Puls Fitness 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Bøleråsen skole (1-7 kl.) 1 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Ski videregående skole 6.4 km
Roald Amundsen videregående skole 7.5 km

Barnehager

Langhus barnehage avd. Kløversvingen (0-3 år) 0.3 km
Jettegryta korttidsbarnhage 0.4 km
Bøleråsen barnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 1.3 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 6.8 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.6 km
Postkontor Coop Prix Siggerud 5.7 km
Apotek Apotek 1 Langhus 1.3 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.7 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 9.1 km
Dagligvare Kiwi Bøleråsen Senter 0.7 km
Dagligvare Meny Langhus 1.3 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 4.9 km
Kiosk/video Ski Kinokiosk 6.3 km
Bensin Circle K Langhus 1.1 km
Bensin st1 Regnbuen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 58,9 %
Husholdninger uten barn 41,1 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 372
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Bølerkollen 2334 823

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?