Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 510 000,- for kr 2 510 000,-

Pettersløkka 38

Flott og innglasset veranda

Usjenert og flott veranda med utgang fra stue/spisestue

Fin utsikt

Oppusset og pen stue

Spisestueavdeling

Stue

Stue

Stue

Baderom

Oppusset og pent kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Soverom

Entre

Entre

Soverom

Planløsning

St. Hansberget - Oppusset og meget pen 3-roms toppleilighet med flott utsikt

Pettersløkka 38 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 480 000,-

St. Hansberget - Oppusset og meget pen 3-roms toppleilighet med flott utsikt : St. Hansberget - Oppusset og meget pen 3-roms toppleilighet med flott utsikt

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 480 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 512,-
Fellesgjeld:
Kr 266 676,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en veldig fri og fin beliggenhet internt på boligfeltet med Nordbykollen med regulerte friarealer, flott turterreng og lysløype som nærmeste nabo.

Det er god bussforbindelse både fra Torsvei/Gamle Kongevei, Svelvikveien og Holmestrandsveien til sentrum, med flere avganger i timen. Kun to-tre minutters gangavstand til nærmeste bussholdeplass. Gangavstand til Bangeløkka og bussholdeplass for ekspressbusser. Fin sykkelavstand til Drammen stasjon med veldig god tog- og bussforbindelse. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. 60 minutter med flytog fra Drammen til Gardermoen med tre avganger i timen. Lett adkomst til Bangeløkka med påkjøring til E18 til Oslo/Kongsberg/Vestfold.

De fleste fritidstilbud i Drammen. Mange fritidstilbud i bydelen. Kort vei til Marienlyst med svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og skøytebane. Drammenshallen. Drafn, Skiold og Glassverket er aktive idrettslag på Strømsø med mange aktiviteter og innehar også egne idrettsanlegg. Kort vei også til Åskollen med bla. fotball-, håndball-, korps- og speideraktivitet.

Barnehager og skoler

22 barnehager bare i Strømsø barnehagekrets. Det er flere barnehager i kort gangavstand på St. Hansberget, bare noen få hundre meter unna leiligheten.

Brandengen barneskole (1. - 7. trinn).

Marienlyst ungdomsskole (8.-10. trinn).

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Universitetet i Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Strømsø sentrum kjør mot Rundtom. Kjør forbi CircleK-stasjonen og ta første vei til venstre (inn Gamle Kongevei). Denne veien følges oppover, ta til høyre inn Solbergsgate like etter frisørsalong. Når denne veien deler seg, ta skrått opp til venstre. Pettersløkka 38 ligger på høyre side, like etter garasjeanlegget. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 480 000,-

Fellesgjeld

Kr 266 676,-

Totalpris

Kr 2 746 676,-

Felleskostnader

Kr 4 512,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1966

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

82m2

Tomt

24481m2

KR-kode

2018435

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Pettersløkka 38 B, 3040 Drammen

Andel/leil.nr. 143 i Pettersløkka Borettslag, org.nr. 948 473 062

Gnr. 112, bnr. 452 i Drammen kommune

Tomten

Leiligheten har egen og flott innglasset veranda, med utgang fra stuen. Verandaen er vendt opp mot friareal/Nordbykollen og er helt usjenert og uten innsyn.

Stor, eiet felles selveiertomt for hele borettslaget på 24.481 kvm. Tomten er delvis naturtomt, mens store deler av tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og internveier, samt hyggelig opparbeidet felleshage med plen, blomster, planter og sittegrupper.

Parkering

Parkering ved blokken, samt gateparkering. Gode parkeringsmuligheter etter områdets bestemmelser.

Det er et eget garasjelag på Pettersløkka, hvor det er muligheter for kjøp av garasjeplass. Pr. 21.08.18 står det to garasjeplasser til salgs.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Pettersløkka som er en offentlig/kommunal vei. Borettslaget har ansvar for vedlikehold for internveier.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

P-rom: 69 kvm.: Entre, to soverom, baderom, kjøkken, stue.

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder, pluss en liten matbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.18 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen.

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:

Entre: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Garderobeskap.

Soverom 1: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe med speildør.

Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Plassbygget garderobeskap.

Baderom: Nyoppusset og lekkert baderom med fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Downlights i tak. Vamekabler. Vegghengt toalett. Dusjhjørne. Servant i pen seksjon. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Laminat på gulv, malte vegger, malt tak. Fliser over kjøkkenbenk. Nyere (ca. 2013) og pen kjøkkeninnredning med skap/innredning helt opp til tak. Integrerte hvitevarer som medfølger: komfyrtopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Kjøleskap kan medfølge etter nærmere avtale.

Stue: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Vedovn. Vinkelstue med spisestueavdeling med utgang til stor og flott, innglasset veranda.

Standard

Oppusset og meget pen leilighet som er innredet i lyse og rolige farger. Leiligheten har en moderne og meget bra standard med bla. helt nytt baderom (2018) og nyere kjøkken (ca. 2014).

Oppvarming

Nyere vedovn i stuen. Varmekabler i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1966.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant i alle leiligheter i borettslaget for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler bestemmelser om vann/kloakkledninger, og antas å ikke ha noen praktisk betydning for den enkelte leilighet/andelseier.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Pettersløkka Borettslag.

Borettslaget består av 165 leiligheter, fordelt på 5 blokker.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, men borettslagets husordensregler sier at gjeldende lover skal følges og gir anledning til å fremme begrunnet søknad om dyrehold (hund/katt).

For noen år siden bygget borettslaget nye innglassede balkonger. Det går for tiden et prosjekt hvor baderommene/røropplegg rehabiliteteres, baderommet er nyoppusset i leiligheten som nå skal selges.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kopi av årsoppgave med årsregnskap, vedtekter, husordensregler kan fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for St. Hansberget III, datert 23/11-1962. Kopi av reguleringsplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Diverse

Verditakst: kr. 2.500.000,-.

Lånetakst: kr. 2.150.000,-.

Kopi av tilstandsrapport med takst og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i salget, øvrige hvitevarer (kjøleskap) medfølger ikke. Taklampe i stue og hovedsoverom, samt utelamper på veranda medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.512,- pr. mnd.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag på andel fellesgjeld, bygningsforsikring, Get kabel-tv (grunnpakke), Get internett (grunnpakke), vann/avløp, renovasjonsgebyrer, strøm i fellesarealer, gang- og trappevask, plenklipping, snørydding/måking, avsetning til vedlikehold og drift av fellesarealer, styrearbeid og forretningsførsel.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnleie kr. 3.012,-

Lån veranda/bad kr. 1.500,-

Nærmere fordeling av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5300 kWh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.747.981,-. Av dette beløpet utgjør kr 266.449,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Tangen-åskollen 7
Kirkesogn Tangen

Steder i nærheten

Drammens museum 3.4 km
Åskollen 2.8 km
Drammensbadet 3.7 km
Marienlyst stadion 3.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.6 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 3 km
Bussholdeplass Solbergs gate 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ulvekula kunstgress 1.1 km
Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 2 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Brandengen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 2.8 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 2.7 km
Børresen skole (8-10 kl.) 4.6 km
Galterud skole (8-10 kl.) 4.9 km
Drammen videregående skole 3.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 4.4 km

Barnehager

St. Hansberget barnehage (0-5 år) 0.7 km
Hedensrud barnehage (0-5 år) 0.7 km
Tangen menighets barnehage (2-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 2.5 km
Kjøpesenter CC Drammen 3.8 km
Postkontor Strømsø Postkontor 3.2 km
Postkontor Kiwi Åskollen 3 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 2.5 km
Apotek Boots apotek Strømsø 3.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.2 km
Dagligvare Coop Extra Tangen 1.2 km
Dagligvare Spar Kristensen 1.3 km
Kiosk/video Rundtom Spill 1.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 1.5 km
Bensin Circle K Rundtom 1.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Rundtom 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 41,6 år
Gj.snittalder kvinner 46,7 år
Husholdninger med barn 16,8 %
Husholdninger uten barn 83,2 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 9004
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Tangen-åskollen 7 597 386

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1,25 % provisjon inkl. fellesgjeld. Minimumsprovisjon: kr. 38.000,-. Grunnhonorar: kr 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-. SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?