Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 750 000,- for kr 2 750 000,-

Velkommen til Prinsessetunet 42

Platting med gode solforhold.

Lys entre med skyvedørsgarderobe.

Hyggelig stue med gasspeis.

 

 

Lyst kjøkken og velholdt kjøkken.

 

Hovedsoverom med god plass til dobbeltsseng og lagring.

 

Rom innredet som soverom.

Flislagt, lyst og tidsnøytralt bad med opplegg for vaskemaskin.

 

 

Floorplan letterhead - Prinsessetunet 42, 2016 Frogner - Plantegning - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Prinsessetunet 42, 2016 Frogner - Plantegning - 3D Floor Plan

Utsikt fra balkongen.

 

Vardefjellet

Vardefjellet

Vardefjellet - Eierleilighet på 57kvm *Populær beliggenhet *Garasjeplass *Trappefritt *Gode solforhold

Prinsessetunet 42

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Vardefjellet - Eierleilighet på 57kvm *Populær beliggenhet *Garasjeplass *Trappefritt *Gode solforhold: Vardefjellet - Eierleilighet på 57kvm *Populær beliggenhet *Garasjeplass *Trappefritt *Gode solforhold

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 865,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende på meget populære og attraktive Vardefjellet, kjent for sin flotte utsikt og kort vei til marka! Området er et nyere og barnevennlig boområde på Frogner i Sørum kommune, som består hovedsaklig av en god blanding småhusbebyggelse og villaer. Området ligger høyt og luftig, hvor du kan nyte utsikten fra flere utsiktsposter. Det er utrolig flotte tur og friluftsmuligheter rett i nærheten av boligen, hvor man kan nyte naturen både sommer og vinter. Vardefjellet kan tilby preparerte lysløyper om vinteren ca. 500 m. gange fra leiligheten.

Er du glad i gode turer i skog og mark er dette området for deg. I nærområdet finner du fotballbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, treningssenter og flere flotte rekreasjonsområder. Fra Vardefjellet kan man benytte skolebuss og rutebuss fra stoppestedet rett ved eiendommen. Det ligger tre barnehager mellom 1-2 km fra leiligheten. Frogner skole har trinn fra

1-10 klasse. Matbutikken Kiwi er nærmeste, også kort avstand til Meny på Skedsmo Senter hvor det er et godt servicetilbud og bla. vinmonopol. Ca. 5 min til

Frogner togstasjon med innfartsparkering. Boligen ligger i et knutepunkt med kort avstand til E6, Lillestrøm, Oslo og Gardermoen.

Barnehager og skoler

Barnehager

Vardefjellet barnehage (0-6 år) 1 km

Skarstubben familiebarnehage (0-6 år) 1.7 km

Askeladden familiebarnehage (0-5 år) 1.7 km

Skole

Frogner skole 3.6 km

Vesterskaun skole 7.8 km

Lillestrøm videregående skole 10.5 km

Skedsmo videregående skole 10.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Felleskostnader

Kr 1 865,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2008

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

57m2

Tomt

8141m2

KR-kode

59185

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Prinsessetunet 42, 2016 Frogner

Gnr. 83, bnr. 292, snr. 5 i Sørum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.141,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Boligen har en tilhørende parkeringsplass i felles parkeringskjeller. Gjesteparkering på fellesareal.

El-bil:

Per idag så er det ikke mulig med lading av el-bil i garasjen, men styret jobber med en løsning på dette. De jobber for at alle skal få strømuttak på sin plass.

Da vil det være mulighet for å etablere egen ladestasjon. Dette må eier selv bekoste. Styret er i avvente på siste tilbud på jobben. Det er mulig at hver

enhet må betale en sum for å få til dette. Dette er kjøpers ansvar. Styret har per dags dato ikke informasjon på hvor mye det blir.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Boligen har adkomst via private stikkveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

1. etasje 57 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue, soverom og rom innredet som soverom

I tillegg disponerer boligen 1 bod i felles parkeringskjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder en god standard. Vestvendt platting på fremsiden og balkong i bakkant av boligen, som gir gode solforhold. Parkett på alle innvendige gulv.

Bad

Lyst, flislagt bad med dusjhjørne, varme i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen består av et underskap med servant, overskap med speil og armatur med stikk.

Kjøkken

Innreding fra 2009. Hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom

Hovedsoverommet er av en god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fine, lyse overflater og vindu som slipper inn naturlig lys. Det andre rommet som er innredet som soverom er i utgangspunktet godkjent som bod ihht. byggetegninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.12.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 70326, tinglyst 30.01.2009, type heftelse: Erklæring/avtale. Overenskomst om adkomst, parkering, garasje, felles vedlikehold, boder, fellesområder samt vann- og avløpsanlegg. Med flere bestemmelser. Gjelder denne enheten med to av nabosameiene.

Dagboknr 379272, tinglyst 28.05.2009, Bestemmelse iflg. skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening samt ta sin del av felleskostnadene i så henseende.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Kongens utsikt, med sameiebrøk 57/3248. Sameiet består av 33 leiligheter.

Forretningsfører er Alpha Økonomitjenester AS. Dugnad og vask av trapp ned til garasje 1 gang per år må påregnes. Dersom man ikke møter selv, eller med

stedfortreder blir man belastet med kr.500,

- Eier må følge trivselsreglene i sameiet. Dyrehold er tillatt, men reglene om dyrehold må følges og eier må signere på "erklæring om dyrehold". Utvendige forandringer må godkjennes av styret på forhånd. Montering av varmepumpe/aircondition er ikke tillatt.

Saker som ønskes vurdert av styret sendes til kongensutsikt@gmail.com.

Sameiet har en lukket facebookgruppe for og dele informasjon "Boligsameiet Kongens Utsikt".

Planlagte påkostninger:

- Styret jobber med at alle skal få strømuttak på sin plass i garasjen. De avventer siste tilbud på jobben.

- Det er ingen andre store saker som er satt igang ihht. opplysninger fra styreleder. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og felles lek/grøntarealer i henhold til reguleringsplan nr. 126 (Heksebergåsen nord) og 164 datert 20.10.98, sist rev. 14.05.04, og 23.08.05 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.10.98, sist rev. 14.04.09.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.865,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter (renovasjon, vann og avløp), bygningsforsikring, honorar til styre, revisor og forretningsfører, nødvendig vedlikehold av felles arealer, snørydding, grunnpakke Kabel-TV, internett og diverse driftskostnader.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert mars 2017.

Forrettningsfører gjør oppmerksom på at felleskostnadene vil øke med 2,5 % i mars 2018. Da vil de ligge på ca 1911 kr i mnd.

Eiendomsskatten er kr 1820,- pr år.

Kostnader knyttet til gasspeis: Nettleie på 3133 kr pr.år. I tillegg kommer forbruk av av gass med avlesning 2 ganger pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital Kabel som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.125,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.568.874.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sørum
Grunnkrets Hexeberg
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Fjellbo næringspark 1.8 km
Berger Industrifelt 3.8 km
Grankrysset 5.4 km
Skedsmovollenkrysset 5.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 26.8 km
Sentralstasjon Oslo S 27.2 km
Jernbanestasjon Frogner 3.8 km
Bussholdeplass Eventyrvegen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frogner idrettspark 3.5 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 5.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3.9 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 4.4 km

Steder av interesse

Skoler

Frogner skole (1-10 kl.) 3.6 km
Vesterskaun skole (1-7 kl.) 7.8 km
Lillestrøm videregående skole 10.5 km
Skedsmo videregående skole 10.7 km

Barnehager

Vardefjellet barnehage (0-6 år) 1 km
Skarstubben familiebarnehage (0-6 år) 1.7 km
Askeladden familiebarnehage (0-5 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 5.7 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 11.3 km
Postkontor Kiwi Frogner 3.9 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 5.7 km
Apotek Frogner apotek Sørum 3.6 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 4.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 5.7 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 10.3 km
Dagligvare Kiwi Fjellbo 1.6 km
Dagligvare Kiwi Frogner 3.7 km
Kiosk/video Langepål Gatekjøkken 3.7 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 5.7 km
Bensin Circle K E6 Berger 2.7 km
Bensin 1-2-3 Frogner 3.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 32,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 50,8 %
Husholdninger uten barn 49,2 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 589
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sørum 17665 7237
Grunnkrets: Hexeberg 2706 1012

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000 ,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: Gratis visninger.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristin Hoel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?