Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 700 000,- for kr 7 700 000,-

Velkommen til Professor Dahls Gate 35 B! Presentert av Marius Iversen v/ Eiendomsmegler Krogsveen.

Lekker og stilsikker leilighet med høy standard og unikt særpreg.

Utgang til leilighetens balkong fra stuen.

Hyggelig balkong i rolige og frodige omgivelser.

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2012 og ble nylig malt i August 2018.

Stue

Stuen - et romslig oppholdsrom hvor du rikelig med plass til både sofagruppe og spisestue.

Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,76 m en fantastisk god romfølelse.

Flott peisovn av merke Jøtul fra 2012 som kommer godt med på lune vnterkvelder.

Inngang til kjøkken fra stue.

Delikat og innholdsrikt kjøkken fra 2012 med hvite høyglans fronter og steinkompositt benkeplate

Veldisponert og stilrent kjøkken med rikelig av skap og benkeplass.

Kjøkken

Fremhevet murvegg er en av flere særegne detaljer ved leiligheten.

Kjøkkenet er blant annet utstyrt med integrert vinskap med plass til ca. 40 flasker.

Et særdeles godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, gass kokeplate, vaskemaskin, vinskap, samt kjøl og fryseskap.

Legg merke til integrert ventilator i taket.

Opplegg til vaskemaskin på kjøkkenet.

Velkommen inn!

Innholdrik entré med gode oppbevaringsmuligheter for skotøy og ytterklær.

Entrè.

Entrè.

Hovedsoverom

Adkomst fra stuen til soverommet via doble fløydører

Det andre soverommet har adkomst fra entréen og via doble fløydører fra stuen. Rommet egner seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Takhøyden, materialvalg og store vindusflater går også igjen i disse rom.

Praktisk rom i tilknytning til entréen som egner seg fint som "walk in closet".

Plantegning.

Fasade

Fasade

Majorstuen/ Vestkanttorget - Rålekker klassisk 3(4)-roms leilighet for den kresne - Balkong - Peis - Høy standard

Professor Dahls Gate 35 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 400 000,-

Majorstuen/ Vestkanttorget - Rålekker klassisk 3(4)-roms leilighet for den kresne - Balkong - Peis - Høy standard: Majorstuen/ Vestkanttorget - Rålekker klassisk 3(4)-roms leilighet for den kresne - Balkong - Peis - Høy standard

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 7 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 569,-
Fellesgjeld:
Kr 122 912,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 83 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Majorstua og Vestkanttorget gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler. Jobber du i sentrum, kan du enten rusle eller ta sykkelen til arbeidet, i tillegg eksisterer en hel rekke barnehager i nærheten.

Rett ved leiligheten finner man Vestkanttorget hvor det er marked hver lørdag. Bogstadveien, byens fineste handlegate, ligger bare to kvartaler unna. Her finner du et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Kaffebrenneriet eller Lille Valkyrien Kaffe og Tehus for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Starbucks.

Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstua, her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen.

Trikkestopp finner du i Kirkeveien, der linje 12 går ned til Solli Plass, Aker Brygge og videre helt opp til Kjelsås. Fra Majorstuen går trikkens linje 19 ned til Nationaltheatret og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg til Stortorvet i en mer direkte linje.

Majorstua er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarene handler du enkelt på Coop i nabokvartalet. I kvartalene rundt Majorstuen finnes også flere større dagligvareforretninger som MENY og Jacobs. Forøvrig er det to søndagsåpne matbutikker, samt blomsterforretning rett i nærheten. På hjørnet over T-banestasjonen ligger spesialforretningen Fromagerie, en rendyrkede ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrien plass arrangeres jevnlig populære Bondens Marked.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food på Briskeby; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet med spanske, franske og italienske godsaker. Litt lenger opp samme gate ligger Vinmonopolets Briskeby-utsalg, som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Et godt og populært alternativer i nabolaget er Bølgen og Moi Briskeby, kjent for sin gode stemning - spesielt lørdager i vinterhalvåret. Tatakii ved Frognerparken, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien er andre gode alternativer. Du finner ellers gode muligheter for take away av både indisk, thai, sushi og pizza omkring.

På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset. Om solen skulle bli for het, har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet - bare 5 minutters gange unna leiligheten. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Elixia Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh eller SATS Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Foretrekker du i stedet trening i friluft, tar T-banes linje 1 og 5 deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene rundt Fognerseteren og Sognsvann. Her er det flotte forhold både sommer og vinter.

På Colosseum Kino får du med deg de nyeste filmene, mens Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset tilbyr et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

1-10 kl. Uranienborg skole 0.5 km

1-10 kl. Majorstuen skole 0.8 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 1.3 km

1-10 kl. Ruseløkka skole 1.6 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.9 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.6 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 2.7 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.8 km

Vgs. Kristelig gymnasium 0.9 km

Bhg. Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.1 km*

Bhg. Fridheim barnhage (2-5 år) 0.1 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 122 912,-

Totalpris

Kr 7 522 912,-

Felleskostnader

Kr 3 569,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1905

Soverom

2

Primærrom

83m2

Bruksareal

83m2

Tomt

715m2

KR-kode

4018174

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Professor Dahls Gate 35B, 0353 Oslo

Gnr. 215, bnr. 278, snr. 9 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 715 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er tilgang til ladestasjon i Industrigata 15D, 0259 Oslo

Det er bysykkelstativ på Vestkanttorget.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 95 kvm

Totalt bruksareal: 83 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom 83 kvm, 3.etg: Bad, entré, stue, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod ca. 7 kvm, bod i kjeller på ca. 15 kvm, samt en skap bod i baktrappen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med høy standard og unikt særpreg. Lys og gjennomgående 3-roms hjørneleilighet med en god planløsning. Her bor du i nærhet til alt, men gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2012 og holder en gjennomgående høy standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til stue, soverom og bad. Lekker en stavs eike parkett som går igjen i alle rom. Selve entréen gir gode oppbevaringsmuligheter med god plass for garderobeløsning i tillegg til innfelte plassbygde garderobeskap. Innerst i entréen har leiligheten en bod, et praktisk rom å benytte som garderobe. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entréen.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue delvis åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en stor sofagruppe og spisestue. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 3,03m en fantastisk god romfølelse. Boligen varmes opp via elektriske panelovner, i tillegg til vedpeis med Jøtul med innsats fra 2012 i stuen. Stuen er nymalt August 2018 i lyse farger og med et delikat 1-stavs eikeparkett gulv. Fra stuen har man utgang til nordvest vendt balkong, med hyggelig utsyn mot rolig sidegate og ned på frodige Vestkanttorget.

Kjøkken: Delikat påkostet kjøkken fra 2012 med hvite høyglans fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Benkeplate av steinkompositt. Et godt utstyrt kjøkken med påkostede hvitevarer fra Miele. Integrert oppvaskmaskin, ovn, gass kokeplate, fryseskap, kjøleskap, vaskemaskin og vinskap med plass til over 40 flasker. Ventilator er innfelt i taket over kokeplaten. Koketopp er tilkoblet komfyrvakt, videre er det i tillegg installert WaterGuard. Downlights belysning i tak. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad/wc: Lekkert tidsriktig bad fra 2012. Arbeidet er utført av Simtek VVS AS. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet har et dusjhjørne med vegg i glass og integrert regnfallsdusj fra Hans Grohe. Badet er videre utstyrt med servant med underskap, overhengt speil, vegghengt toalett fra Duravit, med bideløsning armatur fra Hans Grohe. Legg merke til Ledbelysning som gir god stemning på badet. Nisje med hylleplass for oppbevaring. Varmtvannsbereder fra 2012 er plassert i skap i entré/gang. Integrert vaskemaskin på kjøkken.

Soverom: Leiligheten har to velfungerende soverom. Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng og praktiske garderobeløsninger for oppbevaring. Hovedsoverom vender mot rolig og usjenert bakgård. Det andre soverommet har adkomst fra entréen og via doble fløydører fra stuen. Rommet egner seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom. Takhøyden, materialvalg og store vindusflater går også igjen i disse rom. Det er også lagt opp uttak for tv i begge soverom, samt kjøkken.

Kort oppsummert en rålekker leilighet for den kresne som ønsker å flytte rett inn. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring, samt vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1905.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 30.Desember, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 502316-3/105, tinglyst 13.01.1984, type heftelse: Panterett til sameiet pålydende kr 10.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Dette omhandler bestemmelse om kloakkledning

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligsameiet Professor Dahls gate 35, med sameiebrøk 51/1000.

Sameiet består av 14 leiligheter og 2 næringsseksjoner.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015: Fasaderehabilitering

Planlagte påkostninger:

Brannsikring av hoveddør og baktrappdør. Iht. til styreleder vil dette komme på ca. kr 75.000,- per seksjon

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke leiligheten:

Gassbeholdere til koketopp, samt knagger i gang og på soverom.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.569,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, forretningsførsel, felles byggforsikring og kommunale avgifter

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2010.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 1.621,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.714.379,-.

Av dette beløpet utgjør kr 122.912,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 1

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.2 km
Arne Bergs plass 0.4 km
Uranienborg parken 0.5 km
Uranienborg kirke 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.9 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.6 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Briskeby 0.5 km
Bussholdeplass Vigelandsparken 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.6 km
Treningssenter Artesia Trening 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Majorstuen 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.5 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.3 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Hartvig Nissens skole 0.8 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Fridheim barnhage (2-5 år) 0.1 km
Hamna barnehage (1-5 år) 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 1.1 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.7 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.8 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 0.8 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.5 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.6 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Briskeby 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.4 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Bogstadveien 0.4 km
Bensin Shell Frogner 0.8 km
Bensin st1 Pilestredet 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 45,3 år
Husholdninger med barn 11,6 %
Husholdninger uten barn 88,4 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 364
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 1 1215 748

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?