Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 420 000,- for kr 4 420 000,-

Velkommen til Platous gate 31. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Utgang til vestvendt balkong på 5 kvm med gode solforhold fra ettermiddag til kveld. Det er tillatt med grill.

God intern beliggenhet mot bakgård, godt skjermet for støy og sjenanse.

Store vindusflater i stuen som gir rikelig med naturlig lys.

Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Dette reduserer strømkostnadene betraktelig!

Innholdsrikt kjøkken fra byggeår(2008)

Pent og velholdt kjøkken med innredning fra Sigdal.

Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt integrert oppvaskmaskin.

Velkommen inn!

Innholdrik entré med god plass til oppbeavring av ytterklær og skotøy. Adkomst til omkledningsrom fra entré som sørger for godt med lagringsplass.

Hovedsoverom

Her har du god plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap og kommode.

Hovedsovermmet er utstyrt med et romslig garderobeskap.

Det andre soverommet vender mot sameiets bakgård.

Et ypperlig gjesterom eller kontor.

Inngang via skyvedør fra stuen til soverom nr. 2.

Lyst og pent flislagt bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel.

Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjvegger i glass, og servant med underskap.

Plantegning.

Hyggelig felles takterrasse med særdeles gode solforhold og flott utsikt over byen.

Fasade. Bygget er fra 2008.

Parkmessig opparbeidet bakgård med lekeapparater, sittebenker og beplantning.

Garasjeplass i parkeringskjelleren under bygget medfølger.

Grønland/Bjørvika

Platous Gate 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

Grønland/Bjørvika: Særdeles attraktiv 3-roms leilighet i moderne bygg fra 2008 med garasje, vestvendt balkong og heis

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 170,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum, på grensen mellom Grønland, Gamlebyen og Bjørvika. Her har du nærhet til «alt som trengs» i et urbant og pulserende bymiljø, samtidig som du bor skjermet i 7.etg på toppen av Teaterkvartalet. På Teaterplassen som er innen 2 minutters gange fra leiligheten ligger det flere restauranter, kaffebarer og puber, blant annet populære Oslo Mekaniske Verksted. Hvis man dobler gåtiden til 4 minutter har man velkjente Olympen Pub, populært kalt "Lompa", hvor du både kan spise og drikke godt. Maemo, Norges eneste restaurant med 3 Michelin stjerner, er også innenfor 4 minutters gange. Har man 10 minutter tilgjengelig kan man benytte seg av en av de mange restaurantene og servicetilbudene som er etablert i Barcode. Her er det mulig å finne noe for de fleste smaker og ønsker.

Leiligheten ligger i et meget spennende og populært område i stor utvikling. Rundt Operaen er nå byggingen av både Nye Deichmanske Hovedbibliotek og nytt Munch Museum i gang. Begge disse prosjektene er planlagt å åpne for publikum i 2020. Rett utenfor Operaen ligger Langkaia der det gjennom sommeren jevnlig er konserter, festivaler, badstuflåte og sauna. Vippa på Vippetangen har også rukket å bli en av byens mest populære spisesteder. Her kan du spise deg mett og drikke deg utørst i nydelige omgivelser ved fjorden. Bjørvika er langt på vei til å bli et kulturelt samlepunkt med et pulserende bymiljø.

Ytterst på Sørenga er det et yrende folkeliv om sommeren med flere restauranter, barer og populære Sørenga sjøbad hvor man kan ta seg en dukkert midt i byen. Når du går ut av inngangsdøren til blokken så er det meget kort vei til Akrobaten bro som raskt og enkelt tar deg over til Sørenga. Her kan du slappe av på en fortausrestaurant, ta et bad på en varm sommerdag eller leie kajakk av Den Norske Turistforeningen som har etablert et eget friluftshus ute på Sørenga.

Ønsker du litt roligere omgivelser kan en tur langs vannspeilet i Middelalderparken være et godt alternativ, eller en spasertur rundt Ekebergskrenten og Ekebergrestauranten med fantastisk utsikt over byen. Vil du ha et kulturelt innslag, er Ekebergparken skulpturpark ikke langt unna. Gangstiene langs Akerselva eller Botanisk Hage er bare to eksempler på andre turmuligheter som ligger rett i nærheten av boligen.

Området har gjennomgått en drastisk og positiv forandring de siste årene og er fortsatt i utvikling.

Mange store selskaper som DnB, Gjensidige, Deloitte, Microsoft, Vinmonopolet og PWC har etablert seg i den nye bydelen.

Det er kort vei til alle servicefasiliter og offentlig kommunikasjon. Trikk, T-bane, tog, buss og flytog er rett rundt hjørnet. Det er gangavstand til Oslo Bussterminal (5 min), Grønland T-banestasjon (5 min) samt Oslo S og Jernbanetorget (10 min). Med direkterute på 19 minutter for flytoget fra Oslo S til Gardermoen kan man være på Gardermoen på under 30 min etter at man låser seg ut av leiligheten. Det er flere bysykkelstativer i området, du alltid vil finne en ledig plass å sette fra deg sykkelen eller hente en når du trenger det. Ut fra parkeringskjelleren kjører du raskt ut av byen i alle retninger.

I første etasje av bygget ligger Rema 1000, og det er flere både store og mindre matbutikker i umiddelbar nærhet til leiligheten. I området rundt Grønland Torg er det flere grønnsaksbutikker som har et rikelig utvalg av frukt og grønt, samt andre spesialbutikker med spennende varer.

Grønland Basar, Oslo City og Byporten er kun en liten gåtur unna. På de regntunge eller ekstra kalde dagene, kan man gå varmt og tørrskodd gjennom Bussterminalen til Byporten og Oslo S. Øvrig shopping kan gjøres i Karl Johans gate som ligger i gåavstand fra leiligheten.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.2 km

Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.2 km

Grønland Torg bhg - Smalgangen (0-6 år) 0.3 km

Barneskoler:

1-7 kl. Gamlebyen skole 0.7 km

1-7 kl. Tøyen skole 0.9 km

1-7 kl. Vahl skole 0.9 km

1-7 kl. Lakkegata skole 1.3 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole 1.3 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.7 km

Videregående:

Hersleb videregående skole 1.1 km

Heltberg gymnas 1.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 170,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

7

Byggeår

2008

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

1714m2

KR-kode

40.18234

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Platous Gate 31, 0190 Oslo

Gnr. 230, bnr. 271, snr. 109 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.714 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med asfalterte internveier, gressplener og ulike beplantninger.

Parkering

Med boligen medfølger parkeringsplass (P 107) i felles garasjeanlegg i underetasjen av bygget med praktisk adkomst med heis. Ekstra romslig parkeringsplass med en bredde på 2,85 meter og lengde på 4,90 meter.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er tilgang til ladestasjon i Hollendergata.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

Leilighet: 7. etasje 60 kvm: Bad, omkledningsrom, entré, stue/kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod i U2 på ca. 5 m2 merket med nr. 03276.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og stål.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:

TG 2:

Stoppekraner til varmeanlegget: Rørkobling er irret/rustent, og bør skiftes ut. Ingen synlige lekkasjer. Selger er i dialog med styret og dette vil bli utbedret til visningen avholdes.

Gerikter (dørlister) til baderomsdøren: Geriktene (dørlistene) på innsiden av badet er utført med MDF, og er ikke egnet for våtrom. Listene har svulmet opp i bunn grunnet fuktigheten på badet.

TG 3:

Ingen

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Platous gate 31, en moderne og pen 3-roms i Teaterkvartalene ved Bjørvika, et av byens mest spennende og sentrale områder. Leiligheten har en gjennomgående planløsning, hvor stue og gjesterom i sin helhet vender mot avskjermet, indre gård, og kan by på en meget hyggelig balkong på ca. 5 kvm. med svært gode solforhold. Bygget er fra 2008, og har dermed nyere, moderne standard samt en svært arealeffektiv planløsning og godt med lysinnslipp. Fra leiligheten har du gangavstand til alt byen har å by på samt svært gode kollektivforbindelser i umiddelbar nærhet. Felles takterrasse med utsikt. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Entré/gang:

Innbydende entré/gang med enkel adkomst med heis til 7.etg. Godt med oppbevaringsplass med romslig omkledningsrom i tilknytning til gangen. 3-stavs parkett på gulv og hvitmalte flater på vegg som går igjen i alle rom. Sikringsskap er plassert i omkledningsrommet ved entréen og er utstyrt med automatsikringer fra byggeår 2008.

Kjøkken:

Pent innholdsrikt Sigdal kjøkken fra byggeår med stilige mørke slette fronter. Kjøkkenet er veldisponert med godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med nedfelte oppvaskkummer med 1-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med sentralt avtrekk koblet til badet over keramisk koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt oppvaskmaskin.

Stue:

Stuen er romslig med åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater preger stuen og gir et flott lys inn i leiligheten. Her har du godt med plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det adkomst til balkongen på 5 kvm med gode solforhold fra ettermiddag til kveld, og med hyggelig utsyn over bakgård. Det er tillatt med grill. I tillegg til balkongen har sameiet en stor felles takterrasse til disposisjon for sine beboere.

Soverom:

Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap som sørger for godt med lagring. Gjesterommet vender mot bakgård og fungerer ypperlig som et gjesterom eller kontor. Lysmalte vegger og 3-stavs eik parkett går også igjen på soverommene.

Bad:

Lyst og pent flislagt bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel. Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjvegger i glass, og servant med underskap. Mekanisk avtrekk i himling. Stoppekraner for vanntilførselen og koblingskapet for rør-i-rør-systemet til leiligheten er plassert over himlingen. Takstmannen påpeker i sin rapport at det er påvist toppmembran/smøremembran som er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring, og at arbeidet er fagmessig utført.

Kort oppsummert.

- Standard fra 2008

- Heis

- Vestvendt balkong på 5 kvm og felles takterrasse med gode solforhold og flott utsikt

- Varmtvann, fyring, tv og internett inkludert i felleskostnadene

- Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet

- Garasje

- Romhøyde i stue/kjøkken er 2,42 meter

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer. Varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.10.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bebyggelse, vann/kloakkledning, gjerde, elektriske ledninger/kabler.

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bruksrett til areal regulert til fellesareal - lek og opphold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meldes til styret.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Teaterkvartalet Bygg 3 sameie, med sameiebrøk 58/7558.

Sameiet består av 143 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40.

Avtale om vaktmestertjeneste med Vaktmester Andersen AS gjennom DnG Vel, og rengjøringstjeneste med Reiduns Renhold AS.

Sameiets eiendom er forsikret i forsikringsselskapet Gjensidige ASA.

Sameiet har rett og plikt til å delta som medlem i De Nye grønlandskvartalene Vel som er opprettet med formål å vedlikeholde utenomhusarealer tilhørende borettslag og sameier i Grønlandskvartalene.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må ikke være til sjenanse for naboer eller andre som ferdes på området. Ved klager avgjør styret om husdyrholdet må opphøre. Grøntanlegget skal ikke benyttes som luftegård for husdyr.

Sameiet har avtale med Securitas for økt sikkerhet i gården.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Maling av vinduer har fortsatt i 2017 og arbeidet vil sluttføres til våren 2018.

- Det er gjennomført hovedrengjøring med boning av gulv.

- Sirkulasjonspumpen til gårdens varmedistribusjon ble skiftet.

- Byttet alle lampene i fellesarealene.

- Møblert takterrassen.

- Brikkesystem for utgangsdøren.

- Videoovervåking med tilkobling til vaktsentral.

Noen av de viktigste vedlikeholdsoppgavene fremover vil være:

- Vedlikehold av vinduene. Sameiet inngikk forlik med utbygger. Utbygger har utbedret mange vinduer i mange av sameiets leiligheter. Detter er utført i denne leiligheten.

- Vedlikehold av flate tak iht. rapport fra klatrerne, etter fjerning av skitt og begroing. Det vil bli gjennomført nødvendig vedlikehold av anmerkede punkter.

- Utvendige veggbekledning på takene har mangelfull tetthet mot slagrein. Utsatte vegger vil bli åpnet, inspisert og eventuelle utbedringer utført til våren/sommer.

- Oppgradering på takterrassen med utvendige sakosekker og sittegrupper. Sameiet er opptatt av trygghet og samhold.

- Avløpsrens, spyle alle leiligheter. Styret har sammenlignet tilbud og har gått for Gravco. Dette finansieres med et engangsbeløp fra hver seksjon, og vil i følge forretningsfører beløpe seg til ca. kr 1.000 - 2.000,- pr. seksjon. Dette er utført i denne leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning, kontor, bevertning i henhold til reguleringsplan S-4095 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.06.2004, og til boligformål iht. Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015. Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Plan og byggesaker i området:

201613090 - Reguleringssak/Planforslag: Schweigaards gate 34 A-F (Landbrukskvartalet) - Forslag til planprogram - Omregulering av byområde - Landbrukskvartalet. Hensikten med planen er omregulering til et attraktivt, flerfunksjonelt og mangfoldig byområde, med en balansert blanding av byfunksjoner; med boliger, forretning, service og annen næring (herunder urban matproduksjon), hotell, undervisning, formidling og kultur mv. Utviklingen av kvartalet skal formidle og synliggjøre tidligere meieridrift, hvor produksjonsdelen vektlegges. Det tilrettelegges for allment tilgjengelige og variete byrom med prioritet for fotgjengere og syklister, både innenfor kvartalet og i de offentlige sidegatene Platous gate og Hollendergata.

201610392 - Byggesak: Schweigaards gate 29 - 35 - Oppføring av kontorbygning - Tidligere adresse: Schweigaards gate 33.

201606334 - Byggesak: Schweigaards gate 40, 42, 46 - Hollendergata 2 D-F - Oppføring av boligbygg med næringsareal i 1. etasje.

Saksnummer 201813452 - Bispegata - Etablering av tunnelportaler - Follobanen

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.170,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel tv og bredbånd (grunnpakke),trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.442,-

Fjernvarme kr. 398,-

Kabel-TV og bredbånd kr. 330,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.029.912,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 9
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.5 km
Politihuset 0.6 km
Trebrygga 0.8 km
Oslo Spektrum 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.4 km
Sentralstasjon Oslo S 1.1 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Munkegata 0.4 km
Bussholdeplass Tøyengata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.2 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.3 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Hersleb videregående skole 1.1 km
Heltberg gymnas 1.3 km

Barnehager

Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.2 km
Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.2 km
Grønland Torg bhg - Smalgangen (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.3 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.4 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.5 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.8 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.3 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.3 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.3 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Trelastgården 0 km*
Dagligvare Kiwi Grønlandsleiret 0.2 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Grønland 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.1 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,2 %
Andel kvinner 42,8 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 30,9 år
Husholdninger med barn 17,1 %
Husholdninger uten barn 82,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 9 1767 1156

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: 3.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?