Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 620 000,- for kr 3 620 000,-

Velkommen til Platous gate 27 A - Lyst og åpent!

Herlig balkong

Balkongen

Utsyn fra balkongen

Stuen merk godt med lys inngang

Snitt fra stuen

Åpen stue-kjøkkenløsning

Kjøkken

Snitt fra kjøkkenet

Et godt og praktisk arbeidskjøkken

Nyere kjøkken fra 2016

Smart kjøkkenløsning

Hovedsoverommet - et godt og stort rom.

Hovedsoverommet

Soverom nr. 2

Romslig bad

Bad

Entrè

Hems - godt med ekstra oppbevaring

Planskisse

Vår i bakgården

Fasaden sett fra bakgården

Kart

Populære Teaterplassen

Oslo Mekaniske, godt vær, velfylte glass og god stemning!

Lompa

Slukk kaffetørsten med en god kopp kaffe hos Kaffebrenneriet

Gå innom Grønland basar for innkjøp

Godt utvalg av ferske grønnsaker i nærheten

Punjab

Asylet

Bruene som kobler Bjørvika sammen med Grønland

Områdebilde

Middelalderparken

Bjørvika fra Middeladerparken

Oslo ladegård

Plaza

Operaen, et av Oslo mest besøkte turistmål.

Vår i Botanisk hage

Grønland v/Teaterplassen – Lekker og lys 3-r. loftsleilighet på Grønlandstak m/balkong. 72 kvm gulvflate. Sentral bel. IN-ordn. & sikringsfond. V.v inkl.

Platous gate 27 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 790 000,-

Grønland v/Teaterplassen – Lekker og lys 3-r. loftsleilighet på Grønlandstak m/balkong. 72 kvm gulvflate. Sentral bel. IN-ordn. & sikringsfond. V.v inkl. : Grønland v/Teaterplassen – Lekker og lys 3-r. loftsleilighet på Grønlandstak m/balkong. 72 kvm gulvflate. Sentral bel. IN-ordn. & sikringsfond. V.v inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 975,-
Fellesgjeld:
Kr 358 120,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Området er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i Oslo, beliggenheten gir deg tilgang på alt hva Gamle Oslo har å by på og det i umiddelbar nærhet. Adressen ligger tilbaketrukket og har inngang via rolig gatetun.

Grønland og Gamlebyen er bydeler rik på impulser og med store og spennende utviklingsmuligheter. Områdene har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et trendy og attraktivt boligområde med et rikt utvalg av kaffebarer, caféer og fristende grønnsakforretninger rett rundt hjørnet. Området har blitt et svært populært boområde og ikke minst arbeidssted.

Fra Grønlandskvartalet er det kort gangavstand til både Tøyenbadet, Botanisk hage og Middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Her har man alle muligheter for rekreasjon i hyggelige og grønne omgivelser. Det er også kort vei til noen av byens og landets viktigste museer og kulturminner.

Området vil dra positiv nytte av den enorme utbyggingen av Bjørvika området, et steinkast unna. Utbyggingen av Fjordbyen Bjørvika vil bli det største byutviklingsprosjektet i Oslo siden 1624, da Gamle Oslo brant og sentrum ble flyttet vestover. Området er under rivende utvikling og denne leiligheten ligger inntil alt det nye og spennende. Gangbro over til Bjørvika finner du sammen med den nye innkjøringsbroen til sentrum, også kun få minutter fra leiligheten.

Maaemo restaurant er heller ikke langt unna og er verdt å nevne da det er den første nordiske restauranten i Guide Michelins historie som går direkte inn i guiden med to stjerner.

Ekebergparken er en spennende opplevelse som beboerne i denne bydelen setter stor pris på, du går fra byens larm til skogsstier med utsikt og ro på under ett kvarter.

Platous gate ligger ikke mange meterne fra Teaterplassen som et naturlig midtpunkt og møteplass. Her er det et stort åpent torg med utendørs scene, små forretninger, kafeer og spisesteder rundt. Flere treningssentre og døgnåpen nærbutikk. Grønland regnes som det området med mest positiv og spennende utvikling i tiden fremover. Fra teaterplassen kan man også spasere over den nye broen til operaen.

Innkjøpene gjøres like ved her finner en et utvalg av forretninger på Grønlands Torg eller på Oslo City som er et stort og populært handlesenter.

Alle t-banenslinjer stopper på Grønland stasjon. Buss 60,37,70 og 34 kjører gjennom eller forbi Grønland.

Trikk 19 kjører forbi Grønland i Schweigaardsgate. Trikk 11,12,13 og 17 stopper i Brugata. 8 minutters gange unna ligger Oslo Sentralbanestasjon og Jernbanetorget, Norges største og viktigste trafikknutepunkt. Oslo bussterminal ligger to minutter unna.

Grønland har sykkelfil i begge retninger, og gangavstand til hele Osloby.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Eldre bygård som ligger sentralt til i et nyetablert boområde i Gamlebyen/Grønland med umiddelbar avstand til alt hva en trenger av fasiliteter. Enkel atkomst via bakgården fra Platous gate.

For deg som kommer med offentlig transport stig av t-banen på Grønland T-banestasjon, busstoppet Tøyengata eller trikkstoppet Bussterminalen Grønland.

Grønland T-banestasjon er sentrumsstopp og ekspederer alle t-banens linjer 1-5. Trikk nr. 18 og 19 stopper på Bussterminalen. Busslinjene som trafikkerer er 34, 37, 60, 74, N2, N3, N4, N5, N18 og N7.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved felles visninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 790 000,-

Fellesgjeld

Kr 358 120,-

Totalpris

Kr 4 148 120,-

Felleskostnader

Kr 5 975,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1890

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

391m2

KR-kode

421832

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Platous gate 27 A, 0190 Oslo

Gnr. 230, bnr. 269 i Oslo kommune.

Andelsnr. 13 i Borettslaget Platous gate 27, org.nr. 979 265 506.

Tomten

Eiet tomt på 391 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet bakgård med bed, platting og utegrill.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det finnes kommunale parkeringsplasser med lademulighet for el.-biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm - 5.etg.: Entrè, bad, 2 soverom, & åpen stue-/kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer boligen 2 stk kjellerboder på hhv. 3 og 6 kvm.

Dette er en loftsleilighet og har skråhimling i leiligheten. For å være målbart areal må takhøydenvære minimum 190 cm. Gulvarealet i

leiligheten er derfor større enn målbart oppgitt areal. Takhøyden er ca. 92 cm ved ytterveggene. Takhøyde i entrè er ca. 218 cm.

Det er en hems i leiligheten med adkomst via løs stige. Maks takhøyde på hemsen er ca. 105 cm (ikke målbart). Arealet er ca. 8 kvm. og benyttes til lager/bod

Balkong på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Arne T. Sogn og Eiendomsmegler Krogsveen har den glede av å kunne presentere en meget tiltalende og koselig loftsleilighet med flott balkong. Gjennomgående leilighet med gode store vindusflater slipper inn godt med lys noe som er med på å gjøre den ekstra hyggelig. Takvinduene supplerer ekstra med lys.

Åpen stue-/kjøkkenløsning, to soverom og bad. Gjennomgående parkett i alle rom og flislagt bad.

Leiligheten er malt opp igjen i senere tid. Innvendigdører skiftet 2016. Brunbeiset bjelker og god takhøyde.

Platous gate 27 ligger godt til i rolig gate med kort vei til de servicefunksjoner en trenger i det daglige. Supersentralt men samtidig skjermet mot støy.

Bør sees!

Leiligheten innehar:

Entré:

Praktisk entré med plass for oppheng til yttertøy. Plass for entrémøbler som skoskap, kommode etc. Porttelefon. Spotter i taket.

Hems:

Over entréen finner en hems, her kan en bruke plassen til oppbevaring eller til overnattingsgjester.

Åpen stue-/Kjøkkenløsning:

Stort rom med plass for ulike innredningsløsninger. Her får en plass til sofagruppe, spisestuebord. Størrelsen på rommet gir deg anledning til å sette inn ulike hylle- og oppbevaringsløsninger. Møbleringen kan skje på flere vis. Store vinduer både i taket og på vegger samt balkongdør gjør at lyset får spille fritt. Plassen er utnyttet maksimalt med boder i knevegg i tilknytning til kjøkkenet.

Praktisk og romslig kjøkken. Nyere, lys og pen kjøkkeninnredning fra 2016. Mellom benk og overskap er det plassert belysning. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Plass for kjøle- og fryseskap. Takvindu over innredningen. «Frokostbarløsning» med vitrineskap. Her kan en plassere sitt fineste dekketøy, både dekorativt og praktisk.

Balkong med utgang fra stuen. ( ca. 4 kvm.) Det ekstra uterommet i den varme årstiden. Her er det montert markise som styres med fjernkontroll. Gode solforhold med ettermiddagssol.

Bad:

Pent flislagt bad i delikate lyse farger. Varmekabler i gulvet. Servant med underskap, speil og belysning. WC, dusjhjørne. Plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom:

Rommet har plass til dobbeltseng og en kan her etablere romslig og praktisk garderobeløsning. Rom for skrivebord alternativt sminkebord for den som trenger det.

Soverom nr.2:

Praktisk soverom, kan fint fungere som gjesterom, barnerom eller kontorrom. Plass til garderobeløsning, Vindu i taket. Foruten plass til seng, kan en fint få inn bokhyller, kommode og skrivebord.

En disponerer 2 stk kjellerboder. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektriskfyring. Varmekabler på baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på leiligheten/loftsutbygningen datert 01.02.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 900126 tinglyst 13.04.2000 - Felles obligasjon for borettslagsinnskuddet beløp 7.340.000,-

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet erklæring/avtale om anlegg, vedlikehold og bestemmelse om vann- og kloakkledninger, samt obligasjoner.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til bruk av gårdsrom i kvartalet og bestemmelser om tekniske ledninger.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Platous gate 27.

Borettslaget består av 14 leiligheter.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, ref. styreleder.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016:

- 2 stk tilbakeslagsventiler installert på avløpsrør i kjeller, for å unngå oversvømmelser.

- Gjennomført branntetting av rør og ledningsgjennomføringer i kjeller. Brann- og redningsetaten har avgitt ferdigattest på dette arbeidet.

- Rens av ventilasjonsanlegg.

Planlagte påkostninger:

Normalt vedlikehold må påregnes.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

Megler har fått informasjon om at borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det er uklart om ordningen oppfyller kravene til sikringsfond iht. borettslagsloven.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4095 (Spesial område - bevaring( bolig, forretning, kontor og bevertning) datert 04.06.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

På motsatt side av gaten foreligger det en reguleringssak "Schweigaards gate 34 A-F - Forslag til planprogram - Omregulering av byområde - Landbrukskvartalet", planarbeidets hovedhensikt er omregulering til et attraktivt byområde. Her planlegges det en blanding mellom næring, forretning, tjenesteyting, boliger mv. på ca. 70.000 m2 BRA. Deler av denne bebyggelsen planlegges regulert som bevaringsverdig. Sjekk gjerne saken ut på kommunens nettside :http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201613090

For denne adressen - Platous gate 27 kan det bli endringer i sol- og lysforhold for eksisterende boliger i denne forbindelse. Under bygge- og rivningsprosessen vil dette medføre byggestøy da dette er nabotomtene.

Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert - tidligere anført som "gul-liste" hos Byantikvaren. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingenehar ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Arvingene har gitt fullmakt til advokat.

Leiligheten er vasket ned og vil ikke bli ytterligere rengjort til overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.975,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tvanlegg, varmtvann, vaktmestertjeneste, trappevask, kommunale avgifter, ytre gårdsforsikring, forretningsførsel, drift/vedlikehold og betjening av andel fellesgjeld (renter og avdrag) .

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.443,-

Kabel-TVanlegg: 240,-

Renter og avdrag i Husbanken: 2.380,-

Renter IN-lån: 283,-

Avdrag IN-lån: 629,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.500,- pr. år. / 13.735 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tvanlegg og har avgift på

kr 370,-pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning (3.790.000,-) er kr 4.149.179,-. Av dette beløpet utgjør kr 358.120,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 9
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.4 km
Politihuset 0.7 km
Hausmanns bru 0.8 km
Oslo Spektrum 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Bussterminalen Grønland 0.4 km
Bussholdeplass Tøyengata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1.3 km
Treningssenter Stamina Key Grønland 0.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Hersleb videregående skole 1.1 km
Heltberg gymnas 1.3 km

Barnehager

Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.1 km*
Grønland Torg bhg - Smalgangen (0-6 år) 0.3 km
Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.3 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.4 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.5 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.9 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.3 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.3 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.3 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Trelastgården 0.1 km*
Dagligvare Bunnpris Grønland Basar 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Grønland 0.4 km
Kiosk/video Hawaii Storkiosk 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,2 %
Andel kvinner 42,8 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 30,9 år
Husholdninger med barn 17,1 %
Husholdninger uten barn 82,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 9 1767 1156

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,19% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.00,-

Visningshonorar: kr 750,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Arne T. Sogn
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?