Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Velkommen til Pilestredet 38

Entrè

Kjøkken

Detalje

Stue/kjøkken

Stue/kjøkken

Kjøkken med nydelig utsikt

Utsikt fra stue og kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue/ Kjøkken

Stue/ kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Bad

Delikat bad med stor dusj, servant og opplegg for vaskemaskin

Bad

Dusj

Bad

Soverom

Hems

Walk in closet

walk in closet

3D Plantegning

2D plantegning

Bislett/Homansbyen - Sjelden og unik toppleilighet - Meget god takhøyde - God standard - Hems - Heis - Flytt rett inn!

Pilestredet 38

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Bislett/Homansbyen - Sjelden og unik toppleilighet - Meget god takhøyde - God standard - Hems - Heis - Flytt rett inn!: Bislett/Homansbyen - Sjelden og unik toppleilighet - Meget god takhøyde - God standard - Hems - Heis - Flytt rett inn!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 314,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Pilestredet 38 ligger sentralt og attraktivt til rett ved gamle Frydenlund, i dag kjent som høgskolesenteret. Med nærhet til både Sentrum, Bislett, Majorstuen og St.Hanshaugen er pulserende kafé- og byliv aldri langt unna. Nærområdet består primært av eldre bygårdsbebyggelse med noe moderne innspill som f.eks. Pilestredet Park og enkelte nyere bygg. Beliggenheten er perfekt for eventuell utleie, da det er kort vei til flere studiesteder/ arbeidsplasser.

Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. På St.Hanshaugen, Bislett og Majorstuen finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter som Nodee, Cru og Delicatessen. Nisjeforretninger som Gutta på Haugen er få minutter fra boligen. Bydelen er dessuten preget av flere kulturelle virksomheter som f.eks. Litteraturhuset og Kunstnernes hus. For øvrig også gangavstand til sentrum med Karl Johans gate og eksklusive kjøpesentre som Eger, Paleet og Sten & Strøm.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Få minutters gange til Slottsparken med sitt karakteristiske uttrykk. For øvrig kort vei til idylliske St. Hanshaugen park og Stensparken. Anerkjente Frognerparken med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet er også innenfor rekkevidde. Her finner du flotte skulpturer, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse. Grünerløkka og Youngstorget er også innenfor kort gangasvstand og tilbyr en rekke restauranter, utesteder og rekke andre fasiliteter.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud innendørs med SATS på Bislett, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislett Bad. For den turglade er det relativt kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Barnehager og skoler

Gangavstand til en rekke universiteter og høyskoler som bl.a. Høgskolen i Oslo, Det juridiske fakultet, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo m.m. God kollektiv tilknytning til øvrige studiesteder med både trikk, buss og t-bane i umiddelbar nærhet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Felleskostnader

Kr 3 314,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

1985

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

971m2

KR-kode

151892

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Pilestredet 38, 0166 Oslo

Gnr. 208, bnr. 542, snr. 42 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 971 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Det en en felles takterrasse som kan benyttes av sameierene.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Bruksareal:

Leilighet 62 kvm

Primærrom:

6. etasje 62 kvm: Entré/gang, bad, kjøkken, stue, soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjelleretasjen. Stort loft ved siden av hemsen med gode lagringsmuligheter ca. 11 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.06.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i 1985 og bygget etter byggeforskrift 1969. Bygningen var opprinnelig et hotell som er blitt bygget om til leiligheter i 2001. Leilighetene er da trolig bygget etter TEK 97, 2. utgave. Leiligheten fremstår som moderne og tidsriktig med en god og arealeffektiv planløsning. Helhetsinntrykket av leiligheten er bra og ingen vesentlige avvik ble registrert annet en hva man kan forvente av normal bruks-/alderslitasje.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Ukjent grunn, antas fundamentert på faste masser.

- Støpt betongfundament/gulv i kjelleren.

- Flat takkonstruksjon.

- Tekket med Sarnafilduk eller lignende taktetting.

- Innvendige innkassede takrenner og nedløp i plastbelagt stål.

- Grunnmur av betong.

- Yttervegger av betongkonstruksjoner og bindingsverk kledd med stålprofiler og teglsteinsforblending. Det er ikke gjennomført vurdering av veggkonstruksjon og fasader da dette er en del av sameiets felles eiendomsmasse.

Vinduer og dører

- Vinduer i tre med hvit utførelse og 3-lags glass fra byggeår. Vinduene er noe værslitte utvendig og "subber" noe i karm.

- Brann-/lydklassifisert (B30, 35 db) inngangsdør i hvit utførelse fra byggår. Inngangsdøren har god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand med hensyn til alder. Tg 2 settes ut fra alder.

Etasjeskillere

- Etasjeskille av betong. Det registreres stedvise nivåforskjeller/svanker i gulvene i stuen. TG: 2 Øvrige gulv anses som normale (+- 10mm). Kontroll av retningsavvik ble foretatt i stue og kjøkken med laser.

Innvendige trapper

- Stige i metall opp til hems. Rekkverk av glass på hvileplan. Stigen fremstår som i normalt god stand.

Elektriske anlegg

- Skjult el-anlegg. Sikringskap med automatsikringer plassert i felles gang.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast, kobber og rør-i-rør (pex). Felles varmtvann. Rørskap plassert på bad med synlig drenshull (for å synliggjøre lekkasjer). Innvendig

hovedstoppekran plassert sannsynligvis i benkeskap på kjøkken.

Diverse utstyr

- Dørcalling med åpner funksjon.

- Tv-signaler fra Canal Digital.

- Projektor m/fjernstyrt lerret i stuen.

- Sone-inndelt lyssetting m/fjernkontroll.

- Sensorstyrt lys i walk-in garderobe, garderobeskap i entré og bad.

- Hånklætørker på bad.

- Varmetråder i speil foran servant på bad (for å hindre dugg).

- Felles seriekoblet brannvarsling med tilkobling til brannvesenet.

- Kjøl-/frysekap med isbitmaskin. Isbitmaskinen i kjøl-/frysskapet er noe defekt. TG: 2

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Strøken toppleilighet med meget sentral beliggenhet. Leiligheten har god takhøyde og romslig planløsning. Det er gjennomgående god standard noe som gir et svært godt helhetsinntrykk. Leiligheten er vesentlig pusset opp i 2011 og er teknisk godt utstyrt. Entré/gang er pusset opp i 2015. Denne leiligheten må ses. Flytt rett inn!

Kjøkken

Pent kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Profilert kjøkkeninnredning i mørk høyglanset utførelse med laminert benkeplate. Stålvask, flislagt over kjøkkenbenk, integrerte hvitevarer og ventilator med utblåsning. Dimbare downlights. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Rikelig med vinduer som gir godt lys og god utsikt. Det er parkett på gulv og malte flater på vegg og i himling. Dimbare downlights og opplegg for prosjektor.

Bad

Delikat flislagt baderom fra 2006 utstyrt med servantskap, innfliset speil m/varmekabler, dusjhjørne m/foldedør og sprutsikker plate, vegghengt toalett uten

drensspalte/åpning (for å synliggjøre lekkasjer) og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og sentralt avtrekk med tilluft under dørblad. Det er 2 stk sluk i rommet; En slukrenne i dusj, samt sluk med klemring ved servant. Dimbare downlights i himling.

Soverom/ walk-in-closet

Stort soverom med god takhøyde. Det er parkett på gulv og malte flater på vegg og i himling. Fra soverommet er det adkomst til walk-inn-closet med gode skap/oppheng for klær og diverse tekstiler.

Innvendige overflater

Gulv - Parkett og fliser.

Vegger - Malte overflater.

Himling - Malte overflater.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Felles varmtvann.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.01.1987. Denne ligger bakerst i salgsoppgaven.

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.09.2009. Denne ligger bakerst i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst én servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om veg.

Dagboknr 17407, tinglyst 15.03.2002. Bestemmelser om veg og adkomstrett for naboeiendommen, Stensberggaten 26-28.

Servitutten vil følge eiendommen. Kopi av grunnboken kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Boligseksjonene tillates ikke utleid til juridisk person.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Pilestredet 38, med sameierbrøk 660/30468.

Sameiet består av 41 boligsseksjoner og 4 næringsseksjoner (hvorav seksjon nr. 1 er garasje).

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er er ikke tillatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til kommuneplan vedtatt 23.09.2015, Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.314,- pr. mnd. og inkluderer: Tv/internett fra Canal digital, Varmtvann, trappevask, kapitalkostnader, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel samt generell drift og vedlikehold av gården.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.021,- pr. år. / 6.100 kwh. pr. år.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.823.967,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sentrum 2 /rode 12
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Holbergs plass 0.2 km
Kunstnernes hus 0.4 km
Oslo Lærerhøgskole 0.4 km
Sofies plass 0.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
Trikkeholdeplass Frydenlund 0.1 km
Bussholdeplass Frydenlund 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Vestkantbadet 1.2 km
Treningssenter SATS Bislett 0.5 km
Treningssenter EVO Oscarsgate 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.9 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.6 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.4 km
Kristelig gymnasium 0.5 km

Barnehager

Bygården barnehage (1-6 år) 0.3 km
Grønneberg barnehage (1-6 år) 0.3 km
Dr. Brandts barnehage 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1 km
Kjøpesenter Paleet Karl Johan 1 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.3 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 0.6 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.6 km
Apotek Apotek 1 Hygiea Oslo 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Joker Holberg 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Bislett 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Holbergs plass 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Holbergsgate 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 36,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,8 år
Husholdninger med barn 10,1 %
Husholdninger uten barn 89,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum 2 /rode 12 1966 1403

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?