Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Velkommen til Parkveien 64. En stilig 1-roms selveierleilghet!

Stue lys pg pen stue med smarte løsninger.

Stue - store vinduer som slipper inn masse naturlig lys.

Praktisk nedfellbar seg i stuen.

Stue - god plass til sofa og tilhørende møblement.

Stue

Stue

Kjøkken - lekkert kjøkken fra 2013. Det er godt med skapplass på kjøkkenet.

Kjøkken

Kjøkken

Bad - lyst bad med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

Bad

Bad

Bad

Entré

Entré

Plantegning i 2D med arealmål.

Kart over området

Felles takterrasse i bygget.

Parkveien 64

Parkveien 64

Parkveien 64

Velkommen til P64! Stilfullt inngangsparti.

Koselige fellesområder i bygget.

Koselige fellesområder i bygget.

Moderne fellesvaskeri i bygget.

Nationaltheatret ligger i gåavstand fra leiligheten.

Champagneria i Frognerveien

Vika

Slottsparken

Slottet

Slottet

Tjuvholmen

Aker brygge

Tjuvholmen

Vika

Frogner - Stilig 1-roms selveier! -Heis -Smart planløsning - Felles takterrasse - Lave felleskostnader. Supersentralt!

Parkveien 64

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

Frogner - Stilig 1-roms selveier! -Heis -Smart planløsning - Felles takterrasse - Lave felleskostnader. Supersentralt!: Frogner - Stilig 1-roms selveier! -Heis -Smart planløsning - Felles takterrasse - Lave felleskostnader. Supersentralt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 675,-
AREAL (P-ROM / BRA)
28 / 28 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk beliggenhet mellom det fasjonable strøket Solli Plass, Slottet og Aker Brygge finner du denne delikate selveierleiligheten i Parkveien 64.

Dette er et svært ettertraktet område, som blant annet byr på flotte parkområder, svært gode kollektivmuligheter og ikke minst noen av de beste restaurantene og utestedene i Oslo. For den sultne kan man her nyte godt av det smakfulle utvalget delikatessebutikkene på Frogner har å by på.

Innenfor kort gangavstand finner man Aker Brygge og Tjuvholmen, som er et fantastisk tilholdssted sommerstid med sine mange restauranter, butikker, utesteder og badeplass. Det finnes en rekke flotte parker i nærheten, som Slottsparken og Frognerparken. Dersom man er glad i å gå turer er det flere muligheter i nærområdet, blant annet ligger Frognerkilen i kort avstand og Huk på Bygdøy er kun en kort busstur unna.

For den treningslystne har man et godt tilbud av treningsfasiliteter som passer alle og enhver. Sats / Elixia er en kjapp oppvarmingstur unna, samt Pilates Room som også er innenfor kort rekkevidde. Ellers finner man et flott utvalg av parker og andre grøntområder i nærheten som egner seg perfekt både for søndagsturen eller en kjapp joggetur.

Leiligheten ligger også særdeles flott til dersom du ønsker å bo i nærheten av offentlig kommunikasjon. Solli plass med trikk og buss, samt Nationaltheatret stasjon med trikk, buss, tog, flytog og T-bane finner du like utenfor leiligheten og tar deg i alle retninger både i og utenfor Oslo. Flytoget stopper på Nationaltheatret, og sørger for å ta deg til Gardermoen på kun 30 minutter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Felleskostnader

Kr 1 675,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1935

Heis

Ja

Primærrom

28m2

Bruksareal

28m2

Tomt

3001m2

KR-kode

541882

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Parkveien 64, 0254 Oslo

Gnr. 209, bnr. 11, snr. 59 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.001 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Bygningen har adkomst fra rolig blindgate via stort inngangsparti med steinbelagt trapp, blomsterbed og prydbusker.

Parkering

Det er beboerparkering i området. For kr. 3000,- pr. år kan beboere parkere fritt på kommunale plasser i hele bydel Frogner. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 33 kvm

Totalt bruksareal: 28 kvm

Totalt primærrom: 28 kvm

Primærrom:

Bad, kjøkken/entré, stue: 28 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på 1,7 kvm. Boden har vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i antatt murverkskonstruksjon.

Pusset og malt fasade. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn

og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Bygget er totaloppusset med ferdigstillelse i 2013.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

- Badet fremstår som generelt velholdt. Tilnærmet flatt gulv. Eldre støpejernsluk. Det kan ikke gis noen garanti mht slukets tilstand. Det frarådes dusjing direkte på gulv og vegger. Overflater og inventar fremstår som generelt velholdt. Merk at sluk må renses jevnlig for å unngå lukt og tett sluk og for å forlenge slukets levetid. Gitt TG2.

- Det er ikke tilstrekkelig med friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer åpnes daglig for lufting. Det er gitt TG 2 grunnet naturlig ventilasjon.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Parkveien 64, en lys, pen og praktisk selveirleilighet. Videre har leiligheten en smart og praktisk planløsning, med et separat, innholdsrikt kjøkken og et praktisk bad.

Parkveien 64 har flotte og velholdte fellesarealer, hvor man i tillegg til store sittegrupper ved inngangspartiet har et eget Gaming-rom som kan bookes til sosiale sammenkomster samt et moderne New York-inspirert vaskerom i kjelleren. Bygget har også en felles, solrik takterrasse. Her bor du svært sentralt og "midt i smørøyet" med kort gangavstand til et rikt utvalg bymessige fasiliteter.

Solli plass ligger rett ved, med butikker, restauranter og et svært godt kollektivtilbud. Videre er det få minutters gange til tog og Flytoget, noe som gjør at leiligheten også egner seg svært godt for pendlere.

Kjøkken:

Nyere delikat kjøkken ( 2013 ). Pene mørke fronter i profilert malt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant og malt vegg over kjøkkenbenk.

Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin (40cm), komfyr, kjøl/frys. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin.

Tre stavs eikeparkett på gulv, og lysmalte vegg- og takflater. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Badeværelse:

Lyst pent bad med sluk og tettesjikt antatt fra byggeår. Det er lagt pene fliser på gulv og vegger. Det er nyere gulvstående toalett og vegghengt servant. Det er montert praktisk dusjkabinett.

Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Stue/oppholdsrom:

Lys og hyggelig stue med en meget smart løsning og en praktisk skapløsning for oppbevaring. Stuen har store vinduer som gir mye naturlig lys. Det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement.

Det er praktisk nedfellbar seng i stuen. Tre stavs eikeparkett på gulv, og lysmalte vegg- og takflater.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer og elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.12.1937, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger også ekspedisjonsdokument for varme- ventilasjons- og sanitæranlegg datert 18.06.1937, samt ferdigattest for innredning av wc og utvendig forandringsarbeid datert 17.02.1982.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser vedrørende regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunnveg, vann/kloakkledning, ølleveranse og bebyggelsen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Parkveien 64 sameie, med sameiebrøk 28/11012

Sameiet består av 228 leiligheter og 8 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.

Sameiets eiendommer er forsikret i If Skadeforsikring.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Dyrehold skal godkjennes av styret.

Parkveien 64 ble ombygget og vesentlig oppusset i 2013 i regi av OBOS.

Oppgraderinger og vedlikehold utført i senere tid i sameiet:

- Oppgradering av fellesvaskeri

- Videoovervåking av gamingroom og vaskeri

- Sentralt brannvarslingssystem/ sikring.

- Elektrisk anlegg

- Fellesarealer inkludert resepsjon/lounge

- Innvending trapperom og ganger

- Dører, utendige og innvendige

Det er i følge styreleder ingen planer om vedlikehold eller å ta opp fellesgjeld/øke felleskostnadene.

Litt om Parkveien 64:

Parkveien 64 ble fornyet i 2013, samtidig som man har bevart de eksklusive og riktige materialene som er en så viktig del av byggets moderne stil. Moderne kunst innen alle medier har fått plass overalt i Parkveien 64. Heisene, korridorene og fasaden har fått sin egen identitet med utsmykning og kunst fra bl.a Nick Walker og Grand Bonbon Rouge.

Lobbyen er gjennomført innbydende og behagelig, med en egen lounge for beboerne. Beboerne i Parkveien 64 har også tilgang til felles takterrasse hvor man kan nyte sol og slappe av på varme sommerdager.

Sameiet har et stort lokale til disposisjon for sine beboere. Her finner du blant annet et stort, flott shuffleboard, biljard, foosballbord og utallige brettspill. Et herlig fellesrom for lek og morro eller når man skulle trenge ekstra plass for større selskaper. Som de andre fellesrommene er spillrommet forbeholdt beboerne i Parkveien 64 og deres gjester. Eget bookingsystem for gamingrommet som muliggjør private selskaper bare for deg og dine venner.

Sameiet har et fellesvaskeri i kjeller. Vaskerommet er forvandlet til et hyggelig vaskeri i en lys og innbydende retrostil.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og administrasjon/politikk/kommuneplan

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.675,- pr. mnd. og inkluderer: fyring , varmtvann, kabel-tv (grunnpakke), kommunale avgifter, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsføresel m.m..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 616 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.825.244,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Sentrum III Rode 2
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Nobelinstituttet 0.1 km
Oslo handelsgymnasium 0.2 km
Solli plass 0.3 km
U.D. 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.4 km
Sentralstasjon Oslo S 1.9 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
Trikkeholdeplass Solli 0.2 km
Bussholdeplass Solli 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.3 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1.3 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.2 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Ruseløkka skole (1-10 kl.) 0.4 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.9 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.6 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Oslo Handelsgymnasium 0.1 km
Wang videregående skole 0.2 km

Barnehager

Ankerhagen Andelsbarnehage (1-6 år) 0.2 km
Ruseløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km
Amigos familieng. - Abrakadabra (8 mnd.-3 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 0.4 km
Kjøpesenter Aker Brygge 0.7 km
Postkontor Solli Postkontor 0.1 km
Postkontor Vika Postkontor 0.8 km
Apotek Boots apotek Solli 0.1 km
Apotek Apotek 1 Skovveien 0.5 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Solli plass 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Ruseløkka 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Indekshuset 0.2 km
Kiosk/video Ali Dagligvare 0.3 km
Bensin Shell Frogner 0.9 km
Bensin Esso Kongen Marina 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 34,4 år
Gj.snittalder kvinner 32,8 år
Husholdninger med barn 11 %
Husholdninger uten barn 89 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 54
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum III Rode 2 1494 1140

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?