Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 160 000,- for kr 5 160 000,-

Velkommen til Pilestredet 66 - En romslig og gjennomgåene 3-roms på Bislett

Plantegning Pilestredet 66

Fra entreen har du inngang til stuen via doble fløydører

Romslig stue malt i duse farger og lyse materialvalg

Her har du god plass til møbering av stor sofa med tilhørende møblement

Stort og luftig rom med god takhøyde

Koselig peisovn i hjørnet fra 2012 som varmer godt

Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue

Stort kjøkken og spisestue med god plass til møblering av spisebord

Lekkert kjøkken fra Epoq (2016) med store arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass

Et stort høyskap med integrert kjøl, frys og komfyr, samt rikelig med skapplass

Lekker svart komposittkum i svart benkeplate

Spiseplass med plass til mange gjester

Store vindusflater og god takhøyde sikrer rikelig med lys inn i rommene

Fra entreen har du inngang til soverommene. Her ser du hovedsoverommet som vender ut mot bakgård

Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og nattbord

Hovedsoverom med stor speildsørsgarderobe

Barnerom/gjesterom som også vender ut mot bakgård.

Hems over taket i entreen med plass til oppbevaring

Lekkert flislagt bad fra 2015 med varmekabler og opplegg for vaskemaskin

Et romslig og funksjonelt bad med mye skap til oppbevaring

Entré - her sett inn mot bad og soverom 2

Entré - her sett fra bad - mot inngangsdøren

Egen inngang fra felles portrom

Fasade Pilestredet 66

Fasade Pilestredet 66

Bakgård med felles sittergrupper og beplantning

Kart over leilighetens beliggenhet

Bislett - Pen og klassisk 3-roms med store rom og god takhøyde. Leiligheten er oppgradert i 2015/2016. Mulighet for parkeringsleie.

Pilestredet 66

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

Bislett - Pen og klassisk 3-roms med store rom og god takhøyde. Leiligheten er oppgradert i 2015/2016. Mulighet for parkeringsleie. : Bislett - Pen og klassisk 3-roms med store rom og god takhøyde. Leiligheten er oppgradert i 2015/2016. Mulighet for parkeringsleie.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 095,-
Fellesgjeld:
Kr 48 565,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Bislett gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby med et yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god kollektiv forbindelse. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.

Nærområdet byr på et rikt utvalg av kaféer og restauranter. Vil du ta med deg maten på vei hjem fra jobb er det også ulike take-away restauranter i nærheten. Bydelen er dessuten preget av flere kulturelle virksomheter som f.eks. Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset. Her tilbys et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Kun to minutters avstand til Stensparken med plaskebasseng og café om sommeren. St. Hanshaugen er også bare en kort gåtur unna leiligheten. Du har også gangavstand til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse. Majorstuen og Bislett tilbyr forøvrog også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Sats Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien, Fitness Xpress og for ikke å glemme Bislet Bad med spaanlegg. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Coop Prix i Pilestredet like utenfor døren. Skulle du ønske et enda større utvalg finner du Meny i Industrigata og Coop Mega i Dalsbergstien. Du finner også Vinmonopolet i Thereses gate.

Bislett er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 samt 21-bussen med hyppige avganger. Det er videre flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20- og 37-bussen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.3 km

Langaard barnehage (0-6 år) 0.3 km

Barneskole- og ungdomsskole:

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.4 km

1-10 kl. Uranienborg skole 1.1 km

1-7 kl. Ila skole 1.2 km

1-10 kl. Marienlyst skole 1.3 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.3 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.9 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.9 km

Videregående skole:

Akademiet videregående skole Oslo 0.3 km

Kristelig gymnasium 0.3 km

Adkomst

Inngang fra Pilestredet 66, egen inngang fra felles portrom. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 48 565,-

Totalpris

Kr 5 148 565,-

Felleskostnader

Kr 3 095,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1896

Soverom

2

Primærrom

78m2

Bruksareal

78m2

Tomt

444m2

KR-kode

4018111

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Pilestredet 66, 0354 Oslo

Gnr. 216, bnr. 121, snr. 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 444 kvm som tilhører sameiet. Bakgården er opparbeidet med belegningsstein, sykkelstativ, sittegrupper og noe beplantning. Tomten er fellesareal.

Parkering

Mulighet for å overta leien av parkering til dagens eier i Underhaugsveien ( selger leier denne til 1.525,- kr i dag) Garasjen er under oppgradering, men de vil få nytt tilbud om parkering når denne er ferdig oppgradert.

Det er innført beboerparkering i dette område (Sone B). Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Totalt primærrom: 78 kvm

Primærrom: Leilighet: 1. etasje 78 kvm: Entré, stue, kjøkken/spisestue, to soverom og bad.

I tillegg disponerer boligen to boder. En bod på ca. 2 kvm i baktrapp mellom 1. og 2. etasje, samt en kjellerbod på ca. 6 kvm (råkjeller)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Pilestredet 66! En meget sjarmerende og klassisk leilighet med gjennomgående planløsning. Leiligheten har romslige og veldimensjonerte rom fordelt på 78 kvm med hhv. entré/hall, kjøkken/spisestue, stue, baderom og to soverom. Leiligheten er blitt betydelig oppgradert de seneste årene, med nytt bad fra 2015, lekkert kjøkken fra 2016, samt overflateoppussing på gulv og vegger i 2016. For øvrig kan leiligheten by på koselig peis, store vindusflater med mye lys, to soverom som vender mot bakgård, egen inngang fra felles portrom med mulighet for å sette fra seg barnevogn samt en meget sentral beliggenhet. Dette er en leilighet som har blitt tatt godt vare på, så her kan du flytte rett inn!

Entré:

Fra portrom har du egen inngang med trapp inn til leiligheten. Entreen deler leiligheten i to med soverom til venstre ut mot bakgård og stue og kjøkken ut mot Pilestredet. Entreen er lys og innbydende og har plass til oppbevaring av yttertøy. Downlights i taket med dimmer.

Stue:

Leiligheten har et fantastisk oppholdsrom med delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Stuen har god plass til møblering av sofaseksjon og TV. Koselig peisovn (2012) i hjørnet som varmer godt, samt varmematte under gulvet. Rommet har to store vindusflater som slipper inn rikelig med lys i rommet.

Kjøkken:

Et lekkert Epoq-kjøkken fra 2016 med god plass til spisestue i forkant. Kjøkkenet er av meget god størrelse og har alt du trenger av oppbevaringsplass i skuffer og skap. Ingen overskap gjør rommet mye luftigere. Kjøkkenet er innredet med sorte fronter og integrerte håndtak, benkeplate av laminert spon, ventilator (kullfilter) over platetopp, sort komposittkum og ett-greps blandebatteri. Integrert i innredningen finner du oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp og kjøl/frys (alle fra Bosch).

Det er montert waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje, sant komfyrvakt over platetoppen.

Hovedsoverom:

Delikat hovedsoverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Stor speildørsgarderobe med god plass til oppbevaring av klær. Soverommet vender ut mot bakgård.

Barnerom/gjesterom:

Barnerommet eller gjesterom vender også ut mot bakgård og her har du plass til barneseng, gjesteseng eller en kontorpult.

Bad:

Lekkert bad med varmekabler fra 2015 i enden av entreen. Badet er innredet med servant med skap og veggskap, dusjhjørne med foldbare glassdører, gulvmontert toalett samt opplegg for vaskemaskin.

Øvrig:

Vinduer fra 1988 utført med 2-lags isolerglass.

Branndør inngangsdør/leilighetsdør. B-30.

Laminatgulv. Det er lagt varmematter under gulv i stue.

Varmtvannsbereder antatt fra 2015 på ca. 100 liter er plassert over himlingen på badet.

Romhøyde i stue er 2,88 meter (gj. snitt).

Sikringsskap plassert i entré/gang.

Porttelefon med fjernåpner. Modell: aiphone gf-1d

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med varmematter under gulv i stue, varmekabler i gulv på bad, ellers panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1896.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men det foreligger et uattester ekspedisjonsdokument fra 1895.

Det foreligger ferdigattest på innredning av WC fra 1-4. etasje fra 1973.

Til informasjon er kjøkkenet flyttet fra dagens gjesterom ut til dagens kjøkken.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 17473, tinglyst 17.03.1989, type heftelse: Panterett til sameiet kr. 25.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bruk av gårdsrom og adkomstrett samt forpliktelse til utbedring etter kommunale krav. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameie Pilestredet 66, med sameiebrøk 97/1250.

Sameiet består av 10 leiligheter.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for de øvrige beboerne.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Deler av taket ble utbedret i 2017 ifm. en lekkasje

Planlagte påkostninger:

- Styret skal følge opp Pilestredet 68 sitt forslag om oppusing av gjerdet mellom gårdene.

- Styret skal også kontakte blikkinnslager for å se hvorvidt det er nødvendig å reparere nederste ledd av takrenne mot gaten.

Det ble på sameiemøtet i mai 2018 vedtatt at de som ønsker å søke kommunen om oppføring av balkong i tilknytning til sin leilighet får lov til dette. Sameierne samordner seg nå for å høre hvem som ønsker dette, da det er penger å spare om alle gjør dette på samme tid. En eventuell balkongbygging vil bli fakturert og bekostet den nye eieren av boligen. Det vil i slutten av juni være en befaring fra balkong leverandør i regi av sameiet om hvorvidt det er mulig å få balkong i denne seksjonen også.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2837 datert 15.01.1986. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og administrasjon/politikk/kommuneplan/

Det gjøres oppmerksom på følgende:

- Pilestredet 77-79: Oppføring av tre boligblokker med felles garasjekjeller

- Pilestredet 75C: Gnr. 214 bnr. 286 Ønske om å omregulere til boligområde med utadrettet virksomhet på bakkeplan

- Pilestredet 70: Fasadeendring

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste med kommunalt listeført vernestatus. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklamper medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.095,- pr. mnd. og inkluderer: Digitall-TV (298,-), kommunale avgifter, trappevask, revisjon og forretningsførsel, generell drift og vedlikehold.

Til info skal felleskostnadene økes med 3 % fra 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000-15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og inkludert i felleskostnadene har du standardpakke på kr. 298 pr. mnd (evt. oppgradering av pakken inngås som avtale mellom leverandør og kjøper. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr. 440 pr. måned. Ny avtale må tegnes av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 5.283.732,-

Av dette beløpet utgjør kr 48.565,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Fagerborg Rode 1

Steder i nærheten

Fagerborg kirke 0.2 km
Bislett Stadion 0.2 km
Sofies plass 0.4 km
Markus kirke 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.5 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.1 km
Bussholdeplass Bislett 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.4 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 1 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.1 km
Treningssenter SATS Bislett 0.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.2 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.3 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.9 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.3 km
Kristelig gymnasium 0.3 km

Barnehager

Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.3 km
Langaard barnehage (0-6 år) 0.3 km
Deutscher Kindergarten (1,5-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.2 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.6 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.3 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.4 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.3 km
Apotek Apotek 1 Hygiea Oslo 0.5 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Bislett 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Sporveisgaten 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Bislett 0 km
Kiosk/video Bislethjørnet 0.1 km
Bensin st1 Pilestredet 0.1 km
Bensin Shell Marienlyst 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 32,8 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 10,4 %
Husholdninger uten barn 89,6 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 379
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Fagerborg Rode 1 926 682

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?