Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 450 000,- for kr 4 450 000,-

Velkommen til Peter Møllers vei 5 A

Stue

Stue

Stue

Stue

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Entré

Entré

Entré

Entré

Skisse

Bakgård

Bakgård

Fasade

Takterrasse

Takterrasse

Utsikt fra leilighet

Takterrasse

Takterrasse

Baker Hansen

Kiwi Løren

Peer Gynt parken

Peer Gynt parken

Sanjay's

Løren Stasjon

Løren - Flott 3-roms med balkong og felles takterrasse med god utsikt. A-konto strøm og varmtvann.

Peter Møllers vei 5 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

Løren - Flott 3-roms med balkong og felles takterrasse med god utsikt. A-konto strøm og varmtvann. : Løren - Flott 3-roms med balkong og felles takterrasse med god utsikt. A-konto strøm og varmtvann.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 461,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i hjertet av Løren, rett over treningssenteret STERK. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza og den indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Grønnsaks-butikken Bazaar, Baker Hansen, Kaffebrenneriet, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio med fysioterapeut og kiropraktor, for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud med ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, m.m.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Felleskostnader

Kr 3 461,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2009

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

68m2

Tomt

2171m2

KR-kode

561841

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Peter Møllers vei 5 A, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 33, snr. 30 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.171 m² som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med store bed kantet med granitt og elvegrus, lekeplass.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er også mulig å leie parkering i kjelleren av Q-park.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

Bad, gang, kjøkken, stue, 2 soverom: 65 kvm

Sekundærrom:

Bod : 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré

Velkommen inn til denne spennende leiligheten. Stor entré med to skyvedørsgarderobe, hvorav den ene er veldig stor og brukes mer som en innvending bod. Entréen har dørcalling.

Stue

Her får du en lys og romslig stue med flere møbleringsmuligheter. Plass til både en tv-krok og spisebord. Stuen har store vindusflater og utgang til balkongen.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med fronter i glatt utførelse og laminat benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer og opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Badeværelse

Her for du et romslig bad med opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv og vegg. Innredet med veggehengt toalett, veggehengt servantinnredning, overskap og speil. Veggehengte dusjdører i glass.

Hovedsoverom

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Her følger også en garderobe. Leiligheten har store vinduer og soverommet er intet unntak; Her er det bare å trekke opp gardinene og stå opp. Hyggeligere start på dagen kan man knapt få!

Soverom 2

En god størrelse på dette rommet også. Kan brukes til soverom, tv-stue eller et kontor.

I tillegg følger balkong på 4,5 kvm. Balkongen har rekkverk i stål med stående spiler.

Nøkkelopplysninger:

El-anlegg: Automatsikringer

Bod: Kjeller

Vinduer: 3 lags isolerglass fra 2008

Gulv: Tre stavs eikeparkett og fliser på bad

Vegger: Malte flater

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Fjernvarme til oppvarming fordeles etter eierbrøk. Det er individuelle målere på varmt tappevann. Strøm og varmtvann er A-konto.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse fra 2009 med mindre forhold som må utbedres for at ferdigattest gis:

1. Bekreftelse på at sluttdokument til Vvs er innsendt.

2. Sluttrapport for avfallshåndtering på innsendes.

3. Sort/hvit husnummer skilt må henges opp.

Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vannledninger, vei og adkomster til blokkene, gjerdeplikt, erklæring/avtalt til å føre spillvansledning m.m. over gnr. 124 og bnr. 33, grensejusteringer v/jordskifte, pliktig medlemskap i huseierforening for beboere bestemmelser om adkomstrett til parkeringsanlegget i kjelleren, bestemmelser som regulerer leie av parkeringsplasser i sameiet, bestemmelser om adkomstrettigheter til sameiets fellesarealer, bestemmelser om felles lekeareal på sameiets tomt, erklæring/avtale om rettigheter til avfallsanlegg, tekniske rom, og vaktmesterlager, erklæringer om før for fjernvarme, strøm, telefoni og datakabler, bestemmelser om gjensidig rett til installasjoner i etasjeskiller, og bestemmelser om skulpturer og park på sameiets fellesareal.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenlunden Boligsameie, org.nr. 994272276, med sameiebrøk 67/5307.

Se sameiets hjemmeside: www.lorenlunden.no

Sameiet består av 83 leiligheter og 2 næringsseksjoner. I første etasje, på gateplan, er det bygget næringsarealer som vender ut mot Lørenveien og Peter Møllers vei. Fra andre etasje og oppover er det leiligheter.

Under byggene er det parkerings-og bodarealer, med heis direkte opp til leilighetene. Det er tillatt å holde husdyr sånn som hund og katt i leilighetene så lenge det ikke fører til sjenanse for nabolaget.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22865500

Dugnad må påregnes.

Vaktmesteravtale med ISS AS.

Bredbånd, TV og telefoni leveres av Viken Fiber.

Sameiet er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenr- 79563183.

Større vedlikehold og rehabilitering:

2016 Utbedring av takterrassen. (Satt opp hyggelig paviljong med nydelig utsikt om området) .

2013 Videovervåkning

2012 Nytt elektronisk låsesystem.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, allmennyttige formål i henhold til reguleringsplan S-4083 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.04.2004. Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201708980, 201312138 og 201509417.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.461,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme: kr. 592,- A-konto strøm og varmtvann: kr. 550,- Kabel-tv og internett: kr. 259,- og andre felleskostnader: kr. 2060,-

Totale felleskostnader: kr. 3461,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Boligen er tilknyttet Altibox/vikenfiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 259 pr. mnd. som er en del av felleskostnader.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 721 467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.4 km
Sinsenkrysset 1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.2 km
Økernparken 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.2 km
Treningssenter STERK 0 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km
Kuben videregående skole 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.9 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.3 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.2 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.4 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Dagligvare Meny Løren 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.1 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Circle K Økern 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 30,9 år
Gj.snittalder kvinner 27,9 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Øst 622 351

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christian Høiby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?