Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 550 000,- for kr 4 550 000,-

Velkommen til Otto Ruges vei 7. Lys og pen 4 -roms endeleil med enkel adkomst i høy 1.etg - Garasje v/ boligen - Peis - Pent bad.

Romslig stue med peis som danner et fint midtpunkt i rommet.

I stuen er det plass til både spise- og sofaseksjon.

Stuen er inndelt i flere seksjoner. Her har man mange muligheter.

Spisestue.

Lys og luftig stue.

Fra stuen er det utgang til balkong som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager.

Utgang fra stuen til balkong.

Et yndet ekstrarom på varme sommerdager. Hyggelig utsyn mot sameiets fellesarealer.

Innredning med laminerte skapstammer og eikefronter.

Innredning med laminerte skapstammer og eikefronter.

Innredning med laminerte skapstammer og eikefronter.

Badet er innredet med benkeskap med servant, vegghengt toalett, foldbare dusjdører med dusjarmatur på vegg. Det er opplegg for vaskemaskin i rommet.

Leiligheten har totalt 3 soverom.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 3.

Entre/gang. Kan innredes med garderobeskap som gir godt med plass for oppheng av yttertøy. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter, er det mulighet for entrémøbler som kommode, skoskap etc.

Otto Ruges vei 7. En meget ettertraktet gate på Eiksmarka.

Garasjeplass i felles garasjerekke følger leiligheten.

Hyggelige og grønne fellesarealer.

Plantegning 2D.

Plantegning 3D.

Eiksmarka

Otto Ruges vei 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 690 000,-

Eiksmarka: Lys og pen 4 -roms endel. m/enkel adkomst i høy 1.etg - Flott utsyn utover marka - Garasje - Bad pusset opp 2012.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Otto Ruges vei er en meget ettertraktet gate på Eiksmarka. Slettestien har fine forhold for fotball og lek er bare noen minutters gange fra boligen. Forøvrig ligger området svært sentralt til på Eiksmarka med gangavstand til Østerås kjøpesenter og T-bane på Eiksmarka. Flotte grøntarealer og lekeplasser i umiddelbar nærhet. For de som er glad i naturen er det fine turløyper som fører helt opp til Fossum og videre inn i marka både sommer som vinter. Kort avstand til off. kommunikasjon med T-banestasjon på Eiksmarka og buss fra Eiksveien og Eiksmarka stasjon. Det er også et godt utvalg barnehager og skoler innenfor nær rekkevidde.

Nærområdet byr på flere kjøpesentre, deriblant Østerås og Eiksmarka. Sistnevnte er under utbygging og vil stå ferdigbygd i 2018. Joker, søndagsåpen matbutikk og post i butikk ligger forøvrig i Eiksveien, kun noen få minutters gange fra boligen. For et bredere utvalg har man Meny på Østerås, samt CC-vest og Røa bare en kort kjøretur unna. Grini næringspark, med Møbelringen, Europris, Jysk, Italian House, Kid og Leo's lekeland er alle å finne i gangavstand.

Østerås Senter:

Ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 butikker/virksomheter, deriblant, Meny, Vinmonopol, lege, tannlege, sportsbutikk, cafè, Eiendomsmegler Krogsveen m.m.

Eiksmarka senter:

Senteret er nå ferdig og vil romme en stor og innholdsrik dagligvareforretning (Kiwi), bakeri/kafé, m.m.

For de treningsglade sjeler er nærområdet spekket med et godt utvalg av fritidsaktiviteter som f.eks. tennisbaner, Fresh fitness på Østerås, golfbaner på Haga og Grini, svømmehall på Røa/Elixia, samt volleyballbane utenfor Eikeli vgs. Eiksmarka/Fossum har gode fritidsaktiviteter og byr på bl.a. fotball på gressletta rett ovenfor Eiksmarka bibliotek, skiløyper med egen lysløype går fra Fossummarka og innover med milevis av preparerte løyper. Gode turmuligheter også på sommerstid med Østernvann som en skjult oase i Løvenskiold skogen. Hagabråten er et populært område for barnefamilier og blir mye brukt på vinterstid.

Barnehager og skoler

Den nærmeste barneskolen er Eiksmarka barneskole. Ungdomsskole på ØSterås. Flere barnehager i nærområdet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 690 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1963

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

84m2

Tomt

1902m2

KR-kode

17.1873

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Otto Ruges vei 7, 1359 Eiksmarka

Gnr. 34, bnr. 519, snr. 3 i Bærum kommune.

Det følger med eiendommen en ideell andel av flere realsameier(fellesområder) i området. Se vedlagt grunnbok i salgsoppgaven for oversikt, eller spør megler.

Tomten

Eiet tomt på 1.902 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet og vellholdt med store gressplener. Asfaltert adkomstvei frem til inngangspartiet.

Parkering

Det følger leiligheten en garasjeplass i felles garasjerekke på sameiets tomt. For garasjene betales det forsikring hvert år. Garasjeeierne betaler sin del av forsikringen som dekker den enkelte garasje.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat felles vei der sameiet har 8/16 av veien (gnr/bnr 34/520) iht. vedtektene, med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Bruksareal:

Leilighet 84 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 84 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod påvist av tilstedeværende på 5,8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i betong og mur og registrert tatt i bruk 1963. Leiligheten fremstår generelt godt vedlikeholdt. Nye vinduer og terrassedør 2007. ett nytt vindu 2012. Bad ble pusset opp 2012.

Vinduer har generelt fått TG:1: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer var nye 2007. Et vindu var nytt 2012.

Brann -og lydklassifisert inngangsdør. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Har generelt fått TG:1.

Innvendige dører har generelt fått TG:1.

Frittbærende dekker: Etasjeskiller i betong. Noe mindre retningsavvik i deler av planet. Jfr. byggeår.

Overflater på innvendige gulv har generelt fått TG:1: Dels noe knirk/svikt. Slipp i deler av skjøter, og noe mindre god finish. Tg2.

Garasje i rekke oppført i betong og trekonstruksjoner. Yttetekking med papp. Vippeport i tre. Det er innlagt strøm.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med bl.a. nye vinduer og terrassedør i 2007, ett nytt vindu 2012. Pent bad. Leiligheten er malt i lyse tidsriktige farger, har en meget lys stue med stort vindu på enden med utsikt mot marka. Skog og mark, kjøpesenter, T-bane og buss, golfbaner, Oslo m.m. er bare noe som er i nærheten. Med leiligheten følger garasjeplass i felles garasjerekke.

- Garasjeplass

- Bad ble pusset opp 2012 iht. forrige eier sin tilstandsrapport

- Balkong

- 1 etasje med få trappetrinn opp til leilighetsplanet

- 3 soverom

- Sikringsskap med automatsikringer

- God beliggenhet på Eiksmarka

- 5 min gange til T-bane på Eiksmarka

- Søndagsåpen matbutikk i Eiksveien (ca. 5 min gange)

- Kort vei til turstier som tar deg innover i Fossum marka

- Nærhet til Oslo

Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Daglig leder/Eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt på tlf. 97 90 91 13 eller k.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Ta kontakt om du trenger er verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar til budrunden!

Entrè:

Kan innredes med garderobeskap som gir godt med plass for oppheng av yttertøy. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter, er det mulighet for entrémøbler som kommode, skoskap etc.

Stue & balkong:

Romslig stue med peis som danner et fint midtpunkt i rommet. I stuen er det plass til både spise- og sofaseksjon. Fra stuen er det utgang til balkong som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager.

Soverom:

Leiligheten har tre soverom.

Bad:

Bad ble pusset opp i 2012 iht. forrige eier sin tilstandsrapport datert 07.08.2018. Badet er flislagt på gulv og vegger, og det ligger varmekabler i gulv. Badet er innredet med benkeskap med servant, vegghengt toalett, foldbare dusjdører med dusjarmatur på vegg. Det er opplegg for vaskemaskin i rommet. Det er plastsluk med klemring og høyde topp sluk og topp evt membran ved dør/lekkasjepunkter er innenfor kravet på 2.5 cm, iht. takstmann.

Kjøkken:

Innredning med laminerte skapstammer og eikefronter. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Det er ventilator med utblåsning. Alle hvitevarer i boligen medfølger boligen.

El:

Sikringskap med automatsikringer. 40 amp. hovedsikring i følge beskrivelse i sikringskap. I følge tilstandsrapporten fra tidligere salg var sikringer nye 2012.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad. Alle rom med unntak av bad har panelovner.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 301222, tinglyst 25.03.1960, type heftelse: erklæring/avtale: Bestemmelse om tilfluktsrom. Gjelder denne registerenheten med flere.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleieforholdet skal meldes til styret.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Otto Ruges vei 7 sameie, med sameiebrøk 1/7. Sameiet består av 7 leiligheter. Sameiet Otto Ruges vei 7 er et irregulært sameie. Det følger imidlertid av vedtektene at eierseksjonsloven gjelder med mindre ikke annet følger av vedtektene. Forretningsfører er Jørgen Brustugun, tlf. 991 18 801.

Dugnadsplikt må påregnes. Eldre personer betaler ett visst beløp for å ikke delta.

Dyrehold: ref. styremøte avholdt i sameiet i november ble det avklart at dyreholsd i utgangspunktet er tillatt, men at det må søkes styret.

Planlagte påkostninger:

Det er planlagt å utbedre gårdsplassen og kanskje også innkjøringen foran nr 5. Prosjektet er pt planlagt finansiert hovedsakelig vha oppsparte midler.

Foretatte påkostningner senere år (2015-17):

a. Etterisolering og oppussing av fasaden utført av Malercompagniet AS med OPAK as som byggeleder

b. Utskifting av takbelegg og etterisolering av loft

c. Tilstandskontroll av VVS- og elektrotekniske anlegg utført av OPAK AS. Rapport anbefalte nærmere gjennomgang av røropplegg og elektriske anlegg

d. Inspeksjon og spyling/rengjøring av røropplegg i alle leiligheter og «fellesrør». Utført av Gravco as.

e. Tilstandskontroll (Elkontroll Næring) av det elektriske nlegget i blokken. Utført av Helset Elektro AS

f. Utbedringer og fornyelser av elanlegget ihht. tilstandskontroll. Utført av Helset Elektro AS

g. «Frisering» av hekker, trær og busker i hagen

h. Oppføring av skur for avfallskonteinere (sammen med Otto Ruges vei 5a-5H)

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse (1 851 kvm) i henhold til reguleringsplan EIKSMARKA, område F datert 06.01.1948 med tilhørende reguleringsbestemmelser. 50 kvm er regulert til sykkelsti iht. reguleringsplan med navn GRINIVEIEN, EIKSVEIEN - NORDVEIEN datert 27.10.2004.

Kommuneplaner:

KOMMUNEPLAN 2017-2035, ikrafttredelse 04.04.2018 - boligbebyggelse, nåværende.

Kommuneplaner under arbeid:

KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2030. Status: Planlegging igangsatt.

Reguleringsplaner under arbeid:

NY VANNFORSYNING OSLO - LOMMEDALSVEIEN 297. Status: Planlegging igangsatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.882,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling fellesgjeld, varmtvann, byggforsikring, trappevask, kommunale avgifter, snøbrøyting m.m. Fellesutgiftene betales pr kvartal på kr 11.648,- og betales den 15 i første måned hvert kvartal. Sist termin var 15.10.2018, som ble betalt for 4. kvartal.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert januar 2017.

Det ble vedtatt på sameiermøtet i september at husleien økes med ca kr 65,- i måneden for de som står i lånet (gjelder denne seksjonen), fra jan 2019.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.813.717,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.870.717,-.

Av dette beløpet utgjør kr 57.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-.

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?