Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 250 000,- for kr 4 250 000,-

Stue med utgang til en flott og romslig balkong

Super balkong på 8,5 kvm mot sydvendt med gode solforhold

Solrik og flott sydvestvendt balkong på ca 8,5 kvm

Flott utsikt fra leiligheten

Stue med store vindusflater

Stue med inngang til soverom 2

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stilrent og moderne kjøkken med plass til spisestue

Hyggelig kjøkken, klargjort for integrerte hvitevarer

Kjøkkenet fra HTH er moderne og stilrent

Leiligheten har en åpen og sosial løsning. Stue og kjøkken som har utgang til en romslig balkong

Kjøkken har godt med vindusflater og gode lysforhold

Kjøkkenet fra HTH er stilrent og minemalistisk

Spisestue på kjøkken

Spisestue på kjøkken

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Hovedsoverom

Hovedsoverom med inngang fra kjøkken

Hovedsoverom med inngang til innvendig bod/garderobe

Innvendig bod/garderobe

Soverom 2

Soverom 2 med kontorplass

Detaljebilde

Lekkert bad

Lekkert bad

Delikat bad

Entréen er romslig, fin plas til sko og jakkeoppheng

Fasade, denne leiligheten ligger i 2.etg på nærmeste hjørne

Område - vinterstid

Område - vinterstid

Område - Grønt og fint i Lørenparken på sommerstid

Område- Lørenparken

Område - Løren ligger på en høyde med kort vei til sentrum

Område - Løren t-bane

Område - Løren torg

kartutsnitt

Planskisse

Løren/Møllers Hage

Peter Møllers vei 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 380 000,-

Løren/Møllers Hage: Flunkende ny 3-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong på ca 8,5 kvm - 10 års reklamasjonsrett.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 380 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 513,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Løren! Et av Oslos mest spennende omnråder, som er i en rivende utvikling. Her forsvinner gamle industribygg til fordel for nye boliger for folk i alle aldre. Løren-utbyggingen startet allerede for over 10 år siden, og det er etablert et bredt utvalg av servicetilbud.

Leiligheten ligger sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Kort vei til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehage:

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.1 km

Kanonen barnehage 0.4 km

Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.6 km

Barne- og ungdomsskole:

Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km

Sinsen skole (1-7 kl.) 1.1 km

Refstad skole (1-7 kl.) 1.2 km

Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km

Videregående skole:

Kuben vgs. 1.7 km

Etterstad vgs. 4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 380 000,-

Felleskostnader

Kr 2 513,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2017

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

62m2

Tomt

9082m2

KR-kode

42189

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Peter Møllers vei 25, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 39, snr. 22 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 9.082 kvm som tilhører sameiet. Byggene i Møllers Hage vil omkranses av en frodig hage. Dette blir et grønt område med bilfritt gårdsrom, romslige gressarealer og lekeplass i uterommet, i tillegg til at boligene grenser til et parkbelte med muligheter for trening, aktiviteter og lek. Uteområdene vil bli beplantet og opparbeidet når byggingen er ferdig og klimaet tillater dette.

Parkering

Garasjeanlegg i kjelleretasje med direkte heisadkomst fra etasjeplan. Mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass dersom noe er tilgjengelig. For øvrig parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom, 2 . etasje:

59 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, bad og to soverom:

Sekundærrom:

Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca 5 kvm.

I tillegg blir det av utbygger opparbeidet én fellesbod som er tilrettelagt for oppbevaring av sykler.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.02.2018 utført av Takstmann Jan Berby.

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2017/18 etter gjeldende byggeforskrift, TEK 10. Boligblokken er på 5 etasjer samt garasjeplan. Bygget er iht. tilstandsrapport fundamentert med pilarer til fast grunn. Grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner med utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein. Flatt tak i betongkonstruksjon tekket med folie. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etajsene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen. avd Grünerløkka har gleden av å presentere en flunkende ny leilighet (ferdigstilt februar 2018) i Møllers Hage på Løren. Her finner du denne lyse og tiltalende 3-roms leiligheten i byggets 2. etasje med en sydvestvendt balkong på ca 8,5 kvm.

Stue/kjøkken:

Fin stue med åpen og sosial kjøkkenløsning. Her har du både plass til sofagruppe og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater som slipper dagslyset inn gjør leiligheten svært lys og trivelig. Utgang fra stuen til en romslig og sydvestvendt balkong.

HTH kjøkken av typen Mono med hvite slette fronter med stålhåndtak. Klargjort plass og opplegg til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. God skap- og benkplass.

Bad:

Meget delikat og flislagt bad. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Speil og servant med grepsløse skuffer. Vegghengt toalett. Downlights med dimmer i tak, samt varme i gulv.

Hovedsoverom:

Fint og romslig hovedsoverom med god plass til garderobe samt inngang til en praktisk innvendig bod på 3 kvm.

Soverom 2:

Et fint soverom 2 med inngang fra stue, her er det også plass til kontorløsning.

Entré:

Praktisk entré med adkomst til innvendig bod.

Overflater:

Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett i alle rom, bortsett fra bad hvor det er fliser.

Vegger: Hvitmalte mur og platekledde vegger i alle rom bortsett fra bad hvor det er fliser.

Tak/Himlinger: Nedsenket himling med panelplater på bad og malte plater i entré. Forøvrig malte betonghimlinger.

Boder:

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca 5 kvm.

Vinduer:

Vinduer med treramme og isolerglass fra byggeår.

Dør:

Entrédør i B30 og dB 40 kvalitet.

Folierte innerdører.

Luftbehandling:

Balansert ventilasjonsanlegg i sameiet.

Rør:

Hoved avløpsrør/soilrør i støpejern og vannrør i kobber lagt skjult i kanaler.

Vanninstallasjoner i leiligheten montert med "rør i rør" system ( PEX) og avløpsrør i plast.

Inspeksjonsluke i himling på bad.

Baderomskonstruksjon:

Badet er fabrikkprodusert baderomskabin.

Elektrisk anlegg:

Sikringsskap med automatsikringer, 40 Amp hovedsikringer. 9x16 og 1x25 Amp kurser.

Jorfeilbryter på alle kurser.

Downlights montert i himling på bad og i entré.

Utvendig solskjerming:

Utvendige persienner montert på 4 vinduer.

Oppvarming:

Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad.

Diverse:

• Brannslukkingsutstyr

• Sentralt røykvarslersystem.

• Dørtelefon

• Kabel-TV

Klikk inn på prosjektets hjemmeside http://www.mollershage.no/ for å se illustrasjoner av prosjektet.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme. Vannbåren oppvarming med radiatorer, og vannbåren varme i baderomsgulv. Oppvarming og varmtvann er inkludert med et a-kontobeløp i felleskostnadene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.01.2018.

Tillatelsen er gitt på vilkår av at følgende gjenstående arbeider skal være utført innen 01.12.2018:

- Såing av gress og plantefelt når klimaet tillater dette.

- Søknad om midlertidig brukstillatelse for HUS A og HUS B med tilhørende utomhusarealer.

Vilkår i den videre prosessen er:

1. Oppdatert gjennomføringsplan.

2. Dokumentasjon på at rekkefølgekrav i reguleringsplanen er etterkommet.

3. Bekreftelse på sluttdokumentasjon er sendt VAV

4. Sluttrapport med avfallsplan for håndtering av bygg- og anleggsavfallet.

5. Sluttrapport for forurenset grunn.

6. Dokumentasjon på at Oslo kommune har overtatt offentlig regulerte arealer.

7. Ferdigrapport for tilknytning til fjernvarmeanlegg.

8. Ferdigstillelse av gangveien i sin helhet før overtakelsesforretning.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 12 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser og vei, bebyggelse, gjerde, erklæring/avtale ved. vei/jernbanegrunn, vann og kloakkreglement, trafostasjon/kiosk, skjønn, samt bruksrett for allmenn ferdsel og opphold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Møllers Hage Eierseksjonssameie, med sameiebrøk 62/12994

Prosjektet fordeler seg på 3 boligblokker, parkeringskjeller og et næringsareal.

Sameiet vil når det er ferdigstilt bestå av 165 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tilatt

Foretatt påkostninger de senere år:

Leiligheten er ny i januar 2018.

Det ingen foretatte eller planlagte påskotsninger p.t.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier.

Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Klikk inn på prosjektets hjemmeside http://www.mollershage.no/ for å se illustrasjoner av prosjektet

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 09.02.18 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4839 datert 17.06.15.

HUS B og C vil være under oppføring til overlevering hhv. sommer 2018 og høst 2018. Det må derfor påberegnes byggeaktivitet/støy i denne perioden.

Løren-området for øvrig er i rivende utvikling og under fortsatt utbygging. Det må derfor påregnes videre utbygging på omkingliggende tomter, samt i området generelt.

Pågående plansak på nabotomten Peter Møllers vei 8-14. Omregulering fra formål industri til bolig i henhold til vedtatt kommunedelplan.

Se saksnummer 201412329. http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201412329

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale, mulighet for rask overtakelse.

Diverse

Leiligheten er ny og vil ikke bli ytterligere vasket før overtakelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.513,- pr. mnd. og inkluderer: Oppvarming og varmtvann (a-konto), kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Sameiet er nyetablert, og det bør påregnes justeringer av felleskostnadene underveis, da budsjettet er basert på tilsvarende bygg og ikke faktisk regnskapshistorikk.

Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen etter overtakelse i februar 2018, og har derfor ikke kjennskap til det løpende strømforbruket.

Boligen er tilknyttet Canal-digital som leverandør av kabel-tv og internett (50/50 Mbps)

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Felleskostnadene fordeles således:

Felleskostnader brøk: kr 1.488,-

Felleskostnader likt alle seksjoner: kr 220,-

Akonto energi: kr 496,-

TV: kr 128,-

Bredbånd: kr 181,-

I tillegg kommer evnt. startkapital til sameiet som er kr 1.488,- for mars og 1.488,- for april.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.495.994,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.7 km
Sinsenkrysset 0.9 km
Økernparken 1 km
Aker sykehus 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.9 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.7 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.9 km
Treningssenter STERK 0.4 km
Treningssenter Sports Club Økern 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Kuben videregående skole 1.6 km
Etterstad videregående skole 3.9 km

Barnehager

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km
Kanonen barnehage 0.5 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.4 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.8 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.4 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Sinsen 0.4 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.5 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.5 km
Bensin Circle K Økern 1.2 km
Bensin Circle K Bjerke 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 %
Gj.snittalder kvinner 34,8 %
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øystein Thorsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?